Találatok a következő kifejezésre: Ha a zárt teljesen, (30 db)

29re vagyok kiírvi, de a babúci még nagyon jól érzi magát odabent. Ha a méhszáj teljesen zárt még mindig, mennyi az esélyem hogy időre megszülök?

Már nagyon szeretném látni a picifiam:)

Legjobb válasz: Én is 29-re vagyok kiírva a helyzetem ugyan az mint a tied nekem azt mondta az orvosom, hogy attól mert zárt a mészájam bármikor beindulhat a szülés! Ne aggódj minden oké lesz! Boldog babavárást

Én is 29-re vagyok kiírva a helyzetem ugyan az mint a tied nekem azt mondta az orvosom, hogy attól mert zárt a mészájam bármikor beindulhat a szülés! Ne aggódj minden oké lesz! Boldog babavárást
A zárt méhszáj semmit sem jelent.Engem túlhordással befektettek.(Komoly két nappal voltam túl, és teljesen probléma mentes várandósság.)Este 7 körül megnézett a doki, mert szaporodtak a jóslók.C3000.Majd hajnali 3kor megszületett a lányom.Tehát annak csak be kell indulni és megy minden rendben.Teljesen mindegy, hogy én most túl hordtam, mint szülés után kiderült még akár maradhatott is volna egy hetet, mert csúszásban volt a naptárhoz képest az érettsége.

Fürödhetek a Balatonban, ha a méjszáj teljesen zárt és amúgy minden rendben van?

30 hetes kismama vagyok.

Legjobb válasz: Akkor igen de szerintem fõ az óvatosság szerintem ne legyél sokáig a vizbe nehogy elkapj valamit! Boldog babavárást 36 hetes kismama

Akkor igen de szerintem fõ az óvatosság szerintem ne legyél sokáig a vizbe nehogy elkapj valamit! Boldog babavárást 36 hetes kismama
Én fürödtem tavaly nyáron, nem lett semmi baj. Akkor voltam 7 hónapos, jókat úsztam, egész nyáron strandon voltam, meg a Balatonon.
Attól is függ mennyire vagy fogékony.ÉN ha csak rágondolok, már gyulladásom lesz, én nem is kockáztatok, de ha te nem ilyen vagy, nyugodtan, csak tényleg ne sokáig.
Nekem azt mondta a doki, hogy nyugodtan fürödjek. Inkább a napozástól óv. Üdv 17 hetes kismami

Ha a 34 hetet is betöltöttem, de még teljesen zárt vagyok, akkor elvileg a kiírt napig is végigvihetem?

A n?vérem ekkor már nyitva volt valamelyest, s?t már a 31-32. hétt?l. El?bb is szült két héttel.

Legjobb válasz: Elvileg igen. Persze a méhszáj bármikor kinyílhat, tehát az, hogy most zárt, nem azt jelenti, hogy nem nyílhat ki:)) Egyébként ha a külsõ méhszáj nyitva is van, akkor se biztos, hogy hamarabb szülsz, akár túl is hordhatod a babát. Én az elsõ babámmal végig zárt voltam (a szülés elõtti napon vizsgált az orvos) és a 39. héten, 1 délután alatt nyílt ki a méhszáj, majd meg is szültem. Most a 4. babámmal már a 30. héten nyitva volt a külsõ és most a 38. héten, másfél héttel a kiírt idõpont elõtt szültem:), ami teljesen normális idõ.. Minden jót! Boldog babavárást!!!

Elvileg igen. Persze a méhszáj bármikor kinyílhat, tehát az, hogy most zárt, nem azt jelenti, hogy nem nyílhat ki:) ) Egyébként ha a külsõ méhszáj nyitva is van, akkor se biztos, hogy hamarabb szülsz, akár túl is hordhatod a babát. Én az elsõ babámmal végig zárt voltam (a szülés elõtti napon vizsgált az orvos) és a 39. héten, 1 délután alatt nyílt ki a méhszáj, majd meg is szültem. Most a 4. babámmal már a 30. héten nyitva volt a külsõ és most a 38. héten, másfél héttel a kiírt idõpont elõtt szültem:) , ami teljesen normális idõ.. Minden jót! Boldog babavárást!!!
Én teljesen végig zárt voltam. 24.-én este ügyeletre bementem hogy magas a vérnyomásom, s fájok, de teljesen zárt voltam, azt mondta a doki ez még nem szülés. Hazamentünk, s hajnalban rámjöttek a fájások, amik 10 percesek voltak, délben mikor bementünk a kórházba már 2 újjnyira kinyiltam, s este 9-re megszültem. Aznapra voltam kiírva, szóval végig kihúzhatod, akár túl is hordhatod. Állítólag akkor kezdessz el kinyílni, ha fájdogál a hasad.

Ha a méhszájam zárt teljesen, II. fokban érett a lepény és a baba BDP-je 9.4 cm + NST-n minden rendben volt, akkor valószínű, hogy még nem mostanában fog megindulni a szülés?

Egyébként jöv? hét péntekre vagyunk kiírva, de már egyre türelmetlenebbül várom a picúrt....

Legjobb válasz: Szia! Nekem teljesen zárt méhszájjal, és III. lepénnyel akarták megindítani. A III már a vége. Végül megindult magától aznap, és simán kijött :o) Szép szülést! :o)

Szia! Nekem teljesen zárt méhszájjal, és III. lepénnyel akarták megindítani. A III már a vége. Végül megindult magától aznap, és simán kijött :o) Szép szülést! :o)

Mennyi adatforgalmat generál egy telefonon, ha a Google műholdképes térképén teljesen kinagyítok egy helyet, majd be is zárom az egészet?

Úgy hogy más alkalmazás nem csinál forgalmat. Tudom hogy sokmindentől függhet, csak írjatok légyszi egy közelítő értéket! Zöld pacsit adok minden válaszolónak.

Legjobb válasz: attól függ, honnan közelitesz rá, stb... 5MB alatt elvileg meg kell állnia. Felteszem, droidot használsz. Találd ki, mennyi adatforgalmat vagy hajlandó erre áldozni, aztán a beállitásokban szabályozd le a mobilnetet annál az adatforgalmi limitnél.

attól függ, honnan közelitesz rá, stb... 5MB alatt elvileg meg kell állnia. Felteszem, droidot használsz. Találd ki, mennyi adatforgalmat vagy hajlandó erre áldozni, aztán a beállitásokban szabályozd le a mobilnetet annál az adatforgalmi limitnél.
szerintem is 5, de max 10 mega. tényleg attól függ, hogy honnan közelítessz rá, illetve hány lépésbõl. ha egybõl pontosan rá tudsz közelíteni a helyre, nyilván csak 2x kell betöltenie, akkor kevesebb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm annak aki írt, várok még tapasztalatokat
Nálam 1154k az összes.

Programozott császárnál ha a kiírt időpontban még teljesen zárt a méhszájad akkor tényleg tágítják előtte? Volt vkinek ilyen? Hogy működik ez?

Legjobb válasz: nekem nem tágították.mûtét közben megoldják....valahogy kitisztították.részleteket nem tudok hogy hogyan de a doki elõtte direkt mondta h nem fog tágítani. és a legjobb hogy utánna kb 4-5 napig volt csak pici vérzésem...

nekem nem tágították.mûtét közben megoldják....valahogy kitisztították.részleteket nem tudok hogy hogyan de a doki elõtte direkt mondta h nem fog tágítani. és a legjobb hogy utánna kb 4-5 napig volt csak pici vérzésem...
Nekem sem tágították.
Tágítják tényleg, de a mûtét közben, te semmit nem érzékelsz belõle.A gyermekágyi tisztulás miatt szükséges, ami ugyanúgy 6 hét átlagosan.

Az nagy baj, ha a külső méhszáj nyitva van? (a belső teljesen zárt. ) 31 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Érdemes óvatosnak lenned, kerülni a fizikai terhelést, inkább pihenj sokat. Ez az állapot azt jelzi, a szervezeted már elkezdett egy folyamatot, ami nem kéne, hogy továbbmenjen idõ elõtt! Keményedik a hasad? Ha igen, olyankor mindig feküdj le, lélegezz mélyeket. Ha gyakran van ilyen keményedés, növelni kell a magnéziumbevitelt, szélsõséges esetben a doki felírhat komolyabb méhizomlazító gyógyszert is.

Érdemes óvatosnak lenned, kerülni a fizikai terhelést, inkább pihenj sokat. Ez az állapot azt jelzi, a szervezeted már elkezdett egy folyamatot, ami nem kéne, hogy továbbmenjen idõ elõtt! Keményedik a hasad? Ha igen, olyankor mindig feküdj le, lélegezz mélyeket. Ha gyakran van ilyen keményedés, növelni kell a magnéziumbevitelt, szélsõséges esetben a doki felírhat komolyabb méhizomlazító gyógyszert is.
Keményedik a hasa.(Ismerem õt)

Mit jelent, ha tapintás alapján a méhem teljesen lent van és úgy érzem, mintha zárt lenne?

Dec. 26- kán voltam egyutt a párommal , mivel babát szeretnénk azokon a napokon 2- naponta voltunk egyutt...Lehetséges, hogy a zárt méh azt jelenti, hogy vlmi beindult ??

Legjobb válasz: Szia. Sok ilyen kérde´s volt már.I`rd be a KERESÖBE,és megtalálod a válaszokat.

Szia. Sok ilyen kérde´s volt már.I`rd be a KERESÖBE, és megtalálod a válaszokat.

Miért fektetnek be a kórházba 40+4 hetesen ha az orvos azt mondja nincs semmi gond és a méhszáj teljesen zárt?

Legjobb válasz: Nem akarnad mar megszulni azt a gyereket? Azert mert tulhordtad. Ez nem a legjobb a babanak sem! Baj is lehet a tulhordasbol ezert kell befekudnod hogy megfigyeljenek! En inkabb orulnek neki! A baratnom 5 nappal tulhordta a gyereket es agyverzessel szuletett.

Nem akarnad mar megszulni azt a gyereket? Azert mert tulhordtad. Ez nem a legjobb a babanak sem! Baj is lehet a tulhordasbol ezert kell befekudnod hogy megfigyeljenek! En inkabb orulnek neki! A baratnom 5 nappal tulhordta a gyereket es agyverzessel szuletett.
Akkor szoktak pl, ha messze laksz a kórháztól, ne kelljen minden nap beutazni NST-re.
Túl hordas miatt kell befekudnod! En 10nappal hordtam túl és ettõl függetlenül makk egészséges kislánynak adtam életet!
Mivel túlhordtad, fokozott megfigyelésre szorulsz. Nálunk ilyenkor már naponta legalább kétszer volt NST, naponta UH és vizsgálatok. Figyelik a méhlepény állapotát is.
39+5napon fektettek be, néztek szívhangot, nst-t, magzatvizet minden ok volt, két nap múlva megindították a szülét (toxémia miatt) szerencsére, mert akkor már meconiumos volt a magzatvíz!
Így van, B oszlop mögött akármilyen sötét fóliát feltetethetsz, de csak szakértõvel, aki mûbizonylatot is ad hozzá.
A hátsó szélvédõt elvileg csak X értékig lehet. (A "B" oszlop elõtti ablakokat is, emögöttieket akár be is falazhatod.)
"B" oszloptól hátrafele akár falazhatod is csak legyen róla papírod. Talán mûbizonylatnak hívják vagymi. mert csak szakmûhelyben rakathatod fel a fóliát és az ad hozzá papirt is. kombi golf3-az 20e-ért csinálják
Át fog menni, ha jól van felragasztva a fólia (nem buborékos, nincsenek benne ráncok) és van róla mûbizonylatod. Csak arra vigyázz, hogy ha a harmadik féklámpa (már ha van) a hátsó szélvédõn át világít, akkor az elõtt ne legyen fólia, ami csökkentheti a fényerejét.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!