Találatok a következő kifejezésre: Ha alig mint egy (107 db)

Holnap akarom megkóstoltatni a 3 hós babámmal az almát. Hogy adjam neki? Ha izlik, minden evéskor adhatok egy kicsit, majd egyre többet? Vagy hogy?

Legjobb válasz: Én 4 hónaposan kezdtem, és imádja az almát. Babareszelõn reszelem le, de még átnézem, nehogy legyen benne darabka. Nekem azt mondta a doki, hogy a déli etetéskor elõbb kínáljam meg az almával, utána adjam neki a tápszert. Elõször csak két kávés kanálnyit, másnap 3-mal, két hét alatt jutunk el 50 g-ig (kb. egy fél alma). Szerintem megpróbálhatod, ha nem ízlik neki várj két hetet és próbáld újra. Sok sikert!

Én 4 hónaposan kezdtem, és imádja az almát. Babareszelõn reszelem le, de még átnézem, nehogy legyen benne darabka. Nekem azt mondta a doki, hogy a déli etetéskor elõbb kínáljam meg az almával, utána adjam neki a tápszert. Elõször csak két kávés kanálnyit, másnap 3-mal, két hét alatt jutunk el 50 g-ig (kb. egy fél alma). Szerintem megpróbálhatod, ha nem ízlik neki várj két hetet és próbáld újra. Sok sikert!
Szia! Hova sietsz? Ha eddig csak anyatejet kapott a babád ráérsz még legalább 3 hónapot ezzel a próbálkozással:) Egyébként pörésítve szerekik a babák, de ne lepõdj meg, ha a 3 hónapos babádnak sehogy se ízlik. Szép babázást kívánok!
Mi is 3 hósan keztük.Elöször az alma levéböl adj neki 1-2 kanállal, majd utánna az almapürét.Ha nagyon savankás az izze 1-2 karika banánt lehet majd az almához turmixolni.Ezt tegnap ajánlotta a drnö.Szép babázást
mi most lettünk 3 hónaposak és már megkostolta az almát és barackot. igaz az én kislányom csak tápot kap. Én a 10 órai etetés elõtt adok neki fél almát, vagy barackot, s utána ugyanugy bevágja a szokásos táp-adagját.
A kérdező hozzászólása: Tápszert is kap.
Szerintem is ráérsz még... Amúgy én kiskanállal a levét adnám neki, elõször 2-3 kanállal csak. Az irodalom azt írja, hogy evés után kóstoltassuk meg, és még jó ideig nem váltus ki az egyik evést a gyümivel, csak szokja...
elõzõ válaszoló vagyok. én egy hétig adtam neki negyed almát (pürével kezdtük), egy hétig negyed barackot. mostmár néha keverve adom neki ami kb 60 gr tesz ki
Elõször csak a levét add, pár kiskanállal, minden nap emelve az adagot. Mondjuk én a gyümölcspüréket akkor adtam, amikor a leveikbõl már mindet megkóstolta, amit az õ korában lehet. A pürébõl is ugyanígy, pár kanállal kezdd. Almareszelõn lereszelheted az almát, de utána keverd meg, mert buborékos, levegõs lesz. A barackot is le tudod reszelni ezen. Ja, és ne minden evéskor add, hanem egy nap egy étkezésnél. Egyféle gyümit adunk 3-5 napig, hogy megfigyeljük, nem allergiás-e rá, utána jöhet a következõ, ugyanígy. Majd a már kipróbáltak keveréke. Jó kóstoltatást! :)
A kérdező hozzászólása: és ha nem ér el a képernyõ aljáig?
nem egészen értem, mi nem ér el addig. de ha azt akarod, hogy valami a teljes oldalra igaz legyen, ergó szeretnél pl 10pixel széles, piros csíkot a weblapod két oldalára, akkor: formázd magát a body elemet: body { height: 100%; border-left: 10px solid #F00; border-right: 10px solid #F00; } Ha ez se jó, akkor mond el konkrétan, hogy mi hol merre, és mit hová..
BOCS: ez ma a harmadik [email protected] kódom: szóval: body { border-left: 10px solid #F00; border-right: 10px solid #F00; }
Még jó ideig.
A lányom 1 éves múlt, néha még most is így alszik, nagyon vicces :)
A kérdező hozzászólása: Egy évesen cuki lehet.. :D
Nekünk az ortopédián azt mondta a doktornõ, hogy ez a veleszületett dolog egyenesen arányosan fog múlni a járás kialakulásával. Amikor már teljesen magabiztosan fog járni, elvileg akkor teljesen el fog múlni.
sztem ez szuper a csípõjênek! az én lànyom sosem aludt így.
Az én lányom 2 hónapos, de már kb 1-2 hete elhagyta, rendesen fekszik :)
A fiam 3 évesen is alszik néha így, fenékkel az ég felé.


Visal basic 2012 ben van 2 ablakom egy sima benne egy listbox-al és egy gombbal. és egy másik. Hogy kell azt hogy ha megnyomom a gombot az első ablakon akkor a második ablakot beszúrja a listába mint új elem?

Legjobb válasz: Hozz létre egy EventHandlert, amit Invoke-olva (az egyik ablakból) be tudsz rakni elemet a listbox-odba (a másik ablakodban).

Hozz létre egy EventHandlert, amit Invoke-olva (az egyik ablakból) be tudsz rakni elemet a listbox-odba (a másik ablakodban).
Ablakot nem lehet beszúrni a listboxba tudtommal. Max a rajta lévõ vezérlõket WPF esetén (konkrétan ugy, hogy ItemTemplatenek beállítod). De ez igazábol nem az "ablak" beszúrása, hanem egy új item, aminek a templateje úgy néz ki, mint a másik ablakon lévõ vezérlõk.
Hopp, tényleg, igaza van a másodiknak - én úgy gondoltam, hogy a második ablakon lévõ listába akarsz elemet rakni... Az elsõ válaszom tárgytalan akkor :D
A kérdező hozzászólása: Arra gondoltam hogy; tudom hogy lehet azt hogy egy ablkakban van egy tabcontrol é egy gomb amivel hozzálehet adni egy tabot a tabcontrolhoz aminek a tartalma az egy másik ablak lesz. mintha egy ablakot szúrtál volna be egy új tab-ként (ez tabos böngészõnél jön jól). gondoltam ezt meg lehet csinálni úgy hogy a gombal egy új itemet adsz a listbox-hoz mint ua a másik ablakot adtad volna hozzá item-ként.
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=Aak2q1vea-0 az is számít hogy a körömlakk milyen?
Szia! Azt írja, hogy szobahõmérsékletû tisztított vizet használ. Itt egy link, hogy hogy tudsz ilyen vizet csinálni: http://www.wikihow.com/Purify-Water Azt is írja, hogy nem minden körömlakkal mûködik ez. Nem a márka az, ami számít, és sok kísérletezésbe került neki is, mire rájött, melyik a legjobb, de mindenképpen olyat használj, ami nem gyorsan szárad.
A kérdező hozzászólása: köszi, de nem tudok angolul... :P majd lefordítom google-be <3

Megismerkedtem egy lényal a facebookon és mindig csak én kérezek ő meg csak midig válaszol ez szerintetek normális vagy inkább hagyam. Meg hogy hívjam meg randizni ha alig ismerjük egymást?

Legjobb válasz: Randi még talán, de nagy valószínûséggel nem lesz belõle semmi... Tapasztalat. Szerintem tipikusan az a fajta, hogy hol van már egy pasi, de ha van ahhoz meg éretlen, nem képes lépni...

Randi még talán, de nagy valószínûséggel nem lesz belõle semmi... Tapasztalat. Szerintem tipikusan az a fajta, hogy hol van már egy pasi, de ha van ahhoz meg éretlen, nem képes lépni...
Szerintem hagyjad. Az ilyen netes ismerkedéseknek alapból kisebb az esélye mert élõbe más mint facebookon, ha meg csak te érdeklõdsz õ meg csak válaszolgat akkor végképp felejtsd el.
Én amondó vagyok, hogy ha egy lány érdeklõdik irántad, az nem is akar tõled semmit. :( Nyugodtan kérdezd meg, hogy zavarják e a leveleid, mert ha igen, akkor abbahagyod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tipeket :D
Manapság annyi gerinc senkiben sincs, hogy megmondja az igazat... Ha meg van akkor bunkón teszi Éppen 1 hete jártam így h halogatta a dolgot és a mai napig enm írt még... de ez van csak a saját hülyeségem miatt
Beállított a sorba, ennyi... Próbálkozz.
A kérdező hozzászólása: kösszi

Hogyan érhetem el, hogy egy osztrák pszichiáter ugyanazt a gyógyszert írja fel nekem, mint a magyar, ha alig tudok németül?

Hamarosan az egész családdal Ausztriába költözünk és már egy éve egy Sertralin Sandoz nev? antidepresszánst szedek. Csak a gyógyszer szedésével tudok normálisan viselkedni.

Legjobb válasz: Ez komolyan gond? Hogy érnéd el? Ha nem beszéled a nyelvét, keresel valakit, aki lefordítja, amit mondasz. Akár már elõre leírva egy papírra. Izgalmasabb kérdés, hogy hogyan jársz olyan pszichiáterhez, akivel nincs közös nyelvetek. Amúgy angolul szoktak tudni jól. A gyógyszer neve helyett (mellett) sokkal inkább a hatóanyaga az, amit meg kell neki mutatnod, ehhez meg pl. megkérheted a pszichiáteredet, hogy írja le a kollégának, vagy kiírod te magad a betegtájékoztatóról.

Ez komolyan gond? Hogy érnéd el? Ha nem beszéled a nyelvét, keresel valakit, aki lefordítja, amit mondasz. Akár már elõre leírva egy papírra. Izgalmasabb kérdés, hogy hogyan jársz olyan pszichiáterhez, akivel nincs közös nyelvetek. Amúgy angolul szoktak tudni jól. A gyógyszer neve helyett (mellett) sokkal inkább a hatóanyaga az, amit meg kell neki mutatnod, ehhez meg pl. megkérheted a pszichiáteredet, hogy írja le a kollégának, vagy kiírod te magad a betegtájékoztatóról.
Tekintve, hogy ennek a gyógyszernek a hatóanyaga maga Sertralin, elég ezt és a hatóanyag mennyiségét (50 vagy 100 mg) felírni egy cetlire. A legjobb, ha viszel egy javaslatot az itteni orvosodtól, (mert azért bemondásra egy orvos sem szívesen írogat fel ilyen gyógyszereket) a lényeget érteni fogja belõle.

Ha max.1 hétig minden nap csak 1 csomag -30%os cukorral készült jóreggelt kekszet, egy almát, és egy banánt eszem, akkor fogyhatok?

Plusz napi 1 bögre kávé. Kb. 7 napig tartanám.

Legjobb válasz: Most mit vársz, mit mondjunk? Ez egy állati nagy baromság.

Most mit vársz, mit mondjunk? Ez egy állati nagy baromság.
Ez nagyon kevés kalória! Hol a zöldség, fõtt étel, hús?? Ezt nevezik koplalásnak.
A kérdező hozzászólása: Ja, az lemaradt, hogy emellett egy ü. Actimel-t is innék. (de csak mert szeretem.)
http://www.orvosilexikon.hu/wrap.php?file=dcc.html kcal.hu eszed sok nincs, de hátha a számok mondanak neked valamit... amúgy meg SPORT!!!!!!
Pedig ha ezt eszed egy héten keresztül igenis fogyni fogsz. Az más kérdés, hogy ez fõleg izomveszteség lesz, nem zsírveszteség. Nekem is volt koplalós idõszakom. Én is fogytam ilyen módszerrel, ma már nem tenném.
A kérdező hozzászólása: 20 éves vagyok. Anyám még nálam is alacsonyabb, kb. 148 cm. Apám pedig 160.
151 cm? Szerintem te még gyerek lehetsz. Szólj valami felnõttnek, hogy baj van. Az ilyen koplalás tizenévesen végleges meddõséget is okozhat. Kérjetek orvosi segítséget. A lelkibetegséget is lehet kezelni.
A kérdező hozzászólása: Akkor napi adag 1 alma. :D
Hmm szvsz neked nem fogyásra, hanem orvosra lenne szükséged már bocsi. Ja, amúgy a kérdésedre a válasz: abszolúte nem.
A kérdező hozzászólása: Annyi baj van csak ezzel, hogy már körülbelül 2 hónapja nem bírok ennél többet enni. Tavaly 57 kilóról lefogytam 52-re, aztán étvágytalanság, és lement még 4 kg. 151 cm magas vagyok, szóval annyira nem aggaszt, és még szeretnék 2 kg-ot leadni. Talán így sikerül is. :D Köszönöm a válaszokat. Szoktam fehérjét is enni, meg mindent, de jelen helyzetemben (lelkibetegség) örülök, hogy ennyi kaját meg bírok enni. 3 napig semmi sem ment le. :/
Ennyirre szerintem ne éheztesd magad. Biztos fogynál, de utána hamarabb fel is menne.Sõtt olyan éhes leszel, hogy majd 1x jól bezabálsz talán:) Inkább egyél halat kis rizzsel meg ilyenek, csak mértékkel. Konkrét dolgokat nem tudok írni, de ajánlok vmit, ahonnan sokféle fogyimódot ki tudsz nézni. A Diéta és fitnesz újságot, ami havi lap és asszem 500vmennyibe kerül. Ebbe mindegyik számban tök jó dolgokat írnak. Én mindig olvasok benne vmi újjat. Sok sikert! 26/l
07.09. 18:51-es vagyok: Azért nem ment már le utána semmi, mert összeszûkült a gyomrod, de az nem vmmi jó. Olyankor már nem kívánsz semmit és csak még rosszabb. Ez szerintem sem egészséges amit csinálsz és kéne szólnod vkinek. Hidd el, hogy aki ezt mondja neked az nem akar rosszat. Egy csomó fontos dolgot kihagysz és ezzel csak több kárt okozol. Próbálj meg egészségesen élni, de ehhez nem kell ennyi mindent megvonni magadtól. 20 évesen még bõven fejlõdsz, ne csinálj ilyet, de komolyan. Hova akarsz még fogyni? Nem az a legszebb aki csont sovány hidd el. Vagy kövérnek látod ígyis magad? Nem kell kövérre híznod, de azért egy egészségesen közepes test... háát nem értem én az ilyet, hogy miért kell koplalni. Mert ez az! Remélem rendbe jössz és észbe fogsz kapni, õszintén!

Miért van az hogy ha babám velem van napközbe, alig alszik, egyfolytában nyűgi, ha ott hagyom sir? Ha itt van valaki, vagy itthon a férjem olyan mint egy kisangyal. Pedig akkor sem folglakozunk vele egyfolytában.

Unatkozik velem?9hetes

Legjobb válasz: Gondolom nyugodtabb vagy ha a férjed is ott van veletek, babád megérzi. Ennyi. Egyébkénk nagyon kicsi még, nem kell messzemenõ következtetéseket levonni a viselkedésébõl, hidd el hétrõl hétre könnyebb lesz.

Gondolom nyugodtabb vagy ha a férjed is ott van veletek, babád megérzi. Ennyi. Egyébkénk nagyon kicsi még, nem kell messzemenõ következtetéseket levonni a viselkedésébõl, hidd el hétrõl hétre könnyebb lesz.
Azt hittem, 9 hónaposról irsz...nagyon kicsi még!:)
Jobban észreveszed, ha ketten vagytok. Foglald el magad!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!