Találatok a következő kifejezésre: Ha asztmás barátnőm, (2 db)

Nem, az asztma genetikai megbetegedés.
Jaj istenem.Az asztma egy olyan betegség ami nem nyál vagy más nedv útján terjed...ez álltalában örökletes, de valakin ez ki is alakulhat.Én ezutóbbiba tartozom sajna.Nyugi.
Jaj, dehogy tudod elkapni. Nem fertõzõ :P
Az asztma vagy genetikai probléma miatt alakul ki, vagy allergia miatt. Ismerõsöm pl. macskaszõrre alergiás, ettõl van asztmája. Az allergia meg nem fertõzõ, tehát se csók, se semmi más útján el nem kaphatod tõle.
Nem.
Nem.
Igen, eltudod kapni... hozzáneérj, ha eltörik a keze, mert teis lerokkansz...
te jó ég!!! hány éves vagy????
dehogy

A legjobb barátnőm kb.1, 5 éve asztmás, ki lehet ebből gyógyulni? Ha igen, hogyan? (Kapott egy lila műanyag valamit, amibe por van, és abból naponta reggel-este szipuznia kell, de sztem ez semmit sem ér, nem veszek észre változást! )

Legjobb válasz: Nekem is van egy ismerõsöm, aki asztmás, neki kb. 10 éve jött ki elõször. Az a baj ezzel a betegséggel, hogy egy idõre eltûnik, de ha például sokat tartózkodik az ember dohos helyeken, akkor megint elõjön, és aztán lehet menni a kórházba. Azért szorítok a barátnõdért :)

Nekem is van egy ismerõsöm, aki asztmás, neki kb. 10 éve jött ki elõször. Az a baj ezzel a betegséggel, hogy egy idõre eltûnik, de ha például sokat tartózkodik az ember dohos helyeken, akkor megint elõjön, és aztán lehet menni a kórházba. Azért szorítok a barátnõdért :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! Az a lila izé az az amit írtál! :) Az a neve! Köszi szépen a javaslatokat!
Szia!Én 8 éves koromig asztmás voltam és úgy tom h 8 éves korig tudja kinõni az ember.Azóta rengeteget sportolok és semmi tünet nem maradt hátra, sõt még az allergiáim is elmúltak.
A kérdező hozzászólása: Jó neked! :) A barátnõm lassan 19 lesz, 17 éves korában jött ki rajta az asztma.
Szia! Csak a gyerekkori aszthmát lehet kinõni, a késõbbit nem. Az elsõ válaszoló profin leírta. A sóterápiák, sóbarlangok nagyon hasznosak, sokat javítanak a légzésfunkción. És nagyon fontos, hogy a gyógyszereket mindig kell, hogy használja. (eü-s)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, hogy írtál! :)
teljesen nem lehet kigyógyulni , de a tünet mentesé lehet tenni az aszmáját.az akupunktúra és a reflexológia beválik.a páromat is lézeres akupunktúrával kezelték és tünet mentes, egyedül amikor vidén nyaraltunk jött elõ a problémája , de vitt magával gyógyszert.
A kérdező hozzászólása: Köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!