Találatok a következő kifejezésre: Ha az Államokból repükök haza, és (1 db)

Ha az Egyesült Államokból repükök haza, és hozok egy-két ajándékot, akkor arra kell vámot fizetni? A repülön van valamilyen "súlyköltség"?

Legjobb válasz: nézd meg a neten, mert minden országbol más. ha csak ksiebb ajándékokat hozol nem kell. de pl fényképezö, egyebek vámkötelesek. meg van a határ mekkora összegig hozhatsz be. pl szabadságszobrocskára nem fognak levámolni. a repcsin meg van hogy mekkor csomagot adhatsz fel. mikor én voltam az államokban azt hiszem 40 kg volt (ugye europán belül csak 20kg) de azt tudom oda több volt.

nézd meg a neten, mert minden országbol más. ha csak ksiebb ajándékokat hozol nem kell. de pl fényképezö, egyebek vámkötelesek. meg van a határ mekkora összegig hozhatsz be. pl szabadságszobrocskára nem fognak levámolni. a repcsin meg van hogy mekkor csomagot adhatsz fel. mikor én voltam az államokban azt hiszem 40 kg volt (ugye europán belül csak 20kg) de azt tudom oda több volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi, kerestem a neten, de béna vagyok, nem találtam semmit. Egy gyerekülést szeretnénk hazahozni Missouri-ból, mert olyan potom pénzbe kerülne, nem úgy mint itt... Ha valaki tudja, írjon, légyszi! Köszi


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szeretnék az Usaban élni és Chicagot szemeltem ki, milyen ott?

Mit tudtok az ottani életr?l?

3

Ha valaki Kanadába vagy az USA-ba akar munkavállalással eljutni akkor igaz az, hogy szinte biztos nem kap vízumot, mert korlátozni akarják a külföldi munkások betelepülését?

10

Parkolás Flordidában? Bővebben lent.

Az lenne a kérdésem, hogy mozgássérült kártyával Florida államban díjmentes-e a parkolás (mint Európában) és hogy az európai kártyát érvényesíteni lehet-e egy amerikai utazás során. El?re is köszönöm a segítséget és megköszönném, ha csak értelmes válaszok érkeznének.

3

Kanada vagy Ausztrália?

Melyik országnak jobb a gazdasági helyzete?

5

OKJ-S könyvelőként elbírnék helyezkedni Chicagoban?

Vagy ott tegyem le a könyvel?it? és kb mennyi pénz kell ehhez, ha ott tanulnám ki?

8

Los Angelesi magyarok ki, hogy él kint, milyen az élet?

Szeretném megismerni az ottani életfelfogást és hogy melyek a jó negyedek a városban.pénz része nem érdekel.

0

Mi pontosan a Zöldkártya? Hogyan lehet megszerezni? Hogyan működik a Zöldkártya Lottó?

4

Hol lehet megnézni azt hogy évente hány gyilkosság van Kanadában és az USA-ban? Hol lehet ezeket megnézni?

Csak azért kérdezem mert össze akarom vetni a kett?t....

6

Mettől meddig lehet idén zöldkártyára jelentkezni az USA-ba?

7

Meg tudnátok írni, hogy szerintetek melyik a legélhetőbb USA állam illetve város?

Egy barátom a fejébe vette,hogy ki akar menni az Egyesült Államokba.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!