Találatok a következő kifejezésre: Ha az Államokból repükök haza, és (1 db)

Ha az Egyesült Államokból repükök haza, és hozok egy-két ajándékot, akkor arra kell vámot fizetni? A repülön van valamilyen "súlyköltség"?

Legjobb válasz: nézd meg a neten, mert minden országbol más. ha csak ksiebb ajándékokat hozol nem kell. de pl fényképezö, egyebek vámkötelesek. meg van a határ mekkora összegig hozhatsz be. pl szabadságszobrocskára nem fognak levámolni. a repcsin meg van hogy mekkor csomagot adhatsz fel. mikor én voltam az államokban azt hiszem 40 kg volt (ugye europán belül csak 20kg) de azt tudom oda több volt.

nézd meg a neten, mert minden országbol más. ha csak ksiebb ajándékokat hozol nem kell. de pl fényképezö, egyebek vámkötelesek. meg van a határ mekkora összegig hozhatsz be. pl szabadságszobrocskára nem fognak levámolni. a repcsin meg van hogy mekkor csomagot adhatsz fel. mikor én voltam az államokban azt hiszem 40 kg volt (ugye europán belül csak 20kg) de azt tudom oda több volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi, kerestem a neten, de béna vagyok, nem találtam semmit. Egy gyerekülést szeretnénk hazahozni Missouri-ból, mert olyan potom pénzbe kerülne, nem úgy mint itt... Ha valaki tudja, írjon, légyszi! Köszi


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Érvényes repjegyem, szállásfoglalásom van. Miket kérdezhetnek usa határon és mibe köthetnek bele?

Esta-m, repjegyem, szállásfoglalásom rendben. Semmi olyat nem viszek magammal ami ottmaradásra adna okot. Aki utazott már JFK-re NYC-be, az tudna nekem segíteni, hogy miket kérdezhetnek? És van egyáltalán esély rá, hogy nem engednek be?

52

Kint hol érdemes laptopot venni?

pár hét múlva megyek USA-ba azon belül New Yorkba, esetleg tud valaki mondani olyan boltot, ahol nagy a választék a és jók az árak?

4

Amerikában élő magyarok! Mivel foglalkoztok?

Mi a munkátok? Mióta éltek kint? Hogy jutottatok ki?

6

Ha egy amerikai meleg férfi és egy magyar meleg férfi összeházasodik NY államban, a magyar férfi ugyanúgy megkapja az állampolgárságot?

7

Kanadában Okj-ápolónőivel el lehet helyezkedni?

1

Tudom-e majd használni az USA-ban a Magyarországon vett utazási 120/230 V-os hajszárítót feszültség átalakító nélkül, szimplán csak dugaljátalakítóval?

Úgy hallottam, hogy a 100-240V-on m?köd? laptopok, mobilok, fényképez?k mind használhatók, de mi a helyzet a hajszárítókkal? Vagy inkább érdemes volna egyet kint venni?

5

Milyen tapasztalataitok vannak az illegális New York-i életben?

Légyszives csak azok írjanak,akik jelenleg is kint élnek,vagy éltek.. (NEM HIVATALOSAN) érdekelne minden,ami hátrány,ami el?ny.. bármi,ami ezzel kapcsolatos. köszönöm! :)

10

New York-ba utaznék a nyáron de még nem tudom h hol kellene át szállni valaki vmi javaslat?

13

Amerikai munkavállaláshoz melyik szakma lenne a jobb választás?

Sziasztok!

1

Belehalok ha Magyarországon kell leélnem az életemet! Ha valaki NAGYON akar valamit, akkor elérheti?

Amerikában akarok élni, dolgozni. Mindent megtennék érte! Nagyon megdolgoznék érte, kitartásom, szorgalmam van!

35

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!