Találatok a következő kifejezésre: Ha a van valaki (3685 db)

Másnak is jólesik ha valaki a családból (vagy többen) eljönnek megnézni a versenyét és szurkolnak? Vagy van akit kifejezetten irritál ha ott van valaki a családból?

Legjobb válasz: engem kifejezetten zavar, ha valaki ot tvan a családból tuti, h semmi nem sikerül és a béka segge alatt végzek. : D

engem kifejezetten zavar, ha valaki ot tvan a családból tuti, h semmi nem sikerül és a béka segge alatt végzek. : D
A kérdező hozzászólása: Nem mindenki szereti azt tudom.Mondjuk láttam már olyan szülõt hogy tuti nem lettem volna a gyereke helyében.Van amikor nemhogy drukkolna vagy segitene, hanem séregeti a gyereket vagy bunkoskodik vele egész nap.Na az nekem sem tetszene.Pl.gyerekkoromban kifejezettem szerettem ha eljött valamelyik szülõ velem, mert tuti jól teljesítettem.Amúgy a barátom nem akar sose eljönni velem és ne tudom mire vélni, mert amúgy jól megvagyunk.Én bármikor kimegyek megnézni egy meccsét, pedig nem a kedvenc sportom, de mégis mivel õ játszik megyek néha.Amúgy tuti sokat számit az is hogy mennyien szurkolnak, mondjuk a csapattársak.Mi lég kis csapat vagyunk, de látom néha hogy van egy-két csapat és nagyon jól szurkolnak a társuknak, mert sokan vannak, összetartanak és ez szerintem jó dolog.Köszi a válaszod.
mit sportolsz? :)
A kérdező hozzászólása: kick box.te?
díjugratás

A szüleimnek régi fajta sütőjük van, amin 1-6-ig van a számozás. Ha esetleg van valakinek ilyen fajta sütője megtudná mondani, hogy ezen melyik hány foknak felel meg?

Legjobb válasz: igazából a papírján van meg, de ez tutira nincsen meg. legtöbben a gázsütõt kitapasztalják, én sem hõfokra vagy számokra szoktam tekerni, hanem tapasztalat alapján, ez a biztos. 1-6-ig nehéz, mert 1-8-ig szoktak lenni:http://www.nosalty.hu/praktika/gazsuto-fokozatai de próbáld meg elosztani az értékeket 8 helyett 6 részre.

igazából a papírján van meg, de ez tutira nincsen meg. legtöbben a gázsütõt kitapasztalják, én sem hõfokra vagy számokra szoktam tekerni, hanem tapasztalat alapján, ez a biztos. 1-6-ig nehéz, mert 1-8-ig szoktak lenni:http://www.nosalty.hu/praktika/gazsuto-fokozatai de próbáld meg elosztani az értékeket 8 helyett 6 részre.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!

Ha meg van valakinek a zöld kártyája, akkor mennyi időnek kell eltelnie, hogy állampolgár lehessen?

Legjobb válasz: Ket kategoria van. Az egyik sajat jogon leszel allampolgar, mert mar 5 eve vagy zoldkartyas. A masik, hogy hazastars jogan leszel allampolgar, mert 3 eve vagy zoldkartyas es kozben amerikai allampolgar a ferj/feleseg. Ha valaki 20 eve zoldkartyas, az csak az o lustasaga miatt van vagy mert nem tud angolul annyira, h levizsgazzon. Senki sem lesz automatikusan allampolgar. Jelentkezni kell a vizsgara. Ez most 680 dollar. Az iden megyek en is.

Ket kategoria van. Az egyik sajat jogon leszel allampolgar, mert mar 5 eve vagy zoldkartyas. A masik, hogy hazastars jogan leszel allampolgar, mert 3 eve vagy zoldkartyas es kozben amerikai allampolgar a ferj/feleseg. Ha valaki 20 eve zoldkartyas, az csak az o lustasaga miatt van vagy mert nem tud angolul annyira, h levizsgazzon. Senki sem lesz automatikusan allampolgar. Jelentkezni kell a vizsgara. Ez most 680 dollar. Az iden megyek en is.
Akkor pontosítsunk: 1. leteheted a vizsgát, de ez nem jelenti azut, hogy megkapod az állampolgárságot, mondhatják, hogy biztonsági okból várj még egy évet. Aztán mégegyet... 2. alá kell írnod, hogy lemondassz a magyarról, de ezt nem ellenörzik. (kettõs akkor lehetsz ha elõször voltál amerikai és utána felveszed a magyart is.)
min. 5 év. de nem automatikus, van aki 20 éve vár zöldkártyával
A kérdező hozzászólása: mondjuk 6 év az USA-ban szerintem annak elég kéne lennie, hogy a nyelvtudása felfejlõdjön
A kérdező hozzászólása: van amerikai-magyar kettõs állampolgárság vagy le kell mondani a magyarról?
Van, en is az vagyok. Nem kell lemondani a magyarrol!
Van egy kerdes a vizsgakerdesek kozott, h mire teszunk fogadalmat az eskunel. Az egyik valasz: give up loyalty to other country. Vagyis le kell mondani a magyar allampolgarsagrol. De nem tiltjak a tobbes allampolgarsagot csak nem ismerik el. Es annyi allampolgar lehetsz, ahany csak akarsz. Ferjem Roman szuletese reven. Magyar honositassal es naturalizacio utjan amerikai. Ebben a sorrendben. En magyar vagyok es Kb. 2 honap mulva amerikai is leszek.
A 'kulugyminiszterium' weboldalarol: A U.S. citizen may acquire foreign citizenship by marriage, or a person naturalized as a U.S. citizen may not lose the citizenship of the country of birth. ergo a magyar allampolgi akit felesketnek amcsiva, nem fogja elvesziteni a magyar polgarsagat. Ennyi


Hol tudnám megvásárolni a Jackie Siberg Baba-móka könyvet? Vagy ha esetleg van valakinek és eladná megköszönném.

Legjobb válasz: http://bookline.hu/product/home!execute.action;jsessionid=tP..

http://bookline.hu/product/home!execute.action;jsessionid=tP..
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi a linket, de sajnos nem találom ott.te megtaláltad?Köszi.
A kérdező hozzászólása: Megvan, de ez másik könyv:) http://webshop.animare.hu/babamoka+a+szulestestol+haromeves+.. Nekem ez kellene.

Meg van valakinek a Rome Total War és a Barbarian Invasion magyarítása? Sehol se találtam mindenhonnan levették ha meg van valakinek az írjon és meg adom neki az e-mail címemet.

Legjobb válasz: Rome Total War magyarosítás itt ***** Rome: Total War - Barbarian Invasion magyarosítás itt ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

Rome Total War magyarosítás itt ***** Rome: Total War - Barbarian Invasion magyarosítás itt ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Kössz, öreg, nagy vagy.

Sárgatest elégtelensége mitől van valakinek? Illetve mik a tünetek? Lehet ettől, hogy nem tapad meg a baba, ha ez van valakinek?

Legjobb válasz: Endokrin gondok (hormonális), vagy anyagcsere gondok okozzák, és okozhatja azt, hogy nem tud megtapadni a megtermékenyített petesejt, vagy jellemzõen még a 9-11. hét között okoz gondot, vetélést ne adj'Isten. Progeszteron pótlással kezelhetõ.

Endokrin gondok (hormonális), vagy anyagcsere gondok okozzák, és okozhatja azt, hogy nem tud megtapadni a megtermékenyített petesejt, vagy jellemzõen még a 9-11. hét között okoz gondot, vetélést ne adj'Isten. Progeszteron pótlással kezelhetõ.
A kérdező hozzászólása: köszi

Mik a tünetei, ha sérve van valakinek?

Egy hónapja alhasi m?tétem volt. Nem emelhetek, vigyázok is, de tudni szeretném milyen tünetei vannak egy esetleges kezd?d? sérvnek. A nagyobbik vágásom nem húzódik, de van 2 db kb 1cm-es , amelyek húzódnak és nem tudom ez normális vagy esetleg jobban kell vigyáznom.

Legjobb válasz: Amennyire én tudom,kezdõdõ hasi sérv (amikor még csak sérvkapu keletkezik,vagyis a hasi izomszövet egy ponton elgyengül,elvékonyodik majd szétnyílik) lehet tünetmentes,vagy tünete lehet az adott területen fennálló feszítõ fájdalom.A sérvkapu kialakulását teljes biztonsággal megállapítani ultrahang vizsgálattal lehet,mivel ha valaki teltebb,a hasi zsírpárnák miatt kitapintani még sebész is nehezen tudja.Ha viszont már kialakult maga a sérv,akkor a sérvkapun át a hasüregi szervek (belek) kis része kitüremkedik,ami egy látható,tapintható dudorban nyilvánul meg,ami köhögés,tüsszentés,hasprés hatására jobban kitüremkedik,fekve pedig kevésbé érezhetõ.Ha aggodalmaid vannak,szerintem az a biztos,ha felkeresed a mûtétet végzõ sebészedet,és megkérdezed õt errõl.

Amennyire én tudom, kezdõdõ hasi sérv (amikor még csak sérvkapu keletkezik, vagyis a hasi izomszövet egy ponton elgyengül, elvékonyodik majd szétnyílik) lehet tünetmentes, vagy tünete lehet az adott területen fennálló feszítõ fájdalom.A sérvkapu kialakulását teljes biztonsággal megállapítani ultrahang vizsgálattal lehet, mivel ha valaki teltebb, a hasi zsírpárnák miatt kitapintani még sebész is nehezen tudja.Ha viszont már kialakult maga a sérv, akkor a sérvkapun át a hasüregi szervek (belek) kis része kitüremkedik, ami egy látható, tapintható dudorban nyilvánul meg, ami köhögés, tüsszentés, hasprés hatására jobban kitüremkedik, fekve pedig kevésbé érezhetõ.Ha aggodalmaid vannak, szerintem az a biztos, ha felkeresed a mûtétet végzõ sebészedet, és megkérdezed õt errõl.

Miért van az hogy ha babám velem van napközbe, alig alszik, egyfolytában nyűgi, ha ott hagyom sir? Ha itt van valaki, vagy itthon a férjem olyan mint egy kisangyal. Pedig akkor sem folglakozunk vele egyfolytában.

Unatkozik velem?9hetes

Legjobb válasz: Gondolom nyugodtabb vagy ha a férjed is ott van veletek, babád megérzi. Ennyi. Egyébkénk nagyon kicsi még, nem kell messzemenõ következtetéseket levonni a viselkedésébõl, hidd el hétrõl hétre könnyebb lesz.

Gondolom nyugodtabb vagy ha a férjed is ott van veletek, babád megérzi. Ennyi. Egyébkénk nagyon kicsi még, nem kell messzemenõ következtetéseket levonni a viselkedésébõl, hidd el hétrõl hétre könnyebb lesz.
Azt hittem, 9 hónaposról irsz...nagyon kicsi még!:)
Jobban észreveszed, ha ketten vagytok. Foglald el magad!

Ez a deszka milyen? Ha esetleg van valakinek tapasztalata ezzel a fajta deszkával, azt írja le. (:

http://www.tabisport.hu/sportszer_reszletei/Gordeszka/Gordes..

Legjobb válasz: Na szia. :DDDD Hát, ha nem csak gurulni szeretnél vele, akkor ne ezt válazd. Ha trükközni is szeretnél vele, akkor mindenképpen ABEC7-es csapágyút válassz. :DD Erre nagyon figyelj oda! ^^ Amúgy nem lenne rossz, csak ezzel az Abec 5-ös csapággyal sz*rt sem fogsz érni :D 14/ egy tapasztalt deszkás lány :D

Na szia. :DDDD Hát, ha nem csak gurulni szeretnél vele, akkor ne ezt válazd. Ha trükközni is szeretnél vele, akkor mindenképpen ABEC7-es csapágyút válassz. :DD Erre nagyon figyelj oda! ^^ Amúgy nem lenne rossz, csak ezzel az Abec 5-ös csapággyal sz*rt sem fogsz érni :D 14/ egy tapasztalt deszkás lány :D
A kérdező hozzászólása: Ohh, köszi szépen:D majdnem megrendeltem de akkor keresek inkább 1 másikat:D
Szívesen. Még azért arra figyelj oda, hogy 6-8 rétegû legyen a lap(legjobb, ha kanadai juhar), és ugye, hogy a csapágy az A7 legyen :DD De ha szeretnéd, akkor linkelek be olyan deszkát, ami tuti jó, és nem is drága _:D
A kérdező hozzászólása: Hú, az nagyon jó lenne:D
Na nézdcsak mit találtam: http://www.abszolutsport.hu/28-gordeszka/29-gordeszkak/141-t.. ez nagyon jó, ilyen volt az elsõ deszkáám.:) ) (mondjuk akkor 18000-be került, most jól leértékelték, szal tökre megéri) Amúgy elég fasza kis deszka, nekem elég sokáig bírta, pedig nem igazán kíméltem XD :) És, mint látod kib*szott jó áron van :D Egyetlen hibája van -saját tapasztalat-, hogy a grip nem valami jól tapad rajta, de azt simán ki tudod cserélni :)
A kérdező hozzászólása: Váá, ez nagyon jó köszönöm szépen:D
Szivesen. jó deszkázást ^^


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!