Találatok a következő kifejezésre: Ha a van gond lehet (200 db)

Ha a párommal van gond lehet rajta segiteni valamivel? Most megy vizsgálatra. Mennyi ideig tart és hogy zajlik az egész?

Legjobb válasz: Mi otthon csináltuk a dolgot, mert van olyan lehetõség, hogy otthon megcsináljuk, és fél órán belül be kell vele érni. Ott egybõl vizsgálják mikroszkóp alatt (ha rendes a doki, ti is betekintést nyerhettek ebbe:) legalábbis nekünk sikerült. Szóval megvizsgálják, és másnap reggel lehet már menni az eredményért. Ennyi. Az egészben az volt a férjemnek a legrosszabb, hogy pontosan 7:00-kor reggel neki kellett állni, 7:05-re el kellett készülni, gyors öltözés, és tûz, hogy fél órán belül beérjünk vele. Ezt már kétszer megcsinálta, úgyhogy minden elismerésem neki:) De hát a gyerekért ugye meg kell szenvedni:)

Mi otthon csináltuk a dolgot, mert van olyan lehetõség, hogy otthon megcsináljuk, és fél órán belül be kell vele érni. Ott egybõl vizsgálják mikroszkóp alatt (ha rendes a doki, ti is betekintést nyerhettek ebbe:) legalábbis nekünk sikerült. Szóval megvizsgálják, és másnap reggel lehet már menni az eredményért. Ennyi. Az egészben az volt a férjemnek a legrosszabb, hogy pontosan 7:00-kor reggel neki kellett állni, 7:05-re el kellett készülni, gyors öltözés, és tûz, hogy fél órán belül beérjünk vele. Ezt már kétszer megcsinálta, úgyhogy minden elismerésem neki:) De hát a gyerekért ugye meg kell szenvedni:)
A kérdező hozzászólása: és minden ok nálatok?
Ne aggódj! Az orvosom azt mondta, hogy kár idegeskedni, mert ma már ha van egyetlen épp hímivarsejt és egyetlen épp petesejt, akkor abból lehet baba. Nem hiszem, hogy olyan nagy gond lenne a párodnál, amire nincs megoldás. Nálunk volt egy kis tesztoszteron hiány, most szedi a 2. havi gyógyszeres kúrát és már javul is a helyzet. Nagyon fejlett az orvostudomány, bízz benne és nagyon fontos, hogy a párodat bíztasd, mert itt nagyon komoly dolog derül ki:tud gyermeket nemzeni, vagy csak segítséggel. Bárhogy is alakul, állj mellette, legyél ott a vizsgálatkor. Sok sikert, remélem minden rendben lesz nálatok!
Az elsõ válaszoló: Kevés spermiumszámmal rendelkezik, ezért clostilbegyt kúrát kapott 1 hónapig, aztán visszamentünk még egy vizsgálatot kértek, hogy van e diferencia, és volt, mert 30millióval több lett, mint elõtte. Egyébként már majdnem 2 éve próbálkozunk.Nagyon nehéz mindkettõnknek lelkileg. Ahogy az elõttem szóló is mondta, akármi derül ki, ne okold a párodat, hanem állj mellette, mert erre a kapcsolat is rámehet. (az én férjem az elején azt mondta, keress mást, mert én nemtudok neked gyereket csinálni.még erre sem vagyok képes..) De nem adtuk fel, és nem is fogjuk feladni soha. Egymást lelkileg támogatni kell, bármilyen nehéz is... Nagyon sok sikert kívánok nektek:)
Az én férjemet Szeged vizsgálták. Bement, manuálisan megtapogatta a doki a zacsikat(semmi komoly), aztán beküldték egy elkülönített helyiségbe egy pohárral, ott gyártott mintát és egy hét múlva volt eredmény. Azt mondták, hogy azért kell egy hét mert valami (nem értek hozzá) tenyésztési idõt ki kell várni. Szerencsére minden rendben volt. Az nagyon jó, hogy elmegy a párod kivizsgáltatni magát, sok férfi tart ettõl és a végtelenségig halasztja a dolog, szóval ezért kaphat egy dicséretet. Sokkal okosabbak lesztek ezután. És tényleg a legtöbb probléma kezelhetõ.
Szia!Nekünk is ugynez a próblémánk!Mi az 1.számú NÕi Klinikára mentünk, ki kellett tölteni egy papirt, én négy vérvételen vettem részt, a páromnak agusztus 21.-én kell mennie vizsgálatra, utána pedig még egyre!Mi 2.5 éve probálkozunk!Kitartás!!!

16 hetesen mitől lehet ha kicsit olyan mintha görcsölne a hasam ott ahol a baba van? Gond lehet? Pici szurkálásokat érzek.

Legjobb válasz: szia!nekem is ugyan ezek a tünetek,én pedig csak 10 hetes vagyok,de azt mondjak hogy ez normalis,mert a pici növekszik nyúlnak a szalagok,ezért van,de énis inkabb megkerdem a dokit,õ biztosabbat mond.De remélem nincs mit aggodni:) kellemes babavárást 10hetes kismama

szia!nekem is ugyan ezek a tünetek, én pedig csak 10 hetes vagyok, de azt mondjak hogy ez normalis, mert a pici növekszik nyúlnak a szalagok, ezért van, de énis inkabb megkerdem a dokit, õ biztosabbat mond.De remélem nincs mit aggodni:) kellemes babavárást 10hetes kismama
Szia! Valószinüleg nõ a pocakod. A méhet, petefészkeket a hasadban szalagok rögzítik.Ezek a pocak növekedésével nyúlnak, rövid nyilaló, szurkáló érzésekkel. Magne B6 javasolt, segíti az izmok ernyedését. El fog múlni, ha erõsödnének feltétlenül szólj róla orvosodnak tanácsadáson.
Ne aggódjatok, nincsen semmi baj.Biztosra tudom, hogy nyúlnak a szalagok, változik a test.Semmi ok aggodalomra.A doki is ezt fogja mondani. 20 hetes pocakos, akinek ugyan ezek voltak a bajai az elején.Boldog babavárást nektek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, sokat segítettetek! jó egészséget mindenkinek, és boldog babavárást, és sok kitartást!

Egy hete nagyon halvány csíkos terhességi teszteket produkálok; a csík nem erősödik, alig kivehetően de ott van. Gond lehet ha nem erősödött a csík, ugyanolyan halvány maradt egy héttel később is?

Vagy feltétlenül er?sebben kellene már látszódnia? Közel egy éves próbálkozás után ez az els? reménysugár. :)

Legjobb válasz: össze-vissza van a ciklusom, ezt nehéz megmondani, de volt egy nap 1 barna csepp, most azt mondanám hogy akkor volt a beágyazódás, ennek most 10 napja. szerinted még van remény? olvastam olyat hogy valalkinek végig csak halvány csíkja volt.

A kérdező hozzászólása: össze-vissza van a ciklusom, ezt nehéz megmondani, de volt egy nap 1 barna csepp, most azt mondanám hogy akkor volt a beágyazódás, ennek most 10 napja. szerinted még van remény? olvastam olyat hogy valalkinek végig csak halvány csíkja volt.
Kb most vagyok 6 hetes kismama nekem se mutatta ki erõsebben . Drukkolok
Elvileg (!) erõsödnie kéne, de ez sem törvényszerû...Egyféle tesztet próbáltál?
A kérdező hozzászólása: Nem többfélét, clearblue-t, gabrielt; medilab; mindegyik nagyon halvány, annyi történt hogy 10 perc helyett talán korábban jelent meg a csík.
Akkor van remény, lehet, hogy még kevés a hcg. Mióta nem jött meg?
A kérdező hozzászólása: de jó ezt hallanni!!! :) én hétfõn kérek idõpontot az orvosomtól; nem tudom mikorra ad, nyolcadik hétnél korábban nem szokott vizsgálni. a tiédet gonodolom már megerõsítette az orvos, gratulálok!!! (csak holnap reggel egy kicsit lenne erõsebb csíkom)
6 hetes kismami neked mennyire volt halvány a teszt én gabriellel teszteltem és látható de halvány vonalacska van elméletileg én is 6 hetes.Még nem voltam dokinál.
Irj privit nekem kedves kérdezõ.Ha van kedved vegyél fel [email protected] ird meg mi lett mert nagyon kivi vagyok.
A kérdező hozzászólása: látható volt, nem képzeltem oda, a férjem is látta (õ ellenõrzi hogy csak képzelõdöm e :) ); de nem volt erõs; éppen látható de halvány; holnap reggel csinálok újra egy Gabriel tesztet, ha azon is ott lesz a halvány vonal akkor megnyugszom. 6 hét 6 napos vagyok elvileg; de szerintem késõbb volt peteérésem és amúgy is 34 napos ciklusaim vannak; én azt mondanám hogy most járok 5 hét 5 napnál. Az elsõ Gabrieles tesztem 20 perc után lett "csíkos"; a tegnapelõtti 5 perc után. Te sokat teszteltél?


A kérdező hozzászólása: Opsz csak 1 mi lehet a gond :) Szval a töltõ nem hp de 19V és 4, 74A ami kell a gépnek. Ezenfelül ha kihúzom halkan sípol a töltõ.
Kapott folyadékot a gép?
A kérdező hozzászólása: Nem tudok róla érte e folyadék vagy sem.Használtan vásároltam.De nem a gép zizeg hanem a töltõ, és csak akkor ha nincs bedugva a gépbe.
Amikor megvetted, akkor is volt ilyen gondja, vagy csak nemrég kezdõdött?
A kérdező hozzászólása: Nos, tudtam a problémáról.Még nagy gond nem is lenne, csak azt találom érdekesnek, hogy töltõ nélkül akkuról nincs semmi hiba.Esetleg az usb gondokra egy pcmci kártya megoldás lehet ami ad úesbét? :) Esetleg egy új töltõ?Vagy laptop hiba? A töltõ hibára csak a sípolás miatt gyanakodnék.. Szerinted?

Mobiltelefonon be- és kijövő híváskor is csak akkor hallanak engem, ha be van dugva a fülhallgató a telefonomba! Mi lehet a gond?

Szóval amikor engem hívnak, vagy én hívok valakit, akkor én tökéletesen hallok mindent, viszont engem nem hallanak, csak akkor, hogy ha a telefonomba bedugom a fülhallgatót és azon keresztül beszélek. Lehet valamit kezdeni ezzel a problémával, vagy el kell vinnem szervizbe a telefont?

Legjobb válasz: Lehet érintkezési hiba, lehet hogy mocskos a mikrofon. Szoftveresen nem hiszem h gond van.

Lehet érintkezési hiba, lehet hogy mocskos a mikrofon. Szoftveresen nem hiszem h gond van.
Vagy a mikrofonod rossz, vagy a csatlakozó. Szervízbe vele.

Lehet e gond a teherbeesésnél ha a férjem vére negativ AB az enyém meg pozitiv A, vagy csak a negativ anyukáknál van gond?

Legjobb válasz: A teherbeesés szempontjából lényegtelen a vércsoport. Amúgy is csak akkor van jelentõsége, hogyha a nõ vére negatív. Akkor a gyermek születése után injekciót kap, hogy a következõ terhességnél ne legyen gond. De ha a nõ pozitív, akkor mindegy, hogy milyen a férfi vércsoportja, a teherbeesést meg amúgy sem befolyásolja.

A teherbeesés szempontjából lényegtelen a vércsoport. Amúgy is csak akkor van jelentõsége, hogyha a nõ vére negatív. Akkor a gyermek születése után injekciót kap, hogy a következõ terhességnél ne legyen gond. De ha a nõ pozitív, akkor mindegy, hogy milyen a férfi vércsoportja, a teherbeesést meg amúgy sem befolyásolja.
elsõ elmondta a lényeget ha RH pozitiv vagy akkor nincs okod aggodni :)
A kérdező hozzászólása: nagyon széppen köszönöm, sokat segitettetek!

Ha a repülőjegyen van egy apró névelírási hiba, akkor már gond lehet ebből?

A második keresztnevem Szimonetta, de a repülőjegyen Simonetta van írva. (nem én rendeltem meg, szóval nem én tehetek erről a hibáról) viszont csak a 2. keresztnevem: pléda név Nagy Anna Szimonetta A repülőjegyen stimmel minden, csak így van írva: Nagy Anna Simonetta Ugye ez nem akkora nagy baj? köszi előre is a választ

Legjobb válasz: Ebbõl nem lesz gond.

Ebbõl nem lesz gond.
Senkit nem fog érdekelni.
szerintem sem
Nekem meg ékezetes a vezetéknevem. Az "ü" betû helyett "u" betût írtak a jegyre. Nem kötöttek bele. :)
"Nekem meg ékezetes a vezetéknevem. Az "ü" betû helyett "u" betût írtak a jegyre. Nem kötöttek bele. :) " Mivel sok foglalási rendszer nem is kezeli az ékezetes betûket így ebbõl nem is lehet gond... Próbálj meg pl. akár csak a wizzairnél ékezetes nevet megadni, nem fogja engedni. Kedves Simonetta! Ne aggódj emiatt. Nem számít az az 1 betû. Hivatalosan amúgy 3 karakter eltérésig szokták elírásnak, gépelési hibának tekinteni. Ebbe meg bõven beleférsz.
Simán menni fog, nem lesz gond. A férjem keresztnevét írták el az utazási irodában. Tibold helyett Tiborra volt foglalva. semmi gond nem volt.

Helo valaki segitene? Simson s 51 es motorrol van szo. és a lenkereket ha mozgatom ki be mozog. De rendesen. Nem a lenkerékkel van gond meg ilyenek. Hanem a lényeg a csapágy megsem mozdul és a fötengely mozog a csapágyban mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Akkor talán cseréld ki azt az alkatrészt, ami rossznak tûnik :) Mellesleg lenbõl inkább kötelet szoktak készíteni, a növényi rostok nem igazán bírnák azt a mechanikai igénybevételt, amit a lenDkeréknek ki kell bírnia, és túl könnyû is lenne hozzá. Inkább acélötvözeteket szoktak használni.

Akkor talán cseréld ki azt az alkatrészt, ami rossznak tûnik :) Mellesleg lenbõl inkább kötelet szoktak készíteni, a növényi rostok nem igazán bírnák azt a mechanikai igénybevételt, amit a lenDkeréknek ki kell bírnia, és túl könnyû is lenne hozzá. Inkább acélötvözeteket szoktak használni.
A kérdező hozzászólása: hát köszi de nem okoskodora vagyok kiváncsi hanem válaszokra. de amint látom te nem értessz hozzá:) )))
ha jól értem akkor a lendkerék mozog a fõtengellyel együtt, és a csapágytól külön.valószínûleg vagy a csapágy ment gallyra, vagy a fõtengely. bár ha mozog és használtad így akkor a balos dekniben az a fogaskerék ami a koplungot forgatja se nézhet ki szépen, vagy ha igen szerencséd van. én valami elnyíródásra tippelnék, vagy 80000 km-re a csapágyakban ( :) )de pontosan nem tudom megmondani hogy mi lehet. remélem segítettem. majd írd le h mi lett.
A kérdező hozzászólása: köszi a tippet és igazad volt a csapágy ment galyra de hála a fogaskereket nem csinálta ki..:) )
örülök hogy segítettem :P :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!