Találatok a következő kifejezésre: Ha alul a kis (55 db)

Van 6 db csirkecombom. Ha hagymát karikázok alá a kis tepsimben akkor nem fog odaégni? Öntenék alá kevés olajat is

Legjobb válasz: levet fog ereszteni, azért sem ég oda, de kis olaj azért kell. én lefedve sütném félideig, aztán egyszer megfordítanám.

levet fog ereszteni, azért sem ég oda, de kis olaj azért kell. én lefedve sütném félideig, aztán egyszer megfordítanám.
Tegyél alufóliát a tepsire, akkor biztosan nem ég meg! Általában aprítok bele krumplit és más zöldségeket (hagyma, brokkoli, cukkini, zöldborsó, paradicsom), a csirkével együtt így hamar elkészül a köret is. Nagyon finom, összeérnek az ízek :)
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam, konkrétan megfõtt a hagyma és a paradicsom levében. Most már csak pirul.
Nekem nem szokott odaégni, ha ilyesmit készítek, esetleg ha nyugtalan vagy, akkor érdemes néha benyúlni és alaposan megrázni a tepsit, kicsit átmozgatni a "lányokat". :) Nyugodtan kikenheted vajjal is (nem margarinnal!) a tepsit, én azzal szoktam. :)
ha béne vagy és nem figyelsz oda, akkor oda fog égni...
Burgonya??? én olajat és vizet is szoktam
Én krumplival együtt sütve nem szeretem, de sokan eszik úgy is.
igen finom lesz úgy, tegyél alá kis zsiradékot mindenképpen. a tetejére, ha van egy kis tejfölt is locsolhatsz, így már kész is lesz egy rácos csirkecomb. a fóliás tanácsokat fogadd meg, sokkal gyorsabban átsül alatta a kaja. végén fólia nélkül csak jól rá kell pirítani. nem fog megégni.
A kérdező hozzászólása: És mondjuk krumpli-hagyma-paradicsom vegyesen? az jó? a paradicsom engedne levet, és átpárolódna, nem? Bocsi még elég kezdõ vagyok
Sütõpapírral bélelt tepsibe olajat és vizet is kell önteni, rá a fûszerzett csirke, én szoktam paprikát és paradicsomot is rávágni és a tejeére teszem a néegybe vágott hagymát, így nem ég el, alufóliával lefedem míg át nem sül a csirke.
Ügyes vagy...

Ha már nagyon látszik alul a kis ínyén a leendő fogainak körvonala (mármint a két kis fogacska teteje), de még nem törte át, akkor ez mikor történik majd meg, mennyi idő kell hozzá?

Legjobb válasz: szia, 1-2 nap és átszakad..:)) Próbláj adni neki valamit amit rághat, amit szívesen rág.. mert akkor hamarabb át tud szakadni..

szia, 1-2 nap és átszakad..:) ) Próbláj adni neki valamit amit rághat, amit szívesen rág.. mert akkor hamarabb át tud szakadni..
Az enyémnek 5 hónapos kora óta látszódik a fogacskája, most 9 hónapos és nincs még neki kibújva egy sem...
szia az én fiamnak is már 4-5 hónapja fehér.... azt mondják, ami lassan jön ki, az hosszabb ideig marad egészséges. türelem, majd csak kibújik


Mi történik, ha a fogorvos nem írja alá a kis könyvben a fogászati részt?

Sajnos rosszak a fogaim.Nem kicsit.De gondoltam,majd baba után rendbe hozatom,úgyis még ront rajta a baba.De a fogdoki közölte,h így nem írja alá a könyvemet.Elkezdi kihúzni a fogaim.Elsőn szépen átestünk,de tegnap kihúzta a másikat és iszonyat fájdalamakat éltem át.3 adag injekciót beadott és az sem segített.Most is fáj,bár nem annyira.És azóta nem érzem mozogni a babámat csak ritkán kicsiket,pedig már nagyokat rúgott.22hetes kismama vagyok.És így már többet nem merem bevállalni.Azt se tudom mi van a kicsikémmel.

Legjobb válasz: Én még teherbeesés elõtt megcsináltattam a fogaim. Egyébként a kutya nem nézi a fogászati pecsétet.

Én még teherbeesés elõtt megcsináltattam a fogaim. Egyébként a kutya nem nézi a fogászati pecsétet.
Semmi nem lesz. Én elõzõ babámnál el sem mentem. 38. héten mernetm volna de magas vérnyomi miatt befektettek és a kutyát nem érdekelték a fogaim. minden anyagi juttatást megkaptam.égvilágon semmi következménye nem volt. Teljesen egyetértek veled amúgy, én kb fél éve vtam fogorvosnál teljes ellenõrzésen. egy darab lyukas fogam van. azt sem tömettem be, mert naon pici luk és nem is fáj és ha nem fog fájni, nem megyek el terhesen, mert sztem ha egy beavatkozás miatt gyulladásba kerül az ember szája az sem jo a gyereknek.
Egyedül a lidocain érzéstelenítõt nem szabad foghúzásnál adni mert átjut a placentán, másfajtát szoktak articain tartalmút(Ultracain, az Ubistesin a Septanest , remélem te is olyat kaptál, nekem tömte de nem adott érzéstelenítõt, ki lehetett bírni, igaz egy foghúzás az más.Neked kell eldöntened, hogy folytatod-e tovább a kezelést, én úgy tudom húzni csak a menthetetlen fogakat lehet, viszont ahhoz, hogy ezt eldöntse rötgen kellene amire nem küldhet el terhesen ezért kezdte neked húzgálni...én nem engedném, mert lehet meg lehet õket menteni!!!!!!Nem mindegy, hogy betömik vagy pótoltatni kell..én várnék, de konzultálnék a nõgyógyásszal ez ügyben.A fogorvosi pecsétre nincs feltétlenül szükséged mert már nem kötelezõ! Nõvérem védõnõ, mondta, hogy már nem kötelezhetnek rá úgy mint régen, kismamára van bízva, vagy elmegy , vagy nem. Ami kötelezõ az a belgyógyászat. Babád miatt ne aggódj , próbálj picit megnyugodni ha ismét fájna a fogad, akkor hidd el a svédcsepp csodákra képes, jól elzsibbasztja és hamar múlik a fájdalom, egy pici átitatott vattát kell odatenni vagy tíz percre.
Én is elõször húzásokra kaptam idõpontot. Egyet már kihúzott, és kedden kell mennem a következõre, de meg fogom neki mondani, hogy vagy töm vagy elmegyek, mert az elsõ húzással nagyon nagyon beteg lettem, lázas voltam, fájt, alig mozgott a picim. De kaptam pecsétet. 29 hkm
semmi. én egyszer sem pecsételtettem le a fogászati részt.
Nem értem miért nem pecsételt a dokid...ha meglátogatod már az is bõven elég, hiszen az eredményénél oda írhatja, hogy x fog rossz stb stb szóval nem csak a hibátlan fogsornál pecsételnek.Mondjuk ha bele gondolok úgy van vele így akkor gyorsan megcsináltatod vele az összes fogat stb hiszen kell a pecsét.....egyébként semmi nem történik ha nem pecsétel a fogdoki!!!!! A háziorvosi teljesen más mert azt hiányolni fogja a védõnõ, de a fogorvost nem szokták. Én nem várnák vele mert igen a baba ront rajta, akinek olyan a foga annak jó sokat...és azért nem mind1, hogy ami most még csak egy picike lukacska az majd mondjuk szülés után pl 4szer akkora lesz... Egyébként nekem tegnap kihúzták a jobb és bal felsõ 6-os fogaimat, sajnos azok tény szerûen menthetetlenek voltak.Nagyon félõs vagyok és remegve mentem a fogorvoshoz, de miután úgy fájt, hogy éjszaka nem aludtam így más választás nem volt menni kell (húztak már régen egy fogamat ki és szóval iszonyat volt), most kihúzta a fogorvos csajszi úgy, hogy észre se vettem ...piszkálta és folyamatosan kérdezte, hogy érzek valamit?majd egyszer csak közölte, hogy kész is (egy pici gennyzsák volt az egyik gyökéren) majd kitalálta, hogy akkor a másik oldalról is húzzuk most ki, hát nem igazán akartam bele menni, de mondta, hogy az érzéstelenítõ miatt ne aggódjak..1 adagot adott oda meg ide is annyit fog és ez távol van még attól a mennyiségtõl amennyit lehet.Hát bele mentem oké legyen...fél adagot adott piszkálta mivel éreztem így beadta a másik felét is és már okés volt :) ez is 3 gyökeres fog volt, de tovább kínlódott vele viszont semmit nem éreztem...hát miután kiszedte volt ám ciszta a helyén és azzal még 10 percig elkínlódott.2 hét múlva megyek újra 2 fogat betöm és x ideig nincsenek rossz fogak :) ))) Én a te helyedbe inkább másik dokit keresnék és nem ilyen bunkó szadistát!!!! Nem tudom milyen állapotba voltak a fogaid, de lehet menthetõ lett volna és lehet más megmentette volna... Jelenleg 19 hetes vagyok a második babámmal.
Nekem special az elsõ verzió tetszik. :)
nem lehetne egy nõies, de az elsõ lelki tulajdonságaival felvértezett inkább? :D
Nekem mindenképpen az elsõ verzió:D ha bunkó, sebaj, én is az leszek vele:P (az elsõ verzió, és legyen egy kicsit testesebb. jó, ne 100kg:) , de legyen rajta mit fogni, emg nézni:D)
Hm.. Én lány vagyok. Rám az elsõ verzió illik jobban ( persze nem teljes mértékben ), nálam a " kis bolond " -ba beletartozik, hogy néha hülyülésbõl bunkó vagyok.. és ha iszom nagy a szám.. szóval olyan középponti egyéniség vagyok vagy mi :) ) de így szeretnek a barátaim, akik nem, azokkal sincs semmi bajom, mindenkit szeretnek vagy nem szeretnek :) Nekem akik fontosak, azok szeretnek! :) Beképzelt viszont nem vagyok :S a viselkedésem sem olyan..
Nem baj az ha nincs sok mindent fogni . Azért persze legyen cickója.Szerintem épp a törékenység , karcsúság jelenti a nõ megtestesülését.Elsõ válaszoló vagyok.
Ez szerintem ízlés dolga.Mindenkinek más az ideálja.De ha már megkérdezted nekem a kis bolond vékony de nem csontos az esetem.
Hello egy lány vagyok de az elsõ verzió jobb amúgy én is vékonyka vagyok nem csontos de szerintem pont jó:) meg kicsit bolondos ahogy írtad de nem beképzelt és kedves és megértõ...Én ugy vettem észre , hogy mostanába mindeki fogyni akar és mindkei atz kérdezi tölem h h csinálom h ilyen alakom legyen és mikor azt mondom ilyen vagyok enm fogyokurázok semmi akor csodálkoznak. És ha valakinek tetszel akkor ugy tetszel ahogy avgy nehgoy már megválltoz miatta:) nem éri meg hidd el :)
Petranovának teljesen igaza van!Én férfi vagyok és alap, hogy a kedves, aranyos, ámde szexi, nõies nõked preferálom. Szerencsére azért akadnak ilyen szépségek!:)
Most két végletet soroltál fel, de mindig az optimálisra vagyis a lehetõ legjobbra kell törekedni. Én egy normális nõnek tartom magam, általában kedvelnek az emberek, és a jó géneknek köszönhetõen szerintem szép nõies alakom van. Szerintem a férfiak többsége nem kedveli se a vékony, se az elhízott lányokat, az arany középutat keresik. És ez szerintem teljesen normális. Petranova
Nekem az 1. verzió. De nekem a stílus is számít. Szerencsére a Skate csajok általába ilyenek:D

Ha vastag a szám és alatta is, még vastagabb mint ennek a lánynak akkor illene nekem oda a szám alá kis köves piercing?

https://www.google.hu/search?hl=hu&site=imghp&tbm=isch&sourc..

Legjobb válasz: nem a száj fölé, mellé szoktak pirszinget tenni? a szád alá ne tedd.

nem a száj fölé, mellé szoktak pirszinget tenni? a szád alá ne tedd.
A kérdező hozzászólása: https://www.google.hu/search?hl=hu&site=imghp&tbm=isch&sourc..
A kérdező hozzászólása: ilyenre gondoltam csak fehér kõvel de mindegy..

4 hós elmúlt a kisfiunk és a foga jöhet neki ha alul az ínyén ahol majd kifog jönni a 2 kis fogacskája meg van duzzadva és van rajta valami kis fehét folt?

nem lehet letörölni, tehát nem tej vagy ilyesmi.

Legjobb válasz: Ott vannak már azok a fogacskák nemsokára áttörik a fogínyét. a tünetei is egyértelmûen jelzik.

Ott vannak már azok a fogacskák nemsokára áttörik a fogínyét. a tünetei is egyértelmûen jelzik.

BlackBerry Z10 re ha letöltök egy apk-t akkor alul egy kis fekete csík lesz amibe egy vissza nyíl van és az a fekete csíkot hogy lehetne eltüntetni?

Legjobb válasz: A képernyõ tetején lehúzod az ujjadat és akkor lesz egy olyan, hogy hide sidebar vagy valami ilyesmi :) Én is véletlenül jöttem csak rá :)

A képernyõ tetején lehúzod az ujjadat és akkor lesz egy olyan, hogy hide sidebar vagy valami ilyesmi :) Én is véletlenül jöttem csak rá :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!