Találatok a következő kifejezésre: Ha a van csaj (688 db)

Miért van az ha mi (csajok) ha csak flörtölünk is valakivel akkor már hülye ribancok vagyunk, de ha a "menő" csajok lefekszenek a barátjukkal (13-14 évesen) az normális?

Legjobb válasz: Manapság az a menõ, ha hülye ribanc vagy. Ez nem normális, de mégis ez van. TE ne akarj menõ lenni. Élj úgy, ahogy jónak látod.

Manapság az a menõ, ha hülye ribanc vagy. Ez nem normális, de mégis ez van. TE ne akarj menõ lenni. Élj úgy, ahogy jónak látod.
ez szinte húzza magával a következõ kérdést:S "Ha egy csaj lefekszik egy palival akkor miért k*rva meg ribanc?!...ésha a pali fekszik össze 1héten belül 3-4 csajjal õ miért lesz "nagy kan" -.- énmeg ezt nemvágom:S:S
19:16: Mert a férfi és a nõ biológiai, társadalmi, lelki és fizikai szempontból is különbözõ. Ha tetszik, ha nem.
A kérdező hozzászólása: úgy lesz:)
A kérdésre a válasz: mert mindenki dugni akar nem flörtölni.
Ilyen véleménnyel csak akkor van a menõ csaj ha féltékeny...mert amúgy semmi kivetnivaló nincs abban ha flörtölsz. Én szoktam flörtölni pasikkal akik annyira nem tetszenek, mert egyszerûen szeretek flörtölni, csak nem esek túlzásokba náluk.
Menõ a kurv.asááág!!!!!!

Ha a tini csajoknak van joga kigúnyolni és úgy nézni a csúnya fiúkra, mint egy kis senki féregre, akkor a fiúknak miért kéne beérniük csúnya lánnyal, miért kéne olyannal lenniük, akikhez nem tudnak vonzódni, amikor a csajok is válogatnak folyton?

Belefáradtam már, hogy itt mindenki a fiúkat támadja, hogy ők a felszíneske, hogy a fiúknak csak a külső számít, amikor épp a lányoknál van olyan mgasan a mérce és nekem ne jöjjön azzal, hogy ő kiérdemel egy helyes fiút, mert attól, hogy jól néz ki, azon kívül semmi mást nem tud felhozni, amitől értékes lenne. A külső meg múlandó egy nap majd olyan ronda és undorító lesz minden csaj, hogy a férj lecseréli egy fiatalabbra bizony szép lányok, meg fogjátok kapni, amiért annyi kedves, jószívű, de csúnya fiúnak ártottatok. Meg fogtok bűnhödni!

Legjobb válasz: A nõk a felszínesek, érdekes, hogy én tudok beszélgetni egy ronda nõvel is, de a nõk nagy része, szinte az összes még csak beszélgetni is képtelen ronda férfiakkal. Jó külsõ, és sok pénz, ennyi kell a nõknek. Lelke nincs egynek sem.

A nõk a felszínesek, érdekes, hogy én tudok beszélgetni egy ronda nõvel is, de a nõk nagy része, szinte az összes még csak beszélgetni is képtelen ronda férfiakkal. Jó külsõ, és sok pénz, ennyi kell a nõknek. Lelke nincs egynek sem.
Undorító sem vagyok, és még lelki nyomorék sem, ellentétben veled Kutyuli.
A nõk a felszínesek, érdekes, hogy én tudok beszélgetni egy ronda nõvel is, de a nõk nagy része, szinte az összes még csak beszélgetni is képtelen ronda férfiakkal. Jó külsõ, és sok pénz, ennyi kell a nõknek. Lelke nincs egynek sem. Ritka undorító lehetsz, na meg lelki nyomorék
Minek nevezném magam? Semminek, amiket írok, azt tapasztalatból írom.
persze h nem vagy, biztos más írta akkor ezt, nade akkor minek neveznéd magad?
egy fõnyereménynek tûnsz a leírás alapján :)
és ezt olvassa is a címzett? szerintem sportolj valamit vagy keress egy hobbit... vagy vegyél kutyát
Én meg az ilyen kérdésekbe fáradok bele lassan de qurvára!
Senkinek nem kell olyannal járnia, aki nem vonzza. Senki nem kényszerít rá. Elég utálatos dolog, a csúfolódás, sosem értettem az embereket. De azt sem, hogy miért nem lehet ezeket [email protected]? Ha valaki bánt, akkor nem foglalkozol vele, hanem keresel normális embereket.
Megbûnhõdni? :D Addig nem nyugszol, amíg a lábaid elõtt nem fognak agonizálni? :) VESSZEN EL PÉNZEM, HÁZAM, MARHÁM, AZ IGAZSÁG AZ ENYÉM LESZ! :D
Egyébként ez kell a nõknek: Ápoltság, jó humor, jó beszélõke. Így gondolom, csak néha jó egy kicsit trollkodni :)

Az mennyire gáz, ha a cicababa csajom van, de közben dagadt luvnyákat kefélgetek?

Szóval a csajom az a kifejezett plázacica, nagy szilikonmellekkel, szájjal, szolizott b?rrel, m?körömmel. Szóval igazi n?, csorgatják utána a nyálukat a pasik rendesen mikor elviszem valahova. Ez nagyon jó is, az ugyan nem tetszik, hogy otthon két szalmaszálat képtelen keresztbetenni, ezért rajta kívül fizethetek bejárón?t is, de hát ez van. Õ ilyen.

Legjobb válasz: Szerintem te poénkodsz! XD De, ha még sem akkor nem gáz! Szakíts a plázával és keress másikat! :)

Szerintem te még nem láttál igazi nõt, ha a leírásod szerinted egy igazi nõre illik... Nem lehet valami IQ-bajnok a csajod a kirakat mögött. Nem a "dagadt cocák" a szerencsések, hanem te, hogy egyáltalán szóba állnak egy ilyen k.öcsöggel. Hogy mennyire gáz ez? Szerintem nagyon. De te érzed. Az igazi nõk biztos nem állnak veled szóba, ezért vagy a mûnõkre szorulva. De értem is, hogy miért. 25/N
Felejtsd el, hogy IGAZI NÕD VAN!!! a te nõd nem igazi, a leírások alapján csak egy mûnõ. Szilikon szájak...fúúj...csodálkozol, hogy nem hajlandó lesz*pni amikor azt mondod, hogy két szalmaszálat képtelen keresztbe tenni. Vajon miért is? Mert félti a szilikonszájacskáját meg a mûkörmeit ésatöbbit nehogy valaminek baja essen.Ez egyrészt logikus dolog.De másfelõl önzõ is...csak magára gondol, hogy neki jó legyen.Ha nem tetszik neked valami, meg kell beszélni vele.
Szerintem te poénkodsz! XD De, ha még sem akkor nem gáz! Szakíts a plázával és keress másikat! :)
Igazából görény vagy de meg is értelek. :D " a csajom az a kifejezett plázacica, nagy szilikonmellekkel, szájjal, szolizott bõrrel, mûkörömmel. Szóval igazi nõ, " Ezzel azért nem értek egyet- igazi MÛnõ-így már korrekt a megállapítás. "a kövér nõk is megkapják a nekik járók, s még hálásak is lehetnek, hogy valaki hajlandó velük szexelni." Vica-versa. Te is hálás lehetsz, hogy valaki hajlandó leszopni ha már a tulajdon barátnõd félti a mûkarmait meg a kollagén száját a f*sztól:) . Egyébként meg esélyes, hogy a nõd is félrekúr- nem hiszem el, hogy valaki ennyire félvállról veszi a szexet:O. A csaj valószínûleg azért akadt ki mert ugye csalod a nõdet és az ugye nem szép dolog- aláírom. De ha a házinyuszi nem hajlandó semmire a tespedésen kívül, várható, hogy pofára esik. 20N
szép is a szerelem..
kamu
A leírást nem olvastam, de te magad vagy a gáz a leírásod kérdésed alapján. Csókoltatom azon igénytelen nõket, akiknek te kellesz.
Hát. Mégis elolvastam. Nem kellett volna. Csak megerõsítette a véleményemet.
"kifejezett plázacica, nagy szilikonmellekkel, szájjal, szolizott bõrrel, mûkörömmel. Szóval igazi nõ" Ez neked az igazi nõ? Nem, ez a mûnõ :)
:D van benne valami.
Gratulálok!! Ez a VV F*szom nemzedék!! Az elsõ számú nagy tévedésed: azt hiszed, a mûmell meg a seggimplantátum teszi a nõt:D Ahhoz ÉSZ sem ártana. Amint te is írtad, annak hiányában van a drága. A nõdön- bocs, k*rvádon(hiszen te pénzeled, õ meg hanyatt vágja magát, hogy megdughasd)- semmi természetes nincs. Az egész csaj egy két lábon járó pénznyelõ- mûmell, mûhaj, mûfog, mûköröm.. Ezek után hogy akarod beadni, hogy IGAZI, hús-vér NÕ?:D Második: Attól Nõ, hogy nõies.. Ja, bocs! :D Valaki felvesz egy ótvar szar, nõiesnek csúfolt ruhát és máris jó nõ? :D Meg hiába van jó melle, feneke, lába ha a feje ótvar. Az is jó Nõ?:D Még mielõtt nekiállnál személyeskedni, sem nekem sem pedig a környezetemnek nincs gondja ilyen téren sem velem szóval neki ne állj megint baromságokat összehordani, hogy azért mû mert számunkra elérhetetlen ha egyszer az egész nõ szilikon meg kollagén. :D Az utolsó téveszméd pedig, hogy neked kapcsolatod van. :D A nõd egy k*rva te pedig a kliens- csak te nem készpénz adsz neki hanem platinakártyát és plasztikai mûtét-utalványt. Nem véletlenül nincs benne a szexben szívvel-lélekkel.. 20N
Hogy mi a gond? Az, hogy nem fogod fel, hogy jobb helyeken a megcsalás elítélendõ:) . "egyik haverom csaja megtudta (önérzetes emiatt, mert rajta is van lötyögõ zsír bõven), totál kiakadt, hogy én mekkora szemét vagyok. De kérem szépen, miért is?" Okoska, ebbõl nem derült ki, miért akadt ki és nem tudjuk a szádba adni a féli megemésztett választ. Nem hiszem, hogy az lenne a problémája, hogy husis lányokat tömsz, hanem hogy félrekúrsz- ezt pedig már meg is válaszoltam a hozzászólásom elején. 20N
a nõ attól nõ, hogy alkalmas az utódok kihordására. elsõsorban. ez a funkciója. te megvéded a nõt, "vadászol", ellátod élelemmel és lakóhellyel, õ pedig cserébe kihordja az utódait. nem véletlenül néz ki a willendorfi vénusz és a több százezer hasonló termékenységet szimbolizáló kisplasztika úgy, ahogy. a te nõd szilikonnal a mellében erre teljes mértékben alkalmatlan. ahogy feljebb írták, tényleg csak egy pénznyelõ prostituált. lehet hosszú távon jobban járnál egy élethû gumibabával. amúgy húsz éves lány vagyok, vékony, magammal tökéletesen elégedett és több mint három éve vagyok együtt a párommal, akivel kölcsönösen szeretjük és tiszteljük egymást. te primitív f*sz. :)
Válaszoljunk szépen, illedelmesen a kérdezõnek a kérdésére és ne minõsítsük sem õt, sem a barátnõt. )Az mennyire gáz, ha a cicababa csajom van, de közben dagadt luvnyákat kefélgetek?” Nem, nem gáz. Csöppent sem. A zsák megtalálja a foltját. Ha a cicababa meg a luvnya szóba áll veled, akkor nem is érdemelnek meg férfit. Tudod egy férfi – bár a mûvelet ugyanaz –, szeretkezni, szerelmeskedni szokott. Kefélni meg csak a férgek. De semmi baj, a féreg is része az ökoszisztémának. A féreg is hasznos. Pl. megkönnyíti a férfi helyzetét. A szelekciót. A férfinak jó lesz a „maradék” NÕ is.
Szerintem egy kapcsolatban nagyon fontos a kölcsönös tisztelet. Te alapból nem tiszteled a barát"nõ"det, mert lesüt a leírásodból, hogy butának tartod (nyilván, mert az is). A barátnõd meg csak a bankkártyádat szereti, nem téged. Ezért nem tartalmas a kapcsolatotok. Ha legalább szerelmes lenne beléd, megtenné az ágyban is azt, ami neked a legjobb. De mivel csak "aranytojást tojó kakas" vagy, ezért oké, oké, szexel veled (muszáj neki), de nem szívvel-lélekkel, nem teljes odaadással. Szerintem az a nagy gáz a történetben, hogy nem tudod milyen a szerelem (egyértelmûen látszik a nõkhöz való hozzáállásodból), és emiatt lehet bármennyi pénzed, én szánalmasnak tartalak. Fõleg, mert ide kiírod és még a véleményeket sem fogadod el. Pedig ha ennyi ember mondja, legalább elgondolkozhatnál rajta. Dehát mindenkinek más az értékrendje. Szerencsére sok férfi van a földkerekségen, aki nem így gondolkodik, mint te. Egyeseknek szempont, hogy esze is legyen a nõnek. És mielõtt még egy kiselõadást tartanál a "nõiességrõl" : nem vagyok narancsbõrös, sem löttyedt, sehol nincs implantátumom, ennek ellenére elég sok pasi bepróbálkozik nálam, 3 éve dolgozom, 7 éve van párkapcsolatom, megállok a saját lábamon - nem kell senki bankkártyája és még soha senkivel nem d.ugtam érdekbõl. 25/N
"a te nõd szilikonnal a mellében erre teljes mértékben alkalmatlan. " Szilikonnal is lehet gyereket vállalni. -.-
A kérdés már csak az, mennyire nehezíti vagy lehetetleníti el a szoptatást..
Kétlem, hogy ez a "nõ" akarna gyereket, hisz akkor oda lenne a "csodás alakja". Ja, elfelejtettem, hogy a plasztikai sebész mindig rendelkezésre áll... meg a bébiszitter, hiszen két konditerem és a szépségszalon közt nincs idõ gyereket nevelni. Hiszen a külsõség az elsõdleges szempont, van ám fontossági sorrend. Szerintem nem ez a normális nõi értékrend... Nade nem vagyunk egyformák.
De vajon miért rossz csajokra pályázol? Talán annyira ronda vagy ostoba vagy, hogy másik szép nõ nem állna szóba veled? ASzt hiszed csak a kövérek tudnak/szeretnek szopni? :-D kinevetlek
Valahol szerintem te is érzed, hogy szer a kis életed kedves kérdezõ, különben nem kérdeztél volna ilyet. Én tök átlagos vagyok anyagilag is , külsõleg is, se lehengerlõ dumám, sem hatalmas farkam nincs. Aki tetszett valaha is, azzal vagy jártam, vagy szeretkeztem. ez nem pénzkérdés. Pénzért már csak elvbõl sem keres partnert az ember, sem nyíltan pénzért, sem úgy mint te, hogy pénzeli. (egyrészt skót vagyok, amíg ingyen megtehetem, hülye lennék ilyesmire költeni, másrészt szerintem valahol szar az élete annak akinek ehhez költenie kell)
A kérdező hozzászólása: Utolsó kommentelõ: gimis csajokat? Áhh, azok még annyira kis éretlenek, azt hinnék, lehet belõle komolyabb.. Arról ne beszéljünk, hogy aki ilyenbe belemenne, akkor már a betegségektõl is félnék.. Van pár férfitársam, aki szintén sportot ûz a kocák vadászásából, de ez nem feltérképezett vadászterület még, szóval nem rettegek, hogy egy gumi nem is elég a fertõzések ellen:D
A kérdező hozzászólása: Ez a MÛNÕ duma akkora baromság.. Mert attól valaki igazi nõ lesz, hogy huszonéves korára narancsbõrös, lottyadnak a csöcsei, tiszta pattanás és még felöltözni se tud? Nehogymár! Le lehet szólni, nekem a nõ attól NÕ, hogy nõies. Nagy mellei, kerek feneke, vastag szája és vékony dereka van, szép hosszú haja, selymes bõre. Ebbe sajnos nem fér bele az, hogy nincs fitnesz, hogy nincs kozmetikus, satöbbi satöbbi. Ami a legszánalmasabb az egészben, hogy azért kiáltjátok ki MÛnõnek, mert nektek ez a külsõ elérhetetlen, tehát csak mû lehet. Van benne mûanyag, ez igaz, de õ legalább hajlandó megdolgozni azért, hogy kívánják a férfiak, hogy szexis legyen. Nem hiszem, hogy ennyi edzés mellett lennének ekkora dudái, ha nem szilikon lenne. Pedig a nagy mellek nõiesek, punktum. Most, hogy az irigyek kiszórakozták magukat, térjünk vissza a kérdésemre. A csajom nem kefél félre (amennyit akaszkodik rám, s hallgatom a napját, ahogy beszél, nincs annyi esze, hogy lebukás nélkül megtegye, s annyira azért õ se hülye, hogy elkergesse az arany tojást tojó tyúkot.) Oké, megcsalom. De amíg nála van a kártyám, neki szerintem elég mindegy is. Kétlem, hogy hú de szerelmes lenne, ahogy én sem, de a kapcsolat attól még jól mûködik. A kövérekkel szemben pedig mi a probléma? Valamelyik kommentelõ írta, hogy hát õ nem szopik.. Gratulálok, te is nagyon büszke lehetsz magadra, hogy ennyit képtelen vagy megtenni a pasinak. S az, hogy te nem teszed, hidd el, baromi sok csaj van a szórakozóhelyeken, akik mindenféle zsákszerû göncöt vesznek fel, hogy még véletlen se látszódjon, hogy három sorban vannak rajta a hurkák, de belül õ is tudja, hogy attól még akkora, mint három másik. Baromi hálásak, ha egyáltalán leszólítod õket (a nagy többség), s eddig még egyik sem panaszkodott. Szóval megint, valaki végre a kérdésre válaszoljon: mi a gond?!
Jó nagy köcsög vagy, már bocsi, egyrészt mert megcsalod a barátnõdet másrészt meg ilyen lenézõen írsz ezekrõl a lányokról. 21/N
Zseniális! Rég röhögtem ilyen jót, köszönöm!:D
XD
kamu
Akár kamu, akár nem, szánalmas vagy. Az általad leírt nõ meg távolról sem igazi. Még csak nem is az emberi fajhoz sorolnám :D
Ha nem érted miért vagy ettõl szemét, hiába tépjük a szánk, akkor se fogod felfogni, mert nem vagy normális.... Amúgy én is kövér vagyok, de soha nem feküdnék le csak úgy valakivel és a szopás is tabu nálam... Mégis van párom már 6 éve... A moderátorok meg elmehetnek a fenébe, hogy egy ilyen undorító, provokatív kérdést nem törölnek, bár már megszokhattuk, a nõgyûlölõ kérdések is simán maradhatnak, amiben totál le vagyunk alázva... Gratulálok...
hát belõled sem lesz író. elég egyszerû a stílusod. ennél én ezerszer jobbat is ki tudnék találni. hány éves vagy? 13?
ja igen, egyetértek, a moderátorok újra idenézhetnének esetleg. idióták!
Totál kamu. Te csak álmodozol kisapám a szilokonos mûnõkrõl..Ne vágyj ilyenre, akit csak mutogatni jó de valójában semmire nem való, még szexre sem. Sõt, szerintem te még a kövér csajokról is csak álmodozol. Igaz ami igaz, a ducik tényleg sokkal jobbak, normálisabbak.
de hallod te annyira hülye vagyy !!! :/ 16/L inkább dugj gimis csajokat :D de a dagadt geæik.. áááá baszod -.-"
ez a kérdés egy rohadt nagy kamu. nem is értem miért válaszoltok rá.

Tini srácok, kamaszok, ti melyik lányhoz mennétek oda akkor, ha nem tudnátok, hogy van-e pasija vagy sem? Mik a jelek, amikből leveszitek, hogy a csajnak és nincs pasija? Ha kezdeményeztek szingli csajokkal, akkor hogy tud titeket "ottartani"?

Nagyon hülyén hangzik a kérdés, de iszonyúan fontos! Nyugodtan reklamáljatok, ha nem értitek! :D

Legjobb válasz: Nagyjából értem mire gondolsz, vagyis nem biztos,de leírom,h szerintem mire: Ugye azt h van e pasija egy csajnak vagy sem,azt manapság ha más nem a bugyuta közösségi oldalakról ki lehet találni,vagy legalábbis lehet következtetni(jóllehet néha rosszul,de ez most mind1). Ha ez ugye már nyilvánvaló,hogy van,akkor egy egyedülálló fiú bátrabban oda mer menni egy ilyen csajhoz beszélgetni,mert így nem gonolják róla,h akarna valamit. Ugyanez esetben,ha a láynnak nincs senkije akkor lehet h nem mer odamenni,mert még azt gondolják h akar tõle valamit,és ez kínos neki. Ez olyan mint az osztályokba,ha egy fiú és egy lány egymással beszélget,akkor máris össze akarják hozni õket. Valami ilyesmirõl lehet itt szó,ha jól vettem ki, csak azt nem értem,hogy mi itt a kérdés?

Nagyjából értem mire gondolsz, vagyis nem biztos, de leírom, h szerintem mire: Ugye azt h van e pasija egy csajnak vagy sem, azt manapság ha más nem a bugyuta közösségi oldalakról ki lehet találni, vagy legalábbis lehet következtetni(jóllehet néha rosszul, de ez most mind1). Ha ez ugye már nyilvánvaló, hogy van, akkor egy egyedülálló fiú bátrabban oda mer menni egy ilyen csajhoz beszélgetni, mert így nem gonolják róla, h akarna valamit. Ugyanez esetben, ha a láynnak nincs senkije akkor lehet h nem mer odamenni, mert még azt gondolják h akar tõle valamit, és ez kínos neki. Ez olyan mint az osztályokba, ha egy fiú és egy lány egymással beszélget, akkor máris össze akarják hozni õket. Valami ilyesmirõl lehet itt szó, ha jól vettem ki, csak azt nem értem, hogy mi itt a kérdés?
A kérdező hozzászólása: Pontosan erre gondoltam, viszont majd megfogalmazom érthetõbbem. :)
majd??? de mégis mikor?:DD
Amelyik csaj jelzi valahogyan, hogy érdeklem (pillantások, mosoly, beszédbe elegyedés, stb.), és persze láthatóan nincs ott a párja, annak valószínûleg nincs pasija. Ha nem jelez semmit, akkor nem lehet tudni. De szerintem az az általános szabály, hogy a fiatalok legalább háromnegyedénél lehet próbálkozni, mert vagy nincs senkije, vagy éppen szeretne váltani egy jobbra, stb.

Van aki szerint sokkal megalázóbb ha egy csúnya csaj küld el a p*csába, mintha egy 8-9-10es bombázó tenné ugyanezt?

Legjobb válasz: Én, mint nõ mondom, a férfiak pontozós skálája a nõk körében semmit sem ér(kivéve persze a szélsõségeket, ha valaki tényleg nagyon csúnya, vagy tényleg gyönyörû). Nagyon sok múlik az önértékelésen, önbizalmon, például van hogy egy csúnyább csaj is megszerez magának minden jó pasit, mert olyan a kisugárzása, és van, hogy a "tökéletes" nõk sosem találnak maguknak párt, mert nem hiszik el magukról, hogy jó csajok. Tehát ha van egy '5-ös', nagy egóval rendelkezõ csaj az simán elküldhet a fenébe, míg egy '10-es' csak azért nem teszi, mert úgy érzi, hogy nálad jobbat úgysem tud szerezni magának. Több van emögött, mint csupán kinézet.

Én, mint nõ mondom, a férfiak pontozós skálája a nõk körében semmit sem ér(kivéve persze a szélsõségeket, ha valaki tényleg nagyon csúnya, vagy tényleg gyönyörû). Nagyon sok múlik az önértékelésen, önbizalmon, például van hogy egy csúnyább csaj is megszerez magának minden jó pasit, mert olyan a kisugárzása, és van, hogy a "tökéletes" nõk sosem találnak maguknak párt, mert nem hiszik el magukról, hogy jó csajok. Tehát ha van egy '5-ös', nagy egóval rendelkezõ csaj az simán elküldhet a fenébe, míg egy '10-es' csak azért nem teszi, mert úgy érzi, hogy nálad jobbat úgysem tud szerezni magának. Több van emögött, mint csupán kinézet.
Tapasztaltam, én nagyon meglepõdtem, gondolom ezeka csúnya lányok is a legjobb pasikat várják.
Egy csúnya csaj nem küldene engem el :P
a szerelem szempontjából nem érdekes hogy ki mennyire megnyerõ külsõleg. Ha tényleg szereted a lányt akkor az neked így is úgy is.
*akkor az neked rossz hír így is úgy is.
Elsõ, ha nem vagy szimpatikus neki, hiába nézel ki jól, elküldhet. Speciel én se szeretem a beképzelt hímegyedeket, bár én nem vagyok csúnya.
eleve nem kezdeményezek olyan lánynál aki számomra csúnya és nem tetszik! DE! ha ilyennél kezdeményeznék és elutasítana az NEM érdekelne....
A kérdező hozzászólása: Ne ossza az eszét nekem egy nõ arról, hogy a kinézet nem minden, mert k*rvára hiteltelen :D
kedves hosszankommentelõ! köszönöm a hozzászólásodat.eddig gátlásos voltam mert nem nézek ki túl jól.de lehet hogy mostantól nem fogom gyõzni a lepedõakrobatikát:elég csak úgy viselkednem mintha jóképû lennék, a kisugárzás majd megtesz mindent de egyébként amit írsz abban valamennyi valóság tényleg van viccen kívül

Férfiak! Ti hogyan vélekednétek, ha a barátotokkal látnátok egy csajt, akivel úgy érzitek, hogy még mindig van köztetek valami?

Barátnõm van, elég rég óta, de közbejött egy csaj. Bár kétszer fajult csókig a találkozás mégis, nem tudom, hogy reagáljam le, hogy egyik legjobb haverommal falták egymást pár napja.. a csaj 20 éves, vonzó, intelligens, nekem is bejön, de végülis nekem van egy barátnõm.

Legjobb válasz: Kezdjük ott hogy ha a haver tudod arról hogy te hajtottál a csajra akkor nem kéne beleszóljon, max ha te azt mondod hogy nem zavar de gondolom nem volt publikus mivel akkor lebuksz a barátnõd elõtt szóval nincs mihez mit szólni. Ezt még muszáj megjegyezzem hogy ha férfi ként szeretnél gondolkodni ne csókolózz más csajokkal ha van barátnõd mert abból csak bonyodalom van...

Kezdjük ott hogy ha a haver tudod arról hogy te hajtottál a csajra akkor nem kéne beleszóljon, max ha te azt mondod hogy nem zavar de gondolom nem volt publikus mivel akkor lebuksz a barátnõd elõtt szóval nincs mihez mit szólni. Ezt még muszáj megjegyezzem hogy ha férfi ként szeretnél gondolkodni ne csókolózz más csajokkal ha van barátnõd mert abból csak bonyodalom van...

Fiúk! Ha tetszik egy csaj, akkor leszólítjátok? Mitől függ ez? Milyen helyzetekben (és hol) szoktatok leszólítani csajokat? Mennyire számít, hogy épp kivel van az a csaj?

Például meglátsz egy neked tetsz? csajt a padon ülve, miközben kutyát sétáltatsz, vagy bicózgatsz. Leszólítod? Vagy csak megnézed és mész tovább?

Legjobb válasz: A legtöbb férfi fél. Én is így kezdtem. Most 18 éves koromra jutottam el oda, hogy le merjek szólítani csajokat, akár többet is egyszerre. Elég önbizalom kell legyen az emberben, hogy önmagában, mások visszaigazolása nélkül is szeresse és értékesnek tartsa magát. Amint beletörõdik, hogy igenis el fogják utasítani párszor, onnantól kezdve simán menni fog mert nem fogja érdekelni a félelem. Ez mindenkihez szól: Ha elutasítanak, nem a személyiségedet utasítják el, hiszen nem is ismernek. Csak rossz napja van az illetõnek. (megbetegedett a pingvinje, nyolcadik napja vérzik, stb.)

A legtöbb férfi fél. Én is így kezdtem. Most 18 éves koromra jutottam el oda, hogy le merjek szólítani csajokat, akár többet is egyszerre. Elég önbizalom kell legyen az emberben, hogy önmagában, mások visszaigazolása nélkül is szeresse és értékesnek tartsa magát. Amint beletörõdik, hogy igenis el fogják utasítani párszor, onnantól kezdve simán menni fog mert nem fogja érdekelni a félelem. Ez mindenkihez szól: Ha elutasítanak, nem a személyiségedet utasítják el, hiszen nem is ismernek. Csak rossz napja van az illetõnek. (megbetegedett a pingvinje, nyolcadik napja vérzik, stb.)
Nem szólítom meg, mert úgy is azt fogja hinn, hogy össze akarok jönni vele vagy dugni ls megpróbál lerázni. Valljuk be melyik nõ szereti ha ismeretlen fickók letámadják az utcán mindféle ostoba butasággal.
Hát ha egyedül van a csaj, akkor inkább szólítom le, mintha a barátnõivel lenne :D Csak úgy nem szólítom le, hogy mondjuk ül a padon én meg tekerek ezerrel biciklivel aztán fogom magam és leugrok a jó csajnál :) De ha mondjuk kettesben vagyunk egy buszmegállóban, akkor már esélyesebb...
hát tuti hogy csak akkor szólitanám le, hogyha egyedül lenne, de igazából pont úgy van ahogy mondod, haverral bringázunk, megnézzük, aztán megyünk tovább :D 16/F
A kérdező hozzászólása: Értem.:) SZóval akkor nem nagy esély van rá, hogyha kiülök a padra az 5éves unokahugommal, hogy leszólít egy srác csak úgy.:D 2.kommentezõ! Szerintem minden csajnak jól esik, ha egy ismeretlen srác megnézi az utcán, aztán leszólítja...bárhogy is néz ki az a srác. És az miért baj, ha azt hiszi (tudja), hogy össze akar jönni vele a srác? Ha bejön neki, akkor nem fogja lerázni. Ha nem jön be neki, akkor sem biztos... a legtöbben szeretnek ismerkedni, és új barátokat szerezni.:)
Hát az esetek 95%-ában csak megnézem, és megyek tovább. Ha valamiért nagyon bejön a csaj, vagy csak megfog benne valami, akkor elõször is megpróbálom elérni hogy észrevegyen, felfigyeljen rám. Akkor kis szemezés, rámosolygok, ha visszamosolyog, akkor odamegyek és elkezdek dumálni valami tök semleges témáról, közben mondok neki egy-két bókot, de azért nem nyomulósan. Így pár percig dumálunk, aztán ha érzem h nem akar lekoptatni meg nem érzi feszélyezve magát, akkor megkérdem h nincs-e kedve beülni vhova vagy vmi. Azt vettem észre, hogy nem szabad túl sokáig kerülgetni a forró kását, az õszinteség a legjobb, persze a kötelezõ köröket le kell futni :) Amúgy nekem azért könnyebb, mert egy olyan helyen lakok, ahova nyáron rengeteg turista jön, a helyieket ismerjük, a turista csajokkal meg nem bukhat az ember nagyot, úgy sem látjuk többet egymást (meg úgy vettem észre, a csajok is bátrabbak, ha nem otthon vannak, hanem idegen helyen :) Meg így rögtön adódik is a egy téma, hogy honnan jöttél, pláne ha külföldi :) És amúgy is ott van egy csomó hely a parton, ahova be lehet ülni, nem kell messze menni. Egyébként két verzió a legjobb: 1. Ha egyedül van, és én is vagy 2. Ha barátnõkkel van, én meg haverokkal. Ha simán õ barátnõkkel van, én meg egyedül, akkor nem megyek oda, nem csinálok hülyét magamból :) 16/F Jó hosszú lett, de azért remélem hasznos.
A kérdező hozzászólása: Köszi a hosszú választ!:) És mi van, ha egy haveroddal vagy, és a csaj meg egyedül?:D
Hát haverokkal is néha (nagyon néha) oda szoktunk úgy menni, de akkor meg a csajnak kényelmetlen, és gyorsan lekoptat minket általában, vagy összeszedi pár barátnõjét, hogy ne legyen egyedül. Olyan nem szokott lenni sokáig, hogy egyedül van a csaj, mi meg többen.
A kérdező hozzászólása: Éértem. Köszi:)

Ha a lányoknak annyira számítanak az érzelmek, akkor miért van ennyi jéghideg és számító csaj napjainkban?

Mostanában nagyon kellemetlen tapasztalataim voltak ilyen téren, ez is közrejátszik a kérdésemben. Akikkel mostanában találkoztam, azok mindannyian azt lesték, hogy mib?l származhatna hasznuk, ez alapján választottak párt maguknak. És sajnos rengeteg ilyen lányt látok manapság. De most ?szintén: boldogok egyáltalán attól, hogy ilyen életet élnek?

Legjobb válasz: Mert érzelmileg éretlenek azért, 20 felett kezdenek el megérni a csajok én úgy vettem észre, addig nem nagyon tudják mit akarnak, nekem most egy 20éves csaj tett be, játszadozott velem, hetente más pasija van:S Szóval inkább 23tól(persze ez a többségre vonatkozik, biztosan vannak kivételek is) 20f

Mert érzelmileg éretlenek azért, 20 felett kezdenek el megérni a csajok én úgy vettem észre, addig nem nagyon tudják mit akarnak, nekem most egy 20éves csaj tett be, játszadozott velem, hetente más pasija van:S Szóval inkább 23tól(persze ez a többségre vonatkozik, biztosan vannak kivételek is) 20f
Nem korhoz van kötve... Tény hogy nagyot fordult a világ, nehéz most már normális, vagy viszonylag normális párt találnod magadnak. Van olyan 24 éves csaj akinek a felfogása = a 0-val, és van olyan 15 éves aki k*rva érett, pedig még csak 15. :) Elõbb ismerd meg az illetõt vmennyire, és azután lépj. :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos tényleg így van.

Csajok szeretitek ha a pasitok uralkodik rajtatok? Azt mondják vannak olyan csajok akik képesek úgy viselkedni a pasijuk előtt mint a kutyák engedelmesgednek behódolnak teljes mértékben. Ez igaz?

ti megtennétek ezt a pasitoknak?

Legjobb válasz: Én biztos, hogy nem akarnék semmit egy ilyen nõtõl, akkor sem, ha külsõre 10/10. Hiszen belsõre 0/10, egy 5/10-es csaj... Ne vicceljünk már :D

Én biztos, hogy nem akarnék semmit egy ilyen nõtõl, akkor sem, ha külsõre 10/10. Hiszen belsõre 0/10, egy 5/10-es csaj... Ne vicceljünk már :D
Maximum az ágyban, ott azért jó, ha a pasi irányít. De egyébként csak egy önbizalom hiányos pasi várná el a barátnõjétõl hogy kutyaként viselkedjen. És az a lány, aki pedig hagyja ezt, szintén önbizalom hiányos, és minden tekintélyét elveszti a pasi szemében ha így behódol.
A mindennapi életben ezt biztos nem igényelném, az ágyban jó tud lenni, de fordítva is.
Én szeretek mindenhol irányítani! Az ágyban is, de talán ott a legkevésbé. Élvezem, ha irányíthatom a férfit, engem viszont lehetetlen :-D
Nõkkel nem így viselkedek, más Nõkkel demokratikus vagyok, megbeszélem mit hogyan, de a férfiakat szeretem, élvezem irányítani :-D

Segítség! A makkom tetején van egy ilyen kis hús. Ez mi lehet? Olyan mint ha a húgy csőből jött volna ki! Szerintetek? Orvost keressem fel? (még nem voltam csajjal tehát nem lehetek beteg)

Legjobb válasz: Amelyekkel az eddigiekben már volt szerencsém találkozni, esetleg vizsgálni is, azok nem voltak kórosak, uígy fejlõdtek ki, mint amilyennek te is leírod, már jelentõs ideje ott voltak. Méretileg nem változtak, problémát különösebbet nem okoztak, csak ott voltak, és ez a gazdájukat zavarta csak. Ha ez a "vadhússzerû kitüremkedés" ugyanilyen, mint amit a >>topiklinken xtül mutattam neked, akkor nem kell aggódnod, mert nem vsz., hogy kóros. Pontos megnevezése elõttem nem ismert, de sztem attól, hogy most te tudod a pontos nevét, nem fogsz megnyugodni. Azt is tudd, hogy a te eseted egyedinek minõsül, ahogy minden fitymaszûkület/rövid fék is egyedi a maga nemében, azokat sem le7 sablonosan elbírálni, látatlanban meg pláne nem! Azt tudom neked tanácsolni, hogyha ez csak esztétikailag zavar, úgy fogadd el azt, h. ott van, mert ellene nem tudsz tenni semmit. Mûttetni meg sztem nem akarod, az egy valag pénzkidobás lenne a részedrõl, uakkor minden orvosi beavatkozásnak van némi kockázata is, elsõsorban nyílt seb/égetés esetén, miközben a csajokat -- ha szeretnek téged -- úgysem izgatja. A fütyi esztétikuma ill. funkcionalitása ált. a viselõiket jobban izgatja, mint a csajokat, így téged is. Ha úgy érzed, szeretnéd véleményeztetni a fentebb leírtak ellenére is, úgy azt >>privin xtül megte7ed,... vagy fordulj orvoshoz. De én csak annyit mondok,... NYUGI, és FEL A FEJJEL! ;-) Üdv: EE

Amelyekkel az eddigiekben már volt szerencsém találkozni, esetleg vizsgálni is, azok nem voltak kórosak, uígy fejlõdtek ki, mint amilyennek te is leírod, már jelentõs ideje ott voltak. Méretileg nem változtak, problémát különösebbet nem okoztak, csak ott voltak, és ez a gazdájukat zavarta csak. Ha ez a "vadhússzerû kitüremkedés" ugyanilyen, mint amit a >>topiklinken xtül mutattam neked, akkor nem kell aggódnod, mert nem vsz., hogy kóros. Pontos megnevezése elõttem nem ismert, de sztem attól, hogy most te tudod a pontos nevét, nem fogsz megnyugodni. Azt is tudd, hogy a te eseted egyedinek minõsül, ahogy minden fitymaszûkület/rövid fék is egyedi a maga nemében, azokat sem le7 sablonosan elbírálni, látatlanban meg pláne nem! Azt tudom neked tanácsolni, hogyha ez csak esztétikailag zavar, úgy fogadd el azt, h. ott van, mert ellene nem tudsz tenni semmit. Mûttetni meg sztem nem akarod, az egy valag pénzkidobás lenne a részedrõl, uakkor minden orvosi beavatkozásnak van némi kockázata is, elsõsorban nyílt seb/égetés esetén, miközben a csajokat -- ha szeretnek téged -- úgysem izgatja. A fütyi esztétikuma ill. funkcionalitása ált. a viselõiket jobban izgatja, mint a csajokat, így téged is. Ha úgy érzed, szeretnéd véleményeztetni a fentebb leírtak ellenére is, úgy azt >>privin xtül megte7ed, ... vagy fordulj orvoshoz. De én csak annyit mondok, ... NYUGI, és FEL A FEJJEL! ;-) Üdv: EE
Eddig nem vetted észre? Ha már lett volna sexuális kapcsolatod azt mondanám, elképzelhetõ, h condyloma.Így nem biztos. Mindenképpen mutasd meg orvosnak!
A kérdező hozzászólása: De észrevettem már csak eddig nem zavart aztán inkább megkérdem h nem lehet e valami?
???? :O Milyen kis hús??? :O Fotót kérhetünk róla, ha megengeded a kérést?
Ha eddig is ott volt ne ijedj meg. Valószínûleg egy jó indulatú kötõszövet, v.nyálkahártya szaporulat.
Nézesd meg urológussal .Pénzbe nem kerül, de bizonytalanságba lenni a legrosszabb .
A kérdező hozzászólása: Igen ugyan ilyen csak nem piros.
A kérdező hozzászólása: De ennek van valami neve? És semmi bajom nem lehet ugye?
Vannak akiknek ilyen "kifordult" húgycsõnyílásuk van, vannak akiknek meg inkább "behorpadt" fajta ^^ Ha nincs vele gond, ne aggódj miatta!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!