Találatok a következő kifejezésre: Ha akkarunk de (18 db)

Hogy lehet egy pasit elcsábitani? Ha talizunk de öö nem akkar szexet meg szemit de én meg akkarok töle szexet meg meg akkarom szerezni segicsetek

Hogy lehet egy pasit elcsábitani? Ha talizunk de öö nem akkar szexet meg szemit de én meg akkarok töle szexet meg meg akkarom szerezni segicsetek

Legjobb válasz: ilyen helyesírással kb. 11-12 éves lehet. :D vagy még annyi se

4! igaza van nagyon sok srácnál elég, ha tudsz vele beszélgetni, de nem hiszem ezt megtudod tenni, ahhoz kell egypár dolog N
ilyen helyesírással kb. 11-12 éves lehet. :D vagy még annyi se
Már megint te?
ajánlom, hogy kezdj el pasizás helyett a helyesírásoddal foglalkozni, mert khm... k.baszottul sz.rul írsz!!
Ha egybferfi nem akar megdugni egy lanyt akkor bajok vannak. Akkor klzelrol sem felelsz meg neki. :/ Altalaban a legtobb fiu megragadja a kello alkalmat ha a lany minimalisan is tetszik neki. Vagy lehet hogy baratnoje van? Vagy netan meleg? Ki tudja...
Hány éves vagy kis jány?
az "akkar"-nál tovább nem bírtam olvasni, fájdalmas!
Remélem, azért beszélni jobban tudsz, mint írni... ha nem, akkor semmi esélyed.
Kitalálom 11 vagy ugye? :D
szép, helyes írással !

12 eves vagyok szeretek edzzeni van egy kis hajam azt hogy lehet legyurni hasizomra vannak osztalytarsaim akiknek van egy kis hasizmuk lehet nem az de legalabb nincs hajuk akkarnak egy kis hasizmot fogyokura nekul nem lehet?

Legjobb válasz: A hajnak az edzéshez semmi köze. Amúgy meg a "hájadat" futással lehet ledolgozni. Na meg rendes étrend. Anélkül nem megy. Amúgy 12 évesen még legózzál nyugodtan, meg tanulj meg rendesen írni.

A hajnak az edzéshez semmi köze. Amúgy meg a "hájadat" futással lehet ledolgozni. Na meg rendes étrend. Anélkül nem megy. Amúgy 12 évesen még legózzál nyugodtan, meg tanulj meg rendesen írni.
nem fogyókúra, hanem borotva, vagy nullásgép kell, és megszabadulsz a hajadtól seperc alatt.
van egy írásod az biztos, nem gondolom hogy 12 évesen ezzel kéne foglalkoznod, inkább a tanulással kéne de különben jól gondolod, fogyókúra/szálkásítás kell hogy látszódjon a hasizom.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat hasznosak
nekem tuti hogy sokkal kisebb a hajam.. tudod, shaolinok...


semennyire. ne aggódj.
Én is így vagyok, csak nálunk a párom ivott pár sört, és nálam pedig pont akkor volt peteérés, de azt mondták, ne aggódjak, összejöhet így is, és nem lesz gond! Remélem neked is és nekem is összejött! Szorítok!
Ha arra gondolunk, hogy felelõtlen tinédzserek átkozott részegen esnek teherbe és egészséges babájuk születik - egy pohár vörösbor vagy 1-2 sör abszolúte nem árt!

Nekünk pasiknak is van valamilyen érzés mikor elveszítjük a szüzeségünk? Ki akkarom magam elégíteni de nem tudom hogy tegyem mit csináljak? (A barátnõmmel még nem akkarom majd csak ha õ is akarja)

Nem tudom hogy elégít sem ki magam sexuálisan. Írtam hogy csak akkor fekszünk le ha õ szól... am mi lenne ha én szólnék? És hogy szóljak hogy szeretném?

Legjobb válasz: jóóóóó :P

jóóóóó :P
A kérdező hozzászólása: Normális válaszokat léci!
Mielõtt bármi ilyenre "vetemednél", durva sürgõsen könyörögj a nyelvtantanárodnak, hogy korrepetáljon!!!!!!
Valószínûleg a szervizcsomagok vagy egyéb frissítések hiányoznak róla.
A kérdező hozzászólása: Köszi és mit kell csinálni letölteni valamit hozzá? Segíts mi kell hozzá.
Ó, bocsánat, összekevertem, szóval a .NET keretrendszer maga az, aminek az elõzõ változatait is a telepítened kell. Amúgy a többi stimmel.

Van egy srác és ő le akkar velem feküdni de én is vele. Csak 14-vagyok baj ha elveszittem? vagyis nem lesz korai?

Legjobb válasz: Hát ha egyéjszakás kalandot akarsz hajrá, csak aztán nem biztos hogy foglalkoznak majd veled komolyabban. Sokan 14 évesen már érettnek érzik magukat a nemi élethez,de ezek közül csak néhány érett hozzá igazán. Pl ha már egy éve együtt lennél a fiúval akkor már természetes lenne, de így..:S

Hát ha egyéjszakás kalandot akarsz hajrá, csak aztán nem biztos hogy foglalkoznak majd veled komolyabban. Sokan 14 évesen már érettnek érzik magukat a nemi élethez, de ezek közül csak néhány érett hozzá igazán. Pl ha már egy éve együtt lennél a fiúval akkor már természetes lenne, de így..:S
Miért lenne baj? Csak védekezzetek gumival pl.
Ha csak ennyi az egész hogy lefekszetek, nem kötõdtök különösebben egymáshoz akkor biztos vagyok benne hogy megbánod még késõbb, vagy még akkor mikor odakerültök és nem azt nézi hogy neked jó legyen és ne fájjon annyira. Szerintem ráérsz még ezzel.
Szerintem 14 évesen nem kellene még ezzel foglalkoznod, fõleg nem ilyen formában. Ha szereted a fiút, és õ is viszontszeret, valamint megvan bennetek a kellõ érettség ahhoz, hogy gumit húzzatok, akkor miért ne? Ha viszont csak kíváncsiságból mennél bele, vagy mert a legjobb barátnõd azzal dicsekszik, hogy õ már nem szûz (ami nem is biztos, hogy így van), érzelmek nélkül, nagyon rossz vége lehet a dolognak. Nem tudom elégszer hangsúlyozni a védekezés fontosságát! Mielõtt belevágsz, tájékozódj errõl, nehogy baj legyen belõle...
szerintem nagyon kicsi az esélye, hogy élvezd, illetve annak is, hogy késõbb ne bánd meg. Szerintem ne tedd meg. 14 évesen vesztettem el. Megbántam. Pedig a barátom volt, Õ 18 volt, védekeztünk, és vigyázott rám. Csak egyszerûen éretlen voltam. Ezt mondjuk akkor nem így gondoltam, de késõbb rájöttem.

Kisfiamnak 38, 8 a láza, normális ha nem akkar enni? 9 honapos lehet a fogatol de kitudja.

ugy aludt most el hogy nem vacsizott es nem is akart inni teat sem.

Legjobb válasz: Semmi gond, ha nem eszik, de inni itasd, ahányszor csak tudod! A folyadék ilyenkor nagyon fontos! És ne bugyoláld be, vékonyan legyen felöltöztetve, hogy tudjon hûlni, párologtatni! Ja és már adhatsz neki lázcsillapítót is 38,5 felett! Már levont érték a 38,8? Ne kecsegtesd magad, biztos, hogy nem a fogzástól ilyen magas a hõje!

Semmi gond, ha nem eszik, de inni itasd, ahányszor csak tudod! A folyadék ilyenkor nagyon fontos! És ne bugyoláld be, vékonyan legyen felöltöztetve, hogy tudjon hûlni, párologtatni! Ja és már adhatsz neki lázcsillapítót is 38, 5 felett! Már levont érték a 38, 8? Ne kecsegtesd magad, biztos, hogy nem a fogzástól ilyen magas a hõje!
Utolsó vagyok. Ja és tényleg igaz az amit elõttem írtak, hogy a fogzásnál legyengül az immunrendszer és könnyebben elkapják a dolgokat, mert amikor volz ez a lázas vírusunk, akkor jött ki felül a foga.
Van a kicsik körében ilyen 3 napos vírus. Mi 7és fél hós korban kaptuk el, pedig nem is voltunk gyerekes közösségben. 3 napig 38-39 fokos láz. Percre pontosan 3 napig tartott. Kúpot és nurofen szirupot írtak fel. Szegénykém a 3 nap alatt alig evett, csak a cicimet fogadta el, de szerintem azt is csak ivásra. Rengeteget aludt ekkor. Utána még több nap volt mire az étvágya visszatért. Sok folyadékot adj a babódnak. Ja és a láztól a székletünk is folyós lett.Jobbulást
Most van megint valami gyerekek körében terjedõ felsõ légúti nyavalya. A lányomnak napok óta 38 felett van a láza. És nagyon sokat sír, nem eszik. Voltunk ma orvosnál. Mandulagyulladása van. Úgyhogy vidd orvoshoz. Ja, és itasd. Ha kell, vegyél neki olyan itókát, amit szeret. Bár 9 hónaposan még nem biztos, hogy mindenféle finomsággal megitattad már:-), de próbálkozz, mindig legyen a kezed ügyében az innivalója.
Nekem is ezt mondták, a fogzás az max. hõemelkedést okoz.Viszont, a fog is szerepet játszhat, mert olyankor, ha jön nekik, legyengül a szervezetük, könnyebben beszednek vírusokat. Szóval ez holnap már mindenképpen orvos, szerintem.
Biztos, hogy nem a foga. Hasonló problémánk volt, orvos mondta, a fogzás nem okoz lázat. Gyanús, hogy nem eszik, a torka vagy mandulája fájhat! Látnia kéne orvosnak!
Szia! Sajnos biztosan nem a foga. 8 hónapos kislányommal ugyanígy voltunk 2 hete. Este felment a láza, másnap mentünk dokihoz.Sajnos benyelt valamilyen vírust. 3 napig volt nagyon magas a láza, utána még 4 napig nem evett semmit, se szilárdat, se anyatejet. Ne ijedj meg, tényleg az a fontos, hogy sokat igyon. Szerintem holnap vidd el orvoshoz, biztos ami biztos. Jobbulást Nektek!
Biztos, hogy nem a foga! A fogzás nem okoz lázat! :(
A kérdező hozzászólása: igen ha nincs levonva 39, 3.tehat akkor nem a foga :-(((((
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat

Interneten megismertem egy lányt. Kedves aranyos és tetszik neki is tetszek de nem akkar adig semmit mondani amig nem érzi. Szerintetek ha Elmegyünk Moziba mit csináljak? Csók, ? Csak nézem a filmet vagy micsoda? :$

Csak értelmse választ!

Legjobb válasz: Szia!Szerintem ha félelmetes filmre mentek pl akkor megfoghatod a kezét.. Szerintem nem kell rögtön csókolozni,de ugyis adja magát majd a szitu.:)

Szia!Szerintem ha félelmetes filmre mentek pl akkor megfoghatod a kezét.. Szerintem nem kell rögtön csókolozni, de ugyis adja magát majd a szitu.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!