Találatok a következő kifejezésre: Ha alkoholt és buliba (10 db)

Ha alkoholt fogyasztok miért esik jobban egy szál cigi? Van, hogy 3-4napig rá se gyújtok, mert nem kívánom, de ha elmegyek egy buliba és megiszok egy pár sört vagy akármit, kívánom a cigit és jól is esik.

Másnak is így van ez? És ha igen, mit?l? Vagy inkább miért?

Legjobb válasz: Amikor még ittam és cigiztem így volt nekem is, de passz, hogy miért. :)

Amikor még ittam és cigiztem így volt nekem is, de passz, hogy miért. :)

Ha alkoholt fogyasztok és buliba vagyok miért cigizek többet?

ha nem iszok, nem vagyok buliba...van olyan hogy 1 napig is kibírom cigizés nélkül...

Legjobb válasz: Ezzel sokan vannak így. Társaságban jobban esik a cigi. Irígylem azokat, akik csak ilyen alkalmakkor dohányoznak.

Ezzel sokan vannak így. Társaságban jobban esik a cigi. Irígylem azokat, akik csak ilyen alkalmakkor dohányoznak.
mert kivánja a szervezeted a cigit a pia mellé , mivel alapból is cigizel

Holnap megyek méhnyakrák elleni védőoltásra, és utána 20. án buliba ha alkoholt fogyasztok lehet valami bajom?

Legjobb válasz: szerintem az oltás után 2 nappal már semmi bajod nem lehet belõle.Terhes ugye nem vagy? azért ne idd magad asztal alá

szerintem az oltás után 2 nappal már semmi bajod nem lehet belõle.Terhes ugye nem vagy? azért ne idd magad asztal alá
elõzõ vagyok, csak mert ha terhes vagy, és nem akarsz a babának rosszat, akkor a szoptatás végéig amúgy is tabu az alkohol...
Az alkohomentes sõr mehet, amúgy van olyan orvos aki ajánlja a napi fél pohár vörösbórt terhesen is mert lazítja méhszájat...
A kérdező hozzászólása: nemvagyok terhes de köszi :) ) még nemtudom mi legyen mert anyám valami görcsrõl meg hányásról beszél és nemakarok rosszat magamnak

Este 10 fele megyünk haverokkal bulizni és kicsit fáj a fejem. Ha beveszek órákkal a buli elött fájdalomcsillapítót attól ihatok még alkoholt?

Legjobb válasz: Inkább ne. Jobb volna, ha a mozognál helyette kicsit, mászkálnál, szellõztetnéd magad, vagy lazítanál (stressztõl is fájhat a fejed), esetleg fõzz egy jó KV-t vagy teát. Vagy pihenj le, hideg vizes zsepivel a homlokodon vagy a tarkódon. Ha nagyon muszáj bevenni, akkor nézd meg, hogy a fájdalomcsillapítónak mennyi idõ a hatásmechanizmusa (ált. 4 óra). Ha eltelt a négy órányi idõ a bevétel óta, akkor kevés alkohollal próbálkozhatsz, de figyelj oda magadra. Ha rosszul vagy, ne igyál többet.

Inkább ne. Jobb volna, ha a mozognál helyette kicsit, mászkálnál, szellõztetnéd magad, vagy lazítanál (stressztõl is fájhat a fejed), esetleg fõzz egy jó KV-t vagy teát. Vagy pihenj le, hideg vizes zsepivel a homlokodon vagy a tarkódon. Ha nagyon muszáj bevenni, akkor nézd meg, hogy a fájdalomcsillapítónak mennyi idõ a hatásmechanizmusa (ált. 4 óra). Ha eltelt a négy órányi idõ a bevétel óta, akkor kevés alkohollal próbálkozhatsz, de figyelj oda magadra. Ha rosszul vagy, ne igyál többet.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! :)
Szívesen. :)

Ha ma bevettem reggel 9órakkor 1 Algoflex 400mg tablettát és lenne egy kis buli még ma, ott valószínűleg alkoholt is fogok fogyasztani kérdés az hogy lehet e?

A buli olyan 8-9 fele kezd?dik

Legjobb válasz: Alkoholt innod lehet, de most már ne folytasd az Augmentint, ha ma kihagyod...

Alkoholt innod lehet, de most már ne folytasd az Augmentint, ha ma kihagyod...
Lehet. Addigra már sehol nincs az a gyógyszer.
Ha már nem fáj semmid, akkor nem kell Algoflex.
Fáj valamid?
A kérdező hozzászólása: Jolvan köszi de az Algoflex-et szedjem tovább?
A kérdező hozzászólása: 4napja már szedem és még szedem hozzá az Algoflex-et csak kérdés hogy ha ma nem szedem de tegnap szedtem rendesen ma 8-9 fele szabad e inni alkoholt?
Meddig kell szedned az Augmentint? Mert legalább 4-5 napit kell antibiotikum-kúrát tartani, és közben azt nem lehet megszakítani, mert rezisztenssé válhatnak rá a kórokozók, és nem fog hatni...
A kérdező hozzászólása: Bocsi már de akkor megkérdezem hogy az Augmentin DUO 875/125 mg ha tegnap vettem be az mikor ürül ki a szervezetbõl? ma nem vettem be egy db-ot se! lesz valami baj?
Bocsánat tévedtem! Összekevertem az Aszpirinnel. Az Algoflex fõ hatóanyaga az Ibuprofen, de a mellékhatás megegyezik, ugyanolyan gyomorkárosító.
Lehet. A fõ hatóanyaga a szalicilsav ami a gyomrot marja, ennek hatása alkohollal fokozódik, bevérzést okozhat. De ha nem egy idõben fogyasztod és egészséges a gyomrod nem okoz gondot.
Több gyógyszert ne vegyél már be elõtte, akkor okés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)
A kérdező hozzászólása: Még nagyon kicsit a torkom fáj de nem vészes ezért szerintem még szedem az Algoflex-et
16 évesen ne igyál alkoholt.
Oly módon nem, mintha együtt fogyasztottad volna, de ha iszol vedd tekintetbe, hogy a szervezeted le van gyengülve, tehát mennyiségileg jóval kevesebb is kiüthet, mint amitõl álltalában semmi bajod egyébként. Nem múlhatna el ivás nélkül a buli, ha már muszáj menned, bár én inkább otthon pihennék még néhány napot, úgyis itt a hétvége?!
semmi bajod nem lesz
Utolsó: okcsá

16 éves vagyok és még soha nem ittam semmi alkoholt. Viszont mos tmár ha esetleg buliba vagy valahol inszunk a társasággal akkor gáz hogy egy kortyot se. Mit csináljak hogy egy pohártól ne baxszak be ha iszok?

még egy pohár sört se....

Legjobb válasz: lassan idd a pohár szeszt és közben sokat egyél. Éhgyomorra ne igyál semmilyen szeszt, attól pláne fejre állnál.

lassan idd a pohár szeszt és közben sokat egyél. Éhgyomorra ne igyál semmilyen szeszt, attól pláne fejre állnál.
szia, szerintem egyáltalán nem gáz, hogy nem iszol, szerintem ne is kezd el, legalább nem állsz be a sok birka mögé a sorba. tudod én 14 éves koromból elkezdtem bulizni és ment az ivászat, egyre jobban belecsúsztam, jöttek a berúgások, volt, hogy nem is emlékeztem rá, hogy mentem haza, sokszor kiraboltak amikor elaludtam az éjszakain, úgy ébredtem fel, hogy minden cuccomat ellopták. Nekem csak a baj volt belõle, ráadásul 25 éves koromra ott tartottam (az 11 év bulizás és ivászat), hogy már nem volt elég a hétvégi beb.aszás, kellett hétköznap is valami, jöttem haza melóból és vettem pár sört és itthon ittam. Most 29 vagyok és egyik nap elhatároztam, hogy soha többet pia, ennek lassan 1 éve és tök jól érzem magam, a barátok is megértik. Nem akartam alkesz lenni és ha körülnézek, nagyon sok huszonéves az, csak ez nem téma, akik tizenéves korukban ugyanígy kezdték mint én. Bele se merek gondolni, hányszor járattam le magam részegen, mennyi hülyeséget csináltam.
Ha mindenáron inni akarsz, akkor elõtte egyél és csak egy fajtát igyál. Lehetõleg kerüld a szénsavas italokat és a töményet!
Én 21 vagyok F. és még sosem ittam semmiféle alkoholt pedig én is jártam/járok szórakozni meg ide-oda. De kit érdekel. Én büszke vagyok rá, hogy nem kell az, hogy bele oldódjak a társaságba vagy a party-ba. Nagy hülyeség. Amúgy sem olcsó dolog. Inkább járok Bmw-vel amiben mindig van benzin, mint minden héten egyszer leiszom magam és mulatok hazafele a BUSZON... Nevetséges. Amúgy meg! Inni úgy is fogsz majd érett felnõtt korodban. Minek elkezdeni ezt olyan korán? ejnye ejyne csak azért, hogy elfogadjanak meg gáz meg ilyenek. Nagy ügy így leszel különb NÁLUK! Ha mindenáron szeretnél inni akkor csak lassan mértékkel és TELI gyomorra! Esetleg igyál utána tejet vagy valamit:D Bár az ritkán megoldható.
Ha megtanulsz helyesen írni, akkor már komoly lépést tettél az ügy érdekében. Egyél elõtte, közben pogácsát, felváltva igyál alkoholt és üdítõt. Igaz, így sûrûn mész az illemhelyre, de legalább józanabb maradsz.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy mégis mennyire kellene valakinek alkoholistának lennie, hogy 21 év "nem-ivással" összespórolja egy BMW árát... :) Nem hiszem hogy ez az egyén érdeme, sokkal inkább apué!
nyugi, 1 pohár sörtõl/bortól kevesen állnak be nagyon, pláne, ha elõtte túlvannak pl. 1 kiadós vacsorán. Kezdetnek ne is igyál többet. Én régen sokat ittam, mert bírom a piát, de mára már undorom lett. Azt meg [email protected], ha a haverok cinkelnek emiatt. Ha lesz jogsid, és nem szeretsz inni, legyél te sofõr ;)
Nem tom mitõl félsz hogy egy kortyot se mersz inni amúgy is az elsõ berúgás a legjobb egy élmény marad mindenképp legközelebb pedig már tudsz mihez viszonyítani és csak annyit iszol hogy ne feküdj ki tõle rögtön.
A vodkát azért tudják literszámra inni az oroszok, mert elõtte jó sok zsíros kenyeret esznek. A zsír bevonja a bélfalat, vagy a gyomor falat és akkor nem tud annyira felszívódni benne az alkohol, tehát kevésbé fog hatni. A bulin pedig igyál egy kis vizet, akár sutyiba a fördõszobába a csapból, tökmindegy, azért, mert úgy nem leszel másnapos. Az alkohol ugyanis elvonja a vizet a szervezetbõl és a másnap azért van rosszul az ember mert kiszárad. De ha csak másnap pótolod a vizet, azzal már semmit sem érsz, attól már nem leszel jobban. Aznap kell mikor iszol.
Mivel még nem ittál alkoholt, ezért nem ajánlom a sört vagy a bort, egyszerûen nem ízlene, akárcsak tisztán a rövidek. Valamilyen egyszerû koktél szerintem kezdetnek jó lesz (vodka-narancs, whiskey-kóla, bacardi-kóla). Pezsgõt sem ajánlom, az úgy szétcsap, hogy nagybõgõnek nézed majd az eget is. A lényeg a mértékletesség, kulturáltan is lehet alkoholt fogyasztani!
Ne egybõl röviddel kezdj, hanem lightosabb italokkal, pl boros kóla, abból is 1 deci bor 2 deci kóla, vagy fele-fele arányban, vagy sör. Elõtte, közben egyél, fõleg zsíros kaját (zsíros kenyér csodát tesz). Szóval csak szépen fokozatosan szoktasd magad az alkoholhoz.
én 15 éves vagyok és én angelli likõrt szoktam inni. Szerintem kezdd azzal, nagyon finom olyan mint a csokoládé, szerintem próbálkozz elõször azzal!
Semmit, 1 pohártól nem állsz be. Ha 1-2 óra alatt iszod meg, akkor meg végképp nem.
Nem biztos hogy bebasznál egy pohártól..mivel még nem ittál alkoholt így még nem igen tudni mennyire bírod. A sört mondjuk én se szeretem hiába issza mindenki a baráti körömbõl :D Én maradok a citromosnál XD De õket nem érdekli, nem azért barátkozunk mert tudunk együtt inni..Pl szinte mindegyikük cigizik (bár nem doboz/nap szerencsére), én meg nem. :) 1 felest esetleg megihatsz olyanból ami nem túl ütõs.
vegyél példát a straight edgekrõl :) legjobb arcok
Szia! Piát csak mértéktartóan lehet: Mérték a vödör tartó az asztal:-) Komolyra fordítva a szót, ha késöbbiekben nem 1 pohárt iszol és kevernéd az italt, a szénsavassal vigyázz mert ami már benned van jobban fejen fog vágni.

Csajok ha elmentek buliba es alkoholt fogyasztotok akkor benne szoktatok lenni olyan dolgokban hogy valami pasival elmentek hancurozni?

Bocs a gyengéd megfogalmazásért de nemakartam primitiven irni. Kort is irhatnatok.

Legjobb válasz: Igen. Ha az a pasi a párom.

Igen. Ha az a pasi a párom.
Én már többször is próbálkoztam be részegesebb csajoknál, de ugyanúgy nem kaphatóak semmire, mint a józanok, szóval ez egy tévhit kérdezõ, és nem értem miért terjesztik sokan, hogy a részeg lányok jobban vevõk az ilyesmire...
ilyesmire az kapható, akit józanul is meg...hatja akárki
nem, soha nem innék annyit hogy teljesen öntudatlan legyek és bár igaz hogy az alkohol oldja a gátlásokat, de ilyet nem tennék
Már volt rá példa nálam L
A kérdező hozzászólása: Ez sztem is tévhit, vannak olyan csajok de 10bol kb 2. Legalabbis en megalapitasom szerint
Alkohol nelkul is elofordult, nem kell innom ahhoz, hogy kivanjam a szexet. 22
Nem.
elképzelhetõ. nem akárkivel.
Lehet, nem lesz tõle bajod, ez csak kaja.
Lehet, hiszen ez ugyanolyan tápanyag mint pl. a csirke. Csak azt nem értem, hogy függ össze az alkohol és a testépítés.
Csirkére is lehet és tojásra is. Ez is csak fehérje. Akkor mégis hogy merült fel benned, hogy bajod lesz ha proteinre iszol?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!