Találatok a következő kifejezésre: Ha az 1. 8 (125 db)

Mennyire lassúak az 1.8 inches külső vinyók? Ha csak képeket akarok tárolni rajtuk, arra elég jók?

Legjobb válasz: Nem lassabbak mint a 2.5"-ak, Direkt azért vettem 1.8-ast mert aránylag kicsi, több adat fér rá mint egy pendrive-ra. Amúgy a sebessége total commander szerint: Íráskor: kb 26000 kb/sec Olvasáskor 29-30000 kb/sec

Nem lassabbak mint a 2.5"-ak, Direkt azért vettem 1.8-ast mert aránylag kicsi, több adat fér rá mint egy pendrive-ra. Amúgy a sebessége total commander szerint: Íráskor: kb 26000 kb/sec Olvasáskor 29-30000 kb/sec
képeknél rosszabb a helyzet, mert sok kicsi fájlból áll. a merevlemeznek állandóan újra kell pozícionálnia a következõ fájl írásakor és olvasásakor hogy eközben milyen járulékos információ áramlások zajlanak, abba most nem akarok belemenni, könyveket lehetne róla írni, hogyan kezeljük a fájlrendszert, a buffereket és az USB buszt. A lényeg, hogy ezek még mind veszteségidõk.
A kérdező hozzászólása: Jó de használható vagy nem? Pl egy diavetítés akadozni fog, vagy nem?
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon találok ilyen vinyókat, pl. Vaterán semennyi nincsn.

MineCrat a kérdésem nekem az 1.8.1 van és ugye bár ha survival módba van az ember akkor enni is kell neki de van e olyan verzió hogy nem kell enni pl :1.4?

Legjobb válasz: Van rá mod, amivel ki lehet kapcsolni, de ha te verzióban akarsz ezen változtatni, akkor azthiszem 1.7 ami a legmagasabb és nincs benne ilyen. Nem biztos, de úgy emlékszem 1.7

Van rá mod, amivel ki lehet kapcsolni, de ha te verzióban akarsz ezen változtatni, akkor azthiszem 1.7 ami a legmagasabb és nincs benne ilyen. Nem biztos, de úgy emlékszem 1.7
A kérdező hozzászólása: oks köszi rá nézek
Az 1.8-tól felfelé enni kell, szerintem nagyon jó funkció :) Ha csak építeni szeretnél, játssz Creative módban. Abban nem kell enni, lehet repülni, és végtelen mennyiségû alapanyagod van. Viszont ki is lehet kapcsolni mod-ok segítségével. Javaslom hogy már ne az 1.8.1-el játssz, már ki jött a teljes verzió, a Minecraft 1.0, az 1.8.1 viszont még a Minecraft Beta. Sokkal stabilabb, kevesebb a bug az 1.0-ban.
A kérdező hozzászólása: Értem szóval akkor azt mondod az 1.0 töltsem le és azzal játszak :) ? Bocs ha értetetlen vagyok :/

Van egy Opel Kadett D 1.3S kombi autóm, és mivel most felújításon esik át, ezért szeretnék bele egy bitang motort. Tudom, hogy a legnagyobb amit beletehetek az az 1.8, de ha tipusidegen motort szeretnék belerakatni akkor mi a teendő?

Ha szeretnék a gépbe egy Calibra 2.0 16szelepes motort, akkor meg lehet e oldani? Ha igen akkor mi mennyibe kerül stb...? Ha nem akkor milyen motort javasolnátok bele?

Legjobb válasz: Bõven többe kerülne a mûvelet papirozással meg mindennel együtt, mint amit az autó ér. Másik autót javaslok mindenképp! Amúgy meg motort nem elég cserélni, pláne ha bitang erõset akarsz bele. Kell ott akkor féket, meg váltót is. Nem éri meg szerintem.

Bõven többe kerülne a mûvelet papirozással meg mindennel együtt, mint amit az autó ér. Másik autót javaslok mindenképp! Amúgy meg motort nem elég cserélni, pláne ha bitang erõset akarsz bele. Kell ott akkor féket, meg váltót is. Nem éri meg szerintem.
Akkor mesélek: egyik ismerõsöm befaragott az 1, 3-as Corsájába egy 1, 5TD motort. Iszonyat sokat kellett faragni, hegeszteni mert szinte semmi sem stimmelt. A kis buta csak utána állt neki a papírozásnak. A lényeg lehet motort cserélni, de a márkaképviseleten keresztül kell a gyártótól egy hivatalos szakvélemény, hogy a kasztni kibírja-e a terhelést. A hivatalos válaszban nem járultak hozzá csak a kisebb motor beépítéséhez, így bukta a papírokat! A vicc, hogy évek óta jár vele a tanyavilágban minden gond nélkül. Nem tört vagy szakadt el semmi...
Kedves elõzõ! A kérdezõ nem azt kérdezte hogy megéri-e hanem mit lehet csinálni... Amúgy miért adná el az autót ha most újítja fel? Valószínûleg õ is "szerelmes" az autójába úgy mint én és nem adná el semmi pénzért. Valószínûleg õ is simán ráköltené dupláját mint amit ér az autó... Kérdezõ: Szerintem elõször kérdezd meg az okmányirodában, hogy lehet-e egyáltalán. Utána ha lehet akkor érdemes egy 2.0 calibrán és a kadetteden méréseket végezni hogy biztos beleférjen :D Ha minden ok akkor már csak venni kell egy calibra motorteret mindenestõl. De arra figyelj hogy a fékeket elöl nagyobbra hátul pedig tárcsafékesre kell alakítanod! És hátul mindenképp kisebb fékeket használj mert ha ugyan akkora mint az elsõ akkor könnyel leblokkol és megpördülsz.
P rendszám...vagy mûszaki elött vissza csere..(:
A kérdező hozzászólása: Akkor lehet marad a Kadett GTE motor, ami 1.8 és akkor az lesz kihegyezve. Igen, én is "szerelmes" vagyok az autómba, és nem érdekel, hogy a dupláját kell ráköltenem, csak minden szempontból megfeleljen, és jó legyen. Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
Rövid leszek: nem.
A kérdező hozzászólása: Kösz :D
Igen.
Igen el lehet árverezni, de ki az aki egy haszonélvezettel terhelt ingatlan 1/8-át megvenné? Érdekes helyzet lehet, ha azé a haszonélvezet a többi részre, akié az 1/8.
tipikus jogi szakvizsgakérdés :o))
A kérdező hozzászólása: De, Én magát az eljárást, nem értem!!!! Hogy ad el 1 ingatlannak az 1/8.-át valaki???Wc-t, vagy a fürdõszobát? Akkor az egész házat, el kell árverezni nem?? S mi van a többi tulajdonossal???Fõleg, hogy 2, még nem is családtag, mivel ikerházról beszélünk! S akkor, ezt a végrehajtó, csak ijesztgetés címén levelezget?Teljesen érthetetlen számomra! S nagymama a haszonélvezõ, akinek nincs tulajdoni része, csak a haszonélvezet!
Igen el lehet, mivel jogszabály nem zárja ki azt, hogy egy ingatlan tulajdoni vagy eszmei hányadát árverezni lehet. A gyakorlatban azonban nagyon kicsi az esély arra, hogy a társtulajdonosokon kívül más személy bejelentkezzen az árverésre. Annál is inkább, mert az árverési vétel jogcímen szerzett tulajdoni hányad tekintetében a nagymama haszonélvezeti joga továbbra is fennáll.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszönöm, ezt értem, csak a gyakorlatot nem!!Lehet túl hülye vagyok, vagy csak túl ideges! Hogy árverez 1/8-ad tulajdonrészt, a gyakorlatban??
A végrehajtó az árverési jegyzõkönyvre rávezeti az ingatlan adatait, a terheket az árverés idõpontját és a végrehajtást kérõt is feltünteti. Az árverési hirdetmény a bíróság és az ingatlanügyi hatóság (földhivatal) hirdetõtábláján is kifüggesztésre kerül. Aztán ha van sikeres árverési vevõ, akkor a szóban forgó tulajdoni illetõségre tulajdonjogot szerez.

Ha az autóm 1, 6-os motorját kiszertném cserélni 1, 8 asra milyen papírozás kellhet hozzá?

Legjobb válasz: Ha létezik 1.8-as változat a kocsiból akkor valamivel "egyszerûbb". De tuti olcsóbban kijössz, ha eladod, és veszel egy 1.8-ast.

Ha létezik 1.8-as változat a kocsiból akkor valamivel "egyszerûbb". De tuti olcsóbban kijössz, ha eladod, és veszel egy 1.8-ast.
A kérdező hozzászólása: létezik ...1, 6 102Le kicsit keveslem 1, 8is 140le bontásbol származo blokkokat néztem cakkpakk 100k körül meglenne (e36rol lenne szo) ha egybe veszi meg az ember szénné vannak hajtva ezek az autók. Én is ezért választottam elöször 1, 6 ot mert azt nem hajtották szét mert nem lehet vele anyira amperkodni, jó meg minden óramüpontossággal ketyeg de kezd kevés lenni:/

Mi van akkor ha a hét napos szünetet 8 napig tartom? Ha a 8. napon veszem be az 1. fogamzásgátló tablettát?

Akkor védett vagyok abban a hónapban?

Legjobb válasz: ??? A 8. napon kell bevenni a tablettát. Ne haragudj nem értem a kérdésed. A betegtájékoztatómban ez van írva: "Ha a 21 napos csomag kiürült, 7 napig ne szedd a készítményt. A legutóbbi tabletta bevétele utáni 8. napon kezdd újra a tabletta szedését, akkor is, ha a megvonásos vérzés nem jelentkezik." Akkor miért ne lennél védett, ha így kell szedni?

??? A 8. napon kell bevenni a tablettát. Ne haragudj nem értem a kérdésed. A betegtájékoztatómban ez van írva: "Ha a 21 napos csomag kiürült, 7 napig ne szedd a készítményt. A legutóbbi tabletta bevétele utáni 8. napon kezdd újra a tabletta szedését, akkor is, ha a megvonásos vérzés nem jelentkezik." Akkor miért ne lennél védett, ha így kell szedni?
A kérdező hozzászólása: Rosszul írtam, bocs. Ha a 9. napon veszem be. Pl kedden hagytam abba és csak következõ hét csütörtökön veszem be az 1.-t.
azt nem szabad. elõbb el lehet kezdeni, késõbb nem. ha a 9. napon veszed be, akkor nem leszel védett.
Olyan, mintha kihagytál volna az 1 héten egy tablettát, nézd meg mit ír erre a tabid tájékoztatója (valószínûleg vmi olyasmit, hogy csökkent a védelem és mellé kell védekezni x ideig).

Ezek a megoldások jók? (nytan, 8. osztály) Írj a következő mondtatok után 1-et, ha az állítás igaz az alárendelő összetett mondatra; 2-t, ha a mellérendelő összetett mondatra; X-et, ha mindkettőre vagy egyikre sem!

Legalább két tagmondatból áll - X

Legjobb válasz: Szerintem nem mind jó. Írom sorba ; X 2 1 1 X 1 1 X Kicsit összekeverted a két mondatfajtát. Remélem segítettem! :)

Szerintem nem mind jó. Írom sorba ; X 2 1 1 X 1 1 X Kicsit összekeverted a két mondatfajtát. Remélem segítettem! :)
A kérdező hozzászólása: köszi, amúgy biztos vagy benne?
a tagmondatok mindekkõtél felírhatóak egyszerû mondatba (csak kicsit erõltetettnek hangzik)

Ha a doki azt modja 8 hetes akkor biztos nem tevedhet? Csupan a meret alapjan nem tevedhet 1 hetet sem? Crl 1.29 az akkor 100% 8 het?

Legjobb válasz: Elvileg igen, huszonvalahány hétig ugyanúgy fejlõdnek a babák. Erre sosem fogunk rájönni, mert a kiírt dátum is plusz mínusz két hét elvileg. :)

Elvileg igen, huszonvalahány hétig ugyanúgy fejlõdnek a babák. Erre sosem fogunk rájönni, mert a kiírt dátum is plusz mínusz két hét elvileg. :)
Szerintem az nincs még 8 hetes terhesség. Nekem 7 hetesen volt 14 mm. Persze lehet hogy késõbb volt pé-d. De a mérete alapján még nincs 8 hetes!
szia! 7 hetesen volt ekkor a babóm, 8 hetesen már kétszer ekkora... de lehet nálad nem így van. Bár azt olvastam 8 hét körül 1 és 1, 5 cm körül kell legyen a baba, úgyhogy lehet inkább én vagyok inkább idõsebb...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!