Találatok a következő kifejezésre: Ha az 0- vércs., az (1 db)

Ha az anya 0- vércs., az apa pedig 0+, lehet-e a születendő gyermek vércsoportja 0+?

Legjobb válasz: Szia! Igen lehet, de lehet teljesen más is. Örökölheti a vércsoportját a nagyszülõtõl is.

Szia! Igen lehet, de lehet teljesen más is. Örökölheti a vércsoportját a nagyszülõtõl is.
En ugy tudom hogy nem orokolheti nagyszulotol, vagy a te vercsoportodat vagy a parodet orokli!
Örökölheti nagyszülõtõl, hisz akkor az én vércsoportom elég furrán alakult. 0+ vagyok úgy, hogy csak a nagyapámnak volt hasonló vércsoportja és le sem tagadhatom a szüleimet. Talán A- és B -sek a szüleim, de ebben nem vagyok biztos, csak õk is furrálták, hogy én 0+ lettem:)
A táblázatos vagyok!nagyszülõktõl nem örökölhetsz
0- és 0+ -os szülõknek vagy 0- -os, vagy 0+ -os gyerekük lehet csak. ( A-snak és B-snek azért lehet 0-ás gyereke mert a várcsoportok hivatalosan: A0 , B0 , AB , 00 )
A harmadik valasozlonak uzenem, nezzen utana milyen is a szulok vercsoportja, ilyenkor sokszor kiderul hogy az egyik szulo altalaban az apa nem az igazi...de lehet csak rosszul emlekszel.
Utolsónak: az apum arcát az anyum szemét örököltem, le sem tagadhatom, és bizzom bennük, mert ismerem õket mint a tenyerem. A táblázatból itélve, csak mákom volt, hogy én 0+ lettem, hisz bármi lehette volna.:) :)
Én is úgy tanultam, hogy csak a szülõk vércsoportját örökölheted.Ilyen erõvel akkor nem csak a nyagyszülõkét hanem az egész felmenõkét örökölhetnéd...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek melyik a legszebb női/férfi név, ill. melyik az a név amit soha nem adnátok a gyerekeiteknek?

Nyilván megoszló vélemények lesznek, csak kíváncsiságból kérdezem :)

13

Nektek mennyi idő után hatott a Hemorid kenőcs?

4

Miért nincs 18-19 bundás csizma? 20-as a legkisebb a boltokba az meg nagyon nagy, hol lehet venni?

11

Hogy hívják 2012/2013-ban született babádat?

36

Milyen tortát süssek az 1 éves kisfiamnak?

Segítséget , tippet , recept ötletet szeretnék kérni anyukáktól. Gyerkőc első születésnapjára milyen tortát süthetnék ? Igazából elképzelés van megt valami tejszínes pudingos tortát szeretnék ami nem vajas krémmel van de ilyesmit nem igazán találok biztosan van de igazából olyan sokat keresgélni nincs időm . Lesz neki rendelve is de szeretnék egyet sütni amit kifejezetten azért hogy legyen egy torta mibe kedvére beleturkálhat. Lehet nem ide kellett volna a kérdést feltennem . 1nhét mulva 19-én lesz megtartva a szülinap. Valaki segítsen valami jó kis egyszerű torta ötlettel :) Jahh és nincs semmi allergiánk. köszönöm

11

Bevállalnátok így a babát? Többi infó lent.

Így bevállalnátok a babát? van egy hitelmentes háza a páromnak hitelmentes kocsi,havi 150-160 a fizetése.ebből havi 20ezer lejön mert van egy hitel.Nekem még nincs saját keresetem (tanulok)de havonta kb.így is van 25-30ezer forintom.

10

Az, hogy ilyeneket tud, jel az autizmusra?

Kisfiam decemberben lesz két éves. Másfél éves kora óta beszél, elszámol 10-ig, kívülről tud 4-5 mondókát és szinte az összes autómárkát felismeri!
Egy ismerős most azt mondta,hogy az, hogy ilyen jól fejlett szellemileg, jel lehet az autizmusra. Egyébként én nem látok rajta furcsaságot. Nyitott, kommunikatív gyerek!

6

Anyukák. Ugye van még remény? !? (többi lent)

Első babás anyuka vagyok! 16hónapos a kisfiam. Mióta teherbe estem a libidóm szinte egyenlő a nullával!!
Van, hogy megkívánom a szexet, de az nagyon ritka és akkor is fáj a gátmetszésem helye. Kérlek mondjátok, hogy ez változni fog vagy, hogy van rá megoldás. Nem akarom, hogy ezért menjen tönkre a kapcsolatunk. Mert már így is sokat vitátunk. A párom megérti de tudom, hogy nem jó neki!!
Nagyon el vagyok keseredve!:(

6

Most mit tegyek? Jön a baba!

1 éve járok a barátommal. többször is lefeküdtünk már,de mindig védekeztünk. 1 héttel ezelőtt reggel nagyon rosszul voltam viszont nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki. tegnap előtt megcsináltam egy terhességi tesztet mert minden jel arra utalt hogy valami probléma van. kiderült hogy terhes vagyok!!!!! hogy mondjam el a szüleimnek??? a barátom tudja, de nem tartja jó ötletnek hogy megtartsuk. most mit tegyek nincs szívem abortuszra menni!? 17L a barátom: 17F

13

Petra vagyok (23). A barátaimmal élek. Szerelmesek lettünk egyikükkel. Egy parti után lefeküdtünk. Most 3 hónapos terhes vagyok. A barátaim látják a tüneteimet, nagyon aggódnak, de nem tudom, hogy mondjam el nekik. Főleg a fiúnak. Tudnátok segíteni?

Hogyan mondjam el,hogy terhes vagyok?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!