Találatok a következő kifejezésre: Ha a van ovszer ugyan ugy (11 db)

Ha a pasi nem figyeli, de az ovszer ki van hasadva eszre veszi-e? Illetve az ovszer ugy ki tud-e szakadni h a pasi eszre se veszi?

Legjobb válasz: ha korábban nem is, de aktus utáni levételkor biztosan észreveszi

ha korábban nem is, de aktus utáni levételkor biztosan észreveszi
Nem valószínû. Hallatszik a hangja.
Sajnos már jártam úgy hogy kiszakadt...és csaka végén vettem észre....:S
hát. gondold meg. megfogsz valamit egy gumikesztyûben, majd megfogod anélkül. ugyanaz az érzés? velem már 2x is elõfordult, és azonnal észrevettem, valamint igen, hangja is van, és nem, nem tud picit kiszakadni, meg nem tud rajta csak pici lyuk lenni, ha elszakad, a következõ lökésnél max gallér a bré tövében:D
hát én mindig ellenörzöm .... mielött elmegy megnézem (megfogom) hogy minden okés-e ...
Az óvszer nem tud úgy kiszakadni, hogy észre se vegye, mert ha az kiszakad, akkor egy rohadt nagy hasadás lesz az óvszeren. Direkt így találták ki...

Mennyi esélyem van, hogy terhes legyek, ha a 23. napon lefekszek a barátommal és 30-34 naposak a ciklusaim? (persze védekeznénk óvszerrel, csak Ugye Elõfordulhat, hogy kiszakad stb)

Legjobb válasz: Van esély,mert nem minden ovulációt jelez a szervezet... Normális márkájú óvszer,normálisan használva,amely méretben jól illeszkedik a péniszre NEM szakadhat el :)

Van esély, mert nem minden ovulációt jelez a szervezet... Normális márkájú óvszer, normálisan használva, amely méretben jól illeszkedik a péniszre NEM szakadhat el :)
Nem szakad ki, ha megfelelõ méretût vesztek, és a csücsökbõl kinyomjátok a levegõt felhúzáskor.
Mielõtt lefekszetek, vegyétek meg a babakelengyét.

Ugye jól tudom hogy bármilyen betegséget nem konkrétan attól lehet elkapni ha a ffi beleélvez a nőbe, hanem akár ha 1x is beteszi óvszer nélkül már meg van az esély rá?

Legjobb válasz: Persze, sõt orális szexnél is el lehet kapni betegségeket. Ezért csak akkor szexelj óvszer nélkül: egy, ha máshogy védekeztek, vagy gyereket akartok, kettõ, ha hosszú távú kapcsolat, és betegség esetén mindketten hajlandóak vagytok orvoshoz menni, és a kezelés idejére felfüggeszteni a nemi életet...

Persze, sõt orális szexnél is el lehet kapni betegségeket. Ezért csak akkor szexelj óvszer nélkül: egy, ha máshogy védekeztek, vagy gyereket akartok, kettõ, ha hosszú távú kapcsolat, és betegség esetén mindketten hajlandóak vagytok orvoshoz menni, és a kezelés idejére felfüggeszteni a nemi életet...
persze...
igen.. de kérlek olvass Wikipédiát mielõtt dugsz..
A kérdező hozzászólása: nem, én gumiban szoktam, hülye nem vagyok. Csak ismerõs lányon meglepõdtem aki SOK pasival gumi nélkül csinálta és az volt a fõ szempont hogy vegye ki mielõtt elmegy és akkor semmi gond...
vannak még hülyék, ezen nem kell meglepõdni.. ha van tartós kapcsolatod, akkor okés.. mondjuk az én pasim véradó, szal nem volt kétséges h merem vele nyomni gumi nélkül:D
01:22 A szomorú az, hogy nem csak a lány hülye, hanem azok a fiúk is, méghozzá nagyon. Örülök, hogy legalább te érted a lényeget! :)
na, vannak itt okos emberek is ! :)
még jó, hogy el lehet így is sõt elmondanám, hogy egy csóktól is el lehet , ha valami kis sérlüés van a szádban bejut ott is és el lehet kapni.

Ha a fiukon van ovszer ugyan ugy élvezik a szexet?

Legjobb válasz: nem én nem, sokkal jobb nélküle, jobb érzés.

nem én nem, sokkal jobb nélküle, jobb érzés.
nem, gumi nélkül beledurrani az igazi
Így van, ahogyan elõttem írta a hozzászóló, sokkal jobb közvetlenül érezni a hüvelyt mint gumin keresztül, szerintem sokkal jobb érzés.
Élvezzük - élvezzük, de az "orgazmus - érzés" mégsem az igazi, mert a gumi tompítja az érzést !
Elvileg igen lenne a válasz, de NEM!!! sokkal rosszabb óvszerrel szeretkezni, kényelmetlen picit stb... mikor elmegy a férfi akkor is szar nem részletezem most miért. De fõ a biztonság!!! Aqmíg kölcsönös megbízás nem alakul ki a partneredben és közted addig feltétlen szükséges!!! Ne hogy összeszedjetek egymástól v.mi bajt. Az ördög sohasem alszik
Megfelelõ óvszert kell választani. Vannak olyanok amik akár észrevehetetlenek. Persze biztos, hogy nem lesz ugyanolyan, de ki kell próbálni különbözõ gumikat..
Sokkal rosszabb
Gumiban olyan szexelni, mint gázmaszkban ibolyát szagolni v. gumiban olyan szexelni, mint zokniban lábat mosni. Most akkor szerinted milyen lehet?:P
Az én barátom azt mondta, teljesen ugyanolyan. De amúgy van extra vékony!
Embere válogatja, szerintem egyáltalán nem rosszabb.
a gumiban az igazi, nem kentek össze mindent
Én lány vagyok, mégis azt mondom, hogy anélkül jobb mindkettõnknek.
Nem. Gumival sokkal JOBB! Megnöveli a szeretkezés idõtartamát, ezzel emeli a minõségét, megszünteti a nem kívánt terhesség, és a lány egészsége miatti aggodalmat, és ez a szex élvezetét is elõsegíti.
elobb kezed ki, majd aztan en azt tanacsolnam.
Szerintem is inkább várjatok, amíg meggyógyulsz. Fertõzéssel amúgy sem lehet nagy élmény szeretkezni, egyikõtöknek sem: neked kellemetlen lehet a gyulladt nyálkahártya dörzsölése, párodnak pedig undorító lehet egy büdös, túrós folyás. Kezeld magad és 3-4 nap múlva rendben leszel.
Ne szeretkezzetek addig. Neked fájni fog, õ meg parázhat. Kibírjátok azt a pár napot. Ha meg nem, akkor te csinálhatod neki kézzel, szájjal, stb.

Ha nem használunk ovszert sem semmi védekezo eszkozt és tul van a barátnom a menstruált napokon akkor ugye nem lesz gyerek?

Legjobb válasz: Hát ha védekezés nélkül voltatok együtt és azóta megjött, akkor nagy valószínûséggel nem lesz baba. De ez nagy felelõtlenség. Védekezzetek, ha nem akartok babát.

Hát ha védekezés nélkül voltatok együtt és azóta megjött, akkor nagy valószínûséggel nem lesz baba. De ez nagy felelõtlenség. Védekezzetek, ha nem akartok babát.
Mármint az aktus óta jött meg neki?
A kérdező hozzászólása: Az aktus után jott meg neki.
Ha nem vett eszre valtozast, ez alatt ertem hogy vilagosabb, rozsaszines verzes jelentkezik, vagy rovidebb ideig tart (1-3 napig) akkor nincs ok aggodalomra.:)
Jobb ha van otthon. Durex extra thin a legjobb.
Osztom az elsõ véleményét... Kicsit drága, de megéri!
legyen nálad is. a bordázott is jó :)
Valami Durexet szerintem. Ha szeretnéd h hosszab legyen akkor Durex performa a megoldás. Különben meg szerintem ne akarj semmi extrát, pl ízesített, színes, bordázott stb. Egy egyszerû nem túl vékony gumit vegyél. És jó ha nálad is van. Lehet többször csináljátok és a srácnál nincs elég:) 22/f
A kérdező hozzászólása: De egyelõre nem szeretnék szedni. Ezért is kérdeztem a gumit.
Legjobb ha szedsz fogamzásgátlót aztán mindegy, hogy milyen gumit használ a palid.
A kérdező hozzászólása: Azt mondják hogy bordázottat elsõre ne. Ez igaz?
Én ezzel kezdtem és nem történt semmi baja. Aztán egy idõben kísérletezgettem, de egyik sem volt ennyire jó. Durex extra thin a menõ, a vastagabb óvszerek semmi élvezetet nem hagynak neked.
A kérdező hozzászólása: Az extra thinel nem lehet gond? A fiú már nem szûz, nem elõször használ, de én még igen.
Ja, és ne hogy azt hidd, hogy az óvszer nem szakadhat el! Fõleg ha elsõ alkalommal kell begyömöszölni a lukba. Inkább vastagabbat használj!
síkosítottat :D
Szerintem Lifestyles Ultra Safe-t vegyél. Az átlagnál nem vastagabb, de elég masszív óvszer. Ráadásul spermicides, ami biztonságot adhat, ha parázós vagy.

Ha óvszer van a pasi farkán, akkor úgy is lehet szopni?

És akkor legalább nem kéne spermát nyelni. De ez egy elég hülye kérdésnek számit,mert akkor minek vannak az izesitett óvszerek?:D

Legjobb válasz: Pontosan... Minek kérdezel olyat amire a válasz nyilvánvaló?? :D

Pontosan... Minek kérdezel olyat amire a válasz nyilvánvaló?? :D
Vannak olyanok amelyek nem alkalamsak orális szexre, de ezt fel is tüntetik a csomagoláson, az ízesítettek természetesen nem ebbe a kategóriába tartoznak.
elég kényelmetlen lehet úgy szopni, mert mivan ha véletlen lehúzod a gumit? De amúgy ha nem akarsz szopni, mondd meg a barátodnak.Én biztos nem fogom a barátnõmnek mondani, hogy szopjon le.Se*x élvezetesebb sztem.
Lehet. De akkor gyakorlatilag a becsomagolt farkát szopogatod... Biztos jó lehet a rágógumi ízû koton:) A spermát nem KELL lenyelni. Ez a te döntésed....
minek a malacnak zsebóra?
ha ízesítettel dugtok és utána leszopod elvileg akkor is kicsit olyan ízû lesz
Miért KÉNE lenyelni? Ha nem akarod, akkor nem a szádba élvezik, hanem kiveszi élvezés elõtt... gumival sz*pni neked se lesz jó, neki meg pláne
Én biztos nem szopnék le senkit gumival. Inkább sehogy. De amúgy igen, pl az ízesített arra van.
ha kifolyik, akkor igen. az óvszerbõl nem folyhat ki, ha kifolyik, akkor valamit nagyon rosszúl csináltok.
... vagy csak kiszakadt! Igen terhes lehetsz tõle! Ha kívül olyan, akkor kevés a kockázata, hog ybe kerüljön, de ha már bent is van... akkor baba lesz!
Fel ne húzz kettõt!!! Csak hamarabb kiszakad (súrlódik egymáson a két gumi). A mi a kérdést illeti: valszeg lyukas volt a teteje, vagy lehet h amikor felhúztad nem figyeltél rá hogy ne legyen a csücsiban levegõ (ugye akkor is kilyukadhat). Ilyenkor kell beszerezni a 72 órás tabit, és +1-et belõle h ha legközelebb baleset történik ne kelljen ilyedten rohangálni.
Ja még azt kihagytam, hogy a terhesség se mindig jön, ha van sperma bent, mert sok pár ugye hiába próbálkozik még sincs gyerek! De mivel ti nem akartok, inább ne kockáztassatok! inkább vegyetek fel két gumit
Az se biztos, hogy sperma volt, csak te gondolod annak. Lehet csak síma punciszaft volt.

Ha az első 3 vagy 4 löket gumi nélkül van, utána felhúzza a barátom az óvszert, abból nem lehet baj, ugye?

Csak ki szeretnénk próbálni mindketten, hogy milyen érzés nélküle, én nem szedek fogamzásgátlót, ezért minden esetben óvszerrel szoktunk szexelni. 18/L

Legjobb válasz: elõváladéktól is teherbe lehet esni, szóval nem ajánlom. 18/F

elõváladéktól is teherbe lehet esni, szóval nem ajánlom. 18/F
DE. De lehet kapni valami kapszulát, meg spermicides gélt.
Megeshet bármi! Ha ezen kattogsz már most akkor inkább ne hagyd neki :) Ér annyit pár lökés, mint egy hónap feszültség? Ha igen akkor....
menstruáció után egy hétig még legalább nem eshetsz teherbe. olyankor nyugodtan csinálhatjátok.
Próbáljátok ki! Hatalmas élmény! De három lökés után ne húzzatok már óvszert, az nagyon illúzióromboló! Mondd neki, hogy lökje ameddig nem érzi hogy mindjárt elélvez. Fiúknál az orgazmus megindulása(amikor már érzi hogy nincs visszaút) és a magömlés bekövetkezése között van 4-5 másodperc, az alatt vegye ki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!