Találatok a következő kifejezésre: Ha abbahagyom fogamzásgátlót, mennyire fog (3 db)

Ha abbahagyom a fogamzásgátlót, mennyire fog bepattanásosodni az arcom?

Plusz mikre számíthatok, ha abbahagyom a tablettát? Yadine-t szedek.

Legjobb válasz: nekem az elején mikor abbahagytam, kicsit kipattisodott az arcom+ a mellkasom, aztán ahogy tisztul a szervezetbõl, csillapodni fog...Én nem ezt a fajta tabit szedtem, de feljött pár plussz kiló(hamar leadtam), rendszertelen vérzés+ hasonlók. de sztem egyénfüggõ ki hogy reagál rá.

nekem az elején mikor abbahagytam, kicsit kipattisodott az arcom+ a mellkasom, aztán ahogy tisztul a szervezetbõl, csillapodni fog...Én nem ezt a fajta tabit szedtem, de feljött pár plussz kiló(hamar leadtam), rendszertelen vérzés+ hasonlók. de sztem egyénfüggõ ki hogy reagál rá.
Miután abbahagyod, minden visszaáll a tabiszedés elõtti állapotba, mivel a szervezeted már nem kap hormont. Szóval ha pattanásos voltál, valószínû, újra elõjönnek :-( Sajna ez van
Ez mindenkinél más, és persze függ a tablettától, én hallottam már rémtörténeteket is, de pl egyik barátnõm is abba hagyta tavaj és egybõl rendes volt a ciklusa és semmi problémája nem volt(pattik, hízás, iylesmi). Szóval ez egyén függõ, reménykedj hogy neked sem lesz panaszod.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, h írtatok! Elõtte volt jócskán pattanás az arcomon, de remélem, h ha mégis abbahagyom, akkor azért nem lesz nagyon sok, olyanról is hallottam már, h pattanásos volt a bõre nagyon, mikor szedte, mikor abbahagyta, akkor meg nem jöttek vissza... :-)

Mennyi idő után fog megjönni, ha abbahagyom a fogamzásgátló szedését?

6 éve szedtem a fogamzásgátlót (3 év Balera, 3 év lindinette20). Abbahaygtam a szedését, de 3 hónapja nem jött meg. Voltam n?gyógyásznál, aki mondta, hogy id? fog tellni. Kezdek aggódni... Valakinek volt hasonló tapasztalata, hogy miatán abbahagyta sokáig nem jtt meg? És ha igen, akkor mennyi id? után jött meg és teljesen magától?

Legjobb válasz: ( nem mûködik a billentyûzetem tökéletesen, bocsi)

A kérdező hozzászólása: ( nem mûködik a billentyûzetem tökéletesen, bocsi)
egyénfüggõ Nekem volt olyan barátnõm is, akinek soha nem fog megjönni. Meddõ lett :S
Én 1 hónapja hagytam abba Milligest-et szedtem.De megjött rendesen, ahogy akkor mikor a fog.gátlót szedtem.
Hat most 2.honapja h abba hagytam, elso honapba kesett 1hetet. Aztan majd most kell megjonnie remelhetoleg pontosan fog megjonni. De miota nem szedem azota folyamatba faj a hasam. Nem tom miert. Neked ilyen problemad nincs????
A kérdező hozzászólása: Nekem semmi fájdalmam nincs, és semmi jele, hogy megjönne.Terhes tuti nem vagyok. Így marad a várakozás.:)

Ha most abbahagyom a fogamzásgátló szedését, amit 3 éven át szedtem, akkor még mennyi ideig biztosít védelmet? Rendesen meg fog jönni ezentúl is?

Legjobb válasz: hát lehet lesznek problémáid vele :) nemtudom én nem hagytam abba :) de neten nézz utána valahol..

hát lehet lesznek problémáid vele :) nemtudom én nem hagytam abba :) de neten nézz utána valahol..
Elvileg már a következõ napon sem véd a terhességtõl. Mindenképpen védekezzetek másképp. Valószínû, hogy nem fog rendesen megjönni. Nekem több mint fél év kellett mire megind rendezõdött a ciklusom.
Nekem a gyógyszer abbahagyásakor megjött, majd 6 hét múlva, aztán 28 napra, ugyanolyan pontosan, mint mikor szedtem a gyógyszert. Bár én csak kb. 4, 5 hónapra hagytam abba (sajnos orvosi javallatra újra szednem kell). Védettség: Elvileg az utolsó levél utolsó szeme után nem véd. De az elsõ hónapban többnyire még jóval kevesebb az esélye a teherbeesésnek.
Elvileg ha szedted, az utolsó levél utánai 7 nap, a szünet hetében még védett vagy mint máskor is, de aztán a 8.naptól nem.Ezt csak azért gondolom mert elvileg eddig is védett voltál a szünet alatt, de nem vagyok nõdoki.Viszont ha nem szeded a szünet után!Akkor onnantól nem vayg védett!!!
Helyesbítek az utolsó válaszoló vagyok. A szünetben is véd az azzal azért számolni kell hogy 7 napig élnek a spermák, vagyis élhetnek benned. vagyis ki kell számolni hogy mikor lehetséges úgy az utolsó együttlét hogy abból baj tényleg ne legyen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!