Találatok a következő kifejezésre: Ha az titokban tortenik, (7 db)

Kamaszok, ha az iskolátokban történik valami szokatlan, jelentõsebb dolog (pl. baleset, nagyobb verekedés) mennyire szokott érdekelni titeket?

Milyen gyorsan informálódtok, tudtok meg róla dolgokat, és mennyire szoktak érdekelni a részletek?

Legjobb válasz: Engem csak akkor érdekel, ha ismerõseim érintettek benne. Különben csak felszínesen az esemény lényegét megtudom nyilván hamar, de egyáltalán nem kérdezgetek utána.

Engem csak akkor érdekel, ha ismerõseim érintettek benne. Különben csak felszínesen az esemény lényegét megtudom nyilván hamar, de egyáltalán nem kérdezgetek utána.
utolsó ebbõl látszik hogy nem vagy népszerû mert aki az az nem hangoztatja :D
Mivel népszerû vagyok, tudok mindenrõl, de nem érdekel .Csak akkor ha a barátomról vagy az osztály társaimról van szó.
Általában megtudom az ilyeneket.
Érdekel, mert ritkán történik ilyesmi. :D Nagyon gyorsan eljut hozzám minden info.
Minden információ eljut. Baleseteket leszarom. De az, hogy ki vert meg kit érdekel.
Hat mivel mindenkit ismerek a suliban es mindenki engem, altalaban erdekelni szokott.Es gyorsan informalodok.Van olyan is, hogy olyanrol tudok, amihez semmi kozom, de nem is erdekel:DD
Általában érdekel kivéve , ha kicsikkel történik. Elég gyorsan.
Szerencsére eddig nem volt rá sok példa, hogy baleset történt volna, de pár percen belül megtudtam, hogy ki meg, hogy mi történt. Erre mióta itt vagyok (6év) három eset volt, abból kettõ érettségi közben. Verekedés se túl sok volt, még ilyan 9-10.-es korunkban fordult elõ. Akkor is pár percen belül hívtak, hogy menjek már , mert xy összeveszett és tépik egymást és csináljak valamit. Azóta nem történt verekedés a suliba. Nem vagyunk túl nagy gimi, szóval. A szomszédos szakközépbe már annál inkább. Onnan viszont csak néha mesélnek, hogy 'képzeld ez meg az történt' meg ott fenyegetik egymást az emberek meg ilyeneket mesélnek, na most, hogy ebbõl mi igaz azt nem tudom. Engem szokott érdekelni bárkirõl is legyen szó, de nem szoktam kérdezgetni, ha elmondják elmondják, ha nem nem.
Amikor én jártam középsuliba, volt hogy minden héten majdnem kint volt nálunk a rendõrség.Lopás, verekedés, drog stb... Aki látta az osztály vigyázz címû filmet, na az passzolt az én sulimra, csak nálunk nem voltak négerek :D

Ha az eljegyzes "titokban" tortenik, megharagudhatnak a szuleim, rosszneven veszik h nem tudtak rola?

(nem keszulunk meg ra...csak szoba jott) Mondtam a baratomnak, hogy nem szeretnek nagy csaladi banzajt...csak egy edes romantikus helyen jegyezzen el, akkor mikor nem szamitok ra...ezt rosszneven veheti pl edesapam?

Legjobb válasz: Hát igazából ez teljesen a szüleidtõl függ. Ha "lazák", és megértik, akkor szerintem nem fogják rossznéven venni, viszont, ha konzervatívak, akkor elõfordulhat, hogy megharagudnak. Egyébként meg te dönts a saját eljegyzésedrõl, ha te titokban szeretnéd, akkor csináljátok úgy, hisz ez nem a szüleid eljegyzése lesz! :)

Hát igazából ez teljesen a szüleidtõl függ. Ha "lazák", és megértik, akkor szerintem nem fogják rossznéven venni, viszont, ha konzervatívak, akkor elõfordulhat, hogy megharagudnak. Egyébként meg te dönts a saját eljegyzésedrõl, ha te titokban szeretnéd, akkor csináljátok úgy, hisz ez nem a szüleid eljegyzése lesz! :)
Nos, esetleg lehet egy csende családi vacsit is tartani eljegyzés után.Nos akkor kecske is káposzta is.Ez a ti lagzitok lesz és nem a szüleiteké.A miénk úgy derült ki, hogy nagymamám születésnapján észrevették az ujjamon a gyûrût mielõtt bejelenthettük volna:) Az eljegyzés meglepetés szerû volt.
Ha rosszban vagytok akkor nem kell torodni veluk.Ha joban vagytok szerintem ne csinaljatok titokban mer egy szulonek az a legnagyobb boldogsaga ha a gyereke nagy pontjainal, mint a hazassag, jelen lehet.Egy jo anyos jo jon 1 haznal, de nem tulzasban.
Te ismered a szüleid, szerintem az eljegyzés nyugodtan lehet a kettõtök pillanata :) De lehetõleg még aznap újságoljátok el a szüleiteknek, akár úgy felvezetve, hogy édesapád beleegyezését is kéritek.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyunk rosszban a szulokkel...es nem titokban akarunk osszehazasodni sem, csak szeretnem ha ez tenyleg a kettonke lenne, nem pedig ilyen csaladi osszeroffenes, nagyszulok, szulok stb stb...hanem h ketten eljuk at...persze utana elmondjuk... kosz a valaszokat:)
Mi is kettesben szerettük volna megejteni, de aztán jött az alkalom és egy ebéd keretén belül lett megtartva.
Szerintem ne hagyjátok ki a kettesben eljegyzést, fõleg ha egyik fél elõtt titok! Most kell elkezdeni az önálló életet, alagzin ott lesz mindenki, az eljegyzés legyen csak a Tietek. Ha ezen egy szülõ megsértõdik, akkor késõnbb se fogja hagyni a párt teljesen önállóan élni, ezesetben jobb ha már most elkezditek annak kinyilvánítását, hogy saját életeket éltietk. Persze minél hamarabb bejelteni, az nagyon jó érzés lehet mindenkinek!
Mi jóban vagyunk a szüleinkkel, de az eljegyzésrõl, csak utána szóltunk nekik.Megmutattuk a gyûrûket, õk gratuláltak, ennyi.Nem kerítettünk nagy feneket az egésznek.
A válaszolók többségének üzenem, hogy az eljegyzés nem egyenlõ a házassággal, lagzival.

Terhes kismamát is lehet-e rejkizni? Ha igen hogyan történik, és a pocakban a babát is rejkizi a kezelő, vagy csak a mamát? Hogyan történik ebben az esetben egy rejki kezelés? kérlek irjatok erről bővebben, ha nem titok.

Legjobb válasz: Igen, kifejezetten jó hatással van a várandós anyukára, és a baba fejlõdésére. A Reikis kismamák gyerekei nyugodtak, jól evõ, jól alvó babák. Kevesebb lesz a tanulási zavar, jobb a koncentrációs készség olyan gyerekeknél, akiknek a szülei használják a gyerekeiken is a Reikit.

Igen, kifejezetten jó hatással van a várandós anyukára, és a baba fejlõdésére. A Reikis kismamák gyerekei nyugodtak, jól evõ, jól alvó babák. Kevesebb lesz a tanulási zavar, jobb a koncentrációs készség olyan gyerekeknél, akiknek a szülei használják a gyerekeiken is a Reikit.
A kérdező hozzászólása: ....és hogy történik a kezelés? hisz a kismama nemhogy ülni még feküdni sem tud többnyire....
Én is javaslom a reikit:) ) A te4sthelyzetet bízd rá a kezelõre, és közben is vávltoztathatod nyugodtan, nem kell mindenáron ülni, sem feküdni, akár fejen is állhatsz:D

Kamaszok az titeket zavar ha a haverotok sokat beszél saját magáról vagy mesél el vele történt dolgokat?

Legjobb válasz: Szia! Nemtudom ti hogy vagytok vele, de én kifejezetten szeretem, mert ezzel arra lehet következtetni hogy megbízik bennem! És az ilyen törtééneteken sokat lehet nevetni:D

Szia! Nemtudom ti hogy vagytok vele, de én kifejezetten szeretem, mert ezzel arra lehet következtetni hogy megbízik bennem! És az ilyen törtééneteken sokat lehet nevetni:D
Ha csak simán haver (és nem közeli barát), akkor egy idõ után igen. Nem vagyunk azért olyan jóban, nem érdekel, semmi közöm hozzá.
Engem zavar, mivel rátesz egy lapáttal azzal, hogyha én akarok mesélni valamit, elkezdi terelni a témát. ._." No mindegy. :D
Az nem zavar ha így beszél magáról meg ilyesmi, de az, hogy állandóan a saját életérõl mesél az unalmassá válhat és zavaróvá.
Igen, utálom az üres locsogást.
Nem.
van mikor már igen már általában én vagyok az akivel semmi nem történik és nincs mit meséljek és unom, h másokkal mindig történik vlm de nekem mindeig minden ugyanolyan monoton
A stílustól függ.
Nem, szeretem is ha van aki mesél valamit, már ha velem nem történik semmi.. De az azért idegesít néha ha csak akkor írnak rám, ha valamiben tanácsot kell adni, de ha nincs semmi gáz akkor le se sz*rnak.
Egy biztos ez a gyerek nem pletykás, olyan egoista, hogy nem fog másról se jó se rosszat mondani.Meg bizható barát.sose árul el. De az biztos hogy szeretett hiánya van, igy probál egy kis figyelmet ki eröszakolni magának, hogy amig hallgatják, addig legalább fontosnak érzi magát. de a meséi el árulják hogy igazából mire is vágyik, mert legtöbbször igaz hogy meg történt dologként meséli, de csak szeretné

Lányok, ha alvás közben dugnak titeket, olyankor miröl álmodtok? Gondolom hogy miröl. Inkább az a kérdés, hogy ti amikor felkeltek, tudjátk mi történt veletek?

Reggel a barátnõm aludt, és nem akartam felkelteni, de kedvem támadt egy kis huncutkodáshoz... hason feküdt, óvatosan levettem róla a tangát, és szépen csendben elvégeztem a dolgom. Nem kelt fel, de láttam rajta, hogy alvás közben egyre gyorsabban vette a levegõt, és néha kicsit, nagyon halkan nyögdécselt, de nem kelt fel. Miután végeztem betakargattam, és mentem tovább a dolgomra. Majd késõbb amikor felkelt szabályosan a nyakamba ugrott, és lett egy második menet. azt hiszem ezt gyakrabban meg fogom csinálni mostantol ;) Nem mondott 1 szót sem arrol a bizonyos 1. menetröl, és én sem mondtam neki, de szerintetek tud róla valamit?

Legjobb válasz: "Lányok, ha alvás közben dugnak titeket," alvás közben nem lehet dugni te szerencsétlen.. sok volt a pornó.

"Lányok, ha alvás közben dugnak titeket, " alvás közben nem lehet dugni te szerencsétlen.. sok volt a pornó.
Úrég, mekkora kammer vagy te. Szerencsétlen nõ fel sem lehetett izgulva, nem is tágulhatott ki eléggé. Én szoktam a barátnõmmel reggel, ébredés után szerelmeskedni, de aért olyankor is kell elõjáték, hogy jó legyen neki.
Ez a kérdés egyértelmûen csak kitaláció.
De sok sleeping pornót nézhetsz te öcsém.. Ébredj fel, ez a valóság b+!!!!
A kérdező hozzászólása: dehogy erõszakoltam meg... 1.5 éve együtt vagyunk. :P szerintem nem kelt fel, mert olyan édesen aludt tovább, halvány mosollyal az arcán. :)
Simán ébren volt te ba..m !!! Csak tetszett neki.
Mivel már reggel volt érezhette, de még nem tudott felkelni. A 2. menet azért volt mert elõtte tudta nélkül felizgattad.
4-es vagyok, 3-mas nál a pont.
Hasonló már velem is történt, de én felkeltem majdnem amikor végzet... tul gyorsan kapkodott és lebukott. :P :)
Nagy csõdör lehetsz, ha nem kelt fel, kivéve, ha drogtól, vagy piától ki volt ütve, de akkor meg most vallottál be egy nemi erõszakot.
érdekes :D
Aranyos kis történtet. :) Az elsõnél nem elégült ki, így annál jobban kívánta... Gondolom.
xd olyan nincs hogy ilyenre ne ébredjen fel, fent volt csak gondolta így neki nem kell semmit csinálnia ezért mintha aludna tovább :D
Az elõbb írt a csajod azt hogy direkt nem kelt fel meg hogy fel se izgult mert "kicsi a [email protected]öd"
Most is be vagy állva? Mert hogy a 3. mondat értelmezhetetlen.
és vitt be? :D
A kérdező hozzászólása: Egyszer kijött a szobájából, akkor felcsillant bennem egy reménysugár . De csak kulázni ment ! :(
Mivel én magam is színészettel foglalkozom, igen kellemetlenül érezném magam, mert el tudom képzelni, hogy mit érezhet az éppen bakizó színész. Ez a kinevetem-hozzáállás neveletlenségre utal.
Pisszegnék neki.
volt rá példa -.- süllyedtem a székben...mi mást tehettem volna? ha rászólok vagy ilyesmi, azzal csak nagyobb feltûnést keltek, így maradt a süllyedés...
Ilyen esetben és is nevetnék.. Egyébként le kéne szokni errõl, hogy engem hoz kellemetlen helyzetbe a másik.. Ha õ röhög egyedül, akkor sem azt fogják gondolni a többiek, hogy jé, az a csaj meg vele van, de gáz.. mindenki magáról alakítja ki másban a véleményt, nem a kísérõjérõl, partnerérõl.. ez annyira dedós.. 23L
Röhögnék vele:D
Ilyen esetekben legtöbbször én szoktam röhögni ezéért én röhögnék vele:D
énis röhögnék vele :'D
együtt röhögünk :D
szakadnék mint a fene:d
1válasz rohognék vele:) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!