Találatok a következő kifejezésre: Ha annyira a mellem, hogy (22 db)

Ha egy lánynak jo a teste, szép az arca de mondjuk nem annyira nagyok a mellei vagy/és a puncijával is csak annyi a baj, hogy kilógnak a kisajkak akkor azért egy átlag srác kiábrándul?

Légyszi fiuk irjanak...szóval ha jártok egy csajjal és nagyon nagyon kívánjátok,teljesen beindít akkor a fönt leírtak kiábrándítanak ha 'arra' kerül a sor?És utána egyb?l szakítotok is vele?

Legjobb válasz: Nekem a szép arc jelenti a legtöbbet. Szóval máshol probléma van az már engem nem izgat annyira. De persze ez más embereknél máshogy mûködik 15/F (másik :D)

Nekem is kilógnak a kisajkaim, és a melleim is kicsik, de a barátomnak így tetszem, ahogy vagyok. Szal ne parázz, hidd el, jó vagy így! :)
Nekem a szép arc jelenti a legtöbbet. Szóval máshol probléma van az már engem nem izgat annyira. De persze ez más embereknél máshogy mûködik 15/F (másik :D)
ha kilógnak a kisajkak az csak még izgatóbb nem óvodást akarok ott lent. a kis cici meg 1 dolog az is tetszene nekem. 25/F
Kiábrándít? Épp ellenkezõleg. Aki ezért otthagy meg sem érdemel.
Nem tudom, hogy érted, de mivel nincs összeforrva a kettõ, ezért külön :D
Az az igazság, hogy ha valaki tetszik, akkor az azért amilyen! A mell mérete szerintem abszolút nem fontos. Nekem volt már nagy mellû barátnõm meg nagyon kicsi is! Ha csak azt nézzük melyik tetszik jobban akkor azt kell mondjam, hogy a kisebbek. A punci... legutóbbi barátnõmnek olyan volt a puncija szerintem mint amilyenre te gondolsz...és eddig az tetszett a legjobban!!! Sokkal nagyobb és több orgazmust tudott produkálni mint akiket eddig megismertem. Hallottam már olyat, hogy párhuzamot vontak e 2 dolog közt. a válsz: nem nem és nem ;)
Szia kérdezõ! Gondolkodásod tényleg elég gyerekes, BÁR én is gondolkoztam ilyeneken, sõt, mai napig gondolok rájuk, elvégre a nõk a kedvesüknek akarnak megfelelni mindenben maximálisan, ellentétben a legtöbb férfival, aki magának/esetleg nem olyan fontos neki a párja véleménye, mint nekünk nõknek. Legalábbis én ezt vettem észre eddig, még csak 20 éves vagyok, szóval nem sok tapasztalatom van. A szép arc minden férfinál nyerõ. Akármilyen "kanok", az arc általában fontosabb nekik, bármelyik másik testrésztõl, azt nézik meg elõször. Kivétel persze olyan kirívó esetek, mikor a nõnek akkora tõgyei vannak, hogy eltakarja az állát is, meg a derekát is. Szerintem ebben az esetben még mi, nõk is a mellét néznénk elõször, pedig nekünk nem fontos annyira. Ha megvan a szép arc, és nagyjából arányos a test (mert persze ez csak majd késõbb csupaszon derül ki), akkor minden rendben van. A punci már tényleg nem fontos. A legtöbb nõnek nagyobbak a kisajkai, sõt, a legtöbbnek egyik nagyobb is, mint a másik. Ez természetes, az a funkciója, hogy mégjobban védje a hüvelyt, mint a nagyajkak. Ezért "lóg ki", és ezért "hajtogatható" sokszor egyik a másikra. Ne hasonlíts magad egy pornófilmben/erotikus képen látott nõhöz, akin retusálást és nagy valószínûséggel plasztikai mûtéteket is végrehajtottak. Azért olyan szép "formás" puncijuk van, mert kivágták nekik a kisajkuk nagy részét. Aminek rengeteg hátránya van, elõnye pedig csak annyi, hogy néhány embernek jobban tetszik. Sajnos mostanában már rutinmûtét, nem is drága. Nem értem, miért szaporodott el ez a dolog, fõleg fiatal lányok körében... Csak, hogy kicsit megnyugodj: nekem húsos nagyajkaim vannak, az egyik kisajkam nagyobb, mint a másik, és a nagyobb ki is lóg, de nem vészes. Barátom imádja szívogatni, harapdálni, gyûrögetni. És jó érzés nekem is. :) 20/L
Szia! Tudom hogy sablon(!), de akkor is leírom: ha tetszik egy lány akkor azért tetszik mert azért amilyen. Amúgy szerintem ez a kismell nagymell ugyanaz a kategória mintha azért szakítana velünk fiúkkal valaki hogy kicsi a péniszünk, de ez csak az én véleményem. 15/F
A kilógó kisajak szép! Szebb, mint a nem kilógó. Mellméret, meg ha nem túlságosan kicsi, akkor nem számít. Szóval a válasz: Nem!
Nem akarlak megsérteni, de Téged a gondolkodásod miatt hagynálak ott. Elég buta a kérdésed. Tippem szerint 14-16 éves lehetsz, szóval még megérhetsz, van esélyed ;) A mellméret nem számít, maximum abban, hogy egy nagy mellû nõt elõbb észreveszünk. Ha meg minden rendben van, és elõkerülnek a nemi szervek, nagyon hülyének kell lennie egy fiúnak, hogy kiábránduljon, szakítson a lánnyal. Az ilyen maximum guminõt érdemel. A rövid válaszom: nem.
Hát..valahogy igy képzelem el énis!De figyelj külön szivogatja az ajkakat vagy egyben?:D NpNg
szia én pont az ilyen puncira gerjedek és a mellméret nem lényeges.kérdés hogy jó volt-e neki veled a szex?
Én csaj vagyok és nekem is ilyen és az a tapasztalatoom ha szeret a fiú akk nem érdekli hanem élvezz! te ettõl vagy különleegesebb! Légy büszke! Sya
Nálam csak az ilyen punci a nyerõ, ha kicsik a kisajkai a csajszinak nem is kezdek vele kapcsolatot.Én mindig megkérdezem elõre, hogy mekkora, hogy senki se csalódjon késõbb.

Ha zavarja a lányokat hogy megbámulják a melleiket, akkor miért rakják ki annyira?

Kiteszitek közszemlére, és még felkapjátok a vizet, ha megsasolom...

Legjobb válasz: Szerintem azért, hogy aki nem bámulja meg az lesz az illedelmes pasi (vagy meleg, de õk így keresne. Vállalják a kockázatot :D)

Szerintem azért, hogy aki nem bámulja meg az lesz az illedelmes pasi (vagy meleg, de õk így keresne. Vállalják a kockázatot :D)
Van, aki valóban kirakja és mégis felháborodást színlel, van, aki meg olyan szinten nem tudatosan él, hogy követi a divatot (az ismerõsein keresztül), ami tegyük fel adott esetben ezzel jár és amikor ez rá a reakció, meglepõdik. < Szánalmas mindkettõ. Van még olyan eset is, amikor valakinek nagy melle van és szerencsétlen(?) akármilyen felsõben kihívóbban néz ki, mint ugyanabban a felsõben egy kisebb mellû lány. Én pl így vagyok: ha nem akarok, akkor is kihívóbban nézek ki - ami engem speciel megesik, hogy zavar, de igyekszem ezt magamban tartani - mást nem tehetek. Még egy tapadós garbó is szexibb rajtam, mint egy kisebb mellû lányon... Pláne, ha busz után futok. :'D Hát, azért ennél nagyobb baja se legyen senkinek. :)
Nekem kis mellem van, így akkor se nézik, ha "kint van". Egyébként pont lesz.rom, fel se tûnne, ha néznék. :D Volt egy lány ismerõsöm, ugyanez, mint az elõzõ, természetesen nõttek haaaaaatalmas mellei, akkorák voltak, amiket még nekem is bámulnom kellett. :D Na õ mindegy mit vett fel, XXXL-es pólót, vagy bármit, neki mindenhogyan szembeötlõ mellei voltak. De poénnak fogta fel, és kihasználta a helyzetét. :D
Pont azért teszik ki hogy megnézzék, de hogy ne tûnjenek k*rvának felháborodnak inkább, ilyenkor nem kell a hisztivel foglalkozni csak azért is bámulni kell.
Hogy lehessen pampogni, mi másért? Egyébként ez nem így mûködik szerintem. Nyilván, hogy egy helyes pasi csekkolhatja be õket, akkor nincs para. Nekem egyik haverom nagy tüdejû barátnõje szokta kitenni magát, mikor találkozunk, ami meredek, de én nem csekkolom, ettõl függetlenül szerintem ez nagyon ömzõ dolog. 26/f
Az élet nagy kérdései. :D Ez olyan dolog, mint az, h a tangájuk legtöbbször ki van a gatyóból...csak a vak nem látja, de ha megemlíted, csattan a pofon. :D
A kérdező hozzászólása: hmm... ha mindegyikõtöknek átlag feletti a mellmérete, akkor mi alapján mérték az átlagot?
Én pl. akármennyire nem akarom kitenni, mégis kint van. Egyszerûen vagy kivágottabb ruhákat, pólókat kapok magamra, vagy pedig kb. semmilyent. Különben ha nem kirakom, hanem zártabb felsõt veszek fel, akkor is azt hiszik az meberek, hogy kint van, mivel jóval nagyobb a mellem mint az átlag....:SS
Engem nem zavar ha nézik a drágákat. :)
Miért csak a lányokrõl kérdezed?
Lehet, hogy egy olyan kérdésre, aminél mellkirakásról van szó, csak olyanok tudnak igazán reagálni, akiknek van is mit kirakni, nem? :) Gondolj bele: egészen kis mellû lányokon nem szokott kivágott felsõ lenni, (vagy ha kivágottabb, sem tûnik fel náluk), innentõl kezdve meg, akinek már van mit kirakni, relatív, hogy mi számít nagynak. Tehát így látatlanban, akinek van valami, az mind a nagyok közé lesz besorolva, pedig lehet, hogy pl számodra élesben csak a fele bizonyulna igazán nagynak. < Látatlanban már a szavak sem elég érzékletesek.

Ha annyira fáj a mellem, hogy sírni tudnék az jelezhet peteérést?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem igen...Vagy a közelgõ menstruációt...(nekem olyankor szokott fájni)

Szia! Szerintem igen...Vagy a közelgõ menstruációt...(nekem olyankor szokott fájni)
Szerintem is, nekem is volt már ilyen.

Miért van az, hogy a r-med kézi mellszivóval alig jön ki pár csepp tej? Rosszul használom vagy annyira kevés van? Ha megnyomom a mellem még jön a tej, de nem tudom kiszivni a pumpával?

Legjobb válasz: én már megbolondultam....tönkrement az avent-os,azóta 2-t vettem,egyik sem jó,pedig canpol-os,nem gagyi.próbáltam pumpással-és aminek karja van-nem jön,kénytelen leszek 15ért megvenni a 3.at

én már megbolondultam....tönkrement az avent-os, azóta 2-t vettem, egyik sem jó, pedig canpol-os, nem gagyi.próbáltam pumpással-és aminek karja van-nem jön, kénytelen leszek 15ért megvenni a 3.at
Tanulj meg kézzel fejni, a leghatékonyabb. Én is az elején mikor még dõl akkor a kézi mellszívót használom, és mikor már nem jön azzal több, akkor kézzel még símán 20-30 gr-ot lefejek.
Nekem is volt R-med, Pesztonka, de egyik sem jött be. Szerintem is a kézi fejés a legjobb volt hogy hajnalban 2dl is lejött 15 perc alatt és aztán alvás tovább!

A babám általában jol kiszívja a melleimet, de ha pl- nem annyira éhes és van hogy csak egy mellemet szívja ki akkor a másikat én csak kézzel tudom kifejni mert mellszívóval nem megy. Nem fog így elapadni a tejem?

Legjobb válasz: Ha elég sokszor elõfordúl,hogy csak 1 melledet szívja ki,akkor miért nem szoptatod váltott mellbõl?Nekem mindkét fiam így evett(eszik)szerintem jobb így mint ha mindkettõt odaadnám egyszerre. Ha neked ez nem tetszik,szerintem akkor se fejd le azt amibõl éppen nem evett,csak keveset,hanem következõnek azt add elõször. Csak tejszaporítás céljából fejj. Amúgy ha 2-3x úgy jönne ki a szoptatás,hogy az egyik melled elég neki, és következõnek szintén csak egyet adsz neki,a másikat,akkor szépen be fogsz állni a válltott mellbõl etetésre.És ez elég jól tud mûködni,ráadásul a pici tuti megkapja a tejnek az összes részét:a hígabb elõtejet,a sûrûbb középsõ részt és a nagyon sûrû végét,a "desszertet"

Ha elég sokszor elõfordúl, hogy csak 1 melledet szívja ki, akkor miért nem szoptatod váltott mellbõl?Nekem mindkét fiam így evett(eszik)szerintem jobb így mint ha mindkettõt odaadnám egyszerre. Ha neked ez nem tetszik, szerintem akkor se fejd le azt amibõl éppen nem evett, csak keveset, hanem következõnek azt add elõször. Csak tejszaporítás céljából fejj. Amúgy ha 2-3x úgy jönne ki a szoptatás, hogy az egyik melled elég neki, és következõnek szintén csak egyet adsz neki, a másikat, akkor szépen be fogsz állni a válltott mellbõl etetésre.És ez elég jól tud mûködni, ráadásul a pici tuti megkapja a tejnek az összes részét:a hígabb elõtejet, a sûrûbb középsõ részt és a nagyon sûrû végét, a "desszertet"
Elõször is ne aggódj, biztosan nagyon sok tejed van a babád igényéhez viszonyítva! Gondolom, még pici, mennyi idõs? Azzal, h lefejed a másik melled, fenntartod a többlettermelést, ha azt szeretnéd, hogy minél hamarabb beálljon a kereslet-kínálat, akkor ne teljesen, csak a megkönnyebbülésig fejj!
A kérdező hozzászólása: 1 hónapos a pici, és engem igazából az aggaszt hogy kézzel is ki tudom e fejni, mármint kinyomkodni a tejet rendesen... de lehet hogy megfogadom az elsö válaszoló tanácsát..
elsõ vagyok, még pici a babád, simán be tudnátok állni a váltott mellbõl szopizásra!!!hamar ráállna a cicid! A fejés jó, tejszaporítás céljából, de az úgy nem annyira jó, ha azért fejed ki mert nem evett belõle....

8 hetes állapotos vagyok Aggódom, mert a melleim nem feszülnek úgy, mint idáig Egyébként is kicsik a melleim, de idegesít, hogy most miért nem feszül annyira. Ha elmúlik, vagy minimálissá válik a mellfeszülés attól még lehet minden rendben a babával?

Tegnap voltam UH-n, a babának van szívverése, közel 14 mm-es. Az émelygés megvan. Ennek ellenére aggódom.

Legjobb válasz: Szia! Ezen ne aggódj,ettõl még a babával minden rendben. Nem elõírás hogy egyáltalán érezz valamit is a melleden. Én is igy kezdtem az elején hogy hol feszült meg fájt mintha le akarna szakadni,aztán átváltott és semmit nem éreztem. Nálam mintha hullámokban jönne a mellnövekedés. Mostmár 20 hetes vagyok és a duplájára nõttek pedig én is kis mellû vagyok. Ugyhogy ne aggódj majd beindulnak.

Szia! Ezen ne aggódj, ettõl még a babával minden rendben. Nem elõírás hogy egyáltalán érezz valamit is a melleden. Én is igy kezdtem az elején hogy hol feszült meg fájt mintha le akarna szakadni, aztán átváltott és semmit nem éreztem. Nálam mintha hullámokban jönne a mellnövekedés. Mostmár 20 hetes vagyok és a duplájára nõttek pedig én is kis mellû vagyok. Ugyhogy ne aggódj majd beindulnak.
Minden rendben , emiatt ne aggódj. A mellfeszülés elmúlik, majd késõbb visszajön. Nyugalom! 22 hetes kismama
szia! A cicifeszülés nem kell, hogy állandó legyen. Nekem annyira nem is feszült. Mikor a doki elõször megviszgált , úgy 8 hetes lehettem. Közölte , hogy jók a sejtéseim: terhes vagyok. Erre az asszisztens belekotyogott, hogy milyen tünetei vannak? soroltam , hogy ez meg ez és jött az a kérdés, hogy ..."és mellfeszülés"? Ja, mondom , igen , az is. Tehát nem olyan nagy gond , ha nem mindennap van.Az émelygés se kell, hogy állandó legyen. Én pl. nagyon rosszul voltam az elsõ három hónapban és már örültem neki, ha 1-2 napot "alábbhagyott" a dolog :) Összefoglalva. Nyugi!! :) ) 25 hetes kismami
Ne aggódj! Ha a többi tünet megvan, és tegnap az uh-n is minden rendben volt, akkor nincs gond! Nekem is van hogy egyik nap alig fáj, vagy nem fáj a cicim, a másik nap meg megõrülök! :) Csak jóra gondolj, bár elhiszem hogy idegeskedsz, de az csak árt! Sok boldogságot! 16 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :-) most már nyugodtabb vagyok!
Nekem is kicsik a melleim.Szültem kétszer, (most tervezzük a 3-ik babát).A szülére akkorák lettek a melleim, hogy a tükörbe csodálkoztam is magamon!!!A tejtemelõdésed ha folyamatos és rendszeres lesz, akkor melátod, hogy kár volt izgulnod! Amúgy meg lécci ne idegeskedj ezen a semmiségen, mertazzal még a babának is ártasz! Kellemes babavárást!

Ma nem kene megjonnie. A mellem tobb napig fajt, feszult. Most is de mintha mar mulna. Ha terhes vagyok, elofordulhat, hogy nem fog a mellem fajni mar annyira?

Legjobb válasz: Ha nagyon kiváncsi vagy, vegyél Clearblue tesztet, az már a mensi elõtt 4nappal kimutatja, ha terhes vagy. Reggeli vizelettel csináld!

Ha nagyon kiváncsi vagy, vegyél Clearblue tesztet, az már a mensi elõtt 4nappal kimutatja, ha terhes vagy. Reggeli vizelettel csináld!
Alkati kérdés, van akinek hosszabb ideig fáj, van aki nem is érzi. Csinálj egy tesztet, ez már kimutatja ha terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Megjott.

Ha azt mondják, hogy válság van, akkor hogyan lehetséges az, hogy annyi 20 év körüli csak szilikonnal a melleiben szaladgál?

Pedig sok száz ezer ft-ba kerül, mégis kb minden 5-6. csaj lassan már mű melleket visel. Évről évre gyarapszik a számuk.

Legjobb válasz: Nem tudom, de az is poén hogy minden 2. embernek iPhoneja van, pedig azt se 100k alatt vesztegetik.

Nem tudom, de az is poén hogy minden 2. embernek iPhoneja van, pedig azt se 100k alatt vesztegetik.
Anyuci, meg apuci érettségi ajándékként adja, de ez csak gazdagéknál megy.
Mert a gazdag f.szokra hajtanak, azért.
Én lány vagyok és soha nem csináltatnék. Nem vagyok ilyen téren dekoratív, de akinek kellek, annak így is kelleni fogok. A mellcsináltatás csak hiúság kérdése és azt a pénzt értelmesebb dolgokra is lehetne költeni.
hitel
lefekszenek pár gazdag pasival és vagy adnak lóvét vagy éppen meg is csináltatják neki..
A kérdező hozzászólása: Annak a luvnyának, VV5 Kingának, ha jól tudom a pasija csináltatta meg.
nem tudhatod, hogy nem a megélhetésükhöz kell-e esetleg. nincs rájuk írva. ki tudja ki finanszírozza nekik. én sosem csináltatnám meg, egyrészt mert nem akarok belehalni, másrészt nincs rá szükségem, harmadrészt meg ha szülnék egy gyereket esetleg 10év múlva, szeretnék rendesen szoptatni. mindenesetre az én lányomnak ilyen eszébe jutna, biztos, hogy ellenezném. 22/L
Híúság elõbbre van, mint bármi más az életükben. Itt látszik, hogy amire akarnak, igenis elõtudnak teremteni pénzt. Elég felszínes dolog, hogy ezt választják és nem mondjuk tanulnak, új nyelvet ismernek meg, kúltúrát a pénz segítségével (utazás stb), még egy diplomát szereznek belõle. Jaj annyi mindenre el lehetne azt a pénzt költeni, még segíteni is lehetne belõle valakinek, ha már felesleges.
Szegény kérdezõ nem kap választ. :) Na mind1, szerintem is hülyeség a szilikon. :P -egy férfi
Nem érted a válság lényegét haver! Ahhoz, hogy valakinek nagyon jó legyen valaki másnak nagyon rossznak kell, hogy legyen. Magyarán minél többen éheznek, annál tehetõsebbek a gazdagok. Nem kell végletekben gondolkozni. Így futja apucinak a kislánya mellmûtétjére. "Felesleges kiadás, de had örüljön a lány ha már úgyis futja rá" Ennyi... Egyébként pedig lehet hitelre is csináltatni. Ennek a törlesztõjét részletekben fizeted... Azt a pár százezret pedig apránként ki lehet csengetni. Még egy titkárnéninek is.
Hálistennek a lógós melleiket a lányok lecserélik formásabbra. Én ennek a "válságnak" csak örülök!
A kérdező hozzászólása: Nyuszi! Lehet egy mûcica is értelmes, de ritka mit a fehér holló.
Egy "mûcica" is lehet értelmes, rendes nõ. 20/N
Az nem tûnt fel, hogy sok a szilikonos nõ. De az igen, hogy a nagy válság közepette még a 14 éves kisgyerekek is iphone-nal mászkálnak. De ez épp olyan, hogy a legszegényebb emberek, akiknek kajára meg ruhára sincs pénze, azoknak vhogy mindig akad napi 600 forintjuk bagóra. Tudod, fontossági sorrend. Az emberek nem fogják fel, hogy 5 év múlva esetleg elárverezik a házukat a fejük fölül azét, mert kölcsönt vettek fel egy plazmatévére... Ismerõsöm dolgozott ügyvédi irodában. Mesélte, hogy volt olyan eset, hogy vki egy több százezer forintos hiperszuper hûtõre vett fel hitelt, a végén nem maradt lakása.
2. vagyok. Azt kell mondjam, hogy megér annyit. Szoptatás után olyan a mellem, mint egy kirabolt szatyor. Hidd el, hogy ennél a mûmell sokkal jobb. A férjem nem látott emiatt fél éve melltartó nélkül, mert annyira feszélyez.
A kérdező hozzászólása: Amikor vannak itt a kérdések, akkor jönnek az ártatlan nõi válaszok itt, hogy , , én nem bulizok, én nem iszok, nem szeretem a szépészeti bevatkozást, nem külsõ alapján döntök egy pasi felõl stb". Ennek ellenére hirtelen 3 vagy 4 válasz is jött, hogy , , mûcica" vagyok. Hm, elég érdekes.
Amúgy magam miatt csináltattam meg, hogy ki merjek menni a strandra, felvehessek nõiesebb ruhákat, ne kelljen melltartót hordani, vagy ne azért, hogy azzal nagyobbítsam, szexet élvezhessem, ne ezen agyaljak közben, ki merjek menni az utcára (igen, ilyen komoly gondokat okozott nekem...), ne legyen kedvem belevágni a tükörbe ha elmegyek mellette.. Elõzõ is az én kommentem.
Szüleim tanultak, dolgoztak. Lett egy saját vállalkozásuk, 10%ot kaptunk nõvéremmel. 20 év alatt már összejött rá a lé és kamatozott is szépen. Nõvéremnek is szilikonjai vannak. Egyikünknek sem alaptalanul, neki szinte semmi nem volt, nekem 75/AA. Most boldog, szilikoncicis Nõk vagyunk! :) 20/N
Van akinek megéri. Most nem a tinikrõl beszélek. Az én anyumnak szülés után lement a melle. Mindent annak tulajdonított... és nemrég megcsináltatta.. 40 évesen. sokkal boldogabb azóta és azt mondja hogy nem bánta meg. végre teljesült az álma. teljesen más tészta az olyan tini p*csa aki 20 évesen csináltatja meg, nekik csak azért kell h f*sz legyen a p*csájuk alatt.. tisztelet a kivételnek.
A kérdező hozzászólása: Megér az annyit? Mert szerintem a pasik nagy része nem szereti a mûmelleket? Vagyis a magam nevében beszélek.
Részletre veszik. Én is úgy fogom.
Az önértékelésükben is válság van.

Hogyan hordjam az oldaltáskát ha bevág és szószerint szétválasztja a mellem? 14L vagy annyira nem gáz?

A mellem elég nagy valószin? azért mert elég jo husban vagyok és az csak szinte zsir rajta de nem tudom hogy megtudom-e akadályozni hogy még se vágjon beannyira Hogyan hordjam? ne hordjam? nagyon ciki ? nagyon szétválasztja és nagyon zavar és látom hogy másokon nem igy áll:(

Legjobb válasz: rajtam is így áll nrm étzrm mádon miért ne állna így.

rajtam is így áll nrm étzrm mádon miért ne állna így.
A kérdező hozzászólása: hát jo csak nekem nagyon elválasztja egymást köszi azért a választ még jo persze a vélemény:D
hordd válltáskaként......
A kérdező hozzászólása: ugy meg nem tetszik ugy csak a sporttáskámat hordom uedzésre
Szerintem hordd úgy, ahogy akarod ;) Ha meg beszólnak csak engedd el a füled mellett. De kétlem, hogy beszólnának, fõleg a fiúk.. :P Szerintem nem gáz. Ha én ilyen lehetnék.. :) 14/L

Hogyan lehetne meghízni? sokak szerint elég vékony vagyok (ami nem zavar annyira), de ha egy kicsit meghíznék lehet, hogy a mellem is megnőne.

Milyen ételeket egyek amik hízlalnak? vagy mitcsináljak?

Legjobb válasz: Szénhidrátot egyél sokat, és szedjél Béres cseppet.

Szénhidrátot egyél sokat, és szedjél Béres cseppet.
Hm. Hát szerintem inkább izmosodj, ha vékony vagy és izmos akkor sokkal jobban néz ki, mint ha hájas.. SZERINTEM! Amúgy a melled nem attól fog nõni, hogy kövér vagy, vagyis hogy azért nõjön, ahhoz már nagyon kövérnek kéne legyél, az inkább genetika.:S Ha pedig tényleg hízni szeretnél, akkor este hat után egyél szénhidrátokat, sõt, szinte csak délután, mindent fordítva mint ahogy a fogyósoknak ajánlanak, tehát a vacsi legyen bõséges, mikor lelassul az anyagcseréd, stb.. De szerintem ez egyáltalán nem jó ötlet, nem is egészséges, inkább tényleg sportolj, építs izmot, hidd el nagyon jól néz ki egy lányon ha szép formás és izmos, és ezt lány létemre mondom. Nagyon irígy vagyok mikor valakinek lapos, izmos hasa van, szép válla, lábai.. Bár a lábammal nincs semmi bajom, az az egyetlen szerencsém hogy hosszú vékony lábam van, anélkül tényleg egy tehénnek néznék ki:S
Izmot építeni akkor tudnál, ha lenne mibõl, tapasztalatból mondom. Egyél minél táplálóbb, zsírosabb kajákat, sok szénhidrátot. Az meg nem igaz, hogy nem nõ a mell, ha hízol, én nagyon vékony voltam anno (40 kg), és amikor sikerült 10 kilót híznom végre, akkor a mellem is 2 kosárméretet nõtt, A-ról C-re. Pedig nem lettem kövér, ahogy az elõzõ mondja, sõt még most is vékony vagyok.:) A mell minden fajta hízástól nõ, hiszen zsírszövetbõl áll.
Hát én inkább a kicsi mell vékony csaj kombinációra szavazok, mint a nagy dagadtra... 21/F
Jajj, elõzõ, gondolom õ sem úgy gondolta, hogy nagy dagadra akar hízni, olvasd el az én válaszomat, az elõtted lévõ voltam, akinek végre sikerült 40 kg (!!)-ról 50 kg-re hízni, és még én is vékony vagyok, csak nem egy anorex piszkafa. Ki mondta, hogy a kérdezõ dagadra akar hízni??:) Miért kell mindig sarkítani?? Nem értem!:)
Elõzõ, azért nem mindegy, hogy mondjuk 40-rõl, ami tényleg az anorex kategória hízik fel az ember egy normál 50-re, vagy mondjuk 50-rõl hatvanra. És a kerdezõ egy szóval sem mondta, hogy kórosan sovány lenne. Megjegyzem gyakorlatilag manapság minden második csaj el van hízva, elég csak ránézni a vállukra és jé háj. Természetesen nem azt mondom, hogy anorexiásnak kell lenni, de egy csinos csaj válla nem remeg, mint a kocsonya.
Héhé! Azért a nagy vállakat nem kell ide keverni, szerintem sokkal szebb mikor egy lány sportos alkatú és széles, izmos válla van, mint mikor semmi váll-nagy segg.. Van ismerõsöm aki nyolc évet úszott, széles, izmos válla van, de emellé lapos izmos has, vékony lábak.. A mell meg hiába áll zsírszövetbõl, ha a genetikád nem olyan. Lehet, hogy neked tényleg normálisan ekkora a cicid, csak nagyon vékony voltál és lement, de van olyan ismerõsöm aki lapos mint egy deszka, fel nem tûnne hogy nincs rajta melltartó, hiába hízik, nem fog neki megnõni, vagy ha nõne is, látszana hogy csak a hízás miatt..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!