Találatok a következő kifejezésre: Ha alapból a (235 db)

Hogyan lehet Windows 98-at bootolni CD-ről ha alapból a HDD-n van egy hibás windows?

Nemrég beszereztem egy régi gépet. Most lett meg hozzá egy 10 GB-s HDD amin van egy windows de nem tudom elindítani mert miel?tt az üdvözl?képerny? bejönne kékhalált kap.A vinyót nemtudtam leformázni mert az új gépemben már nincsenek olyan nagy adatkábelek mint ebben.3 Meghajtó van egy DVD író-olvasó 1 Dvd csak olvasó és egy CD olvasó. Kiírtam a Windows 98 SE-t Cd-re rendszerindító lemezként de nem csinál semmit. Hogyan kezdhetnék neki ?

Legjobb válasz: Köszi ! Mehet a próba :)

A kérdező hozzászólása: Köszi ! Mehet a próba :)

Ha alapból a szobám plafonja nincs behuzalozva, hogyan lehet spot lámpákat beszerelni?

Szobám mérete 18m^ összesen hány db spot szükséges bele? És durván mennyit fogyasztana (kb. napi 5 órát világítana)? Köszönöm válaszaitokat! :)

Legjobb válasz: kb 1cm vastag fehér (de festhetõ) mûanyag sínekben el lehet húzni a vezetéket a falon-plafonon ( csak úgy kell kialakítani, hogy a lehetõ legtermészetesebb hatást keltsen, vagy sarkok mentén. Fogyasztása attól függ milyen típusú izzót teszel bele, lehet 60W-os azok jól világítanak, de hangulatvilágítást akarsz csak azok lehetnek led-es lámpák, ami töredék fogyasztásból kijön

kb 1cm vastag fehér (de festhetõ) mûanyag sínekben el lehet húzni a vezetéket a falon-plafonon ( csak úgy kell kialakítani, hogy a lehetõ legtermészetesebb hatást keltsen, vagy sarkok mentén. Fogyasztása attól függ milyen típusú izzót teszel bele, lehet 60W-os azok jól világítanak, de hangulatvilágítást akarsz csak azok lehetnek led-es lámpák, ami töredék fogyasztásból kijön
18 m2-re 4-5 spot bõõven elég. Ha külön szeretnéd õket, és nincs mód a lámpákat bevésni a plafonba, akkor a legokosabb lenne egy álmennyezetet csinálni. Én is hasonlót tervezek, mivel nálunk középen van egy vezeték, ezért ott lesz egy lámpa, köré pedig négyzet alakban lesz álmennyezet, és azon a többi négy spot. Valami ilyesmire gondolok: http://www.google.com/imgres?q=%C3%A1lmennyezet&hl=en&safe=o.. Szerintem a kívül vezetett kábelcsatornánál kevés igénytelenebb megoldás van, ha bárhogy máshogy meg lehet oldani, akkor inkább úgy csináljátok. Ez a mennyezet macerásnak tûnik, de valójában annyira nem is vészesen nagy macera és nem is vészesen drága :)
A kérdező hozzászólása: Úhh köszi a válaszokat! Ezen a képen látható "álmennyezet" gyönyörû! :)
A kérdező hozzászólása: Ez az álmennyezet nagyjából mennyibe kerül?

Nincs valami olyan program amin youtube on ki lehet élesíteni a képet Hd-ra ha alapból nincs ott?

youtube

Legjobb válasz: Nem. Ha alapból nincs ott, akkor a szerveren sincs ott.

Nem. Ha alapból nincs ott, akkor a szerveren sincs ott.

Heló! Azt mondták nekem hogy a call of duty mw 2 alapból nem menne el de ha a black box-ot szedem le akkor igen. és ha a world at war-nal csökkentek a grafikán akkor elmenne ha alapból nem? Pl: az árnyékoláson meg ilynek?

Legjobb válasz: hülyeség hogy elmenne blackbox al.. amúgy meg mi az hogy elenne a world at war ha csökkented a grafot? vagy elindul, vagy nem.. ha meg úgy érted hogy játsz ható lesz-e, akkor talán, a gépedtõl függ

hülyeség hogy elmenne blackbox al.. amúgy meg mi az hogy elenne a world at war ha csökkented a grafot? vagy elindul, vagy nem.. ha meg úgy érted hogy játsz ható lesz-e, akkor talán, a gépedtõl függ
A kérdező hozzászólása: úgy értem hogy csak akkor ment amikor a black box-ot szedtem le.mert ez az ajánlott proci Core 2 Duo E6600 2.4GHz vagy Athlon 64 X2 Dual Core 4400+ és nekem csak szar celeron-om van
A kérdező hozzászólása: és a grafikát lehet csökkenteni például ha az árnyékolást kikapcsolod meg minden felesleges szar kikapcsolsz
Nekem is ment a mw2, de fura módon jobban mint a world at war. Szóval nekem a waw minimumon játszhatatlan volt.
árnyékolás. :DD

Alapból szőke a hajam, de már nem olyan szőke mint volt, ha kiszívatom a hajamat az olyan mintha a "nap" szívta volna ki? És az mennyi ideig marad nagyon szőke?

Legjobb válasz: A szívatás nem elég, rá kell festeni festékkel mindenképp. De ha szõke vagy, akkor sztem le se kéne szívni, mert könnyebben megfogná a festék, mint mondjuk egy barna hajat. Én is szõke vagyok alapból, voltam nagyon szõke is, de leszívva is csak egyszer volt és azt is csak azért, mert rosszul lett itthon befestve és maradtak foltok. A leszívás az rossz a hajnak nagyon, ezért kerülni kéne (bár a festés se jó...)

A szívatás nem elég, rá kell festeni festékkel mindenképp. De ha szõke vagy, akkor sztem le se kéne szívni, mert könnyebben megfogná a festék, mint mondjuk egy barna hajat. Én is szõke vagyok alapból, voltam nagyon szõke is, de leszívva is csak egyszer volt és azt is csak azért, mert rosszul lett itthon befestve és maradtak foltok. A leszívás az rossz a hajnak nagyon, ezért kerülni kéne (bár a festés se jó...)

Mit tehetek, ha alapból gyenge a jellemem?

Egyes szitukban nem tudok nemet mondani,mert leblokkolok,és olyankor azt sem tudom ki vagyok.Inkább munkahelyen érvényes.Pl:megkérnek valamire ,amit én nem akarok megcsinálni,mégis megteszem vagy nem merek vele konfrontálódni,mert félek a bosszújától(megver,fenyeget stb).

Legjobb válasz: Szia, én is pont ilyen vagyok, próbáltam, hogy azt mondom mindenkinek, hogy gondolkodom és ha nincsenek õk ott akkor tiszta fejjel gondolkodva tudok nemet mondani, de pl sokat segíthet az is, ha egyszercsak felkészíted magadat lelkileg, hogy most akkor is nemet mondok! elsõre, másodjára, talán még tizedjére se fog menni, de lehet, hogy 11. alkalommal már mersz nemet mondani :) remélem sikerül valahogy leküzdened, nagyon nehéz, aki nem éli át nem tudhatja!

Szia, én is pont ilyen vagyok, próbáltam, hogy azt mondom mindenkinek, hogy gondolkodom és ha nincsenek õk ott akkor tiszta fejjel gondolkodva tudok nemet mondani, de pl sokat segíthet az is, ha egyszercsak felkészíted magadat lelkileg, hogy most akkor is nemet mondok! elsõre, másodjára, talán még tizedjére se fog menni, de lehet, hogy 11. alkalommal már mersz nemet mondani :) remélem sikerül valahogy leküzdened, nagyon nehéz, aki nem éli át nem tudhatja!

Ha sok cigit szívok el egy nap lehet légszomjam? és úgy alapból a dohányzásból lehet?

Legjobb válasz: Igen lehet, fõleg ha csak néha gyújtasz rá vagy ha többet szívsz el mint amit általában szoktál.

Igen lehet, fõleg ha csak néha gyújtasz rá vagy ha többet szívsz el mint amit általában szoktál.
Természetesen lehet. A dohányzással a szervezetbe juttatott méreganyagok leragadnak a tüdõ alveolusaiban (kis hólyagjaiban)és ingerlik a szövetet, ami ezáltal gyulladásba kerül. A tüdõszövet rugalmas elemei beadják a kulcsot és elpusztulnak, tehát nem tudnak kitágulni, mint normál esetben. (Egy vékony falú lufit könnyebben fújsz fel, mint egy vastag, merevebb falú gumimatracot). ez okozza a nehezített légzést. Dohányzó ember tüdejében az alveolusok gyakran összeszakadnak a szomszéd alveolussal és így csökken a légzõfelület. Emiatt is nehezített a légzés. Szóval csak óvatosan! ;)

Ha alapból nincs a telómon facebook, akkor nem tudok tölteni rá vhonnan?

Legjobb válasz: attól függ milyen telefon, van amelyikre le tudsz tölteni alkalmazást viszont ha ez nem megy, akkor böngészõbe írd be, hogy: m.facebook.com

attól függ milyen telefon, van amelyikre le tudsz tölteni alkalmazást viszont ha ez nem megy, akkor böngészõbe írd be, hogy: m.facebook.com
a facebook-ot letölteni rá kicsit hosszadalmas lenne, mivel a rengeteg szerverük van, rengetek tárhellyel, amennyi neked a telefonodon akkor se lesz, ha az univerzumot adod cserébe (max beteszed a szerverek alá a mobilodat és akkor rajta lesz). Ha t-mobileos vagy, és T-mobile NET-re van állítva (+engedélyezve van a szolgáltatónál az internet, és a mobilod is képes internet hozzáférésre), akkor mennie kell. Ha nem t-mobileos vagy, akkor csak a zárójeles részt vedd figyelembe. Ha wifi-n mész, akkor csak szimplán beírod a böngészõbe, hogy http://www.facebook.com Nem olyan bonyolult.

Heti 10perc szoli elég, ha alapból nagyon világos a bőröm?

Legjobb válasz: elõször 5 percekre menj, aztán ha már van egy kis szined akkor okozatosan mehetsz többre, de 10 perccel semmi képen ne kezd el mert odasülsz.

elõször 5 percekre menj, aztán ha már van egy kis szined akkor okozatosan mehetsz többre, de 10 perccel semmi képen ne kezd el mert odasülsz.
Ha alapból nagyon világos a bõröd, akkor jobb, ha beszélsz egy bõrgyógyásszal, hogy szabad-e egyáltalán... Sajnos erre a bõrtípusra az a jellemzõ, hogy nagyon hamar bõrrákot okoz a szolárium.
hülye vagy?! 10 perc?! énis fehér bõrû vagyok és a 6 perc nagyon megkapta az arcom. 1-2 nap alatt elmúlik, de akkor se próbálkozz 10 perccel mert olyan leszel mint egy rák
A kérdező hozzászólása: ja már voltam 4szer, elõször 3perc, utána 4, 5, 8, és most szeretném a 10et, vagy azt még ne?
A kérdező hozzászólása: de nem hófehér a bõröm hanem, világos, akkor is?
Én mindenképpen elmennék a helyedben a bõrdokihoz. Amúgy, ha van sok anyajegyed/szeplõd, ha hamar megkap a nap nyáron, akkor inkább nem ajánlatos. De ezt látatlanban nem lehet megmondani.
A kérdező hozzászólása: alig van anyajegyem, nyáron a vállam szokott leégni, meg az orrom..de azért elmegyek dokihoz, kösz :)
Persze hogy letudsz. Minden lehetséges egy jó étrenddel és megfelelõ sporttal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! :)
pedig a fiúk szeretik a sportosabb, izmosabb lányokat. tapasztalat ;) 23L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!