Találatok a következő kifejezésre: Ha a van valaki (3511 db)

Másnak is jólesik ha valaki a családból (vagy többen) eljönnek megnézni a versenyét és szurkolnak? Vagy van akit kifejezetten irritál ha ott van valaki a családból?

Legjobb válasz: engem kifejezetten zavar, ha valaki ot tvan a családból tuti, h semmi nem sikerül és a béka segge alatt végzek. : D

engem kifejezetten zavar, ha valaki ot tvan a családból tuti, h semmi nem sikerül és a béka segge alatt végzek. : D
A kérdező hozzászólása: Nem mindenki szereti azt tudom.Mondjuk láttam már olyan szülõt hogy tuti nem lettem volna a gyereke helyében.Van amikor nemhogy drukkolna vagy segitene, hanem séregeti a gyereket vagy bunkoskodik vele egész nap.Na az nekem sem tetszene.Pl.gyerekkoromban kifejezettem szerettem ha eljött valamelyik szülõ velem, mert tuti jól teljesítettem.Amúgy a barátom nem akar sose eljönni velem és ne tudom mire vélni, mert amúgy jól megvagyunk.Én bármikor kimegyek megnézni egy meccsét, pedig nem a kedvenc sportom, de mégis mivel õ játszik megyek néha.Amúgy tuti sokat számit az is hogy mennyien szurkolnak, mondjuk a csapattársak.Mi lég kis csapat vagyunk, de látom néha hogy van egy-két csapat és nagyon jól szurkolnak a társuknak, mert sokan vannak, összetartanak és ez szerintem jó dolog.Köszi a válaszod.
mit sportolsz? :)
A kérdező hozzászólása: kick box.te?
díjugratás

A szüleimnek régi fajta sütőjük van, amin 1-6-ig van a számozás. Ha esetleg van valakinek ilyen fajta sütője megtudná mondani, hogy ezen melyik hány foknak felel meg?

Legjobb válasz: igazából a papírján van meg, de ez tutira nincsen meg. legtöbben a gázsütõt kitapasztalják, én sem hõfokra vagy számokra szoktam tekerni, hanem tapasztalat alapján, ez a biztos. 1-6-ig nehéz, mert 1-8-ig szoktak lenni:http://www.nosalty.hu/praktika/gazsuto-fokozatai de próbáld meg elosztani az értékeket 8 helyett 6 részre.

igazából a papírján van meg, de ez tutira nincsen meg. legtöbben a gázsütõt kitapasztalják, én sem hõfokra vagy számokra szoktam tekerni, hanem tapasztalat alapján, ez a biztos. 1-6-ig nehéz, mert 1-8-ig szoktak lenni:http://www.nosalty.hu/praktika/gazsuto-fokozatai de próbáld meg elosztani az értékeket 8 helyett 6 részre.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!

Ha meg van valakinek a zöld kártyája, akkor mennyi időnek kell eltelnie, hogy állampolgár lehessen?

Legjobb válasz: Ket kategoria van. Az egyik sajat jogon leszel allampolgar, mert mar 5 eve vagy zoldkartyas. A masik, hogy hazastars jogan leszel allampolgar, mert 3 eve vagy zoldkartyas es kozben amerikai allampolgar a ferj/feleseg. Ha valaki 20 eve zoldkartyas, az csak az o lustasaga miatt van vagy mert nem tud angolul annyira, h levizsgazzon. Senki sem lesz automatikusan allampolgar. Jelentkezni kell a vizsgara. Ez most 680 dollar. Az iden megyek en is.

Ket kategoria van. Az egyik sajat jogon leszel allampolgar, mert mar 5 eve vagy zoldkartyas. A masik, hogy hazastars jogan leszel allampolgar, mert 3 eve vagy zoldkartyas es kozben amerikai allampolgar a ferj/feleseg. Ha valaki 20 eve zoldkartyas, az csak az o lustasaga miatt van vagy mert nem tud angolul annyira, h levizsgazzon. Senki sem lesz automatikusan allampolgar. Jelentkezni kell a vizsgara. Ez most 680 dollar. Az iden megyek en is.
Akkor pontosítsunk: 1. leteheted a vizsgát, de ez nem jelenti azut, hogy megkapod az állampolgárságot, mondhatják, hogy biztonsági okból várj még egy évet. Aztán mégegyet... 2. alá kell írnod, hogy lemondassz a magyarról, de ezt nem ellenörzik. (kettõs akkor lehetsz ha elõször voltál amerikai és utána felveszed a magyart is.)
min. 5 év. de nem automatikus, van aki 20 éve vár zöldkártyával
A kérdező hozzászólása: mondjuk 6 év az USA-ban szerintem annak elég kéne lennie, hogy a nyelvtudása felfejlõdjön
A kérdező hozzászólása: van amerikai-magyar kettõs állampolgárság vagy le kell mondani a magyarról?
Van, en is az vagyok. Nem kell lemondani a magyarrol!
Van egy kerdes a vizsgakerdesek kozott, h mire teszunk fogadalmat az eskunel. Az egyik valasz: give up loyalty to other country. Vagyis le kell mondani a magyar allampolgarsagrol. De nem tiltjak a tobbes allampolgarsagot csak nem ismerik el. Es annyi allampolgar lehetsz, ahany csak akarsz. Ferjem Roman szuletese reven. Magyar honositassal es naturalizacio utjan amerikai. Ebben a sorrendben. En magyar vagyok es Kb. 2 honap mulva amerikai is leszek.
A 'kulugyminiszterium' weboldalarol: A U.S. citizen may acquire foreign citizenship by marriage, or a person naturalized as a U.S. citizen may not lose the citizenship of the country of birth. ergo a magyar allampolgi akit felesketnek amcsiva, nem fogja elvesziteni a magyar polgarsagat. Ennyi


Hol tudnám megvásárolni a Jackie Siberg Baba-móka könyvet? Vagy ha esetleg van valakinek és eladná megköszönném.

Legjobb válasz: http://bookline.hu/product/home!execute.action;jsessionid=tP..

http://bookline.hu/product/home!execute.action;jsessionid=tP..
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi a linket, de sajnos nem találom ott.te megtaláltad?Köszi.
A kérdező hozzászólása: Megvan, de ez másik könyv:) http://webshop.animare.hu/babamoka+a+szulestestol+haromeves+.. Nekem ez kellene.

Meg van valakinek a Rome Total War és a Barbarian Invasion magyarítása? Sehol se találtam mindenhonnan levették ha meg van valakinek az írjon és meg adom neki az e-mail címemet.

Legjobb válasz: Rome Total War magyarosítás itt ***** Rome: Total War - Barbarian Invasion magyarosítás itt ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

Rome Total War magyarosítás itt ***** Rome: Total War - Barbarian Invasion magyarosítás itt ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Kössz, öreg, nagy vagy.

Mik a tünetei, ha sérve van valakinek?

Egy hónapja alhasi m?tétem volt. Nem emelhetek, vigyázok is, de tudni szeretném milyen tünetei vannak egy esetleges kezd?d? sérvnek. A nagyobbik vágásom nem húzódik, de van 2 db kb 1cm-es , amelyek húzódnak és nem tudom ez normális vagy esetleg jobban kell vigyáznom.

Legjobb válasz: Amennyire én tudom,kezdõdõ hasi sérv (amikor még csak sérvkapu keletkezik,vagyis a hasi izomszövet egy ponton elgyengül,elvékonyodik majd szétnyílik) lehet tünetmentes,vagy tünete lehet az adott területen fennálló feszítõ fájdalom.A sérvkapu kialakulását teljes biztonsággal megállapítani ultrahang vizsgálattal lehet,mivel ha valaki teltebb,a hasi zsírpárnák miatt kitapintani még sebész is nehezen tudja.Ha viszont már kialakult maga a sérv,akkor a sérvkapun át a hasüregi szervek (belek) kis része kitüremkedik,ami egy látható,tapintható dudorban nyilvánul meg,ami köhögés,tüsszentés,hasprés hatására jobban kitüremkedik,fekve pedig kevésbé érezhetõ.Ha aggodalmaid vannak,szerintem az a biztos,ha felkeresed a mûtétet végzõ sebészedet,és megkérdezed õt errõl.

Amennyire én tudom, kezdõdõ hasi sérv (amikor még csak sérvkapu keletkezik, vagyis a hasi izomszövet egy ponton elgyengül, elvékonyodik majd szétnyílik) lehet tünetmentes, vagy tünete lehet az adott területen fennálló feszítõ fájdalom.A sérvkapu kialakulását teljes biztonsággal megállapítani ultrahang vizsgálattal lehet, mivel ha valaki teltebb, a hasi zsírpárnák miatt kitapintani még sebész is nehezen tudja.Ha viszont már kialakult maga a sérv, akkor a sérvkapun át a hasüregi szervek (belek) kis része kitüremkedik, ami egy látható, tapintható dudorban nyilvánul meg, ami köhögés, tüsszentés, hasprés hatására jobban kitüremkedik, fekve pedig kevésbé érezhetõ.Ha aggodalmaid vannak, szerintem az a biztos, ha felkeresed a mûtétet végzõ sebészedet, és megkérdezed õt errõl.

Miért van az hogy ha babám velem van napközbe, alig alszik, egyfolytában nyűgi, ha ott hagyom sir? Ha itt van valaki, vagy itthon a férjem olyan mint egy kisangyal. Pedig akkor sem folglakozunk vele egyfolytában.

Unatkozik velem?9hetes

Legjobb válasz: Gondolom nyugodtabb vagy ha a férjed is ott van veletek, babád megérzi. Ennyi. Egyébkénk nagyon kicsi még, nem kell messzemenõ következtetéseket levonni a viselkedésébõl, hidd el hétrõl hétre könnyebb lesz.

Gondolom nyugodtabb vagy ha a férjed is ott van veletek, babád megérzi. Ennyi. Egyébkénk nagyon kicsi még, nem kell messzemenõ következtetéseket levonni a viselkedésébõl, hidd el hétrõl hétre könnyebb lesz.
Azt hittem, 9 hónaposról irsz...nagyon kicsi még!:)
Jobban észreveszed, ha ketten vagytok. Foglald el magad!

Sárgatest elégtelensége mitől van valakinek? Illetve mik a tünetek? Lehet ettől, hogy nem tapad meg a baba, ha ez van valakinek?

Legjobb válasz: Endokrin gondok (hormonális), vagy anyagcsere gondok okozzák, és okozhatja azt, hogy nem tud megtapadni a megtermékenyített petesejt, vagy jellemzõen még a 9-11. hét között okoz gondot, vetélést ne adj'Isten. Progeszteron pótlással kezelhetõ.

Endokrin gondok (hormonális), vagy anyagcsere gondok okozzák, és okozhatja azt, hogy nem tud megtapadni a megtermékenyített petesejt, vagy jellemzõen még a 9-11. hét között okoz gondot, vetélést ne adj'Isten. Progeszteron pótlással kezelhetõ.
A kérdező hozzászólása: köszi

Ha a párommal válunk és van két gyerek, és én munkanélküli vagyok, akkor neki fogják ítélni?

voltaképp arra is kíváncsi lennék , hogy hogyan lehet lehet elviselni, ha más n?(az ? új párja)kezei alatt vannak a gyerekek, illetve, ha nálam is lennének, hogyan dolgozható fel egy idegen (akár kedves/tündéri)n? jelenlétét??

Legjobb válasz: Szep jovokepet latsz a paroddal :D Es ennek ellenere hozza akarsz menni? Amugy mas tenyezok is befolyasoljak a gyerekelhelyezest, nem csak az anyagiak. Egy hazassagban mindket felnek dolgoznia kell, ne a munkanelkuliseg legyen a fo celod. Egy masik no jelenletet, foleg ha tunderi, nagyon nehez elviselni, a feltekenyseg felemeszt, amikor arra gondolsz, hogy a szeretett ferfi jobban szeret valaki mast, az pedig megrosszabb, ha a gyerekek is jobbnak tartjak mint teged. Es vegul, ha ilyeneken gondolkodsz, akkor kezdj el keresni valami szabadidos elfoglaltsagot, amivel lekotheted magad, mert igy beledilizel majd az ilyesfajta aggodalmaidba.

Szep jovokepet latsz a paroddal :D Es ennek ellenere hozza akarsz menni? Amugy mas tenyezok is befolyasoljak a gyerekelhelyezest, nem csak az anyagiak. Egy hazassagban mindket felnek dolgoznia kell, ne a munkanelkuliseg legyen a fo celod. Egy masik no jelenletet, foleg ha tunderi, nagyon nehez elviselni, a feltekenyseg felemeszt, amikor arra gondolsz, hogy a szeretett ferfi jobban szeret valaki mast, az pedig megrosszabb, ha a gyerekek is jobbnak tartjak mint teged. Es vegul, ha ilyeneken gondolkodsz, akkor kezdj el keresni valami szabadidos elfoglaltsagot, amivel lekotheted magad, mert igy beledilizel majd az ilyesfajta aggodalmaidba.
Ha még nem mentél férjhez, de már a válás foglalkoztat, akkor talán át kéne ezt alaposan gondolnod... Egy válás mindenképpen megviseli a gyereket, akármilyen "szépen" zajlik, de általában ez sosem szép. Hogy a kérdéseidre is válaszoljak: Az, hogy anya munkanélküli, attól még nem feltétlenül kerülnek a gyerekek az apához, mivel egy anyától nagyon nehéz elszakítani a gyereket (ilyen eset, ha az anya alkoholista, drogfüggõ, vagy olyan életet él, stb.). Függ a gyermek korától, amíg pici, még csak el sem viheti az apja láthatáskor, csak az anya jelenlétében láthatja. Az, hogy milyen viszony alakul ki a mostohaszülõ (akár nõ, akár férfi) és a gyermek között, az függ a mostohától és a saját szülõktõl is, de általában a gyerekek érzik, hogy ki szereti õket és milyen módon közelednek felé. Nekem 2 éves koromban váltak el a szüleim, anyukám új párjával mindig utáltuk egymást, apukám új felesége viszont úgy szeretett, mintha anyám helyett anyám lenne (még apunál is jobban). A legrosszabb, amikor a szülõk harcolnak és a másik új párját mindenáron el akarják ásni a gyerek elõtt. Kívánom, hogy sose kerülj ilyen helyzetbe és beszéld ezt meg a pároddal. Ha már most ilyeneken gondolkodsz, akkor talán ki kéne lépni ebbõl a kapcsolatból, nehogy késõbb a gyereke(i)den csattanjon az ostor...
Szia! Sürgõsen térj észhez, ilyen kapcsolatba könyörgöm ne szülj gyerekeket, inkább keress egy kedves, szeretõ férfit, aki szívbõl ÉDESAPA tud lenni... Ne egy ilyen állatot... Bár gondolom pénzes a fickó, ha Te mosolyogva elviseled a megaláztatásokat...
Micsoda?Nem vagy semmi...biztos férjhez szeretnél menni? Ha netán férjhez mész, és netán lesz 2 gyereketek, és netán elváltok, és neki netán lesz egy uj barátnõje, elég könnyen feldolgozzzák az uj nõ jelenlétén az életükben, ha megismerik, a nõ is normális, és te sem fûtöd õket ellene, igy könnyebben fel tudják dolgoznihogy igen, apának uj párja van, de attól nagyon szeret minket, stb.Ha noincs munkád az nyomhat a latban, de nem perdöntõ.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat most még jobban félek, ok hogy a gyermekek bírnak alkalmazkodni (ha odafigyelünk rájuk), de én tényleg belebetegednék a féltékenységbe hát igen, lehet nem megyek bele a páromon tisztán látszik, hogy nem igazából/önzetlenül szeret, mert betegesen féltékeny tehát csak birtokol. pl a haverjai elõtt direkt leéget/lejárat, csakhogy azok ne vessenek rám szemet.és nem egyszer együtt röhögtek rajtam.
Utolsó vagyok, nem azt akartam irni hogy elég könnyen feldolgozzák, hanem hogy könnyebben feldolgozzák...
De ez még nem zárja ki hogy igazán szeret...
Szerintem pakolj össze már most, s menekülj el a gyerekekkel. Ha tiéd a lakás, jelentsd ki a párod, s cseréld le a zárat. Egy ilyen embertõl ne várj semmi jót. A szerelem gyakran elhomályosítja a valóságot. Bár érzed, hogy valami nincs rendbe, mégis belemennél ebbe a kapcsolatba. Utána már késõ. A szerelmes nõ gyakran nem veszi észre párja rossz tulajdonságait, vagy h észreveszi, akkor úgy gondolja, majd megváltozik mellette, illetve ha gyereke születik. Sajnos azonban nem ez történik, mutatja ezt a sok anyaotthonban élõ családok. Bár gondolom félsz az elválástól, mert fenyeget, illetve féltékeny is, de kérhetsz távoltartást! Szerintem gondold meg, mielõtt összekötöd az életed ezzel az emberrel!
A kérdező hozzászólása: nem a pénz miatt, hanem önbizalom hiány miatt vagyok vele már annyi srácban csalódtam, õ az egyetlen aki velem komolyan tervez.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!