Találatok a következő kifejezésre: Ha az Államokból repükök haza, (1 db)

Ha az Egyesült Államokból repükök haza, és hozok egy-két ajándékot, akkor arra kell vámot fizetni? A repülön van valamilyen "súlyköltség"?

Legjobb válasz: nézd meg a neten, mert minden országbol más. ha csak ksiebb ajándékokat hozol nem kell. de pl fényképezö, egyebek vámkötelesek. meg van a határ mekkora összegig hozhatsz be. pl szabadságszobrocskára nem fognak levámolni. a repcsin meg van hogy mekkor csomagot adhatsz fel. mikor én voltam az államokban azt hiszem 40 kg volt (ugye europán belül csak 20kg) de azt tudom oda több volt.

nézd meg a neten, mert minden országbol más. ha csak ksiebb ajándékokat hozol nem kell. de pl fényképezö, egyebek vámkötelesek. meg van a határ mekkora összegig hozhatsz be. pl szabadságszobrocskára nem fognak levámolni. a repcsin meg van hogy mekkor csomagot adhatsz fel. mikor én voltam az államokban azt hiszem 40 kg volt (ugye europán belül csak 20kg) de azt tudom oda több volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi, kerestem a neten, de béna vagyok, nem találtam semmit. Egy gyerekülést szeretnénk hazahozni Missouri-ból, mert olyan potom pénzbe kerülne, nem úgy mint itt... Ha valaki tudja, írjon, légyszi! Köszi


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az USA-ban hol vannak magyar éttermek?

6

Lehet alkoholt vinni a bőröndben? Ha igen, mennyit?

3

Aki járt/él/élt Kanadában, mit gondol az országról?

Melyik városban voltál/élsz/éltél? Mit gondolsz arról a városról, magáról az országról és az emberekről?

2

Phoenixbe miért lesz 46 fok amikor körülötte egyiknél se lesz közel se?

2

Los Angelesben melyik helyek veszélyesek és biztonságosak? mint pl:Compton Aki még tud valamit az írj már le

11

Milyen hely Texas?

Melyik része jó/veszélyes? Érdemes meglátogatni?
Aki él/élt kint az írja már le , megköszönném:)

19

Ki járt már Amerikában? Mennyi pénzt vitt magával költőpénznek?

7

Ha cserediákként kimennék az USA-ba egy évre, és 1-2 évvel később ki is szeretnék költözni, akkor több esélyem van zöldkártyát kapni, mint ha nem lenne semmi "kapcsolatom" odakint?

2

Milyen kérdések vannak a Camp Rising Sun jelentkezési lapján?

Tudna valaki segíteni? Eddig még az angol jelentkezési lapot sem találtam meg (bár valamit találtam, de lehet, hoy az nem az) szóval magyarul leírni nekem ide a kérdéseket. És, ha esetleg valaki volt már CRS szóbelin, akkor arra is kiváncsi lennék, hogy ott miket kérdeztek tőle?

0

Hány ezer eurot vigyünk magunkkal? Ha Montreal-ba megyünk a nagybátyámhoz. és leszeretnénk onnan menni New York-ba és Miami-ba.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!