Találatok a következő kifejezésre: Ha antibiotikumot hügyúti (2 db)

Ha antibiotikumot szedek hügyúti fertőzésre nem lehetünk együtt ugye?

Régóta próbálkozunk, ma végre peteérésem lett, de így nem lehet próbálkozni....:( gondolom...

Legjobb válasz: most jobban tennéd ha kihagynád ezt a hónapot, de meg kellene kérdezni a dokit is, hogy a párod el kaphatja -e, vagy meddig kell még gyógyszert szedned, mikorra várható, hogy a fertõzés elmúlik..és ha teherbe esnél akkor a terhességre jelentene-e veszélyt a próblémád, vagy az antibiotikum.

most jobban tennéd ha kihagynád ezt a hónapot, de meg kellene kérdezni a dokit is, hogy a párod el kaphatja -e, vagy meddig kell még gyógyszert szedned, mikorra várható, hogy a fertõzés elmúlik..és ha teherbe esnél akkor a terhességre jelentene-e veszélyt a próblémád, vagy az antibiotikum.
Most ne próbálkozzatok babával amég fertõzésed meg gyógyszered van.

Ha a páromnak és nekem is van egy enyhe gombás fertőzése ill. a páromnál legutóbb hugyuti fertőzést állapítottak meg és kapott rá antibiotikumot is, akkor most az orális szexet is kerülni kell?

Már kb. másfél hete nem élünk szexuális életet mert vannak kellemetlen tüneteim (viszketés, ég? érzés, b? folyás de nem csúnya!) a dokimnak mondtam, megvizsgált azt mondta h enyhe kis gyulladás, de nem tiltott el a szext?l de én azért inkább hanyagolom most. Viszont nem tudom, hogy így az orális szext?l is tartózkodnunk kell? 22 hetes kismama

Legjobb válasz: Szerintem igen! inkább várjatok

Szerintem igen! inkább várjatok
Persze, mert a fertõzések terjednek orális úton is...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!