Találatok a következő kifejezésre: Ha az a (76239 db)

Mit tegyek ha az a csaj mindent elront (bőv. Lent)?

Nos, az osztályból van három barátnőm, de van egy negyedik csaj aki a barijaimmal jóban van, és megpróbálja őket elvenni tőlem, meg ellenem uszítani! A három lánnyal jól ki tudnék jönni, de az az egy elront mindent!! szerencsére jövőre már nem fog a sulinkba járni, szerintetek húzzam ki még ezt az évet így és utána nem lesz gond? vagy mi legyen? :) 12/L

Legjobb válasz: Ha ellened tudja õket fordítani,akkor nem igazi barátok. Ha nem tudja õket ellenfordítani,akkor érdemes kivárnod ezt az egy évet,és velük maradnod...de ha sikerül neki,akkor el kellene gondolkoznod azon,hogy ki szimpatikus még az osztályban. Én soha,de soha nem barátkoznék olyan személyekkel,akik nem hisznek nekem,akik nem biznak bennem,akiket ellenem lehet fordítani..mert õk úgy se lesznek igazi barátok.(tapasztalat,voltam hasonló helyzetekben veled egy idõsen :D ) 18/L

Ha ellened tudja õket fordítani, akkor nem igazi barátok. Ha nem tudja õket ellenfordítani, akkor érdemes kivárnod ezt az egy évet, és velük maradnod...de ha sikerül neki, akkor el kellene gondolkoznod azon, hogy ki szimpatikus még az osztályban. Én soha, de soha nem barátkoznék olyan személyekkel, akik nem hisznek nekem, akik nem biznak bennem, akiket ellenem lehet fordítani..mert õk úgy se lesznek igazi barátok.(tapasztalat, voltam hasonló helyzetekben veled egy idõsen :D ) 18/L
Teljesen mindegy.
ugyanannyi csokit eszel meg úgyhogy tök mindegy.
A legkevésbé az hizlal, ha kihagyod.
Húú, és ezt a kérdést fogyókúra rovatban kellett feltenned... Vegyél magas kakaótartalmú étcsokit, abból elég lesz 1-2 kocka, utána már nem kívánod. Csak hagyd abba, amikor már nem kívánod (szóval csak azért ne edd, mert ott van még a tábla).

Egy nagyon szép arcú. De elég duci lánnyal járok. Hamarosan szex is lesz. Mi lesz, ha az a része nem fog működni?

Nagyon szép arcú lány,csak elég molett.Életfelfogásban szinte mindenben passzolunk.Nagyon intelligens lány.Nagyon jól megvagyunk együtt.Els?re ez fogott meg.Eddig minden barátn?mnek jó teste volt.Attól tartok,ha ez a mostani levetk?zik,minden vonzalom,érzelem elt?nik iránta.Erre van valami jó tanács?

Legjobb válasz: Ha tényleg szereted, akkor nem fog érdekelni, ha nincs olyan jó teste. Ha nem szereted, akkor meg úgyis mindegy.

Ha tényleg szereted, akkor nem fog érdekelni, ha nincs olyan jó teste. Ha nem szereted, akkor meg úgyis mindegy.
Kapcsold le a villanyt! Valszeg õ is szégyenlõs lesz, és örül majd neki, te nem látod majd, tapizni meg jóóó!
Add át nekem;)
Mi az, hogy duci? Há cm és hány kg? Próbálj meg vele csak csókolódzni.Ha feláll, akkor jó lesz. Vegyél neki valami jelmezt és kérd meg, hogy vegye fel. Mondjuk egy latexruhát.Vagy, ami bejön neked. Vagy hagyd jó hidegen a szobát: 15 fok, és akkor nem kell hozzá levetkõznie...Mindenkinek jó lesz.
hidd el, hogy olyan élményed lesz, amilyen még egyik csajoddal sem volt ;)


ha tényleg szeret akkor nem fog kiröhögni megérti h neked ez az elsõ
Ez egyénfüggõ, ha szeret, akkor megtanít hogyan lehetsz jobb. De ha nem tanít + nem jelenti azt nem szeret.
Szerintem pedig old meg a problémát. Ha úgyérzed mindjárt "végzel" vedd ki és kényeztesd más módon. Vagy végezz várj pár percet és folytasd.
Szerintem hülyeség ilyen miatt aggódnod. Szerintem semmi ciki nincs benne, senki sem profinak születik. :) Aki nem szûz, annál is elõfordul ilyesmi. Mondjuk ha régen nem volt szexuális kapcsolata, totál be van indulva stb. :) 23/L
Nálunk is ugyan így volt, én szûz voltam, a barátnõm meg nem, de õ nem tudta hgy én az vagyok, és az aktus végén mondta hogy jól csinálom én meg erre elmondtam neki hogy vele vesztettem el. Ha szeret nem fog nevetni rajtad hidd el :)
én 5-6 másodperc alatt ki tudom verni szerintetek az baj ? F24
Hát az elég gyors és szeretkezés közben nem nagyon jó hogy az elsõ percben elélvezel.
ha szeret akkor nem fog ezzel b.szogatni.elfogadja, mivel neked az az elsõ

Mennyire gáz, hogy lefagyok ha az a srác szól hozzám akit az utóbbi időben nagyon is megkedveltem (korábban simán eltudtam beszélgetni vele)?

mit tegyek,hogy ne forduljon el?,hogy lefagyok?? más is van így?

Legjobb válasz: jajj ezt úgy utálom ha vki megkérdez vmit és senki se ad rá norm. választ. hát igen én is így vagyok! de én úgy hogy rá se merek nézni aki tetszik, elég furcsa. kívül belül remegek =lefagyok talán gondolj arra hogy bekel vágódnod és hozz fel témákat és szerintem pár pillanat alatt ha elindul egy téma te is feloldódsz:)

jajj ezt úgy utálom ha vki megkérdez vmit és senki se ad rá norm. választ. hát igen én is így vagyok! de én úgy hogy rá se merek nézni aki tetszik, elég furcsa. kívül belül remegek =lefagyok talán gondolj arra hogy bekel vágódnod és hozz fel témákat és szerintem pár pillanat alatt ha elindul egy téma te is feloldódsz:)
Ez ellen nem sokat tudsz tenni idõvel jobb lesz :D Most tanácsolnám, hogy NE FAGYJ LE nyilván nem mennél vele sokra. Próbálj kötetlen témákról beszélgetni...
nefigyelj arra amit mond, ugorj rá smárold le tépd le a ruháját és sz*pd le... lehetõleg nyilvánosan
Szerintem elég jó dolog így a +40fokba a lefagyás legalább nincs meleged :D

Titeket zavarna, ha az a gimi ahova jártok, egyházi suli lesz? Vagyis átveszi az egyház, minden ugyan az marad. Csak áhitat meg hittan lenne.

Legjobb válasz: Zavarna ha rám akarnák erõltetni. Ha csak azt zaklatnák ilyenekkel akit érdekel akkor nem.

Zavarna ha rám akarnák erõltetni. Ha csak azt zaklatnák ilyenekkel akit érdekel akkor nem.
engem igen, ateista vagyok
Rohadtul zavarna!
Én elhánynám magam.
Református gimibe jártam, nem vagyok vallásos (ateista se, "pártatlan" vagyok, katolikusnak kereszteltek). Nem zavart, heti 1 áhitat volt, havi 1 templomba járás, plusz hittan. Néha elõfordul, hogy elkezdek csak úgy magamban egyházi dalokat énekelgetni, illetve, ha összekerül az osztály és kicsit iszogatunk, akkor csak azt énekelünk szinte :D Kevesebb nem leszel tõle, plusz attól még, hogy nem vagy vallásos nem kell csípõbõl elítélni mindent és mindenkit aki az, lásd meg a jót benne és kész. Én élveztem :)
Zavarna.
Engem eléggé, és sok más embert is, pl a városomban a legkedveltebb gimibõl vallásos gimi lett, így ahova én járok (második legkedveltebb gimi:D), elõrelépett az elsõ helyre, mert 1 csomóan átjöttek ide, vagy alapból ide felvételiztek elsõként. Hittant pedig nem tudnám végigülni, tudok viselkedni anélkül is hogy mindenféle hülye történetekkel próbálnának meg rávenni mint valami óvodást. De ha téged nem zavar sztem nyugodtan próbáld meg azt a gimit, ha pedig nem tetszik VÁLTS FÉLÉVKOR, NE VÁRJ TOVÁBB!!!!!! utána azon kapod majd magad h végig szenvedtél 4 évet és utálod az életed xD
Szerintem meg semmi baj nem lenne vele. Ismerek egy csomó gimist, aki a szombathelyi premóba jár ( kat. gimi) és nem agymosottak meg minden. Semmit nem erõltetnek rád. A hittan egyik alapelve, hogy nem lehet erõltetni. ( lehet hogy kötelezõ lesz hittanra járnod, de a véleményedet megtarthatod, úgy hogy nem fognak piszkálni. Ja és a hittan nem hülye történetek, hanem a mindennapi életrõl szól. -Egy hittanos
A kérdező hozzászólása: néztem a suli honlapot volt ilyen házirend kiegészítés. nem akkora nagy ügy, az öltözködésrõl annyi van, hogy nem lehet a divat szélsõségeit követni, meg szemérmet sértõ dokumentom nem lehet a tanulónál, stb.
Nagyon zavarna. Eleve egy oltári nagy hülyeségnek tartom, hogy most véletlenszerûen kiválasztott iskolákat egyházi kézbe adnak, hogy az állam spórolni tudjon. És mivel egy új törvénytervezet szerint az egyházi iskolák már megszabhatják a diákok öltözködését és külsejét, még rosszabbnak tartanám a dolgot.
Hunyadi Mátyásba jársz?? Hyundai GIMI:D?
Jááááj, én biztos nem akarnék ilyen gimibe járni! :d
bizony zavart volna, inkorrekt dolog ezt tenni egy iskolával, és az oda járókkal. az én gimimmel is ezt akarták tenni, de ellenállt egységesen mindenki: diákok, tanárok, szülõk, a közvélemény, helyi sajtó minden. volt felvonulás, majdhogynem tüntetés, közgyûlések, mindenféle, és végülis elértük a célunkat, talált a városvezetés más megoldást a suli pénzelésére, nem került egyházi kézbe :)
A kérdező hozzászólása: Én nem szavaztalak le
Hogy miért kellett leszavazni azt nem értem. (3. válaszoló)
Én katolikus gimibe jártam, amikor odakerültem, akkor szüntették meg, hogy lehessen választani hittan és etika között. Kötelezõ volt havi egy mise (délelõtt, órák helyett), és heti két hittan óra, ahol inkább az életrõl volt szó, mint vallásos történetek feldolgozásáról. Én úgyérzem, hogy rengeteget kaptam attól, hogy ilyen iskolába jártam, a szüleim mellett a suliban neveltek igazán életre, a helyes viselkedésre, öltözködésre. Nagyon örülök hogy így alakult, abszolút nem bánom!
Jah, és nálunk az én iskolám kapott 1 nagyobb összeget, amibõl felhúztak 1 õj épületet, mivel a város fõ gimije ugye vallásos lett... Így több lett a férõhely, lecsökkent a szint is 1 picit, mivel 2 elég nagy férõhelyes gimi van így a városban.
A kérdező hozzászólása: Ja és 0.ra megyek, ha felvesznek...
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdeztem, mert a gimi ahova jeelntkeztem (akkor még nem volt az) felvételi után bejelentette, hogy átveszi az egyház és vallásos lesz. Pedig mndig is tervben volt hogy tiszapartis akarok lenni. Egyik odajáró 9.es lány mondta hogy az osztályából csomóan elakarnak majd menni pl. a szecskába (Széchenyi István Gimi) meg ilyenek. Én se vagyok vallásos, de inkábbb oda van esélyem bekerülni. Pár ismerõsöm aszt mondta ne aggódjak, mert jobb gimin lesz. Hát nem tudom :/
A kérdező hozzászólása: uccsó elõtti válaszóló: bocsi h most válaszolok, am nem szolnok tiszaparti gimibe fogok jövõre és egyházi lesz de túlélem

Facebook-on meg lehet nézni, hogy valaki online-e, ha az a valaki nincs az ismerőseim között?

Legjobb válasz: csak akkor látod, hogy ha az az ismerõsöd:)

csak akkor látod, hogy ha az az ismerõsöd:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a gyors választ!

Milyen szavak jutnak eszedbe, ha azt a kifejezést hallod, hogy sikeres karrier?

Legjobb válasz: Ha valaki olyan munkát végez, amivel viszonylag jól keres és még élvezi is. Vagy olyan munka, aminek presztízse van mások szemében.

Ha valaki olyan munkát végez, amivel viszonylag jól keres és még élvezi is. Vagy olyan munka, aminek presztízse van mások szemében.
gazdagság, pénz, öltöny xDD
korruptság, öltöny, pezsgõ, vezérigazgató, kopasz, ellenszenves, gazdag, hatalom, kegyetlen
könyöklés nyalás lefekszik alá faszt szop jó a segge nincs önérzete akár népellenesen is megalkuszik.
-pénz, elismerés, hatalom, -magányos élet, képmutatás, munkamánia
Az, hogy jól tud nyalni.
Attól függ, milyen fajta siker: Pl: Berki Krisztián, aki meglopta a fradit így egész nap edzõ teremben és a pedikûrösnél rohad és még a sok barom napról napra követi a tv-ben is had gyarapodjon. Vagy másik Berki Krisztián (olympicon), aki aranyérmes sportoló. Mind2rõl a sikeres jut az eszembe csak nem ugyan abban az értelemben. :D
rongyrázó, felszínes emberek, akik ált elfelejtik, hogy honnan jöttek, és nagyon beképzeltek lesznek, mert õk sikeres karriert tudhatnak a hátuk mögött.
Jó fizetés Siker Elismerés Megbecsülés Elõremenetel Ranglétra Kreativitás Önállóság Szabadság (Már a munkában, döntések meghozatalában) Elegancia Jó élet
"Nyakkendõbe bújtatott férgek"

Ferfiak 30-35kozottiek titeket zavarna ha az a no akivel alakul valami meg tapasztalatlan?

Meg nem volt sosem parkapcsolata,szuz is.

Legjobb válasz: Ha olyan is akkor ja

Ha olyan is akkor ja
Engem nem. F/29
Engem sem zavarna. 34/f

Pascalban, hogy lehet megcsinálni, hogy valamit tárolni szeretnék egy txt fájlban, és ha az a fájl nem látezik, hozza létre, ha pedig létezik, akkor csak bõvítse, én így írtam meg, de nem jó?

Program teszt; Uses crt; Var t:text; begin assign(t,'ment.txt'); If IORESULT<>0 then rewrite(t) else append(t); Writeln(t,'szoveg'); end. end.

Legjobb válasz: program szovegajl; var f: text; begin assign(f,'ment.txt'); {$i-} append(f); if IOResult<>0 then Rewrite(f); {$i+} writeln(f,'Elsosor'); close(f); end.

program szovegajl; var f: text; begin assign(f, 'ment.txt'); {$i-} append(f); if IOResult<>0 then Rewrite(f); {$i+} writeln(f, 'Elsosor'); close(f); end.
A kérdező hozzászólása: Közben mire írtad, sikerült, de azért köszönöm szépen. Így csináltam: assign(t, 'ment.txt'); {$I-} reset(t); If ioresult<>0 then rewrite(t) else append(t); {$I+} Writeln(t, 'szoveg'); Close(t);
Üdv. Csak a miheztartás végett {$I-} direktrivát általában egy mûveletre használjuk, ha netalán valahol IO hiba keletkezik akkor ha "el van fedve" a {$I-} direktrivával akkor nagyon nehéz megtalálni, hogy hol történt a hiba (most mem errõl a kis prograról beszélek, hanem nagyobb bonyolultab programokról). Tehát : {$I-} reset(t); {$I+} If ioresult<>0 then rewrite(t) else append(t); Üdv.
A kérdező hozzászólása: Ja értem, átírom, köszi! Amúgy ez kicsit hosszabb program, de csak ez volt belõle a lényeg, ami nem sikerült. De ha nem kapcsoljuk ki, akkor nem mûködik?
Szia. De müködik, csak a Te esetedben is két IO mûvelet van benne egy {$I-} direktrivában. Ha hiba történik, akkor hol történt a hiba, sõt a hiba helye teljesen más helyen lesz (a forditó szerint) mint ahol a hibát keresni kell : Próbáld meg a következõt elõször a Te módszereddel, majd az én módszeremmel : Miután a program létrehozta a "ment.txt" fájlt, a következõ programinditás elõtt, a "ment.txt" fájl attributumait állitsd át csak olvasásra (Read-only). Aztán futtasd a programot. Midkét esetben "Error 5 : File acces denided" hibát fogsz kapni. De mig a Te módszerednél a Writeln(t, 'szoveg'); sort tartja hibásnak a forditó (valamilyen szinten igaza van, de akkor adódik a kérdés, hogy miért nyitotta meg a fájlt ?) Addig az én módszeremnél az else append(t); sort tartja hibásnak a forditó (ami jogos is). Üdv.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!