Találatok a következő kifejezésre: Ha a van valaki és (1466 db)

Ha a párommal válunk és van két gyerek, és én munkanélküli vagyok, akkor neki fogják ítélni?

voltaképp arra is kíváncsi lennék , hogy hogyan lehet lehet elviselni, ha más n?(az ? új párja)kezei alatt vannak a gyerekek, illetve, ha nálam is lennének, hogyan dolgozható fel egy idegen (akár kedves/tündéri)n? jelenlétét??

Legjobb válasz: Szep jovokepet latsz a paroddal :D Es ennek ellenere hozza akarsz menni? Amugy mas tenyezok is befolyasoljak a gyerekelhelyezest, nem csak az anyagiak. Egy hazassagban mindket felnek dolgoznia kell, ne a munkanelkuliseg legyen a fo celod. Egy masik no jelenletet, foleg ha tunderi, nagyon nehez elviselni, a feltekenyseg felemeszt, amikor arra gondolsz, hogy a szeretett ferfi jobban szeret valaki mast, az pedig megrosszabb, ha a gyerekek is jobbnak tartjak mint teged. Es vegul, ha ilyeneken gondolkodsz, akkor kezdj el keresni valami szabadidos elfoglaltsagot, amivel lekotheted magad, mert igy beledilizel majd az ilyesfajta aggodalmaidba.

Szep jovokepet latsz a paroddal :D Es ennek ellenere hozza akarsz menni? Amugy mas tenyezok is befolyasoljak a gyerekelhelyezest, nem csak az anyagiak. Egy hazassagban mindket felnek dolgoznia kell, ne a munkanelkuliseg legyen a fo celod. Egy masik no jelenletet, foleg ha tunderi, nagyon nehez elviselni, a feltekenyseg felemeszt, amikor arra gondolsz, hogy a szeretett ferfi jobban szeret valaki mast, az pedig megrosszabb, ha a gyerekek is jobbnak tartjak mint teged. Es vegul, ha ilyeneken gondolkodsz, akkor kezdj el keresni valami szabadidos elfoglaltsagot, amivel lekotheted magad, mert igy beledilizel majd az ilyesfajta aggodalmaidba.
Ha még nem mentél férjhez, de már a válás foglalkoztat, akkor talán át kéne ezt alaposan gondolnod... Egy válás mindenképpen megviseli a gyereket, akármilyen "szépen" zajlik, de általában ez sosem szép. Hogy a kérdéseidre is válaszoljak: Az, hogy anya munkanélküli, attól még nem feltétlenül kerülnek a gyerekek az apához, mivel egy anyától nagyon nehéz elszakítani a gyereket (ilyen eset, ha az anya alkoholista, drogfüggõ, vagy olyan életet él, stb.). Függ a gyermek korától, amíg pici, még csak el sem viheti az apja láthatáskor, csak az anya jelenlétében láthatja. Az, hogy milyen viszony alakul ki a mostohaszülõ (akár nõ, akár férfi) és a gyermek között, az függ a mostohától és a saját szülõktõl is, de általában a gyerekek érzik, hogy ki szereti õket és milyen módon közelednek felé. Nekem 2 éves koromban váltak el a szüleim, anyukám új párjával mindig utáltuk egymást, apukám új felesége viszont úgy szeretett, mintha anyám helyett anyám lenne (még apunál is jobban). A legrosszabb, amikor a szülõk harcolnak és a másik új párját mindenáron el akarják ásni a gyerek elõtt. Kívánom, hogy sose kerülj ilyen helyzetbe és beszéld ezt meg a pároddal. Ha már most ilyeneken gondolkodsz, akkor talán ki kéne lépni ebbõl a kapcsolatból, nehogy késõbb a gyereke(i)den csattanjon az ostor...
Szia! Sürgõsen térj észhez, ilyen kapcsolatba könyörgöm ne szülj gyerekeket, inkább keress egy kedves, szeretõ férfit, aki szívbõl ÉDESAPA tud lenni... Ne egy ilyen állatot... Bár gondolom pénzes a fickó, ha Te mosolyogva elviseled a megaláztatásokat...
Micsoda?Nem vagy semmi...biztos férjhez szeretnél menni? Ha netán férjhez mész, és netán lesz 2 gyereketek, és netán elváltok, és neki netán lesz egy uj barátnõje, elég könnyen feldolgozzzák az uj nõ jelenlétén az életükben, ha megismerik, a nõ is normális, és te sem fûtöd õket ellene, igy könnyebben fel tudják dolgoznihogy igen, apának uj párja van, de attól nagyon szeret minket, stb.Ha noincs munkád az nyomhat a latban, de nem perdöntõ.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat most még jobban félek, ok hogy a gyermekek bírnak alkalmazkodni (ha odafigyelünk rájuk), de én tényleg belebetegednék a féltékenységbe hát igen, lehet nem megyek bele a páromon tisztán látszik, hogy nem igazából/önzetlenül szeret, mert betegesen féltékeny tehát csak birtokol. pl a haverjai elõtt direkt leéget/lejárat, csakhogy azok ne vessenek rám szemet.és nem egyszer együtt röhögtek rajtam.
Utolsó vagyok, nem azt akartam irni hogy elég könnyen feldolgozzák, hanem hogy könnyebben feldolgozzák...
De ez még nem zárja ki hogy igazán szeret...
Szerintem pakolj össze már most, s menekülj el a gyerekekkel. Ha tiéd a lakás, jelentsd ki a párod, s cseréld le a zárat. Egy ilyen embertõl ne várj semmi jót. A szerelem gyakran elhomályosítja a valóságot. Bár érzed, hogy valami nincs rendbe, mégis belemennél ebbe a kapcsolatba. Utána már késõ. A szerelmes nõ gyakran nem veszi észre párja rossz tulajdonságait, vagy h észreveszi, akkor úgy gondolja, majd megváltozik mellette, illetve ha gyereke születik. Sajnos azonban nem ez történik, mutatja ezt a sok anyaotthonban élõ családok. Bár gondolom félsz az elválástól, mert fenyeget, illetve féltékeny is, de kérhetsz távoltartást! Szerintem gondold meg, mielõtt összekötöd az életed ezzel az emberrel!
A kérdező hozzászólása: nem a pénz miatt, hanem önbizalom hiány miatt vagyok vele már annyi srácban csalódtam, õ az egyetlen aki velem komolyan tervez.

Hol tudnám megvásárolni a Jackie Siberg Baba-móka könyvet? Vagy ha esetleg van valakinek és eladná megköszönném.

Legjobb válasz: http://bookline.hu/product/home!execute.action;jsessionid=tP..

http://bookline.hu/product/home!execute.action;jsessionid=tP..
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi a linket, de sajnos nem találom ott.te megtaláltad?Köszi.
A kérdező hozzászólása: Megvan, de ez másik könyv:) http://webshop.animare.hu/babamoka+a+szulestestol+haromeves+.. Nekem ez kellene.


Szeretném elolvasni a Napsütötte Toscana, és az Édes élet Itáliában c. könyveket, még jobb, ha le lehet tölteni. Esetleg meg van valakinek, és el tudja küldeni? Vagy küldene valaki linket? Köszönöm :-)

Legjobb válasz: Iratkozz be könyvtárba, és vedd ki! Ezek már szinte minden könyvtárban megvannak. De ha biztosra akarsz menni, nézd meg az adott könyvtár katalógusát a neten (google-val megtalálod).

Iratkozz be könyvtárba, és vedd ki! Ezek már szinte minden könyvtárban megvannak. De ha biztosra akarsz menni, nézd meg az adott könyvtár katalógusát a neten (google-val megtalálod).

Másnak is jólesik ha valaki a családból (vagy többen) eljönnek megnézni a versenyét és szurkolnak? Vagy van akit kifejezetten irritál ha ott van valaki a családból?

Legjobb válasz: engem kifejezetten zavar, ha valaki ot tvan a családból tuti, h semmi nem sikerül és a béka segge alatt végzek. : D

engem kifejezetten zavar, ha valaki ot tvan a családból tuti, h semmi nem sikerül és a béka segge alatt végzek. : D
A kérdező hozzászólása: Nem mindenki szereti azt tudom.Mondjuk láttam már olyan szülõt hogy tuti nem lettem volna a gyereke helyében.Van amikor nemhogy drukkolna vagy segitene, hanem séregeti a gyereket vagy bunkoskodik vele egész nap.Na az nekem sem tetszene.Pl.gyerekkoromban kifejezettem szerettem ha eljött valamelyik szülõ velem, mert tuti jól teljesítettem.Amúgy a barátom nem akar sose eljönni velem és ne tudom mire vélni, mert amúgy jól megvagyunk.Én bármikor kimegyek megnézni egy meccsét, pedig nem a kedvenc sportom, de mégis mivel õ játszik megyek néha.Amúgy tuti sokat számit az is hogy mennyien szurkolnak, mondjuk a csapattársak.Mi lég kis csapat vagyunk, de látom néha hogy van egy-két csapat és nagyon jól szurkolnak a társuknak, mert sokan vannak, összetartanak és ez szerintem jó dolog.Köszi a válaszod.
mit sportolsz? :)
A kérdező hozzászólása: kick box.te?
díjugratás

A volt barátommal már csak akkor találkozok ha szexről van szó, és meg is történik. Ez helyes vagy inkább mondjam meg neki hogy keressen valaki mást?

Mit tegyek segítsetek mert még érzek iránta valamit,de még sem lenne jó ha megint össze jönnénk.

Legjobb válasz: Ha neked ez kellemetlen, és inkább kihagynád, akkor pattintsd le! Persze hogy érzel még iránta vmit, mert csak közelebbi ismeretségben voltatok egy ideig, és még kötõdhetsz hozzá érzelmileg, mert az nem múlik hip-hop nyomtalanul. Õ meg ezt a lecsengést kihasználva kihasznál. Amúgy ez az ex-szel való szex nem egyedi eset, csak általában mindketten akarják még.

Ha neked ez kellemetlen, és inkább kihagynád, akkor pattintsd le! Persze hogy érzel még iránta vmit, mert csak közelebbi ismeretségben voltatok egy ideig, és még kötõdhetsz hozzá érzelmileg, mert az nem múlik hip-hop nyomtalanul. Õ meg ezt a lecsengést kihasználva kihasznál. Amúgy ez az ex-szel való szex nem egyedi eset, csak általában mindketten akarják még.
azt jelenti, hogy szó sincs kapcsolatról köztetek, csak szexuális kielégülésrõl...
Ha neked így jó, csináld. Ha nem, akkor mondd meg.
A kérdező hozzászólása: De nekem kicsit rossz, de még sem tudok neki ellent mondani, pedig már csomószor meg bántott...

Meg van valakinek a Rome Total War és a Barbarian Invasion magyarítása? Sehol se találtam mindenhonnan levették ha meg van valakinek az írjon és meg adom neki az e-mail címemet.

Legjobb válasz: Rome Total War magyarosítás itt ***** Rome: Total War - Barbarian Invasion magyarosítás itt ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

Rome Total War magyarosítás itt ***** Rome: Total War - Barbarian Invasion magyarosítás itt ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Kössz, öreg, nagy vagy.

Van olyan, hogy egy bébiszittert szinte csak akkor hívok, ha a gyerek beteg és otthon kéne legyen vele valaki?

Nem szeretnék állandóra bébiszittert, nem is engedhetjük meg magunknak, de kellene, hogy én is dolgozzak (pénz), viszont nem tehetem meg, hogy minden hónapban min. 1 hetet betegszabin vagyok a gyerekkel. Van erre megoldás? Kijön úgy is egy bébiszitter, hogy random alkalmakra kell? Van err?l valakinek tapasztalata?

Legjobb válasz: Ha találsz egy olyan lányt /fiút aki ilyen véletlenszerü alkalmakra is tud jönni akkor igen. Tehát szerintem elsõsorban annak lenne értelme hogy egy állandó ember van a kisgyerek mellett aki már ismeri ez neki is jó és neked is mert nem kell aggódnod és nem kell havonta mindig egy új embernek elmondani hogy mit hol talál. van ilyen babysitter. csak keresni kell, remélem megtalálod a megfelelõt.

Ha találsz egy olyan lányt /fiút aki ilyen véletlenszerü alkalmakra is tud jönni akkor igen. Tehát szerintem elsõsorban annak lenne értelme hogy egy állandó ember van a kisgyerek mellett aki már ismeri ez neki is jó és neked is mert nem kell aggódnod és nem kell havonta mindig egy új embernek elmondani hogy mit hol talál. van ilyen babysitter. csak keresni kell, remélem megtalálod a megfelelõt.
Állandó annyiból is jobb lenne, hogy tudja hogy hogy nyugtassa meg a gyereket, mert ugye betegen nem olyan mint máskor.És te leginkább akkor kérnéd a munkáját amikor beteg a gyerek. Vagy egy diákot vagy egy nagymamakorú embert keresnék, aki ráér akármikor és jól jön neki néha az a pár ezres. (én egyetemista vagyok, amig elõzõ helyen laktam, rendszeresen vigyáztam a szomszéd gyerekére, cserébe ellátott fõtt kajával amikor vizsgaidõszakban nem jutott idõm ilyenre) biztos akad jelentkezõ a környékeden
elsõ v. én nem állandóra gondoltam hanem állandó embert nem havonta újat. ezt írtam lehet félreértetted.
Szerintem ez csak megállapodás kérdése. Ha találsz valakit, elmondod, hogy neked ilyen alkalmakra kell csak, ez kb milyen gyakran fordul elõ stb. Bár szerintem elég nehéz olyat találni, aki pont akkor ráér, mikor neked hirtelen kell.
nem kell odaköltöztetni, bár nyugaton ez a szokás de a havi pár napközbenre felesleges hol laksz? ha van a közelben egyetem akkor tegyél ki pár szórólapot hogy bébiszittert keresel havi pár alkalomra akár 2-en is lehetnek és akkor az egyikük biztos hogy ráér de ismerõsök közözz is rákérdezhetsz, hátha valakinek az anyukája épp nem tud magával mit kezdeni és jól jönne neki az a kis pénz is (és igy akkor fix h megbizható is ha ismerõsön keresztül)
Azért nem árt összeszokniuk, akkor mikor egészséges a gyerek. Betegen nem is biztos hogy tudod másra hagyni, mert sokkal nyûgösebb és téged akar. Legalább a betegség elsõ 2-3 napján felelõtlenség olyanra hagyni aki nem ismeri igazán, és nem veszi észre ha esetleg gond van. Gondold ezt át még egyszer. Én biztos nem vállalnák beteg gyereket.
A kérdező hozzászólása: Igen, de nem engedhetjük meg anyagilag az állandót és igazából nincs is szükség rá. Faramuci a helyzet... Arra gondoltam, hátha van olyan ügynökség, ahol mindig van megbízható, állandó munkaerõ, tudjátok amolyan kiközvetítõ....
A kérdező hozzászólása: Ez jó ötlet! Mármint a nyugdíjas néni (ha bírja) vagy fõleg az egyetemista. Korábban amikor még jobban ment a szekér, komolyan fontolgattam, hogy "kiadnánk" egy óvodapedagógus-tanoncnak az egyik szobánkat alkalmi gyerekfelügyeletért cserébe, de a férjem nem akart "idegenekkel" együttélni.

Meddig tárolhatom a főzni valo tököt ha le van szedve és a spájzban van? Nem romlik vagy esik össze?

Legjobb válasz: Szerintem 5-6 napnál ne tovább,mert megpuhul. Inkább akkor fagyaszd le, vagyis ha fõzeléknek akarod,legyalulod,lefagyasztod. Vagy aminek akarod,tetszõlegesen. Mondom,én 1hétnél nem tartanám ott tovább,bebarnul,megpuhul...

Szerintem 5-6 napnál ne tovább, mert megpuhul. Inkább akkor fagyaszd le, vagyis ha fõzeléknek akarod, legyalulod, lefagyasztod. Vagy aminek akarod, tetszõlegesen. Mondom, én 1hétnél nem tartanám ott tovább, bebarnul, megpuhul...
Ha hûvös a spájzod, akkor tovább bírja, mint egy hét. De akkor sem sokáig. Ahogy az elsõ kommentelõ írta, gyaluld le és fagyaszd meg úgy. Így gyorsabban is végzel, amikor csinálni szeretnéd. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!