Találatok a következő kifejezésre: Ha az 2-3 pattanásom (4 db)

A fitymát és a makkot összekötö hugycsön van 2 kis pattanás szerü pont valamint a fitymát ha lehutom a börön a makk also részén a hugycsö mellett ugyancsak 2-3 pattanás szerü pont van mi az?

Egy olyan gondom van hogy a makkot és a fitnymát ami összeköti higycsö vagy bör azon van 2 ilyen pattanás szerü pont valamint ha lehuzom a fitymámat a makkom also részén a hugycsö mellett a fityma börén ugyancsak van 2-3 apro fehér pattanás szerü pont mi lehet az?

Legjobb válasz: Az nem a húgycsõ, hanem egy egyszerû nyálkahártyaredõ, a húgycsõ belül van és nem látszik. Valószínûleg valami fertõzés, menj el urológushoz, ne kezelgesd magadnak és amíg nem mutattad meg urológusnak, ne élj szexuális életet, mert jó eséllyel fertõz.

Az nem a húgycsõ, hanem egy egyszerû nyálkahártyaredõ, a húgycsõ belül van és nem látszik. Valószínûleg valami fertõzés, menj el urológushoz, ne kezelgesd magadnak és amíg nem mutattad meg urológusnak, ne élj szexuális életet, mert jó eséllyel fertõz.

Ha az arcomon 2-3 pattanásom van, és az arcom zsírosodik, és néha olyan száraz. Észre vettem hogy ha bekenem testápolóval, olyan mintha a krémektől ki pattogznék. De ezt lehet hogy csak én látom igy. Mit használjak?

Milyen krémet használjak hogy ne legyen se száraz,és ne is zsírosodjon???

Legjobb válasz: Szerintem ne tesápolóval kend az arcod, hanem arckrémmel. A másik meg hogy használj arclemosót rendszeresen, kombinált bõrre valót. A lényeg hogy mindig tisztisd az arcod, így a bõröd fellélegezhet és ha sminkelsz azt is tisztísd le minél hamarabb.

Szerintem ne tesápolóval kend az arcod, hanem arckrémmel. A másik meg hogy használj arclemosót rendszeresen, kombinált bõrre valót. A lényeg hogy mindig tisztisd az arcod, így a bõröd fellélegezhet és ha sminkelsz azt is tisztísd le minél hamarabb.
nekem sokáig az oxi vált be, de most már rengeteg féle és fajta létezik... szerintem kerüld a katalógusos dolgokat amiket a barátnõk sóznának rád, mert azok olyan áron vannak mintha megvennél egy loreal vagy garnier terméket. a cégek saját termékeit nézd meg. dm , rossmann - mert ezek erre szakosodtak. Végy egy vattapamacsot, minden reggel felkeléskor és minden este lefekvés elõtt. 1 tisztítás - arclemosó tej vagy egyéb 2 tonizálás - arctonik 3 hidratálás - egy könnyû, nem zsíros tapintású krémbõl 1-2 borsónyi.a szárazság elkerülése végett...
A kérdező hozzászólása: köszi szépen sokat segitetettek!:D
Nagyon fontos! Semmiféleképpen ne vegyél "száraz bõrre" való krémet, mert az csak zsírosítja. Attól száraz a bõröd, hogy vízhiányos, tehát valamilyen hidratálókrémet használj. Rengeteg féle van, különbözõ árkategóriában, a legfontosabb, hogy hidratáljon. És amit már írtak, a rendszeres arctisztítás még krémezés elõtt, és ha sminkeled magad, soha nem feküdj le anélkül, hogy lemosnád az arcodról!Mert attól is jöhetnek ki pattik a bõrödön.
A kérdező hozzászólása: uh pedig van olyan hogy sminkkel fekszem le, és majd másnap mosom le.De most már változtatok.Amugy néha szárazz, de van olyan hogy nagyon zsiros is a bõröm.
Igen, ez a két "tünet" elég sûrûn együtt jár, ezt hívják kombinált bõrtípusnak. Ha például száraznak érzed a bõröd, akkor általában a vízhiány miatt érzed úgy, és mellette lehet zsíros (szeborreás) is, és még korpázó (alig látható) hámlást is észlelhetsz rajta. Ez a kombináció elég gyakori a 18-30 éves korosztályba. A legjobban akkor járnál, ha elmennél egy kozmetikushoz (anyud, nagynénéd, barátnõd, stb. kozmetikusához), és tõle kérnél tanácsot, hogy milyen krémet használj, mert úgy könnyebb segíteni, ha látják is a bõrödet! Hidd el, szívesen ad majd tanácsot.

1. Ha van egy fehér pattanásom a herémen akkor attól lassúl a péniszem növekedése? 2. Le akarom vetetni hova kell mennem ez ügyben? 3. Ha leveszik az fájni fog? (olyan emberek írjanak erre a kérdésre akik már tapasztalták. )

Legjobb válasz: ez fake :) vagy egy ovis írta. elhiszem, hogy ilyen kisfiú korban az a legnagyobb aggályod, hogy mekkora a péniszméreted, de miért hiszed, hogy pont egy pattanástól nem fog továbbnõni? a fejed sem nõne tovább, annyi pattanásod lesz tinikorodban! Menj el bõrgyógyászhoz, de én úgy tudom, hogy ez normális dolog.. sokaknak van, és semmi bajuk tõle. Nem fogják levenni onnan

ez fake :) vagy egy ovis írta. elhiszem, hogy ilyen kisfiú korban az a legnagyobb aggályod, hogy mekkora a péniszméreted, de miért hiszed, hogy pont egy pattanástól nem fog továbbnõni? a fejed sem nõne tovább, annyi pattanásod lesz tinikorodban! Menj el bõrgyógyászhoz, de én úgy tudom, hogy ez normális dolog.. sokaknak van, és semmi bajuk tõle. Nem fogják levenni onnan
Nem, semmiben sem gátolja, egyáltalán nincs köze egymáshoz a kettõnek. Ezek miatt ne aggódj, egyes adatok szerint a férfiak 60 %-ának vannak ilyenek, de ezek csak szõrtüszõk, vagy fordyce-foltok, semmi orvosi következményük nincs, és nem zavar egy lányt sem. Igen, elég fájdalmas és rendkívül drága kezeléssel lehet csak leszedetni, ha minden igaz, lézerrel égetik le, mint valami szemölcsöt. Csak szemölcsbõl egy, ebbõl meg jópár, közel 20-30 darab van átlagban. Ne izgulj emiatt, senkit nem idegesít :) Rajtam is van, és mégsincs vele gondom, még lányoknak sincs.

Segítség! Kb 3-4 napja lenyírtam a fanszöröm és mára visszanőtt olyan 1-2 mili . De szerintem az egyik helyen rosszul nőtt a szőr és szerintem befelé nőtt és most olyan mint ha pattanás lenne ott?

Hogyan tudnám eltüntetni holnapra? Vagy csak lejjebb vinni a puklit? Kérlek segítsetek mert holnap az uj csajom elött nem akarok "igy" beégni. Pont a kigyóm fölött van 1 pattanás szerü.

Legjobb válasz: Hát nem tudom de én hallottam olyat h kamillás teával borogasd meg mivel az gyulladás csökkentõ. vagy ha látod a bõr alatt a szõrt akkor próbáld meg megkapargatni hátha kijön a bõr alól és kiszeded. nekem a lábamon volt ilyen és megkapargattam és kijött. igaz én lány vagyok de hátha beválik :)

Hát nem tudom de én hallottam olyat h kamillás teával borogasd meg mivel az gyulladás csökkentõ. vagy ha látod a bõr alatt a szõrt akkor próbáld meg megkapargatni hátha kijön a bõr alól és kiszeded. nekem a lábamon volt ilyen és megkapargattam és kijött. igaz én lány vagyok de hátha beválik :)
Mire nem jó a testápoló xD
Használj bõrradírt
Hangulatvilágítás. Egyébként nem tudom mi lehet rosszabb az 1-2 milis borostánál... Jó a frikció, de ennyi?
Tépd ki a pö cs ödbõl az összes szõrt gyantával az tuti segíteni fog XDDD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!