Találatok a következő kifejezésre: Ha az titokban (838 db)

én örülnék neki :)
de még mennyire örülnék:D
engem nem zavarna. még örülnék is neki :)
velem sem fog ilyen megtörténni, hiszen ronda vagyok, mint a bûn :)
Velem ilyen sosem fog történni, lévén, hogy ronda srác vagyok. :)
nem zavarna, feltéve hogy csinos TEGNAP EGY 60 ÉS A HALÁL KÖZÖTT LÉVÕ NÕ AKART FELHÍVNI MAGÁHOZ (nem prosti). HA TE VOLTÁL KÉRDEZÕ AKKOR KÖSZÖNÖM A RÉMÁLMOKAT!!!!
nemzavarna
Te most viccelsz? :D Örülnék.. :)
Sosem zavart. Ha nincs rá módom, akkor is finoman közlöm vele.
Nem zavarna, de fõleg ha haverokkal vagyok, tuti hogy bunkón reagálnék.. mndjuk ez függ az adott lány kinézetétõl is :D
Én megijednék, de szerencsére ilyentõl nem kell félnem.
engem nem zavarna.
Hát, nem. Bár lehet, hogy elijeszteném, mert furán reagálnék rá elõször. :D Talán még bunkónak is tûnnék (igaz, egyébként is annak tûnök). Szóval, én egyébként örülnék neki nagyon, ha leszólítana egy lány. :)
Nem zavarna :) jó lenne tapasztalni :D

Csajok egy őszinte indiszkrét kérdés: mennyire zavar titeket, ha az utcán, ruhásboltban, buszmegállóban stb és hasonló helyeken szólítanak le, és akarnaknak "felszedni" Titeket? (Budapestről van szó)

Jelenleg nincs barátnőm, és az idő múlásával eljutottam arra a szintre, hogy szórakozóhelyre (legalábbis a nagyrészükbe) mostanra már nem vagyok hajlandó betenni a lábam csajozás céljából. Ennek okait szerintem anynira nem kell részleteznem.:) Nemrég arra jutottam, hogy vitathatatlanul az egyik legolcsóbb és leggyorsabb módja az ismerkedésnek, ha kimegyek az utcára vagy bemegyek a legközelebbi plazaba (kb 50-100 méterre ) és a lehető legkulturáltabban, (beszéljünk nyíltan) teló számokat emaileket begyűjteni, vagy már akár a helyszínen randit kezdeményezni szimpatikusnak tűnő csajokkal. Alapvetően elég jó pasi vagyok (ez most csak tényként említem, nem önfényezés), tehát bőven láttam eséylt a sikerre. Viszont a második telefonszám után oda jutottam hogy ez már kicsit durva, és több tiszteletet kellene adnia szebbik nemnek. Magyarul ez már pofátlanság:) Ugyanakkor az is igaz, hogy szerintem ha egy nőnek éppen egy FÉRFIRA van szüksége akkor abszolút nem érdekli az se ha pl a sarki zöldségesnél vagy a szennyvítelepen szólítja le a megfelelőnek vélt illető. Ha pedig netán egy férjes kisasszonyt kapok el a ruhásboltban, akinek a férje épp a próbafülkében van az más kérdés...:) Tehát mi a véleményetek? Kultúra mindenek felett avagy a cél szentesíti az eszközt?:)

Legjobb válasz: TE nálam soha nem jöhetnél szóba. Akinek ilyen a hozzáállása, hogy "ha egy nõnek éppen egy FÉRFIRA van szüksége akkor abszolút nem érdekli az se ha pl a sarki zöldségesnél vagy a szennyvítelepen szólítja le a megfelelõnek vélt illetõ", azzal abszolút nem érdemes még csaj szóba sem állni. Egy normális nönek nem "éppen egy FÉRFIRA van szüksége", hanem párra, az pedig nem ilyen leszólítgatós akárki. Mellesleg ha netán CSAK szexpartnert keres egy nö, akkor is ennél igényesebben keresi, aki ez a kategória, az egyrészt valószinüleg az ágyban is nagy nulla, másrészt meg akármilyen betegséget is el lehet töle kapni, vagy éppen perverz hajlamokkal rendelkezik. Ha egy "férfi" - habár annnak nem nevezhetö az ilyen - nem tud más módon ismerkedni, mint leszólítgatva, az nem is ér semmit, sem mint férfi, sem mint ember.

TE nálam soha nem jöhetnél szóba. Akinek ilyen a hozzáállása, hogy "ha egy nõnek éppen egy FÉRFIRA van szüksége akkor abszolút nem érdekli az se ha pl a sarki zöldségesnél vagy a szennyvítelepen szólítja le a megfelelõnek vélt illetõ", azzal abszolút nem érdemes még csaj szóba sem állni. Egy normális nönek nem "éppen egy FÉRFIRA van szüksége", hanem párra, az pedig nem ilyen leszólítgatós akárki. Mellesleg ha netán CSAK szexpartnert keres egy nö, akkor is ennél igényesebben keresi, aki ez a kategória, az egyrészt valószinüleg az ágyban is nagy nulla, másrészt meg akármilyen betegséget is el lehet töle kapni, vagy éppen perverz hajlamokkal rendelkezik. Ha egy "férfi" - habár annnak nem nevezhetö az ilyen - nem tud más módon ismerkedni, mint leszólítgatva, az nem is ér semmit, sem mint férfi, sem mint ember.
Ugyanakkor az is igaz, hogy szerintem ha egy nõnek éppen egy FÉRFIRA van szüksége akkor abszolút nem érdekli az se ha pl a sarki zöldségesnél vagy a szennyvítelepen szólítja le a megfelelõnek vélt illetõ. azért ez nem így van !!! sokan vannak akik ezt utálják pl én is, az utcán ne szólítson le max ha idõt vagy helyet keres a nõknek inkább kapcsolatra van szüksége és nem agy pasira - legalábbis ez az általánosabb dolog 1 éjszakára bármelyik szórakozó helyen talál pasit magának
Én nem örülök az ilyesminek. Egyrészt a pasi csak a külsõm miatt szólított le és mivel nem vagyok egy átlagember, sokaknak szélsõséges az életstílusom stb. megvannak a magam elvei stb, ezért már emiatt is ilyen ismerkedéssel 99%-ban felesleges köröket futunk. Másrészt, ha meg is adom a számom, utána elmegyünk randira és nézzem, hogy egy számomra vadidegen pasi nyomul rám, jópofizni kell, mivel erõltetett az egész. Szóval egyáltalán nem igaz az általánosításod. 22l
Na most így megkérdezném a hölgyeket - Ezen kívül mégis hogyan kéne ismerkedni? Bármilyen szórakozóhelyen, csoportban vagy klubban szólítanak le titeket, az is elsõsorban a külsõtök miatt lesz (mert mi más alapján) és ugyanúgy nem fogtok tudni az illetõrõl semmit.
Hat en 15 evvel ezelott viszont igy ismertem meg a mai felesegemet. A szulinapomon nem akart egy csajszi feljonni hozzam vacsorazni meg nem akarta velem folytatni a talalkakat. Amolyan szakitas fele volt. Masnap el a plazakba es gyujtottem a telszamokat. Ketto tel szam jott ossze. Abbol az egyik a felesegem lett. Egyszeruen csak lazan, spontan jol ereztuk magunkat egymassal! Jokat rohogtem vele...
De am tényleg, ha nem leszólítással akkor mégis hogyan kellene ismerkedni? Ha nem is az utca közepén, de egy szórakozóhelyen valahogy el kell kezdeni nem? Mert a nõk maguktól nem nagyon szoktak kezdeményezni.

Ha az eljegyzes "titokban" tortenik, megharagudhatnak a szuleim, rosszneven veszik h nem tudtak rola?

(nem keszulunk meg ra...csak szoba jott) Mondtam a baratomnak, hogy nem szeretnek nagy csaladi banzajt...csak egy edes romantikus helyen jegyezzen el, akkor mikor nem szamitok ra...ezt rosszneven veheti pl edesapam?

Legjobb válasz: Hát igazából ez teljesen a szüleidtõl függ. Ha "lazák", és megértik, akkor szerintem nem fogják rossznéven venni, viszont, ha konzervatívak, akkor elõfordulhat, hogy megharagudnak. Egyébként meg te dönts a saját eljegyzésedrõl, ha te titokban szeretnéd, akkor csináljátok úgy, hisz ez nem a szüleid eljegyzése lesz! :)

Hát igazából ez teljesen a szüleidtõl függ. Ha "lazák", és megértik, akkor szerintem nem fogják rossznéven venni, viszont, ha konzervatívak, akkor elõfordulhat, hogy megharagudnak. Egyébként meg te dönts a saját eljegyzésedrõl, ha te titokban szeretnéd, akkor csináljátok úgy, hisz ez nem a szüleid eljegyzése lesz! :)
Nos, esetleg lehet egy csende családi vacsit is tartani eljegyzés után.Nos akkor kecske is káposzta is.Ez a ti lagzitok lesz és nem a szüleiteké.A miénk úgy derült ki, hogy nagymamám születésnapján észrevették az ujjamon a gyûrût mielõtt bejelenthettük volna:) Az eljegyzés meglepetés szerû volt.
Ha rosszban vagytok akkor nem kell torodni veluk.Ha joban vagytok szerintem ne csinaljatok titokban mer egy szulonek az a legnagyobb boldogsaga ha a gyereke nagy pontjainal, mint a hazassag, jelen lehet.Egy jo anyos jo jon 1 haznal, de nem tulzasban.
Te ismered a szüleid, szerintem az eljegyzés nyugodtan lehet a kettõtök pillanata :) De lehetõleg még aznap újságoljátok el a szüleiteknek, akár úgy felvezetve, hogy édesapád beleegyezését is kéritek.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyunk rosszban a szulokkel...es nem titokban akarunk osszehazasodni sem, csak szeretnem ha ez tenyleg a kettonke lenne, nem pedig ilyen csaladi osszeroffenes, nagyszulok, szulok stb stb...hanem h ketten eljuk at...persze utana elmondjuk... kosz a valaszokat:)
Mi is kettesben szerettük volna megejteni, de aztán jött az alkalom és egy ebéd keretén belül lett megtartva.
Szerintem ne hagyjátok ki a kettesben eljegyzést, fõleg ha egyik fél elõtt titok! Most kell elkezdeni az önálló életet, alagzin ott lesz mindenki, az eljegyzés legyen csak a Tietek. Ha ezen egy szülõ megsértõdik, akkor késõnbb se fogja hagyni a párt teljesen önállóan élni, ezesetben jobb ha már most elkezditek annak kinyilvánítását, hogy saját életeket éltietk. Persze minél hamarabb bejelteni, az nagyon jó érzés lehet mindenkinek!
Mi jóban vagyunk a szüleinkkel, de az eljegyzésrõl, csak utána szóltunk nekik.Megmutattuk a gyûrûket, õk gratuláltak, ennyi.Nem kerítettünk nagy feneket az egésznek.
A válaszolók többségének üzenem, hogy az eljegyzés nem egyenlõ a házassággal, lagzival.


Csajok egy őszinte indiszkrét kérdés: mennyire zavar titeket, ha az utcán, ruhásboltban, buszmegállóban stb és hasonló helyeken szólítanak le, és próbálnak "felszedni" Titeket? (Budapestről van szó)

Jelenleg nincs barátnőm, és az idő múlásával eljutottam arra a szintre, hogy szórakozóhelyre (legalábbis a nagyrészükbe) már nem vagyok hajlandó betenni a lábam csajozás céljából. Ennek okait szerintem anynira nem kell részleteznem.:) Nemrég rossz pillanatomban arra jutottam, hogy vitathatatlanul az egyik legolcsóbb és leggyorsabb módja az ismerkedésnek, ha kimegyek az utcára vagy bemegyek a legközelebbi plazaba (kb 50-100 méterre ) és a lehető legkulturáltabban, (beszéljünk nyíltan) teló számokat emaileket begyűjteni, vagy már akár a helyszínen randit kezdeményezni szimpatikusnak tűnő kisasszonyokkal. Alapvetően elég jó pasi vagyok (ez most csak tényként említem, nem önfényezés), tehát bőven láttam eséylt a sikerre. Viszont a második telefonszám után oda jutottam hogy ez már kicsit durva, és több tiszteletet kellene adnia szebbik nemnek. Magyarul ez már pofátlanság:) Ugyanakkor az is igaz, hogy szerintem ha egy nőnek éppen egy FÉRFIRA van szüksége akkor abszolút nem érdekli az se ha pl a sarki zöldségesnél vagy a szennyvítelepen szólítja le a megfelelőnek vélt illető. Ha pedig netán egy férjes kisasszonyt kapok el a ruhásboltban, akinek a férje épp a próbafülkében van az más kérdés...:) Tehát mi a véleményetek? Kultúra mindenek felett avagy a cél szentesíti az eszközt?:)

Legjobb válasz: Normálisnak tûnsz,ezért megpróbálok ehhez mérten válaszolni. Véleményem szerint a lányok mindig is arról ábrándoztak többnyire,hogy a "szõke herceg"-et a sors majd az útjába löki és mindent átjárt az a bizsergetõ meseszerûség. kell ez nekik,hogy elhiggyék: Õk hercegnõk. Ez szerintem egy eléggé helyénvaló elképzelés. Viszont ha tényleg meg akarjuk ezt tenni,gondolnunk kell arra,hogy kint "a terepen" elsõsorban a lányok visszahúzódóbbak. Ki ne lenne az egy idegennel szemben nem? Perceid vannak a bizalmába férkõznöd.Plusz ott vannak a mai világ tényleges vagy túlzott veszélyei. Ezek a legalapvetõbb dolgok,amik ezzel kapcsolatba eszembe jutottak,hogy érdemes átgondolni és tudatosan készíteni önmagad ilyen helyzetekre,hogy FÉRFIKÉNT tudd kezelni.

Engem már sokszor szólítottak le az utcán, voltak akiket elhajtottam mert számomra nem voltak valami szimpatikusak az illetõk, és olyanok is akiknek megadtam a számom végül.Szerintem megéri megpróbálni.. nem veszítesz vele semmit. 18/L
Normálisnak tûnsz, ezért megpróbálok ehhez mérten válaszolni. Véleményem szerint a lányok mindig is arról ábrándoztak többnyire, hogy a "szõke herceg"-et a sors majd az útjába löki és mindent átjárt az a bizsergetõ meseszerûség. kell ez nekik, hogy elhiggyék: Õk hercegnõk. Ez szerintem egy eléggé helyénvaló elképzelés. Viszont ha tényleg meg akarjuk ezt tenni, gondolnunk kell arra, hogy kint "a terepen" elsõsorban a lányok visszahúzódóbbak. Ki ne lenne az egy idegennel szemben nem? Perceid vannak a bizalmába férkõznöd.Plusz ott vannak a mai világ tényleges vagy túlzott veszélyei. Ezek a legalapvetõbb dolgok, amik ezzel kapcsolatba eszembe jutottak, hogy érdemes átgondolni és tudatosan készíteni önmagad ilyen helyzetekre, hogy FÉRFIKÉNT tudd kezelni.
Örülnék ha végre normális férfi odajönne hozzám, nem csak ilyen szolis kigyúrt menõgyerekek... :S
Nekem mint nõnek kifejezetten bejönne, ha csak így leszólítanának. A fent leírtakban én nem látok pofátlanságot. 25/N
Gyilkos szemekkel nézek rá, bunkó p*r*aszt módjára elhajtom majd jól lealázom valamelyik barátnõmmel. Üdv:a nõi egységtudat szelleme!
Soha nem ismerkedtem utcán, nyilvános helyen. Mégpedig azért nem, mert nem szeretem, ha egy férfi kizárólag a külsõm alapján tanúsít irántam érdeklõdést, annál sokkal többnek érzem magam. Ha csak külsõ alapján szelektál (márpedig utcán mi más alapján tudna?), akkor nem valószínû, hogy pont engem keres. Inkább társaságban, vagy neten ismerkedtem, ahol megcsillogtathatom a személyiségem, az eszem, és az alapján keltem fel valaki érdeklõdését. (Nem, nem vagyok ronda egyébként, szoktak leszólítani, de utcán még mindenkit elhajtottam.)
A férjem is utcán szólított le... A bunkókat elzavarom, elég csúnyán szoktam visszaszólni. Amikor a srác azzal jön oda, hogy szia, bocs a zavarásért de nagyon megtetszettél, ha van kedved egyszer meghívhatlak egy kávéra, akkor mindig udvarias voltam vele. Ha épp párkapcsolatban voltam, akkor megmondtam, hogy bocs, aranyos vagy, de komoly kapcsolatom van. Ha udvarias, de nem ömlengõs nyálas vagy, akkor nyugodtan szólítsd le aki tetszik.
Szerintem nincs azzal gond, ha egy "szimpatikusnak tûnõ kisasszonyt" leszólítasz, de ne zúdíts rá sokat, mert lehet hogy furcsának találja a helyzetet. Kérdezd meg a nevét, mond el neki hogy mért mentél oda hozzá és próbálj meg beszélgetést kezdeményezni és azzal szerintem nincs gond. De amúgy megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
Haha, "kisasszony" mi vagy te, egy 19. századi õrgróf? Egyébként egyáltalán nem mûködik véleményem szerint ez az utcán leszólítósdi nem igazán mûködik. Végül nem kötekedésképpen, de ha elég jó pasi vagy, akkor miért nem szórakozóhelyeken vagy konditeremben ismerkedsz, miért a buszmegállóban szólítgatsz le nõket?
Oszd be magadnak haver, látod, kaptál magyarázatokat jobbról is balról is :)
Èn személy szerint örülnék ha az utcán szòlitanának le.Annak is ha te lennél az ;)

Fiúk! Melyiket választanátok? Ha a barátnőtök nem mondaná, hogy viszont szeret titeket vagy ha azt hazudná, hogy szeret titeket?

Legjobb válasz: Hülye kérdés. Én sem mondom soha pasi létemre, hogy szeretem a barátnõmet, de valahogy érzi :)

Hülye kérdés. Én sem mondom soha pasi létemre, hogy szeretem a barátnõmet, de valahogy érzi :)
Ha bizonyítja tettekkel akkor nincs gond.
hallgass Na. csak sikerült! Késõ, vagy korán van.
Inkább ne mondjon semmit, de lehet rákérdeznék akkor, hogy mifelé hajlik. Szerintem jobb tudni az ilyet, hogy már csak szórakozásra tartsuk meg egymást, vagy még kialakulóban vannak az érzelmek.
halgass
A hazugság mindig a legrosszabb választás.Gondold végig a következményeit. Inkább halhass.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Végre egy normális válasz!
Nehéz. Velem történt már ilyen. Nem akartam hazudni, úgyhogy egyszerûen csak megöleltem. 25/L
hát ha nem szereted, akkor azt hogy "nem szeretlek"
A kérdező hozzászólása: De ha nekem majd azt mondja, hogy szeret, akkor mit mondjak?
Néha jó hallani is, így néha bizony jobb a hazugság... még ha ezzel sokan nem is értenek egyet.

Ha azt mondaná valameik elnök hogy ell mond ja a világ legnagyob titkát mitmondanál?

ufo vagy fegyverek stb

Legjobb válasz: A legnagyobb titok számomra az, hogy efféle analfabéták mit keresnek számítógép közelében...

A legnagyobb titok számomra az, hogy efféle analfabéták mit keresnek számítógép közelében...
A kérdező hozzászólása: én sem vagyok eröszakos csak poén boliram erted
Nem tudsz benyúlni a monitorba? Nekem simán megy... :P (Viszont én nem vagyok erõszakos, és nem osztogatok sallert.)
anyád jöhet
A kérdező hozzászólása: bryan temeg ne hhh zál mert szájba háglak
A kérdező hozzászólása: jaj de gonoszak vagytok ha ki tudnák nyulni a monitorbol adnék egy salert de sajnos besem tudok nyulni igy szerencsések vagytok
hhhhhh ezt
Azt, hogy úgyis kamuzik és csak valami másról akarja elterelni a figyelmet :D
Értelmes lehetsz ha a "nagytitok" szót egybe írod! -.-
Azt, hogy egy mondatban HÉT hibát találtam.
Azt, hogy nem tudsz írni, azt értem...
"Ha azt mondaná valameik elnök hogy ell mond ja a világ legnagyob titkát mitmondanál?" Azt, hogy a kérdezõnek miért nem adtak egy helyesírási szótárt? xD "jaj de gonoszak vagytok ha ki tudnák nyulni a monitorbol adnék egy salert de sajnos besem tudok nyulni igy szerencsések vagytok" Hûha, szerebcsére megmenekültünk!!!! :)

Lányok, ha az utcán szólítana le titeket egy helyes pasi elmennétek vele randizni?

Függ attól, hogy társaságban vagytok, vagy siettek?

Legjobb válasz: Szerintem akik azt írják, hogy nem, azokat még soha nem szólította le helyes pasi az utcán:D Az elején mindenki idegen. A melletted lakó szomszédról sem tudod jó sokáig, hogy titokban erõszaktevõ és rabló gyilkos. Aki leszólít az utcán mert tetszel neki, annak legalább vág az esze. Pillanatok alatt felméri a helyzetet, hogy valószínûleg nem lát többet a büdös életbe, tehát most vagy soha. Nem kell vele egybõl szobára menni:D De nem tudom mit magyarázok, ezt úgyis kevesen fogják átélni helyes pasival. Van azoknak jobb dolguk is:D

Szerintem akik azt írják, hogy nem, azokat még soha nem szólította le helyes pasi az utcán:D Az elején mindenki idegen. A melletted lakó szomszédról sem tudod jó sokáig, hogy titokban erõszaktevõ és rabló gyilkos. Aki leszólít az utcán mert tetszel neki, annak legalább vág az esze. Pillanatok alatt felméri a helyzetet, hogy valószínûleg nem lát többet a büdös életbe, tehát most vagy soha. Nem kell vele egybõl szobára menni:D De nem tudom mit magyarázok, ezt úgyis kevesen fogják átélni helyes pasival. Van azoknak jobb dolguk is:D
hát soha.....menjen az út mentén...ott ez ebben a formában mehet!!!!
még szép.:D de csak ha én választok helyszínt. Mai világban sosem lehet tudni...:)
Szerintem nem jó ötlet de én elmennék! 13(fiú)
Én biztos hogy nem, gyûlölöm ha idegenek leszólítanak. 18 L
Én igen. Sosem lehet tudni :) Ha nagyon tetszene, de sietnék akkor megadnám a számom.
nem megyek idegenekkel randizni, lekoptatnám, bármennyire jól nézne ki.
engem egy lány szólított le az utcán pedig nem is vagyok helyes..:D
Attól függ mennyire sietek, és hogy milyen szöveggel szólít meg. 26
Attól függ tényleg olyan helyes amilyenre én gondolok.Akkor elmennék vele :)

Mit tennétek, ha az exetek a szakítás után kitárgyalná a legapróbb titkaitokat is?

A volt barátom elmondta a barátainak a múltbeli dolgaimat, azokat a dolgokat, amiket csak vele osztottam meg. Hogy tehet ilyet? Az egész kapcsolatunk barátsággal kezd?dött és az alatt az id? alatt nekem volt egy leszbikus kalandom, amit elmeséltem neki, mert bíztam benne és úgy gondoltam, hogy ha már ilyen jó barátok vagyunk, elmondom neki. Kés?bb összejöttünk. Az elmúlt évem elég húzós volt, többször kiborultam apró dolgok miatt, persze nem egy "?rült" módjára. Nemrég szakítottunk és a haverjainak beszámolt a kalandomról, leszbikusnak titulált és ?rültnek. Az egyik haverja a munkatársam, aki szinte az összes cégnél dolgozó embernek elmesélte a dolgaimat. De nem hiszem el..nem követtem el ellene semmi rosszat, ráadásul nem voltak olyan dolgaim, amik pletyka tárgyává válhattak volna. Mikor felháborodottan leosztottam, hogy hogy tehette ezt, csak annyit mondott: "A legtöbb ember a szakítás után kibeszéli a másik titkait." Ez tényleg így van? Csak mert én soha nem lennék képes ilyesmire.

Legjobb válasz: Kiegészíteném a barátod álláspontját: 'A legtöbb PRIMITIV ember a szakitás után kibeszéli a másik titkait.' Ez a fickó egy barom. Már bocsánat.

Kiegészíteném a barátod álláspontját: 'A legtöbb PRIMITIV ember a szakitás után kibeszéli a másik titkait.' Ez a fickó egy barom. Már bocsánat.
Tényleg egy barom. Én sem vagyok az a rosszindulatú, bosszúálló típus, de én tuti, hogy visszaadnám neki, mert ez azért nem egy kicsi dolog, hogy ezt elmondta mindenkinek.:/ Én tuti visszaadnám neki.
Ennyi az agyi szintje. Az én exem is ilyen. Tök idegen emberektõl hallom vissza, hogy hogyan vesztettem el a szüzességem vele, meg miket csináltunk meg ilyenek. Senkire nem tartozik. Én úgy leüvöltöttem, olyanokat vágtam a fejéhez amirõl tudtam hogy nagyon fáj neki. Nem akartam megbántani, de legalább befejezte amit csinált, és a nevemet se ejti ki más emberek elõtt.
A kérdező hozzászólása: Nem kisvárosban élünk, hogy attól kéne tartanom, mindenki tudja és rólam beszélnek. De amikor a munkahelyemre úgy megyek be, hogy érzem a hátam mögötti pletykálkodást, akkor kicsit kiborít a dolog. Ráadásul olyan dolog miatt, ami csak rám tartozik. Eléggé zavar, hogy még a sosem látott haverja is tud az életemrõl.
Én a helyedbe, ha már ekkora kretén volt az exed, a haverjainál próbálnám bemártani. Mind1 mivel, az rajtad áll, de ha már ekkora féreg, megérdemli. Pl a munkatársaddal kezdd, aki a haverja. Ez bosszút érdemel!:)
nálunk úgy van hogy a társaságban mindenki kibeszél mindenkit... az elsõ pár alkalomnál még zavart aztán rájöttem ha valamit már 2 ember tud az már nem titok ami nem titok azt meg megtudhatja más is igaz ez csak ebben a társaságban van... (szerencsére a barátnõm nincs ebben a társaságban)

Mit tennétek ha az exetek újra meg kerressne titeket (böveben lent)?

Több mint 3 évet voltunk együtt a barátnőmmel az első nagy szerelmek voltunk egymásnak,mindenben az elsők voltunk és nagyon megnyiltunk mind a ketten,kb.2 hónapja kijelentette hogy ő besokalt egyedül akar lenni már nem szeret úgy ahogy régen stb,meg kérdeztem azt is tőle van-e más a dologban de azt mondta hogy nincsen(hozzá teszem tényleg megromlott a végén a dolog, nagyon sokat vesszekedtünk sajnos).Ezt eddig még értem,de eltelt úgy 2 hét kb. amikor csak én keresstem ilyen napi szinten őt, de ezt ugye abba hagytam mer eléggé összevesztünk megin el mondta hogy semmit nem akar már tőlem és letiltott f*cebookról is.Én nem kerestem de rá egy hétre feloldott, hónap fordulónk napján azzal az indokkal hogy "nem bírta ki hogy ma ne írjon"elkezdtünk beszélgetni,ő elkezdet kéredzősködni voltam-e már valakivel,vagy mikor voltam utóljára boldog vagy kik ezek az új lány ismerőseim hasonló kérdések,csak azt nem értem hogy ha nem szeret miért érdekli ez?Ez a kisebb dolog amit nem értek a másik ami teljesen összezavart az az hogy kb.egy hete oda jött hozzám beszégetni(kb 3.hét telt el hogy nem keresstük egymást a legutolsó facebookos beszélgetés óta) ,hogy miujság velem mert egy ismerősétől azt halotta hogy nagyon kivagyok(közbe már nem szerencsére és ha ki is lenék azt se mutatnám ki)és hogy aggódik értem nagyon de ezt mind könnyes szemmel.Persze én mondtam neki hogy jólvagyok nincs semmi baj ,ő probált volna beszélgetni de én inkább "gyorsan" elköszöntem tőle és mentem mert elég kellemetlen volt ez az egész hogy 3 hétig nem is keresett és most majdnem sírva elém állít hogy aggódik értem,úgylátam ez elég rosszul esett neki mármint hogy nem érdeklödtem felőle csak "le ráztam".Ja és azt is mondta hogy velem álmodot aznap este de erre se mondtam neki semmit,plusz olyan apróságokat figyelt meg rajtam hogy új cipőm van,vagy új ruhám stb.Mit akarhat vagy miért csinálja ezt ?Ha jól tudom azóta nem volt mással,nem tudom hogy akarhat tőlem valamit vagy csak megszokás?A segítségért előre is köszi!(19/f)

Legjobb válasz: akar tõled valami, de csak megszokásból. Mert mindig ott voltál vele, most meg nem. És rájött, hogy valaki mégis kell mellé, és hát te könnyebb eset vagy, mert téged ismert meg szeretett (gondolom). Szerintem ha legközelebb megint elõjön ezzel a dumával, akkor szépen megmondod neki, hogy játsszon mással, mert ezt így nem lehet folytatni. Meg kell tanulnia becsülnie ami van. Lehet elhamarkodottan cselekedett, de végre kaptál egy lehetõséget, hogy erre rávilágíts. Ha valami szarul mûködik egy kapcsolatban akkor azt nem eldobjuk, hanem helyre hozzuk. Ha nem megy akkor szakítunk.

akar tõled valami, de csak megszokásból. Mert mindig ott voltál vele, most meg nem. És rájött, hogy valaki mégis kell mellé, és hát te könnyebb eset vagy, mert téged ismert meg szeretett (gondolom). Szerintem ha legközelebb megint elõjön ezzel a dumával, akkor szépen megmondod neki, hogy játsszon mással, mert ezt így nem lehet folytatni. Meg kell tanulnia becsülnie ami van. Lehet elhamarkodottan cselekedett, de végre kaptál egy lehetõséget, hogy erre rávilágíts. Ha valami szarul mûködik egy kapcsolatban akkor azt nem eldobjuk, hanem helyre hozzuk. Ha nem megy akkor szakítunk.
szerintem még mindig szeret téged csak nem akarja magának bevallani.Azzal hogy szakitott veled azt hitte mindent megold de inkáb egy szünettel megoldhattátok volna.Szerintem ha szeretitek egymást probáljátok megdumálni.
ismétled a korábbi kérdésed
Minek kellett újra feltenned ugyanezt a kérdést? Erre már válaszoltunk.
Visszaküldeném, oda ahonnan jött.

Fiúk! Ha az előjáték során annyira felizgatnak titeket hogy majdnem el is mentek, befolyásol valamit azon hogy hogy együttlét közben meddig bírjátok ki?

Legjobb válasz: Hmm.. nos ha majdnem el is megyünk, akkor már kevesebb ideig bírják szerintem átlagban ,de ha hosszabb ideig szeretnéd csinálni akkor hagyd, hogy elõjáték során élvezzen el, így a 2. orgazmusa remélhetõleg a tiéd után lesz, ha jól csináljátok :)

Hmm.. nos ha majdnem el is megyünk, akkor már kevesebb ideig bírják szerintem átlagban , de ha hosszabb ideig szeretnéd csinálni akkor hagyd, hogy elõjáték során élvezzen el, így a 2. orgazmusa remélhetõleg a tiéd után lesz, ha jól csináljátok :)
Igen, vagy maszturbálj elõtte és élvezz is el, vagy vállald be, hogy az elõjátékban mész el. Az aktus részét már sokkal jobban fogod bírni. Ez szinte mindig így van a legtapasztaltabbaknál is.
A kérdező hozzászólása: én vagyok a barátnõ :) 23l ezt elfelejtettem oda írni.Azért kérdeztem mert nálunk az elõjáték úgy zajlik hogy én csak akkor hagyom abba ha kéri mert így el fog menni.Nekem nagyon jó, de ezek szerint nem kellene addig izgatnom?
Nyugodtan elmehet az elõjáték alatt.Mert igazából annyira felizgatja az elõjáték, hogy a szexnél hamar tüzelhet
igen. nem jó ha pl. engeded sokáig szopni a barátnõdet én voltam úgy sokáig szopott aztán 1 perc múlva már durrantam is el.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!