Találatok a következő kifejezésre: Ha alig szénhidrátot a (2 db)

Ha alig ehetek szénhidrátot a magas cukrom miatt, akkor mitől fog meghizni a babám a hátralevő 3 hónapban, amikor már csak gyarapodnia kéne a pocakomban? 29 hetes pocakos

Nem lesz alultáplált, vagy túl kicsi?

Legjobb válasz: Nem, ettõl ne félj. A cukrosokank általában nagyobb babájuk szokott lenni. Azon viszont ne lepõdj meg, ha nem hízol tovább, vagy még talán fogysz is. Ez így van kitalálva mindenki védelmében, nem lesz baj. És hidd el, a baba elveszi, ami neki kell:-)) Táplálék meg vitamin abban is van, amit ehetsz.

Nem, ettõl ne félj. A cukrosokank általában nagyobb babájuk szokott lenni. Azon viszont ne lepõdj meg, ha nem hízol tovább, vagy még talán fogysz is. Ez így van kitalálva mindenki védelmében, nem lesz baj. És hidd el, a baba elveszi, ami neki kell:-)) Táplálék meg vitamin abban is van, amit ehetsz.
Ott van még a sok vitamin és fehérje, meg zsir amitõl hízhat, de ami szénhidrát neki kell azt tõled elvonja . Nem lesz kicsi baba, hiszen cukros vagy, ne izgulj renben van így is minden.

Ha sportolok (bicikli, futás) és nem eszem annyi szénhidrátot meg zsírt, no meg édességet úgy letudom adni nyár végére a zsírt? És ha ez megvan ezzel a 2 sportal még az alakot is tudom formálni? 4kg felesleg van rajtam kb. vagy még annyi se.

Legjobb válasz: A futást nem tudom (sose futottam rendszeresen), de a kerékpározás csodát tud tenni. Én egy nyáron át rendszeresen bicajoztam, naponta-két naponta minimum 10kilométert és szintén megválogattam mit eszem. Megvolt az eredménye, de még mennyire!!! Vágj bele, ha van rá idõd és energiád, érdemes. Lemegy a 4kg és sokat formál deréktól lefelé mindenhol.

A futást nem tudom (sose futottam rendszeresen), de a kerékpározás csodát tud tenni. Én egy nyáron át rendszeresen bicajoztam, naponta-két naponta minimum 10kilométert és szintén megválogattam mit eszem. Megvolt az eredménye, de még mennyire!!! Vágj bele, ha van rá idõd és energiád, érdemes. Lemegy a 4kg és sokat formál deréktól lefelé mindenhol.
Én 5kg-t akartam fogyni. Elkezdtem futni, napi 2 km-rel kezdtem, aztán elértem azt a szintet, hogy 5 km-t futok. Kétnaponta futok ennyit, és leadtam az 5 kg-t. Én még az étrendemen sem változtattam, uyganúgy eszem édességet is. Ha te az étkezésre is odafigyelsz, nagyon szép alakod lesz. Miután leadtam az 5 kg-t, a lábam kezdett el szép izmos lenni.. Hajrá, megéri a futás! Bicikli is jó, azt is elkezdem majd én is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, köszönöm a válaszokat és azt fõleg, hogy végre értelmes válaszokat kapok.
a futás minden testrészed megmozgatja.. én elkezdtem futni és nekem a hasamból is lement már
A kérdező hozzászólása: napi 10km nekem is a minimum... 3napja sincs még meg az új biciklim és már 108km-et tekertem :D deréktól lefelé , szóval csak a lábat és feneket? hasat , derekat nem? :\
De, de, már a derekat és a hasat is. Nyugi, csinosodni fogsz, legalábbis velem az történt. :)
Nincs célzott zsírégetés, a zsírpárnák nem ott olvadnak, ahol edzel. Ha ügyesen csinálod akkor heti fél-másfél kilót is fogyhatsz.
Zsírt kell bevinni, sõt a zsírégetés egyik feltétele egy bizonyos mennyiségû és minõségû zsír elfogyasztása. Lenmagolaj napi 10-15 g az összkalória bevitel 15 % származzon zsírból.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!