Találatok a következő kifejezésre: Ha alkoholt és buliba vagyok (5 db)

Ha alkoholt fogyasztok és buliba vagyok miért cigizek többet?

ha nem iszok, nem vagyok buliba...van olyan hogy 1 napig is kibírom cigizés nélkül...

Legjobb válasz: Ezzel sokan vannak így. Társaságban jobban esik a cigi. Irígylem azokat, akik csak ilyen alkalmakkor dohányoznak.

Ezzel sokan vannak így. Társaságban jobban esik a cigi. Irígylem azokat, akik csak ilyen alkalmakkor dohányoznak.
mert kivánja a szervezeted a cigit a pia mellé , mivel alapból is cigizel

16 éves vagyok és még soha nem ittam semmi alkoholt. Viszont mos tmár ha esetleg buliba vagy valahol inszunk a társasággal akkor gáz hogy egy kortyot se. Mit csináljak hogy egy pohártól ne baxszak be ha iszok?

még egy pohár sört se....

Legjobb válasz: lassan idd a pohár szeszt és közben sokat egyél. Éhgyomorra ne igyál semmilyen szeszt, attól pláne fejre állnál.

lassan idd a pohár szeszt és közben sokat egyél. Éhgyomorra ne igyál semmilyen szeszt, attól pláne fejre állnál.
szia, szerintem egyáltalán nem gáz, hogy nem iszol, szerintem ne is kezd el, legalább nem állsz be a sok birka mögé a sorba. tudod én 14 éves koromból elkezdtem bulizni és ment az ivászat, egyre jobban belecsúsztam, jöttek a berúgások, volt, hogy nem is emlékeztem rá, hogy mentem haza, sokszor kiraboltak amikor elaludtam az éjszakain, úgy ébredtem fel, hogy minden cuccomat ellopták. Nekem csak a baj volt belõle, ráadásul 25 éves koromra ott tartottam (az 11 év bulizás és ivászat), hogy már nem volt elég a hétvégi beb.aszás, kellett hétköznap is valami, jöttem haza melóból és vettem pár sört és itthon ittam. Most 29 vagyok és egyik nap elhatároztam, hogy soha többet pia, ennek lassan 1 éve és tök jól érzem magam, a barátok is megértik. Nem akartam alkesz lenni és ha körülnézek, nagyon sok huszonéves az, csak ez nem téma, akik tizenéves korukban ugyanígy kezdték mint én. Bele se merek gondolni, hányszor járattam le magam részegen, mennyi hülyeséget csináltam.
Ha mindenáron inni akarsz, akkor elõtte egyél és csak egy fajtát igyál. Lehetõleg kerüld a szénsavas italokat és a töményet!
Én 21 vagyok F. és még sosem ittam semmiféle alkoholt pedig én is jártam/járok szórakozni meg ide-oda. De kit érdekel. Én büszke vagyok rá, hogy nem kell az, hogy bele oldódjak a társaságba vagy a party-ba. Nagy hülyeség. Amúgy sem olcsó dolog. Inkább járok Bmw-vel amiben mindig van benzin, mint minden héten egyszer leiszom magam és mulatok hazafele a BUSZON... Nevetséges. Amúgy meg! Inni úgy is fogsz majd érett felnõtt korodban. Minek elkezdeni ezt olyan korán? ejnye ejyne csak azért, hogy elfogadjanak meg gáz meg ilyenek. Nagy ügy így leszel különb NÁLUK! Ha mindenáron szeretnél inni akkor csak lassan mértékkel és TELI gyomorra! Esetleg igyál utána tejet vagy valamit:D Bár az ritkán megoldható.
Ha megtanulsz helyesen írni, akkor már komoly lépést tettél az ügy érdekében. Egyél elõtte, közben pogácsát, felváltva igyál alkoholt és üdítõt. Igaz, így sûrûn mész az illemhelyre, de legalább józanabb maradsz.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy mégis mennyire kellene valakinek alkoholistának lennie, hogy 21 év "nem-ivással" összespórolja egy BMW árát... :) Nem hiszem hogy ez az egyén érdeme, sokkal inkább apué!
nyugi, 1 pohár sörtõl/bortól kevesen állnak be nagyon, pláne, ha elõtte túlvannak pl. 1 kiadós vacsorán. Kezdetnek ne is igyál többet. Én régen sokat ittam, mert bírom a piát, de mára már undorom lett. Azt meg [email protected], ha a haverok cinkelnek emiatt. Ha lesz jogsid, és nem szeretsz inni, legyél te sofõr ;)
Nem tom mitõl félsz hogy egy kortyot se mersz inni amúgy is az elsõ berúgás a legjobb egy élmény marad mindenképp legközelebb pedig már tudsz mihez viszonyítani és csak annyit iszol hogy ne feküdj ki tõle rögtön.
A vodkát azért tudják literszámra inni az oroszok, mert elõtte jó sok zsíros kenyeret esznek. A zsír bevonja a bélfalat, vagy a gyomor falat és akkor nem tud annyira felszívódni benne az alkohol, tehát kevésbé fog hatni. A bulin pedig igyál egy kis vizet, akár sutyiba a fördõszobába a csapból, tökmindegy, azért, mert úgy nem leszel másnapos. Az alkohol ugyanis elvonja a vizet a szervezetbõl és a másnap azért van rosszul az ember mert kiszárad. De ha csak másnap pótolod a vizet, azzal már semmit sem érsz, attól már nem leszel jobban. Aznap kell mikor iszol.
Mivel még nem ittál alkoholt, ezért nem ajánlom a sört vagy a bort, egyszerûen nem ízlene, akárcsak tisztán a rövidek. Valamilyen egyszerû koktél szerintem kezdetnek jó lesz (vodka-narancs, whiskey-kóla, bacardi-kóla). Pezsgõt sem ajánlom, az úgy szétcsap, hogy nagybõgõnek nézed majd az eget is. A lényeg a mértékletesség, kulturáltan is lehet alkoholt fogyasztani!
Ne egybõl röviddel kezdj, hanem lightosabb italokkal, pl boros kóla, abból is 1 deci bor 2 deci kóla, vagy fele-fele arányban, vagy sör. Elõtte, közben egyél, fõleg zsíros kaját (zsíros kenyér csodát tesz). Szóval csak szépen fokozatosan szoktasd magad az alkoholhoz.
én 15 éves vagyok és én angelli likõrt szoktam inni. Szerintem kezdd azzal, nagyon finom olyan mint a csokoládé, szerintem próbálkozz elõször azzal!
Semmit, 1 pohártól nem állsz be. Ha 1-2 óra alatt iszod meg, akkor meg végképp nem.
Nem biztos hogy bebasznál egy pohártól..mivel még nem ittál alkoholt így még nem igen tudni mennyire bírod. A sört mondjuk én se szeretem hiába issza mindenki a baráti körömbõl :D Én maradok a citromosnál XD De õket nem érdekli, nem azért barátkozunk mert tudunk együtt inni..Pl szinte mindegyikük cigizik (bár nem doboz/nap szerencsére), én meg nem. :) 1 felest esetleg megihatsz olyanból ami nem túl ütõs.
vegyél példát a straight edgekrõl :) legjobb arcok
Szia! Piát csak mértéktartóan lehet: Mérték a vödör tartó az asztal:-) Komolyra fordítva a szót, ha késöbbiekben nem 1 pohárt iszol és kevernéd az italt, a szénsavassal vigyázz mert ami már benned van jobban fejen fog vágni.

Ha alkoholt fogyasztok miért esik jobban egy szál cigi? Van, hogy 3-4napig rá se gyújtok, mert nem kívánom, de ha elmegyek egy buliba és megiszok egy pár sört vagy akármit, kívánom a cigit és jól is esik.

Másnak is így van ez? És ha igen, mit?l? Vagy inkább miért?

Legjobb válasz: Amikor még ittam és cigiztem így volt nekem is, de passz, hogy miért. :)

Amikor még ittam és cigiztem így volt nekem is, de passz, hogy miért. :)
Lehet, nem lesz tõle bajod, ez csak kaja.
Lehet, hiszen ez ugyanolyan tápanyag mint pl. a csirke. Csak azt nem értem, hogy függ össze az alkohol és a testépítés.
Csirkére is lehet és tojásra is. Ez is csak fehérje. Akkor mégis hogy merült fel benned, hogy bajod lesz ha proteinre iszol?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!