Találatok a következő kifejezésre: Ha az titokban tortenik, megharagudhatnak a (1 db)

Ha az eljegyzes "titokban" tortenik, megharagudhatnak a szuleim, rosszneven veszik h nem tudtak rola?

(nem keszulunk meg ra...csak szoba jott) Mondtam a baratomnak, hogy nem szeretnek nagy csaladi banzajt...csak egy edes romantikus helyen jegyezzen el, akkor mikor nem szamitok ra...ezt rosszneven veheti pl edesapam?

Legjobb válasz: Hát igazából ez teljesen a szüleidtõl függ. Ha "lazák", és megértik, akkor szerintem nem fogják rossznéven venni, viszont, ha konzervatívak, akkor elõfordulhat, hogy megharagudnak. Egyébként meg te dönts a saját eljegyzésedrõl, ha te titokban szeretnéd, akkor csináljátok úgy, hisz ez nem a szüleid eljegyzése lesz! :)

Hát igazából ez teljesen a szüleidtõl függ. Ha "lazák", és megértik, akkor szerintem nem fogják rossznéven venni, viszont, ha konzervatívak, akkor elõfordulhat, hogy megharagudnak. Egyébként meg te dönts a saját eljegyzésedrõl, ha te titokban szeretnéd, akkor csináljátok úgy, hisz ez nem a szüleid eljegyzése lesz! :)
Nos, esetleg lehet egy csende családi vacsit is tartani eljegyzés után.Nos akkor kecske is káposzta is.Ez a ti lagzitok lesz és nem a szüleiteké.A miénk úgy derült ki, hogy nagymamám születésnapján észrevették az ujjamon a gyûrût mielõtt bejelenthettük volna:) Az eljegyzés meglepetés szerû volt.
Ha rosszban vagytok akkor nem kell torodni veluk.Ha joban vagytok szerintem ne csinaljatok titokban mer egy szulonek az a legnagyobb boldogsaga ha a gyereke nagy pontjainal, mint a hazassag, jelen lehet.Egy jo anyos jo jon 1 haznal, de nem tulzasban.
Te ismered a szüleid, szerintem az eljegyzés nyugodtan lehet a kettõtök pillanata :) De lehetõleg még aznap újságoljátok el a szüleiteknek, akár úgy felvezetve, hogy édesapád beleegyezését is kéritek.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyunk rosszban a szulokkel...es nem titokban akarunk osszehazasodni sem, csak szeretnem ha ez tenyleg a kettonke lenne, nem pedig ilyen csaladi osszeroffenes, nagyszulok, szulok stb stb...hanem h ketten eljuk at...persze utana elmondjuk... kosz a valaszokat:)
Mi is kettesben szerettük volna megejteni, de aztán jött az alkalom és egy ebéd keretén belül lett megtartva.
Szerintem ne hagyjátok ki a kettesben eljegyzést, fõleg ha egyik fél elõtt titok! Most kell elkezdeni az önálló életet, alagzin ott lesz mindenki, az eljegyzés legyen csak a Tietek. Ha ezen egy szülõ megsértõdik, akkor késõnbb se fogja hagyni a párt teljesen önállóan élni, ezesetben jobb ha már most elkezditek annak kinyilvánítását, hogy saját életeket éltietk. Persze minél hamarabb bejelteni, az nagyon jó érzés lehet mindenkinek!
Mi jóban vagyunk a szüleinkkel, de az eljegyzésrõl, csak utána szóltunk nekik.Megmutattuk a gyûrûket, õk gratuláltak, ennyi.Nem kerítettünk nagy feneket az egésznek.
A válaszolók többségének üzenem, hogy az eljegyzés nem egyenlõ a házassággal, lagzival.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ti mit gondoltok, mennyire számít a gyűrű értéke az eljegyzésnél, az hogy mennyibe került, miből van?

Mert szerintem egyáltalán nem! Múltkor viszont egyik barátnőmmel beszélgettünk és valaki kapcsán szóba jött az eljegyzés, és barátnőm mondta, hogy nem is volt köztük semmi különösebb lánykérés, csak eldöntötték, hogy összeházasodnak. De, hogy szerinte ez így milyen gáz, minimum a drága, több százezres gyűrű, mert hogy egy fiú igenis spórolja össze az árát. Tehát ami a lényeg volt, az jött le, hogy aki igazán szereti a párját és komolyan gondolja az egészet az drága gyűrűt vesz. Nálunk például ez nem lenne kivitelezhető, de el sem várnám, hogy a párom százezre(ke)t kiadjon egy gyűrűre, ettől nem gondolom, hogy engem kevésbé szeretne. Ti mit gondoltok?

23

Nálatok mennyi idő telt el a megismerkedés és a leánykérés / eljegyzés között?

25

Hogyan mondjak nemet a lâny keresre?

17

Hol vásároljunk karikagyűrűt Budapesten? !

Hova érdemes menni, ahol nagy a választék, JÓK AZ ÁRAK, és esetleg van lehetőség hitelre is vásárolni! Kérlek adjatok tanácsokat! Köszönöm! :)

8

Ugye ezzel nem csinálok egy értéktelen viccet az eljegyzésből? Vagy várjak még?

1 éve leszünk együtt, és gondoltam megkérem a kezét azon a helyen és azon a napon, ahol pontosan 1 évvel ezelőtt megismerkedtünk. Nem akarom elsietni, és ugyan akkor egy értéktelen viccet csinálni az eljegyzésből.
Ugyan akkor érzem, hogy ő kell nekem, senki más.
Esküvő még arrébb lenne, de szívesen várnék rá, mert tudom hogy ő az a nő, aki mellett a legboldogabb lehetnék. Egy baj van, még csak 16,5 éves, és így nem tudom, hogy ő, illetve mások ezt körülöttünk mennyire vennék komolyan.

24F

26

Hozzámennétek feleségül a barátotokhoz, ha tudnátok, hogy hamarosan meg fog halni?

22

Hogyan kérték meg a kezed?

Szívesen olvasnám a ti történeteteket, szép, romantikus avagy vicces sztorikat :)

4

Akik sejtettétek előre, hogy megfogják kérni a kezeteket, milyen érzés volt?

Nem kívántátok, hogy bár meglepetés lett volna?
Minden jel arra utal, hogy a közeljövőben meg fogja kérni a párom a kezem, és ezt a "gyanakvást" nem lehet kitörölni az agyból... Ti nem kívántátok azt, hogy bár ne sejtettetek volna semmit?
(légyszi, csak azok válaszoljanak, akiknél hasonló volt, akit meglepetésként ért, az más téma)

3

Volt olyan, akinek a párja nem jó méretű gyűrűt vett?

Túl kicsi vagy túl nagy volt a gyűrű? Ilyenkor mit lehet csinálni? Ékszerész tud segíteni a dolgon, vagy ki kell cserélni?

8

Mit tennétek a helyemben?

Tegnap egy esküvőn voltunk a párommal. A vőlegény megkérdezte, hogy mi mikor fogunk már összeházasodni? (4 éve vagyunk együtt, én 26, ő 33) Erre a párom: "Hülye vagy? Nem ment el az eszem?" Lehet viccből mondta...de őszintén nem úgy tűnt. Lehet hülye vagyok, de nagyon elkeseredtem, azóta is ez jár a fejemben, rákérdeztem, de csak elpoénkodta az egészet.:((((

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!