Találatok a következő kifejezésre: Ha azért nődokihoz (2 db)

Ha azért megyek nődokihoz hogy kiderítse, terhes vagyok-e, akkor ahhoz menjek, akihez a méhnyakrákszűrésre is szoktam járni az Sztk-ban, vagy szülészhez?

Legjobb válasz: Teljesen mindegy, kihez mész, csak nõgyógyász legyen. Lehet az eddigi dokid is, lehet másik is, de nem kell csak ezért szülészt keresni. Megvizsgál , csinál citológiát és beutal ultrahangra.

Teljesen mindegy, kihez mész, csak nõgyógyász legyen. Lehet az eddigi dokid is, lehet másik is, de nem kell csak ezért szülészt keresni. Megvizsgál , csinál citológiát és beutal ultrahangra.

Ha ma 5 hetesen nődokihoz megyek reggel tegyem azért fel a progesteron hüvelykúpot?

Legjobb válasz: Igen. Én napi 3x2-t használok, gyakorlatilag egész nap folydogál kifelé. Az orvos azt mondta, hogy az a fontos, hogy használjam, õ napi szinten találkozik ezzel, ne legyek zavarban (õszintén meg tudtam kérdezni tõle, hogy zavarja-e a vizsgálatban). A picinek kell a pótlás, õ meg úgy is kesztyût húz, a vizsgálófejre meg óvszert. Jobban örül,ha látja, hogy idõben használom midnen nap.

Igen. Én napi 3x2-t használok, gyakorlatilag egész nap folydogál kifelé. Az orvos azt mondta, hogy az a fontos, hogy használjam, õ napi szinten találkozik ezzel, ne legyek zavarban (õszintén meg tudtam kérdezni tõle, hogy zavarja-e a vizsgálatban). A picinek kell a pótlás, õ meg úgy is kesztyût húz, a vizsgálófejre meg óvszert. Jobban örül, ha látja, hogy idõben használom midnen nap.
A kérdező hozzászólása: helyzet az , hogy azt szeretném vegyenek kenetet és nem tudom ez menyire jó igy...
Hmm, ezt nem tudom, én teherbeesés elõtt vetettem, azóta nem volt rá szükség. Ez esetben sajnos nem tudom, mi a teendõ. Esetleg kérdezz rá telefonon.
Szia! Én is hüvelytablettát használok, gyakorlatilag mindig jön ki az a krémes cucc. Amikor a dokihoz mentem, eszembe sem jutott, hogy nem teszem fel, lát õ cifrábbakat is. És ez végül is a gyógyszer, nem valami undorító cucc. (Gondolj bele, még a gombás folyás sem zavarja, nem egy tabi) Én olvastam, hogy vetélést is okozhat ha abbahagyod vagy nem rendesen használod. Én ezt nem kockáztatnám meg csak azért, mert mit szól a doki. Nekem egyébként egyetlen szót sem szólt, mintha nem is lett volna ott semmi. És vett kenetet rákszûréshez, teljesen magától. Szóval nem hiszem, hogy ez akadály lenne :) Csak nyugi!
A kérdező hozzászólása: ok, hallgattam rátok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!