Találatok a következő kifejezésre: Ha a van ovszer (102 db)

Csajok! Két kérdésem van: 1. Miben különbözik érzésileg ha a pasi óvszer nélkül hatol be? 2. Miért fáj, amikor egy bizonyos pontnál beljebb hatol a barátom? Szűzhártya nem szakadt még át? Viszont 1. szexnél véres volt az óvszer miután elmentünk.

Legjobb válasz: ha az óvszer véres volt, akk már rég bye-bye szûzhártya... :D Miért fáj? mert a méhnyakadat böködi a farkával. mondjuk. ez az egyik és a legvalószínûbb eshetõség. De lehet hogy a hüvelyed nem elég tág olyan mélyen... passz :/ Érzésileg? Ehh, gumival sokkal szarabb. Nem érezni a melegséget, a selymességet, meg még sok dolgot. f/20

ha az óvszer véres volt, akk már rég bye-bye szûzhártya... :D Miért fáj? mert a méhnyakadat böködi a farkával. mondjuk. ez az egyik és a legvalószínûbb eshetõség. De lehet hogy a hüvelyed nem elég tág olyan mélyen... passz :/ Érzésileg? Ehh, gumival sokkal szarabb. Nem érezni a melegséget, a selymességet, meg még sok dolgot. f/20
óvszer nélkül nekem is sokkal jobb!!! összehasonlíthatatlan 19/L
Nekem is sokkal jonn érzés óvszer nélkül, mint óvszerrel, nem is lehet összehasonlítani. S néhány póznál túl nagy a behatolás , ezért fáj. 21/L
minel szukebb annal jobb;)
Ja és a másik. ha kellõen ellazulsz és felszabadult leszel akkor az is be fog menni.
1.: neked semmi különösebb érzéssel nem jár. 2.: elhiszed nekem hogy nem kicsi a lyukad ??? :D:D:D olyan nincs, csak ne extra 35 centissel próbálkozz....
A kérdező hozzászólása: azaz akkor kicsi a lyukam:DXD barátom pénisze 17, 5 cm, és úgy kb 2-3cm nem megy be mert fáj... :D
1. Semmiben, csak a pasik hisztiznek, hogy nem éreznek semmit gumiban, a csajok észre sem veszik, hogy van-e vagy nincs. 2. Én is arra gondolok, hogy a méhnyakad bökdösi :) 23/L
nekem jobb ovszerrel, mert van rajta sikosito, meg valahogy tisztabbnak érzem a dolgot.
A kérdező hozzászólása: misszionárius pózba fájt, lovaglóba nem volt bennem teljesen, nemtudom meddig volt, de akkor nem fájt..

Szex közben miért csak alig érzek valamit ha a páromon óvszer van?

(Gumi nélkül veszélyes, és tablettát sem szeretnék szedni)

Legjobb válasz: biztos h az óvszer miatt??????

biztos h az óvszer miatt??????
A kérdező hozzászólása: nagy valószínûséggel hogy amiatt, mivel már többször is csináltuk gumi nélkül (megszakítással) és akkor nagyon élveztem!
fura....
na, ezek szerint van lány is, akit zavar az óvszer... :P

Ha a peniszeden ovszer van es szexkozben elovaladek megy bele es megtelik nem lyukadhat ki az ovszer?

Legjobb válasz: Az elõváladéktól nem telik meg! Mivel az elõváladék annyira kevés, hogy észre sem veszik. ÉS ha a kilövelt spermától és a dörzsölõdéstõl nem lyukad ki, akkor ettõl miért?

Az elõváladéktól nem telik meg! Mivel az elõváladék annyira kevés, hogy észre sem veszik. ÉS ha a kilövelt spermától és a dörzsölõdéstõl nem lyukad ki, akkor ettõl miért?
ma már elég megbízhatóó óvszereket kaphatunk, de ezen a kérdésen kicsit mosolyogtam:) ... ilyet szerintem még Te sem hallottál, hogy valakinek abból lett volna problémája, hogy az elõváladék mennyiségétõl kiszakadt az óvszer:) szóval nyugi, az elõváladék mennyisége annyira kicsi, hogy a legkissebb esély sem áll fent arra, hogy a gumi megsérüljön :)
Inkább nézz utána jobban a dolgoknak mielött szexelni kezdenél.Csak akkor menj bele hamár mindennel tisztában vagy és nem teszel fel uilyen kérdéseket.
Egyet értek az utolsóval és az elõtte lévõkkel is. Nagyon fiatal lehetsz még.. és még nem a szexen kellene, hogy járjon az eszed. Aztán meg a fiatal lányok sorra mennek abortuszra és majd együtt a fiúval csodálkoznak, hogy ugyan miért...
A kérdező hozzászólása: fiatal??? 20 eves az fiatal? de ha veletek is megesett volna az hogy nem mentel el es teli volt minden trutyival az ovszered szerintem ti bennetek is feltevodott volna a kerdes.
Minden fiunál másképp van kinek több kinek csak egy kis csepp.Hallottam olyat is hogy felizgult állapotban a srácnak még a gatyáján is átütött ami ugyebár kellemetlen de szexnél elõnyös ha nem óvszerrel csinálják. Óvszert szerintem szerkezetileg nem károsítja ebbõl baj nem lehet véleményem szerint, az a mennyiség nem okoz akkora plusz megterhelést a guminak hogy attól tönkremenjen.
Gumival olyan mintha zokniba mosnál lábat, [email protected]
A válasz egyszerû barátom, mert ugy az igazi! ugy érzitek csak igazán egymát. Mi a barátnmõmmel mindig óvszer nélkül csináljuk, mert csak ugy élvezzük igazán. Utáljuk a gumit, egyszer használtuk csak. Ha mindig óvszer nélkül csinálnátok, menne az tovább is bõven mint 10 perc! "be kell edzõdni":D 19/f
Nagy vagy zoknis szöveges fickó! :D De igaz, zöld ujj ment!
nekem pont fordítva van... az gáz??
princess: ez egyéni dolog...az én exeim között is volt aki csak gumival bírta sokáig, de volt aki meg csak gumi nélkül. Szóval nem kell parázni fiúk! :)
Szerintem a gumi néha jó dolog is lehet, mert ha véletlenül összejön egy váratlan gyerek, mit csinálsz? Elveteti a barátnõd, azzal kiolt egy ártatlan életet. Árvaházba adod, akkor késõbb milyen szülõ leszel. És hát olyan fiatalon apukának lenni sem olyan jó dolog.
Fogamzásgátlóról még senki sem hallott? minek ijeszgetni az embert a terhességgel, gyerekkel, árvaházzal meg ilyenekkel. Meg létezik 72órás tabletta is egyébként, meg azt miután beveszed még 4-5 napig nem termékeny az adott nõ.
A kedvenc hasonlatom erre: Gumiban b*szni olyan, mint gázmaszkban virágot szagolni :D:D:D
tegnap 13:07 "Fogamzásgátlóról még senki sem hallott?" De, csak a tegnap 09:32-es válaszoló nem. Most épp õ itt az ügyeletes kioktató ember a biztonságos szexrõl. Engem is meglepett eleinte, de a legtöbb ilyen kérdésnél mindig valaki bedobja ezt. Csak õ súlyosabb eset, mert már árvaházat vizionál...

Ha kb. 2 percig van bennem a barátom a legelején óvszerrel, aztán fájt s abbahagytuk, lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ha abszolút nem csinálta óvszer nélkül akkor nem vagy terhes. A fájdalomnak és a félig abbahagyásnak a teherbeesés szempontjából nincs jelentõsége. Ha abbahagyta õ is, és nem élvezett el kicsi az esélye, de mivel ismerjük már azt a huncut elõváladékot, azért van egy kicsi esély. De hát ti óvszerrel szerelmeskedtetek, úgyhogy nincs gond! A fájdalom okát kellene megkeresni. Általában lelki okok állnak mögötte. Saját tapasztalatból írom. Sok-sok sikosító és próbáld szex közben ellazítani az izmaidat, ne görcsölj!

Ha abszolút nem csinálta óvszer nélkül akkor nem vagy terhes. A fájdalomnak és a félig abbahagyásnak a teherbeesés szempontjából nincs jelentõsége. Ha abbahagyta õ is, és nem élvezett el kicsi az esélye, de mivel ismerjük már azt a huncut elõváladékot, azért van egy kicsi esély. De hát ti óvszerrel szerelmeskedtetek, úgyhogy nincs gond! A fájdalom okát kellene megkeresni. Általában lelki okok állnak mögötte. Saját tapasztalatból írom. Sok-sok sikosító és próbáld szex közben ellazítani az izmaidat, ne görcsölj!
Az is lehet, hogy épp peteérési fázisban vagy, ekkor is jelentkezhetnek alhasi fájdalmak, és ilyenkor a szeretkezés kimondottan kellemetlen érzés.

Ha a páromnak eperalergiája van az eper ízesítésű óvszer okozhat valami problémát nála?

Legjobb válasz: Nem hiszem, az óvszerbe nincs gyümölcskivonat csak mesterséges aroma.

Nem hiszem, az óvszerbe nincs gyümölcskivonat csak mesterséges aroma.
A kérdező hozzászólása: Szóval nem vagy benne biztos. Én biztosan szeretném tudni, nem venném a lelkemre ha...
sok köze nincs az eperhez.. semmi köze az eperhez.. mesterséges aroma csupán

Candidám van, ha a fogalmzásgátló az oka és abbahagyom, az óvszeren kívül mit használhatnék még ami nem hozná ki?

Yasminellet szedek már több mint fél éve. Az utóbbi 4 hónapban havonta, mindig a ciklus közepén előjött a hüvelygomba. Az elsőt egy nagyon erős antibiotikum kezelés hozta ki, de azóta nem múlik. Már tényleg mindent megtettem a gyógyulás érdekében amit csak lehet. - Candida diétán vagyok (a szigorú szakaszát már 2 hónapja tartom) sosem bűnöztem benne - grapefruit cseppeket szedek - lecseréltem a bugyiaimat hagyományos fazonú pamut bugyikra - a törölközőimet és a bugyikat mindig főzőmosással mosom és vasalom is őket - állandó partnerem van, aki szintén volt kezelve - probiotikumot szedek a bélflóra helyreállítására - fokhagyma kapszulát mindennap, mert az csíraölő - nem használok intim mosakodót meg semmi ilyesmit - soha nem ülök rá idegen wc-re - a sok kezelés után, mindig visszaállítottam a hüvelyflórámat, illetve igyekeztem, most pl gynophylus hüvelykapszulával de miközben használtam, már aközben visszajött a fertőzés Már tényleg csak a fogamzásgátlóra tudok gyanakodni. Viszont ha azt leteszem, akkor mi az a védekezés mód az óvszeren kívül ami nem hozná el ezt a fertőzést? Az óvszerben nem bízom. Valamint ha abbahagyom a fogamzásgátlót, akkor a következő hónapban már nem fog visszajönni a probléma? Van akinek ez segített? 21L

Legjobb válasz: Miért nem bízol az óvszerben? A tabletta mellett a legbiztonságosabb olyan védekezési módszer, ami fiataloknak (nem szült nõknek) is megfelelõ. Ha normálisan használod, nincs vele gond. Ha mindenképp alternatíva kell: spermicid és megszakítás együtt vagy pesszárium és megszakítás együtt. Külön egyiket se ajánlom. De nem gondolnám, hogy ezek az óvszernél nagyobb biztonságot nyújtanak, kb. ugyanannyit. Óvszernél legalább látod ha gond van.

Miért nem bízol az óvszerben? A tabletta mellett a legbiztonságosabb olyan védekezési módszer, ami fiataloknak (nem szült nõknek) is megfelelõ. Ha normálisan használod, nincs vele gond. Ha mindenképp alternatíva kell: spermicid és megszakítás együtt vagy pesszárium és megszakítás együtt. Külön egyiket se ajánlom. De nem gondolnám, hogy ezek az óvszernél nagyobb biztonságot nyújtanak, kb. ugyanannyit. Óvszernél legalább látod ha gond van.
A kérdező hozzászólása: Azért nem bízom az óvszerben, mert a mostani párom ha fáradt, szeretkezés közben néha elpuhul. Persze nem amikor bennem van, de egy pózváltásnál könnyen megesik. Ez nála azért van mert fáradt, tehát reggel pl sosincs ilyen gond. Viszont esténként általában és az óvszerben ha elpuhul akkor mégis mit tudnánk csinálni? Ilyenkor általában a számmal segítek rá neki, de óvszerben nem lenne hatásos.
Hát ilyen helyzetben a többi megoldással is cseszheted, már elnézést a kifejezésért. Azért a spermicid nem hiszem, hogy túl kellemes ízû. Más ötletem nem igazán van. Ha annyira fáradt, miért szexeltek? Miért nem akkor szexeltek, mikor kipihent?:D vagy olyan sosincs? Mondjuk reggeli szex?:P
A kérdező hozzászólása: Mert sajnos nem együtt lakunk hanem külön-külön a szüleinkkel és ritkán tudunk együtt aludni. És azért szexelünk mert kívánjuk. Az elején neki sincs vele gondja csak közben jelenik meg.
Akkor ne nyújtsátok el annyira. Egyébként óvszerben is lehet orál. A biztonságos megoldásokat fent leírtam. De mivel mind a kettõ csak spermiciddel együtt megbízható, így az ugyanúgy nem jó, mint a gumi. Esetleg pesszárium és megszakítás. A többi módszer vagy nem alkalmazható, mert még nem szültél, vagy hormonos, ami ugyanúgy szétcseszi a hüvelyflórád, vagy nem megbízható.
Amióta nem szedem a fogamzásgátlót, sokkal ritkábban van gombám. Évente ha egyszer vagy még ritkábban, s csak ha legyengülök. Míg szedtem, nekem is szinte havonta elõjött. Viszont a nem jól megválasztott óvszer is elõhozhatja a gombát, ha annyira érzékeny vagy (nekem csak a váltás utáni elsõ idõkben okozott problémát). A spermicides óvszereket ilyenkor kerülni kell, mivel sokkal jobban felborítják a hüvelyflórát. Van a dr. Müllernek egy teafás óvszere, azt kifejezetten ilyen esetekre ajánlják. Gomba ellen megelõzésre. Pesten sok helyen kapni, én még nem próbáltam, mert itt helyben nem kapni. http://netbio.hu/spd/NetBio_704148/Dr_Muller_teafa_ovszer_3d.. A teafaolajat önmagában is ajánlom. Langyos vízzel hígítva , külsõ lemosóként nagyon hatásos a gomba ellen. Plusz hajszárítóval szárítsd meg magad odalent. A vizes környezet is kedvez a gombának. Összességében szerintem megéri váltani ebben az esetben tablettáról óvszerre. A tartós, rendszeres idõközönként visszatérõ gombafertõzés ugyanis idõvel meddõségi problémákhoz vezethet. Ha az óvszerben lelankad a párod, akkor finoman kézzel is segíthetsz.
1. Fordítva teszi fel. 2. Kicsi az óvszer. 3. Elakad valamiben. :)
Mert fordítva tette fel! Én a helyedben nem bíznék a tudományában és ha sikerül is felhúznia, akkor is védekeznék mellette más módszerrel is!
Bizonyára túl vastag neki. Vannak ún. Afrikai tipusú óvszerek amelyeknek szélesebb az átmérõjük. Vagy pedig "félútnál" a két hüvelykujjával óvatosan alányúl, picit széthúzza a mutatóujjaival pedig tovább tekeri. Ne körömmel!!!
próbáljátok fordítva.
szerintem is fordítsa meg, de ennyi esze hogy van?
LOL.

Ha a barátnőmnek hüvelygombája van akkor nekem lehet valami bajom hogyha óvszer nélkül szeretkezünk? Esetleg orálisan elégitem ki?

Legjobb válasz: Igen,ha óvszer nélkül szeretkeztek te is elkaphatod, és sajos a férfiaknál nem mindig jár tünettel,ha nem érzel semmit akkor is visszafertözheted.

Igen, ha óvszer nélkül szeretkeztek te is elkaphatod, és sajos a férfiaknál nem mindig jár tünettel, ha nem érzel semmit akkor is visszafertözheted.
Altalaban a ferfiak tunetmentes hordozok, ha elkapod tole te is kell kezeld mert maskepp nem fog elmulni, valamint a fehernemut es torolkozoket nem eleg 90 fokon kimosni, ki kell fozni oket.
én elkaptam bnõmtõl... elég kellemetlen volt, de mondjuk pár nap alatt átment rajtam. De amíg mind2-en meg nem gyógyultok, addig none szex. és amikor bnõd megy nõgyógyászhoz, szóljon, hogy írjon föl neked is gyógyszert.
igen elkaphatod. szóval mindeképpen kell óvszer. ha már megtörtént, menjetek el nõgyógyászhoz és õ majd felír valamit, amit közösen kell szednetek.
Gyógyszer:D nem kell egybõl durva dolgokra gondolni. Csak a súlyos és felülfertõzött gombára adnak gyógyszert. Sokkal célszerûbb ha veszel magadnak egy canesten krémet recept nélkül a patikában pár száz forintért, és ha a barátnõd észleli a gombásodás lehetõségét, akkor mind a ketten nekiálltok és kezelitek a problémát és ha nem múlik el a dolog 1 héten belül akkor orvoshoz fordultok. Nagyon fontos h ne sexeljetek míg a fertõzés gyanúja fenn áll.
ja a végét nem láttam, bocsi, ha orálisan elégíted ki, akkor is elkaphatsz valamit, de csak a szádban természetesen
Mindenkeppen az orvos dolga hogy eldontse a kezelest, nem erdemes otthon veny nelkuli dolgokkal kiserletezni amig nem tudja az ember a pontos diagnozist.

Ha a pasi nem figyeli, de az ovszer ki van hasadva eszre veszi-e? Illetve az ovszer ugy ki tud-e szakadni h a pasi eszre se veszi?

Legjobb válasz: ha korábban nem is, de aktus utáni levételkor biztosan észreveszi

ha korábban nem is, de aktus utáni levételkor biztosan észreveszi
Nem valószínû. Hallatszik a hangja.
Sajnos már jártam úgy hogy kiszakadt...és csaka végén vettem észre....:S
hát. gondold meg. megfogsz valamit egy gumikesztyûben, majd megfogod anélkül. ugyanaz az érzés? velem már 2x is elõfordult, és azonnal észrevettem, valamint igen, hangja is van, és nem, nem tud picit kiszakadni, meg nem tud rajta csak pici lyuk lenni, ha elszakad, a következõ lökésnél max gallér a bré tövében:D
hát én mindig ellenörzöm .... mielött elmegy megnézem (megfogom) hogy minden okés-e ...
Az óvszer nem tud úgy kiszakadni, hogy észre se vegye, mert ha az kiszakad, akkor egy rohadt nagy hasadás lesz az óvszeren. Direkt így találták ki...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!