Találatok a következő kifejezésre: Ha aktus egyből (4 db)

Ha aktus után egyből fel szoktam kelni, hogy kimenjek vécére csökken a teherbeesés esélye?

Én kényelmetlenül érzem magam felpolcolt lábakkal, meg feküdni mozdulatlanul egy órát, mindig kimegyek a fürd?be szeretkezés után, csökkentem ezzel az esélyeket?

Legjobb válasz: Elvileg így is meg kellene termékenyülnie, de ha már régóta próbálkoztok, akkor szerintem érdemes kivárni azt a 20percet a peteérés körül, nem kell mindig, csak abban a pár napban. Ismerek olyan párt, akiknek a "felpolcolós" módszer után sikerült a baba. Ennyi kényelmetlenséget ki lehet bírni az ügy érdekében! :)

Elvileg így is meg kellene termékenyülnie, de ha már régóta próbálkoztok, akkor szerintem érdemes kivárni azt a 20percet a peteérés körül, nem kell mindig, csak abban a pár napban. Ismerek olyan párt, akiknek a "felpolcolós" módszer után sikerült a baba. Ennyi kényelmetlenséget ki lehet bírni az ügy érdekében! :)
igy is terhes leszel. de persze nagyobb az esélye ha ágyban maradsz. én 20. percig mindog ágyban maradok mert én utálom ha kifolyik. és igy kevesebb folyik ki.
Akkor egy cipõben járunk, de ne aggodj nem csökken az esélyed!
Én is hasonló helyzetben vagyok, de én sem gondolom, hogy ezen múlna ...
Én is csatlakozom hozzád:DD! Én is felszoktam kelni! De szerintem sem ezen mulik annyi idö alatt célba érnek a fickok:DD!

Ha szeretkezés közben kiszakadt az óvszer amit egyből észrevettünk és nem folytattuk az aktust akkor mennyi az esélye a terhességnek?

Legjobb válasz: Rengeteg. Remélem nem telt le még a 72 óra és betudtok minél hamarabb szerezni esemény utáni tablettát. Ha csak nem akartok babát.

Rengeteg. Remélem nem telt le még a 72 óra és betudtok minél hamarabb szerezni esemény utáni tablettát. Ha csak nem akartok babát.
Az esély megvan rá. De ha egybõl észrevettétek (gondolom érezte a pasi), akkor nem hiszem, hogy terhes lehetnél.Kicsi a valószínûsége. A 72 órás tabi csak nagyon vészhelyzetekre ajánlják, hiszen nagy adag hormont tartalmaz. Én csak akkor venném be ha tudnám, hogy belém is élvezett.
Na, azért nem olyan rengeteg. Gondolom nem élvezett beléd... esély van, de ne izgulj, nemhiszem, hogy terhes vagy.
elõváladék is veszélyes.. ha nem voltál termékeny napjaidban, akkor lehet, h nem kell az a 72 órás, de ha biztosra akarsz menni, akkor..
NEM lesz baj. De hogy sikerült kiszakiatni?szétrepedt?
lehet gond.. elõváladék, uccsó.. :S
az elõváladékot nem a herék termelik hanem a cooper mirigy amiben ugyebár sperma meg nincs...." ennyi...akkor van az elöváladékban sperma ha elötte volt ejakulációja és az onnan visszamaradt spermiumok távoznak a húgycsõböl az elöváladékkal
Nagyon kevés.

Ha egy lány nagyon élvezte a szexet este egyből elalszik miután vége az aktusnak?

Legjobb válasz: ha fáradt miértne, nem hiszem hogy ettõl függene

ha fáradt miértne, nem hiszem hogy ettõl függene
nem, odabújok a barátomhoz és szeretgetem :)
Hát erre nincsen törvény.:P
Nekem az egyik barátnõm mindig azonnal kiment zuhanyozni. Na annál idegesítõbbet és illúziórombolóbbat nem kívánok senkinek!
Nem feltétlenül...:) :D Sztem ez is olyan h mikor hogy...
Persze. De ha még fittnek érzi magát, lecsempézi a fürdõszobát.
Én barátnõm utána mindíg nekemjön, hogy nah mégegyet. Én meg persze mondom, hogy francokat, ne akarjon kinyírni :D (persze van, hogy belemegyek)
Hát :P Nálunk a barátom ilyen h egybõl fáradt szex után... én még akarnám, de õ bealszik :D nah jó nem egybõl, még dumcsizunk meg csókolózunk meg elvagyunk :) de hamar betud aludni, pedig én még akarnám :( :D 16/L
Ha tényleg jó volt, befogom a pasit alvósmacinak elég hamar. Kivéve ha valami miatt nem lehet, de olyankor alig tudok némi életet összekaparni magamban hogy megmozduljak. Persze ha folytatni akarja, azért ébren lehet tartani :)
Menstruacio jelei...
A kérdező hozzászólása: Vasárnap kellene megjönnie neki, hacsak ismételten nem késik napokig. (Bár ha késik, akkor a teszt kerül elõtérbe.)
De lehet, bár kis eséllyel. A "kiveszem, mielõtt elmegyek" nem védekezés, hanem orosz rulett. Neked baromi könnyû a lány testével játszani, végül is nem téged kaparnak ki, ha mégis becsúszik a gyerek. Volt itt egy lány, aki hasonlóan járt. Menzesz elõtt egy nappal szexelt, védekezés nélkül (vagy kiszakadt a gumi, már nem tudom). Mivel következõ nap megjött neki, gondolta felesleges a 72 órás tabi. Hát a következõ már nem jött meg.
A kérdező hozzászólása: Nem játszom a testével. Szeretem ezt a lányt és jó ideje együtt vagyunk, ilyen még sosem fordult elõ.
Milyen nem volt? Hogy késett neki, vagy hogy védekezés nélkül megdugtad? Ha szereted, akkor vigyázol rá. Ha szereted, akkor gumit húzol, vagy leülsz vele megbeszélni, hogyan védekezzetek a továbbiakban (tabletta, gumi+spermicid, gumi magában stb.). Ha kiteszed annak a veszélynek, hogy abortuszra kelljen mennie (bár már egy 72 órás tabi is elég nagy szívás, igaz, még mindig jobb alternatíva), akkor nem szereted. Akkor azt szereted, hogy NEKED jó vele, hogy TE élvezed, amit õ nyújt. Nem az a fontos, hogy Neki jó legyen az, amit Te csinálsz. De ez nem azonos azzal, amikor a másik embert szereted. Igaz, általában összekeverik a kettõt.
Utolsónak igaza van. Ha szeretnéd, akkor képes lennél felhúzni azt az istenverte kotont, hogy neki n kelljen abortuszra mennie. Igen is játszol a testével. De persze õ is hülye, hogy hagyja.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van! Teljes mértékben. Mint írtam elõször fordult elõ. De ma megjött neki (még hamarabb is, mint kellett volna), ergó semmi gond nincsen. Ha pedig ez jelent valamit, akkor "sohatöbbé"!! Egyetem után pedig megkérem a kezét, mert tényleg SZERETEM!
Hurrá.
THE END :D
Nem értem, elmennétek ultrahangra, de nem képes rápisilni egy 400 forintos tesztcsíkra, hogy kiderüljön...?!
Nem, hiszen az a menstruáció még az elõzõleg beért petesejt kilökésére való, ami már rég nem volt termékeny akkor. Megtermékenyíteni esetleg egy új, spontán beérõ petesejtet lehetett volna (megjegyzem elég kis eséllyel), de attól még a másnapra esedékes menstruáció megjön. Ugyanakkor a mensessel megint csak csökken a megtermékenyülés esélye, hiszen ilyenkor a nyálkahártyát és a vért is kifelé löki a szervezet (ezért vannak a görcsök), amivel az ondó nagy része is nyilván távozik. Mindezek mellett természetesen elõfordulhat megtermékenyülés ilyen "hülye" idõpontban is, pl. egy ismerõsömnek is utolsó este mensi elõtt sikerült a gyereket összehozni.
persze.
Ennyi idõ alatt nem jelentkeznek a terhesség tünetei, nem tudom, mit nem lehet ezen megérteni. Menstruáció elõjele, vagy parázik és tüneteket produkál. Egyszerûbb lenne védekezni, akkor nem kéne félni...
két menstruáció között eltelt már annyi idõ, hogy a teszt kimutassa, ha az.vegyetek egyet
Eszerint minimum egy hónapja volt az aktus. Egy pár száz forintos teszt kimutatja, ha terhes. Egyébként a legvalószínûbb, hogy meg fog jönni neki, ez ugyanis a legtöbb nõnél jár hasfájással és mellduzzadással/fezsüléssel.
A kérdező hozzászólása: Ha másnap megjött neki egybõl-ez nem jelentheti azt ugye, hogy elõtte este nem volt baj? Tesztet vettünk, de meg akarjuk várni, hogy a hétvégén megjön-e neki, és csak azután megcsinálni. A baj az, hogy alapvetõen elõ szokott fordulni, hogy akár másfél hetet is késik neki.
Semmi köze hozzá, 1 nap alatt a megtermékenyítés sem történik meg, átlag 48 óra kell hozzá.
A kérdező hozzászólása: Ultrahang mennyi idõ után mutatná ki?
5. hét.
A kérdező hozzászólása: Happy end! :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!