Találatok a következő kifejezésre: Ha annyira a mellem, (46 db)

Nem baj az, ha ma nem fájnak annyira a melleim mint tegnap?

Nagyon félek mert egyszer már elvetéltem, és nem élném túl ha mégegyszer megismétl?dne!

Legjobb válasz: Szia Nekem is volt ilyen idoszak,es most sem mondhatnam,h ugy faj mint a legelejen,mert akkor annyira,h nem lehetett hozzaerni a melleimhez,mert sirogorcsot kaptam. En is feltem,mert egyik naprol a masikra szunt ez meg es sok olyan dolgot olvastam itt,h ilyen tunetek vannak,h vmi baj van. Ez nem igy van,persze vannak kivetelek,de miert lenne torvenyszeru,h vegig szenvedjuk a 9 honapot? Hidd el,vegigeltem En is ezt,es semmi baja a babanak,mostmar csak orulok,h nem faj annyira mint a legelejen. Boldog babavarast kivanok 15 hetes kismama

Szia Nekem is volt ilyen idoszak, es most sem mondhatnam, h ugy faj mint a legelejen, mert akkor annyira, h nem lehetett hozzaerni a melleimhez, mert sirogorcsot kaptam. En is feltem, mert egyik naprol a masikra szunt ez meg es sok olyan dolgot olvastam itt, h ilyen tunetek vannak, h vmi baj van. Ez nem igy van, persze vannak kivetelek, de miert lenne torvenyszeru, h vegig szenvedjuk a 9 honapot? Hidd el, vegigeltem En is ezt, es semmi baja a babanak, mostmar csak orulok, h nem faj annyira mint a legelejen. Boldog babavarast kivanok 15 hetes kismama
nekem egyáltalán nem fájnak a melleim szerintem biztos nem volt kellemes érzés örüly hogy elmult és az aggódás helye élvzd az új lehetöséget jó baba várást
ne aggódj, egyszer fáj, másszor nem.ez késöbb is ugyanígy lesz!

6 hetes kismama vagyok az bajt jelent ha nincs hányingerem és már nem fájnak annyira a melleim?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem baj! Nekem sem fájt semmim, mégcsak egy kis böffenésem sem volt, és van egy lassan 4 éves kisfiam. Szerintem örülj neki nagyon, hogy nincsen hányingered stb.

Egyáltalán nem baj! Nekem sem fájt semmim, mégcsak egy kis böffenésem sem volt, és van egy lassan 4 éves kisfiam. Szerintem örülj neki nagyon, hogy nincsen hányingered stb.
Nálam a hányinger a 7. hét körül jelentkezett és fokozatosan (nem reggel, utána pedig nem CSAK reggel); míg nem volt, örültem elõre... gondoltam, megúszom! Hát nem! Kb. a 12-13. hétig kitartott! :) A szagoktól, ill. illatoktól való undor is fokozatosan jött. Borzasztó volt, a saját tusfürdõmtõl, testápolómtól ill. parfümömtõl rosszul lettem - ha elõtte nem is volt hányingerem, ahogy megéreztem a saját illatomat, tuti hánytam. A melleim pedig sosem fájtak, csak azt láttam, ahogy megduzzadtak. Ne izgulj elõre! Különbözõek vagyunk, és minden terhesség ill. tünet más és más! Boldog babavárást!
A mellfájdalom/mellfeszülés olyan dolog, hogy egyszer jobban érzed, máskor kevésbé. Nekem ezt a doki mondta, mert én is pont ezt a kérdést tettem fel neki. Az pedig, hogy most nincs hányingered, szintén nem jelent semmi problémát, lehet hogy szerencsés vagy és megúszod, de lehet, hogy jövõ héten már lesz.
Egyáltalán nem baj, két fiam van egyikkel se volt hányingerem mindenki nagyon irigyelt érte.
Szia, ennek csak örülni kell, szerencsére Nekem sincs semmi más tünetem nagyon, csak a mellfájás, de az nekem inkább egyre durvább, nem enyhül. Mindenkinek máshogy viseli a szervezete, biztosan minden rendben van.

Terhes lehetek a cerazette szedése mellett, ha már nem szoptatok, mert annyi tej nincs, de ha megnyomom a mellem, akkor pár csepp megjelenik?

véd így a cerazette, vagy inkább írassak fel rendes bogyót?

Legjobb válasz: Èn pont tegnap voltam az orvosomnál.Kérdeztem töle,ha majd nem fogok szoptatni kell másik tabi,vagy jó lesz a cerazette akkor is?? Ö azt mondta jó.De ha akarok lehet váltani is.

Èn pont tegnap voltam az orvosomnál.Kérdeztem töle, ha majd nem fogok szoptatni kell másik tabi, vagy jó lesz a cerazette akkor is?? Ö azt mondta jó.De ha akarok lehet váltani is.
Írass fel másikat inkább!Így már nem tuti!
Inkább írass másikat!
én nem kockáztatnék. Én amint nem szopizott a lányom, irattam a régit, és amint megjött, már az új, azaz régit szedtem, amit szülés elõtt
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, akkor most elég bajban vagyok, mert a doki csak januárra adott idõpontot...addig legfeljebb nagyokat alszunk ;-)
Elõtte szedtél fogamzásgátlót? HA igen, esetleg telefonon kérdezd meg, hogy az jó-e most is, és háziorvos felírja
A kérdező hozzászólása: szedtem, a yadine-t, és nagyon bejött! lehet, hogy telefonon még szóbaáll velem a doki.... Köszönöm a segítséget!

Ha már nem fáj annyira a mellem az baj?

Legjobb válasz: Miért lenne baj, ha enyhül a fájdalom? :)

Miért lenne baj, ha enyhül a fájdalom? :)
nyugi! Mindenkinél mások a terhességi tünetek, nekem csak néhány hétig fájt a mellem. Emlékszem, mikor fájt valamim, azért aggódtam, mikor nem éreztem semmit, akkor azért.

Baj lehet ha 8 hetes vagyok és már nem fájnak annyira a melleim mint egy héttel ezelött?

Legjobb válasz: dehogy van baj! mért lenne? nekem pl sosem fájt, pedig már 27hetes vagyok. nem szabad minden kis dolgon agonizálni,ezt nem rosszindulatból mondom, mert különben végig fogod parázni a terhességedet. annak meg mi értelme lenne ugye?:D csak élvezd hiszen a java még igencsak odébb van:D

dehogy van baj! mért lenne? nekem pl sosem fájt, pedig már 27hetes vagyok. nem szabad minden kis dolgon agonizálni, ezt nem rosszindulatból mondom, mert különben végig fogod parázni a terhességedet. annak meg mi értelme lenne ugye?:D csak élvezd hiszen a java még igencsak odébb van:D
Szia! Nekem hol fájt, hol nem.Egyik nap majd beleõrültem, aztán semmi fájdalom.Ne izgulj ezen, fog még fájni.:) Ahogy az elõzõ válaszoló is irta, nem szabad mindenen agyalni, mert akkor csak becsavarodik az ember.Persze tudom milyen, sajna nekem is volt már vesztésem, de próbálj csak pozitívan állni a babához, és hidd el minden rendben lesz!!! Boldog, nyugodt babavárást! 17 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Csak sajnos nekem már tavaly két vetélésem is volt így azért kicsit nehezebb nyugodtnak maradni, mert az elsõnél pl a melleim elkezdtek fájni és mikor kezdõdött a vetélés akkor már nem fájt egy kicsit sem. A doki azt mondta ez nem volt elõjel de mivel hasonló a helyzet most is ezért izgulok egy kicsit.
szia. én is veled egyidõs vagyok. pár nepja már nekem is kevésbé fáj olykor mint egy hete, de pl. tegnap is nyilalott a bal cicim. volt hogy egy nyomást sem bírtam elviselni, máskor meg semmi baj sem volt! ne aggódj!sok szerencsét!

Miért van az, hogy a r-med kézi mellszivóval alig jön ki pár csepp tej? Rosszul használom vagy annyira kevés van? Ha megnyomom a mellem még jön a tej, de nem tudom kiszivni a pumpával?

Legjobb válasz: én már megbolondultam....tönkrement az avent-os,azóta 2-t vettem,egyik sem jó,pedig canpol-os,nem gagyi.próbáltam pumpással-és aminek karja van-nem jön,kénytelen leszek 15ért megvenni a 3.at

én már megbolondultam....tönkrement az avent-os, azóta 2-t vettem, egyik sem jó, pedig canpol-os, nem gagyi.próbáltam pumpással-és aminek karja van-nem jön, kénytelen leszek 15ért megvenni a 3.at
Tanulj meg kézzel fejni, a leghatékonyabb. Én is az elején mikor még dõl akkor a kézi mellszívót használom, és mikor már nem jön azzal több, akkor kézzel még símán 20-30 gr-ot lefejek.
Nekem is volt R-med, Pesztonka, de egyik sem jött be. Szerintem is a kézi fejés a legjobb volt hogy hajnalban 2dl is lejött 15 perc alatt és aztán alvás tovább!

A babám általában jol kiszívja a melleimet, de ha pl- nem annyira éhes és van hogy csak egy mellemet szívja ki akkor a másikat én csak kézzel tudom kifejni mert mellszívóval nem megy. Nem fog így elapadni a tejem?

Legjobb válasz: Ha elég sokszor elõfordúl,hogy csak 1 melledet szívja ki,akkor miért nem szoptatod váltott mellbõl?Nekem mindkét fiam így evett(eszik)szerintem jobb így mint ha mindkettõt odaadnám egyszerre. Ha neked ez nem tetszik,szerintem akkor se fejd le azt amibõl éppen nem evett,csak keveset,hanem következõnek azt add elõször. Csak tejszaporítás céljából fejj. Amúgy ha 2-3x úgy jönne ki a szoptatás,hogy az egyik melled elég neki, és következõnek szintén csak egyet adsz neki,a másikat,akkor szépen be fogsz állni a válltott mellbõl etetésre.És ez elég jól tud mûködni,ráadásul a pici tuti megkapja a tejnek az összes részét:a hígabb elõtejet,a sûrûbb középsõ részt és a nagyon sûrû végét,a "desszertet"

Ha elég sokszor elõfordúl, hogy csak 1 melledet szívja ki, akkor miért nem szoptatod váltott mellbõl?Nekem mindkét fiam így evett(eszik)szerintem jobb így mint ha mindkettõt odaadnám egyszerre. Ha neked ez nem tetszik, szerintem akkor se fejd le azt amibõl éppen nem evett, csak keveset, hanem következõnek azt add elõször. Csak tejszaporítás céljából fejj. Amúgy ha 2-3x úgy jönne ki a szoptatás, hogy az egyik melled elég neki, és következõnek szintén csak egyet adsz neki, a másikat, akkor szépen be fogsz állni a válltott mellbõl etetésre.És ez elég jól tud mûködni, ráadásul a pici tuti megkapja a tejnek az összes részét:a hígabb elõtejet, a sûrûbb középsõ részt és a nagyon sûrû végét, a "desszertet"
Elõször is ne aggódj, biztosan nagyon sok tejed van a babád igényéhez viszonyítva! Gondolom, még pici, mennyi idõs? Azzal, h lefejed a másik melled, fenntartod a többlettermelést, ha azt szeretnéd, hogy minél hamarabb beálljon a kereslet-kínálat, akkor ne teljesen, csak a megkönnyebbülésig fejj!
A kérdező hozzászólása: 1 hónapos a pici, és engem igazából az aggaszt hogy kézzel is ki tudom e fejni, mármint kinyomkodni a tejet rendesen... de lehet hogy megfogadom az elsö válaszoló tanácsát..
elsõ vagyok, még pici a babád, simán be tudnátok állni a váltott mellbõl szopizásra!!!hamar ráállna a cicid! A fejés jó, tejszaporítás céljából, de az úgy nem annyira jó, ha azért fejed ki mert nem evett belõle....

8 hetes állapotos vagyok Aggódom, mert a melleim nem feszülnek úgy, mint idáig Egyébként is kicsik a melleim, de idegesít, hogy most miért nem feszül annyira. Ha elmúlik, vagy minimálissá válik a mellfeszülés attól még lehet minden rendben a babával?

Tegnap voltam UH-n, a babának van szívverése, közel 14 mm-es. Az émelygés megvan. Ennek ellenére aggódom.

Legjobb válasz: Szia! Ezen ne aggódj,ettõl még a babával minden rendben. Nem elõírás hogy egyáltalán érezz valamit is a melleden. Én is igy kezdtem az elején hogy hol feszült meg fájt mintha le akarna szakadni,aztán átváltott és semmit nem éreztem. Nálam mintha hullámokban jönne a mellnövekedés. Mostmár 20 hetes vagyok és a duplájára nõttek pedig én is kis mellû vagyok. Ugyhogy ne aggódj majd beindulnak.

Szia! Ezen ne aggódj, ettõl még a babával minden rendben. Nem elõírás hogy egyáltalán érezz valamit is a melleden. Én is igy kezdtem az elején hogy hol feszült meg fájt mintha le akarna szakadni, aztán átváltott és semmit nem éreztem. Nálam mintha hullámokban jönne a mellnövekedés. Mostmár 20 hetes vagyok és a duplájára nõttek pedig én is kis mellû vagyok. Ugyhogy ne aggódj majd beindulnak.
Minden rendben , emiatt ne aggódj. A mellfeszülés elmúlik, majd késõbb visszajön. Nyugalom! 22 hetes kismama
szia! A cicifeszülés nem kell, hogy állandó legyen. Nekem annyira nem is feszült. Mikor a doki elõször megviszgált , úgy 8 hetes lehettem. Közölte , hogy jók a sejtéseim: terhes vagyok. Erre az asszisztens belekotyogott, hogy milyen tünetei vannak? soroltam , hogy ez meg ez és jött az a kérdés, hogy ..."és mellfeszülés"? Ja, mondom , igen , az is. Tehát nem olyan nagy gond , ha nem mindennap van.Az émelygés se kell, hogy állandó legyen. Én pl. nagyon rosszul voltam az elsõ három hónapban és már örültem neki, ha 1-2 napot "alábbhagyott" a dolog :) Összefoglalva. Nyugi!! :) ) 25 hetes kismami
Ne aggódj! Ha a többi tünet megvan, és tegnap az uh-n is minden rendben volt, akkor nincs gond! Nekem is van hogy egyik nap alig fáj, vagy nem fáj a cicim, a másik nap meg megõrülök! :) Csak jóra gondolj, bár elhiszem hogy idegeskedsz, de az csak árt! Sok boldogságot! 16 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :-) most már nyugodtabb vagyok!
Nekem is kicsik a melleim.Szültem kétszer, (most tervezzük a 3-ik babát).A szülére akkorák lettek a melleim, hogy a tükörbe csodálkoztam is magamon!!!A tejtemelõdésed ha folyamatos és rendszeres lesz, akkor melátod, hogy kár volt izgulnod! Amúgy meg lécci ne idegeskedj ezen a semmiségen, mertazzal még a babának is ártasz! Kellemes babavárást!
Neked egymás felett vannak a melleid, vagy mi ? Mi a a felsõmell?
Általában az emberek azokat a gyakorlatok utálják a legjobban, amelyik a legkevésbé megy. Hülyeséget meg ne csinálj helyette.. Próbálkozz és ha már jobban fog menni majd megkedveled
Lehet pici, feszes illetve dús kebel is, csak semmi szilikon!
Hú, egy jó telt.... XD - sõt kettõ!
Mindegyikbõl egy-egy párat ... egyszerre ...
MUSZÁJ [email protected] MUSZÁJ!!
Én ezt - "termeszetes picurka de kemeny" Csókolgatnám reggeltõl estig, majd estétõl reggelig. sorry 33 vok
pici, kemeny
pici kemény
Attól függ: egy szélesebb csípõjû, nagyobb fenekû nõnek megyen nagyobb a melle is (már csak az egyensúly miatt is :) ). Szilikont ne!
Természetest, picurkát, keményet és nem idösebbet 22-nél. Miért? Mert megtehetem!
A kérdező hozzászólása: ok.akkor muszaj!
Csakis a picurka keményet. A tiéd milyen?
szilikon cici elõnyei és hátrányai : http://www.puafestival.com/forum/pua-off/a-szilikon-cici-kon..
Szilikonoson kívül, szinte bármi jöhet.... :-)
Aki azt írta, hogy pici és kemény miért lett lepontozva? [email protected] egy kérdés volt és mindenki a saját ízlése szerint válaszolt, akkor ezek miért nem hasznos válaszok?!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!