Találatok a következő kifejezésre: Ha az 0- vércs., az (1 db)

Ha az anya 0- vércs., az apa pedig 0+, lehet-e a születendő gyermek vércsoportja 0+?

Legjobb válasz: Szia! Igen lehet, de lehet teljesen más is. Örökölheti a vércsoportját a nagyszülõtõl is.

Szia! Igen lehet, de lehet teljesen más is. Örökölheti a vércsoportját a nagyszülõtõl is.
En ugy tudom hogy nem orokolheti nagyszulotol, vagy a te vercsoportodat vagy a parodet orokli!
Örökölheti nagyszülõtõl, hisz akkor az én vércsoportom elég furrán alakult. 0+ vagyok úgy, hogy csak a nagyapámnak volt hasonló vércsoportja és le sem tagadhatom a szüleimet. Talán A- és B -sek a szüleim, de ebben nem vagyok biztos, csak õk is furrálták, hogy én 0+ lettem:)
A táblázatos vagyok!nagyszülõktõl nem örökölhetsz
0- és 0+ -os szülõknek vagy 0- -os, vagy 0+ -os gyerekük lehet csak. ( A-snak és B-snek azért lehet 0-ás gyereke mert a várcsoportok hivatalosan: A0 , B0 , AB , 00 )
A harmadik valasozlonak uzenem, nezzen utana milyen is a szulok vercsoportja, ilyenkor sokszor kiderul hogy az egyik szulo altalaban az apa nem az igazi...de lehet csak rosszul emlekszel.
Utolsónak: az apum arcát az anyum szemét örököltem, le sem tagadhatom, és bizzom bennük, mert ismerem õket mint a tenyerem. A táblázatból itélve, csak mákom volt, hogy én 0+ lettem, hisz bármi lehette volna.:) :)
Én is úgy tanultam, hogy csak a szülõk vércsoportját örökölheted.Ilyen erõvel akkor nem csak a nyagyszülõkét hanem az egész felmenõkét örökölhetnéd...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Filteres citromfű teát, hogyan készítsem el, milyen erősre és mekkora menyiséget adhatok 11 hónapos lányomnak?

alvás problémáira,köszönöm

2

Családosok több gyermekesek őszintén ti mennyi pénzt költetek heti szinten?

Férjem nagyon sokallja azt az összeget ami nálunk hetente megy el. Kérlek írjátok le azt is, hogy általában ezt a pénzt mire költitek. Köszönöm.

14

Egy 14 éves van beleszólás hogy melyik szülőnél akar lakni? Ha közös a felügyeleti jog?

Apa és én nagyon azt szeretnénk ha oda költöznék de anya meg nem hajlandó egy ügyvéddel megíratni a papírt hogy lemond arról a jogról hogy kinél legyen a gyerek.. Ilyen helyzetben mit tudunk tenni anélkül hogy megírná ezt az iratot hogy elkerüljek apukámhoz? A gyereknek nem lehet ebbe semmi beleszólása??

6

Nyári vezetéknévhez passzoló nevek?

Fiú és lány is jöhet:)

14

Mire költitek azt a pénzt, amit a gyermeketek kap?

Gondolok itt arra hogy szülinapra,húsvétra,karácsonyra....stb
Tehát félrerakjátok? Felhasználjátok a napi dolgokra ? Vagy a gyerköcnek vesztek belőle valamit ??
Nemsokára megszületik a kisfiam,és párom mondta hogy az ő családi körében a régi szokás szerint húst,ételt,pénzt hoznak látogatáskor...stb
Nem állunk rosszul anyagilag,tehát úgy szeretném hogy félrerakni a gyerkőcnek a későbbiekre
Ti hogy vagytok vele ??

12

Infuenza oltás orrspray változatban! Beadatjátok a gyermeketeknek?

Nem tudom mit tegyek, a 2,5 és 4,5 eves gyerekeim ősztől tavaszig mindig betegek, torok, fülfájás nátha, láz. Vajon segítene nekik az oltás? Nem lennének ennyit betegek? Állandóan antibiotikumot kapnak, sajnos a nélkül nem gyógyulnának meg. A bacikat meg adják át egymásnak mindig.

4

Most hogy csináljam szerintetek?

Pici lányom két napja beteg, emiatt alig evett és alig aludt. (Hétfőn látta orvos, de csak találgatott, hogy mi lehet, mert még nem voltak normális tünetei, csak köhögés-orrfolyás) Ma voltunk megint, és végre kaptunk megfelelő gyógyszereket. Ebédidőre értünk haza, de annyira kikészült, hogy nem kérte az ebédet, letettem, azóta alszik. Igen ám, de legkésőbb 4-kor indulni kell a tesókért, onnan majdnem egy óra lesz, mire haza érünk. Ébresszem úgy, hogy előtte még egy evés is bele férjen, vagy inkább hadd aludjon, és az utolsó pillanatban keltsem indulás előtt?
Ti hogy csinálnátok?

7

Sarga szinü sioverall karjan kek csikkal illik kisfiunak?

6

Evolett név tetszik?

11

Hogy lehet a felicitas direkt marketingjéről leiratkozni?

Kissé elszemtelenedtek, hetente keresnek meg olyan cégek, akik a felicitastól kapták meg a telefonszámomat. Elegem van belőlük.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!