Találatok a következő kifejezésre: Ha alapból a mellem, (3 db)

Ha alapból nagy a mellem, felvehetek még hozzá push up melltartót?

Legjobb válasz: ez függ mekkora a melled és milyen a melltartó. nekem 75E-s melltartó kell. ha egy mélydekoltánzsu ruhát veszek fel akkor használok push up-ot de olyat amiben nincs betét. ennek merevebb a külseje ezért szép formás cicit ad, ne nincs benne betét, mert arra nincs szükségem. ekkora méretben csak a triumpf gyárt.

ez függ mekkora a melled és milyen a melltartó. nekem 75E-s melltartó kell. ha egy mélydekoltánzsu ruhát veszek fel akkor használok push up-ot de olyat amiben nincs betét. ennek merevebb a külseje ezért szép formás cicit ad, ne nincs benne betét, mert arra nincs szükségem. ekkora méretben csak a triumpf gyárt.
persze. csak ne lepõdj meg, ha majd egyetlen pasi sem néz a szemedbe... :S
75F-es (Sariana), nem szoktam push up-ot, de ettõl függetlenül ha találsz a méretedben és kényelmes akkor nyugodtan :)
Örülj neki hogy nagy van miss lady:)

Hogyan lehet az hogy ha rámegyek a toplista menüpontra, akkor oda van írva hogy én x%-ban adok hasznos értékelést, a válaszok mellé ez van írva:"hasznos volt ez a válasz számodra? "Erre a kérdésre alapból nem lehet rosszul válaszolni, hogy van ez?

tehát mindenkinek az kéne hogy ott legyen:"te 100%-ban hasznos értékeléseket adsz"

Legjobb válasz: Nem, mert ha te nem úgy pontozol ahogy a többség, pl lepontozol egy 100%-os választ, vagy fel egy 0%-ost, akkor te haszontalanul értékelsz. Tõled azért levonnak pontot, és csökken is a %-od.

Nem, mert ha te nem úgy pontozol ahogy a többség, pl lepontozol egy 100%-os választ, vagy fel egy 0%-ost, akkor te haszontalanul értékelsz. Tõled azért levonnak pontot, és csökken is a %-od.
Ez tényleg hülyeség. És? Számít?
Szóval birkaként kell követni a jó és a rossz válaszokat, akár hasznos, akár nem. Hát akkor aki 50% alatt van az jól kérdez és jól is válaszol, mert benne van a kritikája!
A kérdező hozzászólása: de ez egy rohadt nagy szemétség, és ha nekem a 100%-os válasz szart sem ér és 0%-osra pontozom attól az még nem rossz, nem igaz?

Szerintetek attól, hogy festett szőke valaki haja és barna a szeme, magas sarkúban jár, nagyon csinos, és alapból szép nagy melle van az természetellenes?

Legjobb válasz: Igen, ezen a Képen, szõke hajjal még Beyonce sem vonzó, hanem közönséges és olcsó. Barna hajjal pedig szexi.

Igen, ezen a Képen, szõke hajjal még Beyonce sem vonzó, hanem közönséges és olcsó. Barna hajjal pedig szexi.
A kérdező hozzászólása: A pasiknak mi jön be inkább?A természetes nõk, akik szépek vagy inkább a szexis csinos szép nõk?
Nekem barna szemem és festett szõke hajam van, és szerintem nagyon jól áll. Nekem kék szemmel lenne nagyon idegen, persze ez embertõl függ. Sminkelek is hozzá, ez is kiemeli, és elõnyös, mert így a halvány szõke hajam mellett az erõsebb barna szemem szép kontrasztot alkot. Szóval szerintem természetes, bár az igaz, hogy több a szõke haj-kék szem párosítás.
szerintem meg Beyoncénak pont a szõke haj áll jól. :D Bár a hidrogén szõke még rajta is hülyén festene. :)
A kérdező hozzászólása: szerintem gyönyrû igyis
Így leírva lehet természetellenes is meg nem is. Viszont ilyen nõ nekem nem szexi, hanem tömegcsaj/unalmas. Ennél nekem különlegesebb nõk tetszenek.
A kérdező hozzászólása: nem értem ezt, hogy a szõke haj barna szem miért természetellenes meg csúnya?? akkor õiscsúnya?Szerintem gyönyörû(pedig õ még barna börû is de nem természetellnes.) http://img2.timeinc.net/instyle/images/2011/gallery/033011-B..
Ne haragudj, de én a barna haj és FESTETT szõke haj kompótól hányingert kapok. Vannak természetes barna szemû szõkék, nekik még különleges is lehet, de festett hajnál olcsónak hat.
A kérdező hozzászólása: Alapozó és szempillaspirál esetleg egy kis bronzosító
Ha valaki ázsiai vagy pl. mediterrán karakter, és barna szemhez, sötét szemöldökhöz, esetleg még kreolos bõrhöz festett szõke haja van, az számomra természetellenes és nem tetszik. Ettõl függetlenül egy éjszakára még elmehet, mert ugyanakkor szexinek tartom, ha egy nõnek festett szõke a haja :)
az attól is függ, hogy öltözik és sminkel.
nem minden esetben... viszont az általad leírt kombó pont a szokásos sztereotípiát idézi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!