Találatok a következő kifejezésre: Ha az 2 napon keresztül is (2 db)

Ha az ovuteszt 2 napon keresztül is pozitív (erős két csíkos), de az ébredési hő nem emelkedik, az azt jelenti, hogy mégsem volt peteérés?

Legjobb válasz: A hõmérséklet csak akkor emelkedik ha volt peteérésd, mert a sárgatest akkor kezdi termelni a progeszteront és az emeli meg a hõt

A hõmérséklet csak akkor emelkedik ha volt peteérésd, mert a sárgatest akkor kezdi termelni a progeszteront és az emeli meg a hõt
Jó kérdés!Ezen még nem gondolkodtam, de én inkább az ovutesztnek hinnék!
A hõmérséklet mérése nagyon csalóka, inkább az ovutesztre hagyatkozz, mint a hõmérsékletedre, mert azt sok minden befolyásolhatja.
Hello. En is inkabb az ovutesztnek hinnek. Nekem nagyreszt konstans a homersekletem es megis van ovulaciom.(DOKI SZERINT) Sokaig probaltam ezt a homerozest de abbahagytam...nekem nem jott be.
Jó példa vagyok a kérdésedre, nekem sem emelkedett az ébredési hõm(még a 37-et sem érte el)mégis terhes lettem! Mert peteérésem az tutira volt.Ezért pontatlan ez a hõmérési módszer.
test-rák lehet szerintem. dohányzás gyakran kivált ilyet
hát elsõ válaszoló ez azért durva volt xd szegényt rögtön a rákkal ilyesztgeted???
A kérdező hozzászólása: Már nem fáj a karom :) most eléggé megnyugodtam :) ...de hogy kivizsgáláson részt fogok venni a közeljövõben, az is biztos! :) :D
A ciginek nincs köze ehhez! nyugi, bár látom már elmúlt a veszély :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!