Találatok a következő kifejezésre: Ha az 2 napon keresztül (5 db)

test-rák lehet szerintem. dohányzás gyakran kivált ilyet
hát elsõ válaszoló ez azért durva volt xd szegényt rögtön a rákkal ilyesztgeted???
A kérdező hozzászólása: Már nem fáj a karom :) most eléggé megnyugodtam :) ...de hogy kivizsgáláson részt fogok venni a közeljövõben, az is biztos! :) :D
A ciginek nincs köze ehhez! nyugi, bár látom már elmúlt a veszély :)

Itt a nyár, ilyenkor minden nap van edzés 2x 9h-kor és 14h-kor, ha lejárok 2 hónapon keresztül edzésre, akkor mennyit segíthet az izomcsoportjaim fejlődésében? (<- xD )

Jó er?létben vagyok jó az állóképességem csak most különösen odaakarok feküdni a sportra.

Legjobb válasz: Sokat. Én is tavaly nyáron erõsödtem meg tök jól, pedig féll nyáron nem jártam méert mûtöttek. Ha lejársz napi 2szer télre tuti leszel. Üdv: Egy sporttárs

Sokat. Én is tavaly nyáron erõsödtem meg tök jól, pedig féll nyáron nem jártam méert mûtöttek. Ha lejársz napi 2szer télre tuti leszel. Üdv: Egy sporttárs
Csak figyelj oda a megfelelõ táplálékbevitelre is, mert úgy mégjobban segítheted a fejlõdést és a látványos eredmény elérést.
A kérdező hozzászólása: kétlem =) csepeli
A kérdező hozzászólása: Köszi, =)
A kérdező hozzászólása: Rendben. Szóval a helyes táplálkozás? És nem össze-vissza? Vagy hogyan gondolod?
Hogyha azt szeretnéd hogy izmosodj, és nõjenek az izmaid, akkor többet kell enned mint amennyi táplálékra alap helyzetben szüksége van a testednek. De az sem mindegy hogy mit eszel. Legjobb ha fehér húsokat, fõleg csirkemellet, de akármilyen csirke alkatrész is jó, plussz rizs, de kell a fehérje is, így tojást, túrót is többet kell bevinni a szervezetedbe mint alaphelyzetben. És legalább 4szer 5ször kellene enni, nemcsak reggeli ebéd vacsora, hanem tízórai is és uzsonna. Ha így csinálod akkor nemcsak formálódik a tested, de izmaid is növekednek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, igyekszem. Szurkoljatok, kérlek, hogy megis tudjam valósítani, mert a szándék meg van bõven, csak erõ kell ahhoz, hogy kihagyás nélkül rendszeresen csináljam. Köszi a tanácsokat.
Menni fog, ha hozzászoksz a gyakori edzéshez, már nem is fogsz elfáradni. Nekem is megy, én is kajakozom. Csak egyél rendesen, sokat, az az üzemanyagod, csak azzal mûködsz rendesen.
és mész versenyre is? hova valósi vagy?

Ha az ovuteszt 2 napon keresztül is pozitív (erős két csíkos), de az ébredési hő nem emelkedik, az azt jelenti, hogy mégsem volt peteérés?

Legjobb válasz: A hõmérséklet csak akkor emelkedik ha volt peteérésd, mert a sárgatest akkor kezdi termelni a progeszteront és az emeli meg a hõt

A hõmérséklet csak akkor emelkedik ha volt peteérésd, mert a sárgatest akkor kezdi termelni a progeszteront és az emeli meg a hõt
Jó kérdés!Ezen még nem gondolkodtam, de én inkább az ovutesztnek hinnék!
A hõmérséklet mérése nagyon csalóka, inkább az ovutesztre hagyatkozz, mint a hõmérsékletedre, mert azt sok minden befolyásolhatja.
Hello. En is inkabb az ovutesztnek hinnek. Nekem nagyreszt konstans a homersekletem es megis van ovulaciom.(DOKI SZERINT) Sokaig probaltam ezt a homerozest de abbahagytam...nekem nem jott be.
Jó példa vagyok a kérdésedre, nekem sem emelkedett az ébredési hõm(még a 37-et sem érte el)mégis terhes lettem! Mert peteérésem az tutira volt.Ezért pontatlan ez a hõmérési módszer.


Ha egész nap utálatos veled valaki, de este 2 órán keresztül normális, akkor az feledteti az egész napi gonoszságot?

A férjem állandóan ilyen. Reggelt?l estig meg van kergülve, mindenért piszkál, mindenért balhézik, kibírhatatlan, aztán este 8-tól 10-ig újra normális.

Legjobb válasz: én ilyenkor elmegyek sétálni vagy futni. ha hazaértemre is morgolódik mindenért egyszerûen felteszem a fülhallgatóm és lefekszem. általában erre lecsillapodik mert nincs kit osszon. egyébként nem vagy hibás, bárkinél elszakadhat idõnként a cérna ha örökké csak szapulva van

én ilyenkor elmegyek sétálni vagy futni. ha hazaértemre is morgolódik mindenért egyszerûen felteszem a fülhallgatóm és lefekszem. általában erre lecsillapodik mert nincs kit osszon. egyébként nem vagy hibás, bárkinél elszakadhat idõnként a cérna ha örökké csak szapulva van
Inkább abban vagy hibás, hogy egy ilyen emberrel élsz... Minek? Miért kéne mindent megbocsájtani és hagyni hogy tágázoljanak rajtad?
A kérdező hozzászólása: "felteszem a fülhallgatóm és lefekszem" Ez mekkora ötlet. Holnap ki is próbálom :D
Ha mindig undok, akkor miért nem bezéled meg ezt vele, hogy pontosan mi esik neked rosszul? Egyáltalán miért ilyen veled? Mindigis ilyen volt, vagy valami történt, ami miatt mostanában feszültebb? Az, ha felteszed a fülhallgatót és lefekszel jó megoldás, 1 estére. Nagyon rossz az a kapcsolat, ahol az egyik fél csak folyton nyel, de közös erõvel ki lehet kecmeregni ebbõl az állapotból. A "megdobnak kõvel...stb" sem ezt jelenti, hanem azt, hogy nem aggresszióval válaszolsz rá, hanem megoldást keresel egy problémára, az én értelmezésem szerint. Ha ez az idézet azt sugallná, amit te teszel, akkor úgy hangzana, hogy "Ha megdobnak kõvel, hagyom". Hosszabb távon nem mehet így, amit csináltok, komolyan!
Mennyetek el együtt valahovà pl olyan helyre ami fontos szàmotokra vagy 3-4 napra menjetek el valahovà ahol ki pihenhetitek magatokat pl wellnes és beszéljétek meg a dolgot ...vagy menjetek sàtorozni ..de olyan helyen beszeljetek meg a dolgot ahol nem tudtok elmenekülni egymàs elöl :) )sok sikert :) )
Már nem mostani kérdés, de azért biztatásul leírom:nekem anyukám ilyen.Minden reggel leoszt mindenért (gyakran elmegy odáig is, hogy azt mondja mindig is utált) este pedig hihetetlenül kedves.Én személy szerint annyit teszek, hogy ilyenkor elkerülöm...egyszer csak észbe kap... 17F
naponta egy szöget 20 percig ütögetni??
jah meg ha ideges vagy szedj hangyát boxkesztyûben...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!