Találatok a következő kifejezésre: Ha a van valaki és éppen (9 db)

Ha a közelemben van valaki és éppen nagyon erősen rágondolnék akkor ő azt megérezné?

Legjobb válasz: Hát én nem hiszek ezekben a dolgokban. Biztos, hogy nem.

Hát én nem hiszek ezekben a dolgokban. Biztos, hogy nem.
A kérdező hozzászólása: Elvileg ilyen agyihullámok komunikálnak más agyal de ezek csak üres szavak holnap ki is próbálom...:)
Képzeld én egyszer kitörtem a bokámat és hazasántikáltam.Anyám nem volt otthon menni nem tudtam ugyhogy már az ajtótól bemásztam a szobába az ágyra.Anyám egy jóideje nem jöütt még haza még meg arra gondoltam hogy hol a picsában van mikor jön már haza?Anyám a hazaérésem után 1 órával hála istennek hazaért.Elkezdi hogy épp beszélgetett a boltossal és hirtelen furcsán érezte magát mintha baj történt volna és amikor jött haza majdnem rosszul is lett a biciglin.Hát megérezte hogy baj van szoval vittek a balesetire. Szoval lehet ebben a dologban valami hogyha emlegetjük meg rágondolunk lehet hofgy megérzi.
telepátia ez! van akinek sikerül (fõleg aki hisz benne) uri gellernek van ilyen könyve ami ilyen dolgokról szól : siker titka nekem még nem sikerült, de állítólag sok gyakorlással sikerülhet! meg a hit !
keress egy társat aki hisz az ilyenben és vele tudsz gyakorolni!

Ha valaki gyereket szeretne és vízben van együtt a párjával az nem éppen cél szerű ugye?

vagy az akkor nem mosódik ki lehet hogy hülyén fogalmazok de remélem értitek mit akarok mondani!

Legjobb válasz: köszönöm szépen a választ!nem feltétlenül akarok vízben lenni csak ez is érdekelt hogy mennyire jó vagy épp ellenkezõleg nem jó!de tényleg köszönöm a választ

A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a választ!nem feltétlenül akarok vízben lenni csak ez is érdekelt hogy mennyire jó vagy épp ellenkezõleg nem jó!de tényleg köszönöm a választ

Kedves HR-esek, ha állásinterjúra akartok hívni valakit, de épp nem veszi fel a telefont, akkor ennyi volt, van másik 50 jelentkező akit behívtok, vagy adtok neki még egy esélyt és újra hívjátok?

Legjobb válasz: Nálunk 1x próbálnak hívni - viszont ha nem sikerül elérni telefonon (meg akkor is ha igen) kap e-mailt a jelentkezõ, amire tud reagálni és tartalmaz minden információt.

Nálunk 1x próbálnak hívni - viszont ha nem sikerül elérni telefonon (meg akkor is ha igen) kap e-mailt a jelentkezõ, amire tud reagálni és tartalmaz minden információt.
Attól függ, milyen állás. Ahol van 50 másik jelentkezõ, akkor nem nagyon vacakolunk vele, ha ez az egy olyan képesítéssel rendelkezik, ami egyedi, akkor hívjuk tovább.
Es ha visszahivnak titeket, akkor gondolom van esely..?!
Ha jó vagy az állásra akkor visszahívnak, vagy írnak e-mailt. Ha csak ilyen "hát, lehet hogy jó", akkor esélyed nincs hogy visszahívjanak. De ha te hívod õket, akkor természetesen megbeszélik veled a dolgokat.


Szia Én úgy tudom, hogy igen, mivel megfertõzheti a babát és azt hiszem vakságot is okozhat.
Szia! Csatlakozom az elõttem szólóhoz.

Az nagy dolog ha valakinek nyolcadikosként van középfokúja angolból? Ez a valaki épp én lennék. És tudok kicsit oroszul is. Ez mennyire nagy szám 14 évesen?

Legjobb válasz: Ezt mindenki másképp értékeli. Számomra pl. nagy dolog, mert nekem csak gimiben lett középfokú nyelvvizsgám. Nekem a kicsi orosz tudásod is nagy dolog - kortól függetlenül - , mert én azt is csak nemrég álltam neki tanulni. Szóval a szememben igen, nagy szám ez :) (de megjegyzem, aki irigy rád, az azt fogja mondani, nem nagy ügy) Legyél büszke magadra, gratulálok! 26/N

Ezt mindenki másképp értékeli. Számomra pl. nagy dolog, mert nekem csak gimiben lett középfokú nyelvvizsgám. Nekem a kicsi orosz tudásod is nagy dolog - kortól függetlenül - , mert én azt is csak nemrég álltam neki tanulni. Szóval a szememben igen, nagy szám ez :) (de megjegyzem, aki irigy rád, az azt fogja mondani, nem nagy ügy) Legyél büszke magadra, gratulálok! 26/N
Szerintem is nagy dolog! Ügyes vagy! Gratulálok!
Szerintem igenis nagy szám, és ügyes vagy, gratulálok. Persze nagyon jó, hogy ilyen jól tanítja sok iskola a nyelvet, de ez édes kevés a nyelvvizsgához. Ahhoz tanulni is kell ám, és ne mondja senki, hogy nem nagy dolog, mert szorgalmasnak és kitartónak kell lenni, hogy sikerüljön a nyelvvizsga. Szóval nyilván az iskola nélkül nehezebb lett volna sokkal, de ez fõleg a te érdemed kérdezõ.
Az én gyerekem 7 évesen 3 nyelven beszél, és jövõre kezdi a negyediket.manapság már nem olyan egyedülálló dolog az angol nyelvvizsga nyolcadikban, pláne az elitebb iskolákban. Az én idõmben csak nekem és egy másik osztálytársamnak volt nyelvvizsgája középiskola végén.15 éve. Hát igen változik a világ szerencsére.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) örülök hogy értékelik valamire.:)
Most akkor nekem is nagy szám hogy két év tanulás után megyek emelt érettségizni angolból 10-ben? O.o Am grat! Én is szívesen tanulnék több nyelvet (angolt és németet tanulok) csak a sulimba sajnos nem lehet 2-nél több nyelvet tanulni, és nincs cash-em külön tanárra. Amúgy még a spanyol tetszik nekem :D
A kérdező hozzászólása: Tanulhatsz kicsit spanyolt egyedül is.am nálunk is csak kettõ.de egy gimibe nálunk úgy is lehet h elsõnek angol második nyelv német v francia v olasz és akk harmadik orosz ha akarsz szakkörön:)
Igen, szerintem a 2 év után angol emelt szintû érettségizõ is nagy szám :) és a kérdezõ is nagy szám :) olyan aranyosak vagytok, ahogy lelkesedtek a nyelvekért - meghoztátok az én kedvemet is, indulok is hamarosan az angol könyvemhez, köszönöm nektek! elsõ válaszoló vagyok
A kérdező hozzászólása: nincs mit kedves elsõ!:) köszi:)
az angol könnyü nyelv:) én is úgy voltam vele hogy 10.ben megbuktam belõle (2 éve tanultam, tanitották) (félévkor, évvégén 2es) következõ évben 85%os érettségi + középfokú nyelvvizsga....:) ) Pl német kicsit nehezebb:) Ha angolul akarod mondani hogy van egy piros pulcsim , 1 hét után tudod mondani Németbe ehhez a mondathoz kell melléknév ragozás, fõnévragozás stb..:D
A kérdező hozzászólása: és az orosztudásom?:)
Kérdés mit értesz az alatt h kicsit tudsz oroszul... Amúgy azt ajánlom hogy semmiképp se hagyd abba az oroszt, mert angol, német, francia ezek a "snassz" nyelvek, az orosz viszont "hiánycikk"..
A nagy szám az lenne, ha nem írnád ki. Nekem nyolcadikban volt német közepem, angol alapfokúm és tanultam franciául is.
Igen nagy dolog, büszke lehetsz rá. De ne szállj el. Tudod az idõsebbeknek, felnõttek javának nem volt lehetõsége megtanulni, internet nélkül nyelvet tanulni.
Attól függ... van aki nyolcadikban felsõfokút tesz, például aki kinn élt külföldön. Nekem nyolcadikban németbõl és angolból volt középfokúm, de én már az oviban is tanultam nyelvet. Egyébként gratulálok hozzá:)
A kérdező hozzászólása: köszi:) thank you:) спасибо
A kérdező hozzászólása: melyik három nyelven?
Magyar, angol, finn és jövõre kezdi a svédet, de mi külföldön élünk tehát ennyibõl könnyebb.
A kérdező hozzászólása: hát az se mindegy hogy külföld...finnül vagy svédül én is tanulnék.én meg farnciát fogok jövõre:) angol meg orosz mellé.
Papír nem számít sokat... volt olyan osztálytársam 9.ben tette le az angol középfokot, de közben alig tudott egy épkézláb mondatot össze rakni:) Azon van a hangsúly hogy meg tudod-e értetni magad a nyelven:) A papír csak felvételi + munkavállalás miatt kell..:) Pl tesómnak csak középfokúja van németbõl (most készül felsõfokra), viszont olyan folyékonyan beszél németül, hogy csak na.. És arról amirõl akar lényegében...
manapság már abszolút nem nagy szám szerintem. nem egy olyan iskola van, ahol olyan angol oktatás folyik, ami ezt lehetõvé teszi. nem beszélve az internetrõl és a magántanárokról. középiskolákban pedig már lassan kötelezõ érvényû lesz, hogy valaki szerezzen nyelvvizsgát (aki tovább akar tanulni) és az h valakinek ez hány éves korban sikerül, az csak a lehetõségeitõl függ.
Az nem igaz, hogy a jó iskola elég egy nyelvvizsgához. Én is 8.-ban nyelvvizsgáztam, kaptam lehetõséget a tanulásra, de nagyon oda kellett tennem magam, hogy sikerüljön.
én játszva megtanultam angolul, szerintem nagyon könnyû nyelv, nagyon szerettem is. a némettel már nagyobb gondjaim voltak. manapság ez már nem olyan egyedülálló dolog, nagyon sok olyan 14-15 éves fiatalt ismerek akiknek van már nyelvvizsgájuk viszont a nyelvvizsga nem egyenlõ az igazi nyelvtudással. rengeteg felnõtt ismerõsöm van akiknek megvan az angol nyelvvizsgája(ugye mivel a diplomához kell) és mégsem tudnak angolul. pl jópáran, baráti társaság, kimentünk londonba pár napra. mindenkinek van angol nyelvvizsgája mégis én voltam az akinek beszélnie , fordítania kellett mivel nem értették a nyelvet nem tudták használni. én meg néztem hogy hogy a francba lehet hogy ilyen emberek nyelvvizsgát kapnak?
szia:) igen, szerintem elég nagy dolog. oké, hogy lehet menni külön tanárhoz meg elég sok lehetõség van arra, hogy angolul tanulhass, de azért nincs valami sok 8.-osnak nyelvvizsgája.:) amúgy én is így voltam, mint te, 8.-ban középfokú, tavaly érettségiztem angolból, most németet tanulok emelt óraszámban..:D 16/L
szerintem igenis nagy dolog :) gratulálok!
Próbáld meg berakni az indítópultba
A kérdező hozzászólása: És, pontosan mit tegyek be oda? Megjegyzés windows 7-et használok.
A start menübe van olyan asszem hogy indítópult elõször megkeresed az egér driverét a start menüben és áthúzod az indítópultba
A kérdező hozzászólása: és mégis h keresem meg az egér driverét? merre felé
Ha van cd-d hozzá megnézed h mi a neve

Érdekel. Miért van az hogy egyre több (rengeteg) olyan "kapcsolatot"látni amikor a srác smacizik a csajjal és mindenfelé figyel csak éppen a csajra nem vagy még a szemét sem csukja be? És ha valaki arramegy akkor gyorsan a illető szemébe mosolyog.

Mit akarnak kifejezni az agyszolizott, vasalthajú, devergos, "apuci-anyuci" kedvence srácok? Szerencsétlen azt hiszi hogy van aki vev? a kett?jük enyelgésére?

Legjobb válasz: Hát igen! Ez jó kérdés. De a csaj is plázacica lehet akkor.

Hát igen! Ez jó kérdés. De a csaj is plázacica lehet akkor.
sztem semmit nem akarnak kifejezni. valszeg csak egyszerûen nem szeretik egymást, csak járnak egymással azért mert miért ne, aztán a csólokózás is inkább csak ilyen rutin szerû mûvelet náluk. de a csajok akik ilyen srácokkal járnak, õk sem különbek sokkal. mondhatni hogy megérdemlik egymást.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!