Találatok a következő kifejezésre: Ha azért vki (17 db)

Gimnáziumban, ha azért megütök vkit mert lecigányozott, azért mit kapok?

nem vagyok cigány mielőtt valaki kérdezné ..max egy ofőt kaphatok ugye?

Legjobb válasz: Vagy testi sértésért feljelentést, esetleg házon belül fegyelmi eljárást.

Vagy testi sértésért feljelentést, esetleg házon belül fegyelmi eljárást.

Ha azért eszik vki keveset mert épp nincs étvágya, vagy egyszerűen csak nem érez úgy éhséget mint máskor, szóval nem is korog a hasa meg semmi, akkor is átáll a szervezet raktározó üzemmódba?

Legjobb válasz: Van úgy, hogy az éhségérzet csak rövid igeig áll fenn. Ez általában akkor következik be ha sok idõ telik el az étkezések közt. Ha ilyenkor gyorsan teletömöd magad, esetleg nem túl elönyös tápanyagokkal akkor megvan az esélye hogy raktározódni is fog. Ezért kell az étkezést megtervezni és tudatosítani, nem csak diétánál hanem a megtartásnál is ez az alap.

Van úgy, hogy az éhségérzet csak rövid igeig áll fenn. Ez általában akkor következik be ha sok idõ telik el az étkezések közt. Ha ilyenkor gyorsan teletömöd magad, esetleg nem túl elönyös tápanyagokkal akkor megvan az esélye hogy raktározódni is fog. Ezért kell az étkezést megtervezni és tudatosítani, nem csak diétánál hanem a megtartásnál is ez az alap.
Ha tartósan nincs étvágya, akkor vmi betegség lehet ott. Én pl lázasan mindig ezt érzem. És sajnos azt kell mondjam, pár napig megy le a hasad, majd talán még gyorsabban visszajön, sõt nagyobb lesz. :(


Ha vki megcsalja a feleségét az minden esetben azért van, mert vagy nem kap meg valamit a szexbem vagy mert el van hanyagolva vagy van más oka is? Ha igen mi az?

Leírhatjátok ha akarjátok hogy ti miért léptetek félre.

Legjobb válasz: Én a volt páromat csaltam meg. Elsõ kapcsolat volt mindkettõnknek, és annyira lerombolta az önbizalmam (úgy sem kellenél másnak stb), hogy nem mertem lépni. Közben folyamatosan megalázott, más lányokkal akart lefeküdni (és ezt állandóan az orrom alá dörgölte). Végül beleszerettem a legjobb barátomba (aki szintén rossz kapcsolatban élt), és megtörtént. Rá pár napra szakítottam az exemmel, ahogy õ is az övével, és összejöttük. Gyakorlatilag ez segített kilépni, felépítette az önbizalmam, hogy igenis van olyan, aki szerint értékes vagyok. Sosem derült ki, hogy az exem félrelépett-e, szerintem nem, de õ nem azért tette volna, mert nem kapott meg valamit (tényleg minden igényét kielégítettem, csak neki fájt, hogy csak egy nõvel feküdt le).

Én a volt páromat csaltam meg. Elsõ kapcsolat volt mindkettõnknek, és annyira lerombolta az önbizalmam (úgy sem kellenél másnak stb), hogy nem mertem lépni. Közben folyamatosan megalázott, más lányokkal akart lefeküdni (és ezt állandóan az orrom alá dörgölte). Végül beleszerettem a legjobb barátomba (aki szintén rossz kapcsolatban élt), és megtörtént. Rá pár napra szakítottam az exemmel, ahogy õ is az övével, és összejöttük. Gyakorlatilag ez segített kilépni, felépítette az önbizalmam, hogy igenis van olyan, aki szerint értékes vagyok. Sosem derült ki, hogy az exem félrelépett-e, szerintem nem, de õ nem azért tette volna, mert nem kapott meg valamit (tényleg minden igényét kielégítettem, csak neki fájt, hogy csak egy nõvel feküdt le).
Túl sokat fájt a feje. Utána meg megszokásból.
Szóval te el vagy hanyagolva, nem kapod meg, amit szeretnél, ezért lépsz félre. Más is van ezzel így, de van akinél csupán arról van szó, hogy megtetszik neki valaki más is, vagy egyszerûen nem érzi ezt bûnnek.
Intrepid! És a fejfájása azóta megszûnt? :)
mindenkinek más a határ. van akinek a fizetõs chat, a qrvázás vagy az egyéjszakás kaland nem megcsalás csak a szeretõsdi, másoknak már egy kézfogás vagy egy bûnös gondolat is az. de ez erõsen helyzetfüggõ, attól függetlenül, hogy ha megcsalom a másikat akkor annak számtalan oka lehet.... pl. vagy ellaposodott és menthetetlen a kapcsolat de kényelmes vagy unalmas a szex és a partner nem hajlandó együttmûködni hogy változtassunk vagy még nem vagyunk olyan kapcsolatban csak randizunk de õ többet képzel bele vagy szeretnék valamit a szexben amire nem hajlandó vagy nem kapok elég pozitív visszajelzést vagy betegesen féltékeny és addig mondogatja hogy megcsaltam amíg már csak azért is, vagy nem vagyok szerelmes belé vagy nem tisztelem már vagy annyira eligénytelenedett hogy nincs kedvem már hozzá stb stb, tehát minden feljebb leírt esetben már szakítás szélén vagyunk. vagy tényleg szerelmes vagyok és meg tudjuk beszélni a problémákat és nem csalom meg. vagy nyitott kapcsolatban élünk, de az akkor már nem megcsalás. de van, aki csak úgy, passzióból félrek..., mert hajtja a vadászösztön, nem tiszteli a partnerét, szexfüggõ, stb stb.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem csalok meg senkit , még párom sincs csak érdekel hogy mi állhat amögött ha a férj megcsalja a nejit
Szerintem nem kell gondnak lennie otthon hogy az ilyesmi megtörténjen. Egyszerûen csak ha jön egy lehetõség és elkapja az embert a hév, hát megtörténik. Ez független hogy férfi vagy nõ az illetõ. Szerintem nehéz ilyenkor józan ésszel gondolkodni, mérlegelni.
Hát attól függ, mit nevezünk csalásnak. Ha azt, hogy átvágjuk a másik fejét, akkor ennek a jellemhez van köze (a becsületességhez, igazmondáshoz és a házasfelek közti barátság képességéhez). Rengetegen folytatnak párhuzamos kapcsolatokat a legnagyobb egyetértésben, hazugság, csalás nélkül. Ennek sokféle oka lehet, ahány ember, annyiféle ok.
4: No de ezekben a megcsalási esetekben miért nem javítja meg az illetõ a kapcsolatot? Ha az nem sikerül, akkor miért nem hagyja ott a nõt? Ezek mind jobb megoldások, mint a megcsalás, ezért nem is valódi okai a megcsalásnak. A valódi ok az, hogy a férfi nem felnõtt érzelmileg, ezért nem képes a fenti megoldásokra. Elköltözött az egyik nõtõl a másikig (anyjától a nõjéhez), és a nõje a pótanyjaként funkcionál (sokszor ellátja, kiszolgálja otthon, a "férfi" semmilyen önellátásban nem vesz részt, nem mos magára, stb.), tehát nem úgy érez iránta, mint szerelem. És a PÁRKAPCSOLATOT keresi házon kívül - hiszen ami otthon van, NEM AZ!

Egy "régebben" feltett kérdésre azért nem válaszol senki, mert senki nem "látja", v. ha esetleg rátalál vki egy ilyen kérdésre, úgy gondolja, hogy aki feltette, már megtalálta rá a választ, és ezért már nem is ír rá semmit?

Húúú, ez jó értelmes lett, remélem, azért ki lehet bogozni, mit akarok?!

Legjobb válasz: sztem azért ,emrt nem mindenki lapozza végig az oldalakat valaki csak a fõoldalt nézi, és ha sok kérdés jön akkor "eltûnik" a kérdés bár a 2. verzió is lehetséges vaaaaagy senki sem tudja :)

sztem azért , emrt nem mindenki lapozza végig az oldalakat valaki csak a fõoldalt nézi, és ha sok kérdés jön akkor "eltûnik" a kérdés bár a 2. verzió is lehetséges vaaaaagy senki sem tudja :)
hát igen szerintem azért mert senkisem látja, én is mindig igy járok:(
szerintem meg van olyan is hogy tudja csak lusta válaszolni..utána meg már elfelejti
Vagy ilyen hosszan teszik fel a kérdést mint te most és senkinek nincs kedve hogy végigolvassa
Vagy annyira specifikus kérdést tesz fel amire nem tudja a választ, vagy már elavult lenne. Pl.: mennyi ösztöndíj jár ilyen meg olyan képzésen , ilyen meg olyan átlagra. Erre már minek válaszoljak? Meg amúgy is hülye kérdés.
én azért nem szoktam válaszolni az ilyen kérdésekre, mert mikor megnézem a dátumot és látom hogy már több hónapos, akkor úgy gondolom, hogy azt már úgysem nézi senki (maga a kérdezõ sem) ez hülyeség lenne?

Miért gáz az, ha vki nem tüdőzi le a cigit? Nem mindegy, h. hova szívja az illető? A cigi azért van, h. élvezzük, szóval mindenki úgy fogyasztja, ahogy jó neki, nem?

Legjobb válasz: hát én nem cigizek, de úgy tudom, hogy a nikotin akkor szívódik fel a legjobban, ha letüdõzöd, ergó, ha csak a szádban van, akkor nem nagyon van hatása...persze lehet, hogy hülyeség...

hát én nem cigizek, de úgy tudom, hogy a nikotin akkor szívódik fel a legjobban, ha letüdõzöd, ergó, ha csak a szádban van, akkor nem nagyon van hatása...persze lehet, hogy hülyeség...
Figyelj én erre mindig azt mondom a cigit nem erre találták ki arra ott van a szivar azt nem kell letüdõzni akkor szívd azt! Ráadásul ha én meglátom, h valaki nem tüdõzi le a cigit mindig azt mondom és te ezért dobsz ki 500-600 Ft-ot, h még nem is szívod normálisan? Én is cigizek, de szerintem ez pazarlás a cigivel!
Mindenesetre szájrákot gyorsabban lehet kapni ettõl, mint tüdõrákot a letüdõzéstõl.
Szerintem, ha te igy cigizel, akkor nagyon gyorsan felejtsd is el a cigizést, mert igy akkor még valoszinü, hogy gyorsan le tudsz rolla szokni.De már késöbb nem fogsz tudni rolla.
mert egyszerûen nem arra találták ki, hogy ne tüdõzzék le. tök felesleges, és egyértelmûen csak "menõzés" ha valaki nem tüdõzi le. lehetetlen azt élvezni, hogy füstöt veszel a szádba, majd kiengeded. azt viszont lehet élvezni, ha a tüdõdet járja át a füst.
régen énse tüdöztem le.de csak kiprobáltam és néha cigizzek. de én azt hallotam h hamarabb lehet szájrákot kapni:D
én se tüdõzöm le vagyis szába tartoma füstötaztán kifújom. ha letüdõzöm akk olyan fájó érzést érzek a torkomba :S lehet h béna vagyok mivel kezdõ de nah
háát.. elvileg jah. de mivel kicsi vagyok és buta azt sem tudom miaz a szájrák:$ 3 hete cigizek és abbakéne hagyni.. most is majd szétmegy a fejem annyira fáj :(
szia! 1, a cigit arra találták ki, h letüdõzzék, 2, ne pazarólj!, 3, nem csak szájrákot kapsz hamarabb, hanem torok/gégerákot 4, én még kicsi vok, de nem tudok úgy, h nem tüdõzöm le, és sztem akk szar, ha nem tüdõzöd le!, 5, akk nem lehet élvezni, ha nem megy le, én is még mindig érzem, megszédülök, ha letüdõzöm, de akk király, 6, ne csak menõzésbõl szívd, már csak a leírtak miatt se (mielõtt megkérdeznétek, mennyi az a 'kicsi vok', semmi közötök hozzá, de ha kiváncsiak vagytok, akk: 13/F)
Azért kell letüdõzni a cigit, mert a tüdõrák sokkal lassabban fejlõdik ki , mint a szájrák. Ha nem tüdõzöd le és a szádban tartod akkor elég hamar szájrákot fogsz kapni. Sõt rágóval sem ajánlatos cigizni.
Szia! Elolvastam a kérdésed néhány választ, és elgondolkodtató:D az ha tényleg van rá 5-600 Ft-od hogy megvedd az jó.És hogy mit csinálsz vele, a te dolgod.Inkább kocázz mint h tüdõzd le. nem pazarlás. szerintem. télleg az élvezet miatt találták ki ha te igy élvezed akkor tedd igy! komolyan tetszik ez a hozzáállás!Az meg hogy a legelterjedtebb változat hogy elszívják...csak a dohányosok sajnálják tõled! ne hagyd magad. A szivar meg tényleg hülyén néz ki lánynál XD de vannak vékonyabb elegáns szivarok is. de inkább a kocázás:D:D csak ne szokj rá!
"hát figyelj, ahogy érzed. de a cigifüstöt arra találták ki, hogy a tüdõbe kerüljön. annak érzed a hatását, a mai napig van, hogy beszédülök tõle, ahogy a nikotin belekerül a vérembe. szájrákot hamarabb kapsz. az egyik haverom egy évig ilyen módszerrel cigizett, ahogy te, és egyszer csak belül hatalmas "seb" lett a szájában, amit orvosilga el kellett távolítani. a cigit arra találták ki, hogy tüdõzd. akkor tényleg inkább szivar. annak íze is van." Semmit nem bizonyít hogy idióta barátoddal mi lett és pont így szívja.
hát figyelj, ahogy érzed. de a cigifüstöt arra találták ki, hogy a tüdõbe kerüljön. annak érzed a hatását, a mai napig van, hogy beszédülök tõle, ahogy a nikotin belekerül a vérembe. szájrákot hamarabb kapsz. az egyik haverom egy évig ilyen módszerrel cigizett, ahogy te, és egyszer csak belül hatalmas "seb" lett a szájában, amit orvosilga el kellett távolítani. a cigit arra találták ki, hogy tüdõzd. akkor tényleg inkább szivar. annak íze is van.
a szájrák sztem is csak kamu.mindenki az száján szívja a cigit, Gondolom xD aki bebeszéli az fog szájrákot kapni.ha jól esik szívd. de sztem ha letüdõzõd jobb, én nem tom
A kérdező hozzászólása: 05:41-es: a szivar drágább, mint a cigi, és fura is lenne egy 18 éves lánynak csak úgy random akárhol elõkapni egy szivart =) ez a szájrák dolog tévhit, ha letüdõzöd, ugyanúgy átmegy a szádon is..
én írtam azt am 15 ..
utolso v nemtom hányadik de aki azt irta h kicsi az hány éves?:D
A kérdező hozzászólása: utolsónak: hát nemtom, sztem ez hülyeség, ha letüdõzöd, akkor is ugyanúgy a szádba kerül, mintha nem :P
A kérdező hozzászólása: hát, én bizony nem tüdõzöm le, és így jobban élvezem :) persze tudom, h. hogyan kell letüdõzni, de nem úgy szoktam meg. és rá sem szoktam így, idõnként dohányzom, amikor megkívánom, nem minden nap. szóval nem értem, h. ez másoknak miért zavaró, ha nekem így kellemes, és biztosíthatlak titeket, h. nem menõzés, csak jólesik :)
A kérdező hozzászólása: utolsónak köszi, végre vki egyetért velem és megértette, amit mondok :D

Ha apás szülés van, az orvos szerintetek jobban odafigyel rád, mert õ is ott van? Vagy inkább nem foglalkozik úgy veled, épp azért mert van veled vki? Fogadott doki.

Legjobb válasz: Szerintem fogadott orvos, illetve a pályára való, tisztességes ügyeletes orvos esetében nincs különbség. Viszont én a szülõszobán sajnos fültanúja voltam 2 gyors szülésnek. Egy állattal nem beszél úgy egy jobb érzésû ember, mint ahogy ott a kisebbségi kismamákkal beszéltek az orvosok. Ezt szerintem nem engedték volna meg maguknak, ha van bennt valaki a kismamával.

Szerintem fogadott orvos, illetve a pályára való, tisztességes ügyeletes orvos esetében nincs különbség. Viszont én a szülõszobán sajnos fültanúja voltam 2 gyors szülésnek. Egy állattal nem beszél úgy egy jobb érzésû ember, mint ahogy ott a kisebbségi kismamákkal beszéltek az orvosok. Ezt szerintem nem engedték volna meg maguknak, ha van bennt valaki a kismamával.
Az orvos UGYANÚGY végzi a dolgát, mint apa nélkül.
Egy normális orvosnál nincs különbség.
szerintem jobban odafigyel ha ott a férj.
Nálunk a nõdokim nagyon bírja a férjem és vissza is. Szóval tuti jobban, bár normál esetben a két dolognak nem kellene összefüggnie.

Ha vki azért megy másodjára is érettségizni, mert az előzőn megbukott akkor is kell fizetni érte?

Se az angol írásbelim, se a szóbelim nem sikerült ezért októberben újra kell menni érettségizni. Ebben az esetben is kell fizetni?

Legjobb válasz: Tudtommal nem kell érte fizetned, mivel megbuktál. Akkor kell fizetni, ha ismétlõ vagy szintemelõ érettségit szeretnél tenni.

Tudtommal nem kell érte fizetned, mivel megbuktál. Akkor kell fizetni, ha ismétlõ vagy szintemelõ érettségit szeretnél tenni.
Amíg nincs érettségi bizonyítványod egy vizsgáért sem kell fizetned. Legalábbis ha a megyei kormányhivatalnál jelentkezel, tavaly én is így jártam.
A tanulói jogviszony alatt megkezdett rendes érettségi elsõ javítóvizsgája ingyenes. Tehát ha most vagy 12-ikes, akkor egyszer ingyen mehetsz, ha beleírták a törzslapkivonatodba, hogy ELSÕ ALKALOMMAL javítóvizsgát tehet. Ha nem, akkor reklamálj.
Hogy nem tudtál legalább egy kettest összevakarni? Angolból ráadásul... :(

Normális az ha vki a hagyományos pózokon kívül másképp nem csinálja (nem azért mert nem megy bele, hanem mert nincs rá szüksége)?

Úgy értem van x ezer póz, de mi a párommal kb 6 féleképp csináljuk általában mindig, és valahogy nekünk ezek jönnek be az egyszer?ek, két éve vagyunk együtt de ugyanolyan szenvedélyesek a szeretkezéseink csak mondjuk úgy (extra) ritkán csináljuk más pózokban a megszokottnál.

Legjobb válasz: mi is így vagyunk 3 éve, kb heti kettõ alkalom , szerintem az a "hat féle" bõven elég . mi gyerekek mellett a helyszínt se váltogathatjuk pl. a laklásban marad a háló vagy a fürdõszoba , de ha jó, akkor jóóóóóó.

mi is így vagyunk 3 éve, kb heti kettõ alkalom , szerintem az a "hat féle" bõven elég . mi gyerekek mellett a helyszínt se váltogathatjuk pl. a laklásban marad a háló vagy a fürdõszoba , de ha jó, akkor jóóóóóó.
Jó sütést fõzést! Szerintem nem számít mennyi pózt próbáltok ki, ez nem verseny. Lényeg h élvezzétek az együttlétet. De szerintem ez egy másik kategória kérdése. :)
Ha már ide került a kérdésed, engedd meg hogy ajánljam a tejszínhabbal való bekenést!
Finom pezsgõ eperrel!!!Igaz az eper most drága, de mindent az élvezetekért!!!:-)))
Szia! A hagyományos pózokat a konyhában is ki lehet próbálni...vagy a konyhaasztalon...vagy a pulton. Máris nem lesz annyira hagyományos, és a kérdés kategóriája is hellyel-közzel megfelel. :) Üdv!
A kérdező hozzászólása: :) )) Tényleg rossz kategória..:D csak itt olvasgattam :) Majd átteszik a rendes helyére :)

Ha vkit bejelolunk mert szimpatikus es tetszik illik uzenetet irnunk hogy azert jeloltuk be mert szeretnenk jobban megismerni? Vagy mi mar megtettuk az elso lepest?

Tudom hogy facen nem jo ismerkedni. De sajnos mas mod nincs ra.23/L

Legjobb válasz: Megtetted az elsõ lépést

Megtetted az elsõ lépést


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!