Találatok a következő kifejezésre: Ha a vizelet állt (4 db)

Ha a reggeli vizelet állt egy fél órát az befolyásolja a végeredményt?

(mert elszaladok a legközelebbi drogériába és veszek egy tesztet)

Legjobb válasz: Szia! Semmit nem befolyásol, mivel a hormontartalma nem változik. A teszt a hcg szintet méri a vizeletben. Sok sikert!

Szia! Semmit nem befolyásol, mivel a hormontartalma nem változik. A teszt a hcg szintet méri a vizeletben. Sok sikert!
Egyetértek az elõzõ hozzászólóval fél óra az nem nagy idõ, biztos kimutatja a teszt ha elég magas már a hormonszinted!
Szerintem sem gond, viszont a tesztek többségét nem csak a reggeli elsõ vizelettel lehet megcsinálni, hanem a nap folyamán bármikor.
én azt olvastam, hogy ha hûtõszekrényben tárolják, mert nincs mód valami miatt rögtön megcsinálni a tesztet, akkor akár 72 óra múlva is elvégezhetõ!

Ma szeretnék tesztelni, de még nem vettem meg a tesztet. Viszont a reggeli vizeletem szeretném használni. Ha összegyűjtöm, és 1-2 órát áll még ugyan olyan eredményt kaphatok mintha "friss" vizelet lenne?

Legjobb válasz: Igen. Nyugodtan állhat pár órát, az eredményen nem változtat. A laborban sem azonnal állnak neki az elemzésnek. Drukk.

Igen. Nyugodtan állhat pár órát, az eredményen nem változtat. A laborban sem azonnal állnak neki az elemzésnek. Drukk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ!!!:)

Ha van egy 2 literes palack amiben van 1 liter AIDS-es élőlénytől (valószínűleg embertől) származó vizelet, és 2 napja áll kupakkal lezárva, akkor fennáll a fertőzés veszélye ha az rácsöppen a kezemen lévő 1 napos kis sebre, vagy akárhogy belámjut?

Tudom hogy elég hihetetlen de szeretnék választ kapni rá. Amúgy ott eltud a palackban szaporodni az adott körülmények között az AIDS?

Legjobb válasz: nem hiszem hogy elszaporodna vizeletben. miért tartasz magadnál két napos aids-es vizeletet? :P

nem hiszem hogy elszaporodna vizeletben. miért tartasz magadnál két napos aids-es vizeletet? :P
A kérdező hozzászólása: De a vizeletben el tud szaporodni????
A kérdező hozzászólása: Egyértelmû választ szeretnék...
Nem tudod értelmezni a bemásolt szöveget? Nem, nem szaporodik el. Alapból alig van benne, ráadásul az emberi szervezeten kívül nem túl életképes. Egyébként meg nem AIDS, hanem HIV vírus.
A kérdező hozzászólása: naés ha veszettségrõl van szó, lécci választ, most vagy soha...
A HIV egy vírus. Csak sejteken belül tud szaporodni, mivel a sejt saját mechanizmusán élõsködik. Önállóan szaporodni csak baktérium képes. Mivel a veszettséget is vírus okozza, az sem szaporodik ahogy leírod. Béluska, máshol szórakozz inkább péntek este.
Most akkor veszett, vagy aids-es? Azt hallottam, hogy valamelyik elrágja a mûanyagot.


Ha felengedem a halas és nem használok vízelõkészítõt, mennyi idõ alatt áll be és mennyi idõ után tehetem bele akváriumból a halakat? Kell beszórni kaját ha egy szökõkút van benne? Mennyi idõ után kell részleges vízcsere?

Ha már beállt, a kerti tónál is hetente kell 30% részleges vízcsere?

Legjobb válasz: Ha fe engedted a halast és telidobátad tavigazza akk csak borút kõ mögváni ho essen azt mad a gaz fõvöszi a tavi dzsuvát, beleáni mög beleáhatsz csak a halak mög ne harapjanak. Vizet mög a ború cserél mán ha esik bár van szökökutad az mög köpüli a vizet pisilós lögalább?

Ha fe engedted a halast és telidobátad tavigazza akk csak borút kõ mögváni ho essen azt mad a gaz fõvöszi a tavi dzsuvát, beleáni mög beleáhatsz csak a halak mög ne harapjanak. Vizet mög a ború cserél mán ha esik bár van szökökutad az mög köpüli a vizet pisilós lögalább?
A kérdező hozzászólása: Hát, gratulálok a válaszodhoz!Sajnálom, hogy csak ilyen örömeid vannak az életben!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!