Találatok a következő kifejezésre: Ha az 2 napon (726 db)

Elég ha csak 2 napig kostoltatok valamit, 3. nap mehet az új? 6.5 hós

Legjobb válasz: Szia!Én 5 napig adtam mondjuk a barackpépet de az almát csak 2 napig mert attól fájt a lányom hasa.A védõnönk azt mondta hogy "1 hétig" kapja ugyanazt az ételt tízóraira és uzsonnára.

Szia!Én 5 napig adtam mondjuk a barackpépet de az almát csak 2 napig mert attól fájt a lányom hasa.A védõnönk azt mondta hogy "1 hétig" kapja ugyanazt az ételt tízóraira és uzsonnára.
Elég. Ha jól veszi a babád, akkor semmi gond. Csak arra figyelj, ha valamitõl hasmenése lesz, vagy fáj a hasa, hogy azt ki tudd szûrni, hogy mitõl van. Nálunk semmi gond nem volt, én is 2-3 naponként adtam az új kajákat.

Mennyi súlyos ha 1-2 napig nem mosott fogat az ember?

Mennyire nagy az esélye pl a szájszaghoz stb

Legjobb válasz: ha egy teljes napig nem mosol már akkor szájszagod lesz, pláne két nap. napi minimum 2x kéne.

ha egy teljes napig nem mosol már akkor szájszagod lesz, pláne két nap. napi minimum 2x kéne.
A kérdező hozzászólása: Nem értelek, kimondta hogy nem akarok fogat mosni? Mondott valaki ilyet? Nem hinném..akkor miért kötekedsz? Volt 1-2 nap mikor elmentem valahova nem vittem magammal tisztálkodási szert azaz fogkefe fogkrém meg egyéb ezt azt de volt Listerine, és tudni akarom hogy ez a pár nap mégis mennyi bajjal jár.
De miért nem akarsz fogat mosni?
A kérdező hozzászólása: És mennyivel lenne rosszabb vagy jobb a helyzet ha fogmosás helyett szájöblitõt használnék? (Listerine)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, úgy érzem mindegyik nagyon hasznos volt.
egyébként ez a fogak épsége genetikai is, én rendszeresen járok fogorvoshoz, minden étkezés után fogatmosok, használok szájvizet, fogselymet és mégis sok tömött fogam van, jah és nem eszek sok édességet. heti max 2 alkalom. amúgy én tuti nem bírnám ki hogy ne mossak fogat 1 napig.
... pedig most nem mosom annyit.
Nekem 12 eves korom ota majdnem minden fogam tomott, pedig rengeteg energiat es idot szantam fogapolasra. Amiota felnott vagyok, kb. 22 eves korom ota egyaltalan nem szuvasodik.
Napi 3X lenne a legjobb. Ehhez képest a magyarok nagyon rosszul állnak a szájhigiénia szempontjából. Pont nem rég tanultuk, hogy az átlag magyarnak 10 foga hiányzik, 3 tömött és 3 szuvas. Ez elszomorító...
Hát ahhoz nagy. A szajszag pont a lepedektol van, ha mas baja nincs az embernek. 2 nap utan mar erdemes megmosni, mert rákövül, és fogkõ lesz belole.
25 évesen még nincs tömött fogam, mind megvan. Gyerekkoromban, nyáron heti 1 volt az átlag. Most napi egy-kettõ. Genetika. Persze ezzel nem azt mondom, hogy nem segít a fogmosás, de sokmindentõl függ.

Tényleg a 7. nap után véd a volina, ha a 2. nap vettem be? (vagyis. Az nap volt az első menstruációs vérzésem, amikor bevettem, de előtte nap volt barna folyásom)

Legjobb válasz: Akkor már véd az elsõ szemtõl is, ha a menses elsõ napján szedted be. Szerintem a barna folyás nem számít.

Akkor már véd az elsõ szemtõl is, ha a menses elsõ napján szedted be. Szerintem a barna folyás nem számít.
Várd ki az egy hetet.
Én nemrég megkérdeztem egy internetes nõdokit aki szerint már az elsõ jeltõl kezdve, tehát már a barna folyásnál be kellene szedni. De erre én is kíváncsi lennék, hogy úgy véd -e ha egy kicsivel késõbb szedjük be..
ha a 2.nap vetted be akkor a 7.nap után véd

A virslit meddig lehet a fagyasztóba tárolni, ha előtte 2 napig a rendes hűtőben volt? Meddig fogyasztható, jó lesz még az?

asszem kb másfél hete van fagyasztóban

Legjobb válasz: Ha szavatossági idõn belül raktad be, akkor semmi baja. Hiszen nem 2 napig volt rendes hûtõben, hanem a boltban is, Isten tudja, mióta. Több hónapig is eláll.

Ha szavatossági idõn belül raktad be, akkor semmi baja. Hiszen nem 2 napig volt rendes hûtõben, hanem a boltban is, Isten tudja, mióta. Több hónapig is eláll.
semmi baja

Ha lejárt a 30 napos befizetési határideje a BKV büntetésnek akkor azt 2 nap múlva még be tudom fizetni de úgy h ne a 32500ft kelljen hanem a 16000 ezrest?

Legjobb válasz: Nem. Arra volt a 30 nap. Mivel a büntetés idõpontját is feljegyezték, ezért ha lekésted a 30 napot, akkor már csak az emelt összeget fizetheted be. A kedvedért nem fog csalni a pénztári alkalmazott.

Nem. Arra volt a 30 nap. Mivel a büntetés idõpontját is feljegyezték, ezért ha lekésted a 30 napot, akkor már csak az emelt összeget fizetheted be. A kedvedért nem fog csalni a pénztári alkalmazott.
nem! 30 nap, az nem 32! volt elég idõd befizetni!

Ha 1-2 nappal előtte, hogy lefeküdnék a nőmmel az befolyásolja majd az aktust?

teszem azt nem leszek eléggé beizgulva(mert pár nappal ezelőtt csináltam) vagy akármi?

Legjobb válasz: 1-2 nap még nem számít. De hosszabb távon lehet, hogy kinevet a szõrös tenyered miatt.

1-2 nap még nem számít. De hosszabb távon lehet, hogy kinevet a szõrös tenyered miatt.
A kérdező hozzászólása: ÖÖ igen kihagytam a kulcsszavat, a MASZTURBÁCIÓ :)
1-2 nap, mi az! 1-2 óra már inkább
A kérdező hozzászólása: Értem :D

Ha elvállaltam 2 napra diákmunkát, de csak az egyik nap érnék rá még lemondhatom?

Tescos pénztárosi munkáról lenne szó. Nagyon örültem, hogy végre volt valamilyen diákmunka, ezért azonnal jelentkeztem is rá, szombat, vasárnapról lenne szó, holnap megyek betanulni. Csak pár perccel később jutott eszembe, hogy vasárnap az egész nagy család összegyűlik, mert a mamám 75. születésnapját tartjuk, amit nem szeretnék kihagyni, mert ki tudja, hogy a mamámnak hány születésnapja lesz még és számít a megjelenésemre. A születésnapi összejövetel délután 3-4 körül kezdődik, viszont a munka fél 4-re kellene mennem. Szerintetek ha holnap bemegyek az irodába és lemondom a vasárnapot akkor a szombati napot is elveszik tőlem? Vagy ettől még mehetek szombaton?

Legjobb válasz: Szerintem lemondhatod. Véglis nem aznap elõtte 10 perccel szólsz, hanem elõtte két nappal. Nekem a héten volt olyan h jelentkeztem egy munkára amire mondtam h tovább is tudnám vállalni, viszont nem épp az volt amirõl tájékozttatak elõttenap így aznap munka után felhívtam õket h másnaptól nem tudok mégse menni és meglettem fenyegetve h levonnak tõlem 5 ezret ha másnap még legalább nem megyek. Bár a te eseted más tégednem átvertek szóval megfogják engedni úgy, hogy gszombaton tudsz menni

Szerintem lemondhatod. Véglis nem aznap elõtte 10 perccel szólsz, hanem elõtte két nappal. Nekem a héten volt olyan h jelentkeztem egy munkára amire mondtam h tovább is tudnám vállalni, viszont nem épp az volt amirõl tájékozttatak elõttenap így aznap munka után felhívtam õket h másnaptól nem tudok mégse menni és meglettem fenyegetve h levonnak tõlem 5 ezret ha másnap még legalább nem megyek. Bár a te eseted más tégednem átvertek szóval megfogják engedni úgy, hogy gszombaton tudsz menni
Szerintem a "link" fogalom nem itt kezdõdik. Világosan leírtad hogy nem azért nem mennél mert nincs kedved hanem egy fontos esemény miatt. Link akkor lennél ha elvállalod és azt mondod ja bocs mégse akarok semmi kedvem stb.. (az én esetem se tartom annak de ez nem ide tartozik)
Szerintem mondd el az igazat :D minden esetben az a jó azért megfogják érteni h a mamád 75. Születésnapjárólvan szó. Tehát mondd meg hogy teljesen kiment a fejedbõl mikor értesítettek a munkával kapcsolatban, mert örültél a lehetõségnek. Amugy énse félek h levon tõlem vagy valami .ha megteszi megteszi. olyan munkát nem válalok hoszú távra amit nem is tudom mi. Fõleg ha még át is vertek. Ne neki álljon feljebb
Én 8 évig diákmunkáztam, és az utolsó évemben vezette be a fürge, hogy ha az elvállalt munkát nem végzed el vagy visszamondod, akkor csak az alap órabért kapod meg a korábban ledolgozott idõkre is. Pont az ilyen link diákok miatt... Bocs hogy ezt mondom, de basszus munkát vállalsz el, tudd már hogy mikor érsz rá és mikor nem...... Ha nem talál helyetted embert akkor kötbérezik a cégedet...
Tudom, hogy a kérdezõnek írtad, de ezt a "link" dolgot azért megcáfolnám. Amit pl én elvállaltam rá is értem volna így volt megbeszélve, de mivelátvertek nem voltam hajlandó akár még egy napot se menni.
Azért a munkáltató szemszögébõl szerintetek van bármi különbség a "bocs mégsem akarok menni" és a "bocs nagymamaám 100 éves lett és elfelejtettem" között? Segítek: semmi. Na jó, nem vitatkozom. Azért csendben, így 8 év után örülök, hogy nem most kezdek diákmelózni..... Mert a nagy kalapot (A diákmunkást) nem a lelkes, szorgalmas és pontos emberek után ítélik meg...
Énse akarok vitatkozni de az még mindig jó ötlet lehet, hogy felveti a mûszakcserét. Próba szerencsee
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom hogy ez "link" dolog, rosszul is érzem magam miatta, mert nagyon szívesen dolgoznék végre, viszont a mamámat sem akarom emiatt megbántani. Ezért holnap csak lehetõségként fogom felvetni, hogy nem tudnának-e mást keresni vasárnapra helyettem, esetleg elcserélni a délelõttössel, hogy én menjek délelõtt. Ha nem lehet, akkor természetesen bemegyek, ha már elvállaltam.
A kérdező hozzászólása: Attól annyira nem is félek, hogy esetleg le akarnának vonni/ki akarnának velem fizettetni pénz. Attól viszont sokkal inkább, hogy elveszik a szombati napot is és soha többet nem kapok munkát, hiába is jelentkezek, pedig sajnos alig van errefelé munka. Holnap délelõtt mondanám le a vasárnapot, de nem tudom, hogy az igazat mondjam-e vagy kitaláljak valamilyen más sztorit pl. mûtenek vagy hasonlók és emiatt nem érek rá? Vagy ha úgy tennék mintha csak a szombatot vállaltam volna el, a vasárnapról pedig nem is tudnék?
Le lehet, de ne csodálkozz ha többet nem kapsz tõlük munkát. Sok a diák, kevés a munka megtehetik hogy válogatnak.
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom. Voltam benn az irodában aláírni a papírokat, csak annyit kérdeztem, hogy nem lehetne-e elcserélni, hogy inkább délelõttös legyek, mert fontos családi programom lenne. Sajnos nem lehetett, úgyhogy maradt a délután, majd a mamámhoz elmegyek délelõtt és felköszöntöm, illetve onnan megyek majd munkába. Viszont mondták, hogy lesz még a továbbiakban is pénztárosi lehetõség, úgyhogy hála istennek nem lett gond ebbõl, hogy rákérdeztem, hogy nem lehetne-e cserélni.
A rákérdezésbõl nem is csinálnának ügyet. Nem erõszakorkodtál, hogy márpedig te nem mész d.u csak d.e. Amugy elõre is boldog szülinapot mamádnak :)

24+1 hetesre kérte az orvosom a cukorterhelésemet, baj ha csak 2 nappal később tudok menni?

Kisfiamnak arra a napra írták ki a vizsgálatát,másnap nem jó a munkahely miatt,baj ha csak 2 nap múlva tudok menni?Úgy tudom,hogy ennek nem napra pontos adatnak kell lennie.Jelezzem az orvosomnak?

Legjobb válasz: Nem baj, ez a vizsgálat a 24-28. hétig kötelezõ, minden orvos máskor kéri. A 24. hét pedig hosszú, 1-2 nappal késõbb is ugyanolyan jó, a laborosok ott lesznek akkor is :). Ilyenért nem kell külön szólni a dokinak (hacsak nem õ vette volna le a vért a labor helyett). Közbe jött valami és kész. Nekem a 26. héten kellett pl. menni. 31+4 hkm

Nem baj, ez a vizsgálat a 24-28. hétig kötelezõ, minden orvos máskor kéri. A 24. hét pedig hosszú, 1-2 nappal késõbb is ugyanolyan jó, a laborosok ott lesznek akkor is :) . Ilyenért nem kell külön szólni a dokinak (hacsak nem õ vette volna le a vért a labor helyett). Közbe jött valami és kész. Nekem a 26. héten kellett pl. menni. 31+4 hkm
Így van, nem lesz semmi gond. Menj amikor tudsz azon a héten.
Én megbetegedtem a 24. hetemen, úgyhogy csak a 25. héten mentem el, 1 héttel késõbb. 27 hkm

Kiverésnél abban ha arra hajtok h tovább birjam időben az haladás ha 1-2 nap kihagyás után úgy csinálom h 1-2 percig lassan v kicsit gyorsabban és ezek között mindig pihenek és ha nehezen is de még birom 1-2 óra múlva az jó nem?

De ahogy érzem az orgazmus közelt egyb?l gyors leállok...

Legjobb válasz: de ez segít. ezt tudod csinálni eksön közbe is h lassítasz és újrakezded. csak a szünet ne abbahagyásból álljon hanem lassú mozgásból.

de ez segít. ezt tudod csinálni eksön közbe is h lassítasz és újrakezded. csak a szünet ne abbahagyásból álljon hanem lassú mozgásból.
Nem mert leállsz és az nem idõhosszabbitás hanem abbahagyás, te most kb ijet csinálsz:verem-szünet-verem-szünet-verem-szünet-kiverem.A sex az más jellegü élmény lessz és akkor gyorsan elmész majd.
A kérdező hozzászólása: Hát ebben van valami.
elsõ vagyok. miközben vered gondolj nemsexy dolgokra(2foku egyenlet+oldó képlet) akkor tovább tart.

2 éve és 2 hónapja együtt vagyok a párommal, de néha elviselhetetlen, néha hazudozik nekem, az anyját utálom, mégis ha szakítunk, 2 nap után már megszakad a szívem annyira hiányzik, ha együtt vagyunk, veszekszünk. Se vele se nélküle? Hogyan döntsek?

Havonta egyszer van szex köztünk, valahogy nem érzem, hogy hiányozna a szex az életemb?l, neki viszont ennyi nem elég. Nem tudom, maradjak vele, vagy hagyjam el örökre? Minden rá emlékeztet, még a kutyám is amit t?le kaptam, itt alszik a szobámban, ha vele játszom, ? jut eszembe.

Legjobb válasz: a veszekedést kell megszüntetni, egymásról nyíltan nem indalattal kell beszélni, csak a duma és a változás segít. ez már hosszú kapcsolat, érdemes holmi veszekedés miatt szakítani? meg h egy hónapban egy szex? keresd az okát, keresd, keresd, sõt, keressétek meg kell legyen

a veszekedést kell megszüntetni, egymásról nyíltan nem indalattal kell beszélni, csak a duma és a változás segít. ez már hosszú kapcsolat, érdemes holmi veszekedés miatt szakítani? meg h egy hónapban egy szex? keresd az okát, keresd, keresd, sõt, keressétek meg kell legyen
a nyugodt beszélgetés nekünk is sokat segít, fõleg ha nevetünk saját baromságainkon, meg azokon hogy milyen hülyeségeken tudunk vitatkozni, és beszélgessetek a szexrõl is, újítsatok be, új hely, új póz, varázslatokra képes :D amúgy van 1 honlap csak a vicc kedvéért: http://www.nemtom.hu
A kérdező hozzászólása: az abaj, hogy ha leülönk megbeszélni adolgokat, felkapja a vizet. szerinte csak azért van havi 1 szex, mert megcsalom (pedig nem)...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!