Találatok a következő kifejezésre: Ha a van (43775 db)

Ha a van peteérés akkor biztos hogy van tüszőrepedés is? Ezt honnan lehet tudni?

Legjobb válasz: :) kitaláltuk egymás gondolatát :)

:) kitaláltuk egymás gondolatát :)
Sajnos nem biztos. Nekem többször volt olyan, hogy az érett tüszõ nem repedt meg (ilyenkor a középidõs fájdalom eltart 1-2 hétig is) De egyszer azt mondta nekem a nõgyógyász, hogy egy jó tüszõ meg is reped. De egyébként pl abban a ciklusban amelyikben végl terhes lettem szintén valami 6 napig tartott a középidõs fájdalom biztos voltam benne, hogy nem repedt meg a tüszõ, aztán mégis...
ahogy írták elõttem nem biztos. hormonvizsgálat vagy uh tudja kimutatni, hogy volt-e.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ.ha felmegy a hõ, abból sem lehet következtetni?
illetve ha méred a hõdet akkor az is
A kérdező hozzászólása: nálam volt hõ emelkedés is és a doki csináltatott 23.napi hormont és mind jó lett.

Egy hozzáértötöl érdeklődnek, hogy ha a van egy, 1GHZ-es processzorú telefon, azt kb meddig lehet felhúzni biztonságosan? 1.2GHZ?

Válaszokat el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Ha a 800MHz-s defy-t valaki 1200MHz-n üzemelteti akkor gondolom az egy gigás-t is fel lehet valameddig.

Ha a 800MHz-s defy-t valaki 1200MHz-n üzemelteti akkor gondolom az egy gigás-t is fel lehet valameddig.
Azért a DEFY-nál ez másképp mûködik. Az a TI OMAP CPU ami abban van alapórajelen 1GHz-n pörög, de Motorola marketingfogás (Defy+) lehúzta 800MHz-ig. Kérdezõ: A telefon pontos típusa? Van, amit nem húznék, de nagy általánosságban azt lehet mondani, hogy 1.2GHz még baráti, csak adj neki majd egy kis plusz feszültséget.
A kérdező hozzászólása: Itt konkrétan egy Galaxy S wifi 5.0-ról van szó. Húzogattunk már telókat, pl: Skate, Galaxy S, Xperia modelleket. Mivel olvastam hoyg ebben is ugyan az a proci van mint a Galxy S-ben, így merném, csak gondoltam rákérdezek mivel ez az én telóm, és véletlenül sem szeretnék bajt.


Mi a teendő ha a van egy lakásom ami a sajátom de a kocsimat viszi a bank?

Elveheti a nevemen lév? lakást a bank? Van egy kocsim amit vissza kell adni és még a bank követelhet rajtam 2Millió forintot.Azonban a nevemen van egy 9 millió forintos lakás.Elárverezheti a bank a lakásomat a tartozás miatt?Munkanélküli vagyok és fizetésem sincsen tehát most nagyon nehéz de azt nem akarom,hogy a bank elvigye a jóval drágább lakásomat a tartozás fejében és nem akarok utcára kerülni.Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: pedig ha nincs más lehetõség hogy a bank visszakapja a pénzét akkor ráteheti a kezét a lakásodra. Akár meg is hirdetheti eladásra,és a megvásárolt összegbõl elõbb levonja a saját pénzét a többit te kapod meg. De arra készülj fel,hogy a 2 milliós banki tartozás mire a ház elkobzásáig meg,már jóval több lesz.. Hogy mit lehet csinálni? 3 dolgot. 1. Írsz a banknak egy részletfizetési kérelmet,és ezentúl havonta utalod a pénzt neki. 2. eladod te a házadat és kifizeted a tartozásodat. Ha marad pénz akkor kisebb lakást veszel magadnak 3. Nem reagálsz,ahogy eddig sem, nem csinálsz semmit, reménykedsz hogy elég az hogy munkanélküli vagy,nincs jövedelmed(nem lesz elég),és végig nézed a saját ingatlanod árverezését.

pedig ha nincs más lehetõség hogy a bank visszakapja a pénzét akkor ráteheti a kezét a lakásodra. Akár meg is hirdetheti eladásra, és a megvásárolt összegbõl elõbb levonja a saját pénzét a többit te kapod meg. De arra készülj fel, hogy a 2 milliós banki tartozás mire a ház elkobzásáig meg, már jóval több lesz.. Hogy mit lehet csinálni? 3 dolgot. 1. Írsz a banknak egy részletfizetési kérelmet, és ezentúl havonta utalod a pénzt neki. 2. eladod te a házadat és kifizeted a tartozásodat. Ha marad pénz akkor kisebb lakást veszel magadnak 3. Nem reagálsz, ahogy eddig sem, nem csinálsz semmit, reménykedsz hogy elég az hogy munkanélküli vagy, nincs jövedelmed(nem lesz elég), és végig nézed a saját ingatlanod árverezését.
#3 - Ne adj olyan tanácsot, amivel bûncselekményre buzdítod a kérdezõt! Amit javasolsz az ugyanis nem legális!
Smartguy, ez nem igaz! Fedezetelvonó ügyletként egy perc alatt érvényteleníteni kell, ugyanis amint FELMERÜL, hogy veszélyben a hitelezõ igényének kielégítése, már onnantól nem lehet csak úgy "más nevére írni" (=feltételezem, hogy ajándékozásra gondolsz, ami az ingyenes jellegébõl adódóan még könnyebben támadható.) Számtalan esetben állapította már meg a bíróság, hogy a megajándékozott tûrni köteles a hitelezõ igényének kielégítését. Nemrég volt is ilyen perünk.
#5 - Amíg nincs folyamatban végrehajtás egy adott ügyben, addig legális akárki nevére íratni a vagyont. Amint viszont végrehajtás kerül kilátásba, a vagyon ilyen módon történõ kimentése a végrehajtás alól illegálissá válik.
végrehajtóhoz kerül majd az ügy és akkor megnézik mi van a neveden stb...írasd át asszony, gyerek stb nevére...
Igen, végrehajthatnak bármit, ami a tiéd.
4-esnek:ja, nem legális, még is az összes parlamenti politikusunk így jár el, mikor az éves vagyonbevallás van, kiderül, hogy semmi nincs egyiknek a nevén se, vagy max. egy fél Trabant.
kocsi +2milla, kicsit sok persze csökken az értéke, meg elvitel uán még pár hónapot kell fizetni na de 2milla? milyen kocsi, mikortól meddig mennyit feizettél, mennyit mentél vele, volt törve?
akkor eladni..1Ft-ért....most aki hadakozik ellen tegye már a szívére a kezét h õ nem így csinálná....inkább mennél utcára csak h ne sérts törvényt...ott van Gyõzike évek óta nem tudják tõle behajtani és akkor íratta a gyerekek nevére minden vagyonát mikor már cirkusz volt

Hajdu mosógép? Kaptam a szerelőtöl egy hajdu energomat mosógépet és ha A van a kapcsoló és a másik kapcsoló 3 ason vagy 4 esen nem öblit melyik az a program amelyik öblit centrizik és mos?

Legjobb válasz: Pedig elméletileg a 3A 60fokos mosás, öblít, és centrizik is, a 4A pedig ugyanez, csak 40fokos. Az 5A pedig az öblítés, centrifugázás.

Pedig elméletileg a 3A 60fokos mosás, öblít, és centrizik is, a 4A pedig ugyanez, csak 40fokos. Az 5A pedig az öblítés, centrifugázás.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ az öblitöt ki se viszi a kis tartlyból most kiszedtem egy rongyal és ecetet raktam bele holnapitán mosok majd megnézem!!!

Baj lehet, ha a széklet elmarad, és ha van is, alig van?

Evészavaraim voltak. Nemregota ujra eszem. 2-3 hete. Lehet hogy tul sokat. Eleinte normális volt a székletem, gyakoriságra is (minden etkezes után majdnem). Most napokig nincsen, es ha van akkor az is puha, pépes, világosabb esetleg sárgás, vagy nagyon sok kis aprobol all össze illetve akkor sem sok összességében. Szerdán hasmenésem volt, de fõleg viz és alig jött mellette más - ami fura. Most már nincs hasmenésem, de azért meg kell mondjam, alig jön ki valami. Bocsi h undi voltam

Legjobb válasz: Erre így elég nehéz választ adni.... Gyakorlatilag sokat számít hogy mit eszel,na meg hogy van e vírusos fertõzésed amiatt foshatsz vagy valami érzékenységed... Próbáld meg kideríteni lehet hogy csak érzékeny vagy valamire pl tej(akkor ez akár laktózérzékenység is lehet) Ha sok tésztafélét eszel meg péksütit akkor az lelassítja az anyagcserét,ha húst és zöldséget eszel az hamarabb kijön(tartósan és ez paelo diéta) Mivel evészavaraid voltak,így érdemes elmenni dokihoz,aki természetesen beutal urológiára meg székletvizsgálatra.Érdemes egy kört futni,mert ha baj van azt idõben meg lehet elõzni. Hasmenésre pedig étcsoki és banán ezerrel! :) Ezek is lassítják az anyagcserét(legalább is nálam)

Erre így elég nehéz választ adni.... Gyakorlatilag sokat számít hogy mit eszel, na meg hogy van e vírusos fertõzésed amiatt foshatsz vagy valami érzékenységed... Próbáld meg kideríteni lehet hogy csak érzékeny vagy valamire pl tej(akkor ez akár laktózérzékenység is lehet) Ha sok tésztafélét eszel meg péksütit akkor az lelassítja az anyagcserét, ha húst és zöldséget eszel az hamarabb kijön(tartósan és ez paelo diéta) Mivel evészavaraid voltak, így érdemes elmenni dokihoz, aki természetesen beutal urológiára meg székletvizsgálatra.Érdemes egy kört futni, mert ha baj van azt idõben meg lehet elõzni. Hasmenésre pedig étcsoki és banán ezerrel! :) Ezek is lassítják az anyagcserét(legalább is nálam)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ. Pizzát ettem, meg ma pizzagolyókat, meg ma már kinomban tésztát, amugy elötte levest, és tegnap két mekis szendvicset, elötte egy nagy adag jegkremet egyik este...szoval probalkoztam hogy hajrá de most már lassan enni se merek ki tudja miert nem jön ki. Kevés gyümit eszek, meg sok a stressz, meg mostanaban lehet hogy keveset ittam, de azért fel vagyok háborodva hogy nem távozik el :( Holnap elmegyek es terrorizálom a házidokit, mert sajnos telefonon be kellene jelentkezni elõzetesen de hát ki tudja igy nem akarok menni dolgozni mert akár veszélyes is lehet
Ha nagyon kiakarod hajtani magadból a gonoszt akkor lehet olyat kell enned vagy innod amitõl kijön , ami meghajt! :) De amit írtál, Én azt tippelem hogy nem ehetsz valami sokat, na meg állandóan ez a mekis menü...Az teli van szeméttel, ami felszívódik, lehet ha normális kajákat ennél akkor nem lenne bajod! Én inkább azt mondom hogy menj gyrosozni! Ha igazán jó a gyros akkor az aznap úgy is kijön! :) Szóval ha betolsz egy gyros tálat akkor hús és zöldség! Sokkal jobb mint a mekis mittudoménmik! :) De azon azért mosolygok hogy ilyen kérdés mellé egy tejfölmaci felhasználónév párosult ! :)
Amúgy meg zabálj csak nyugodtan! Egyszer így is úgy is kijön!Ettõl ne félj hogy nem jön ki!Ha meg valami baj van azt könnyebben észreveszed!
A kérdező hozzászólása: Hát :D Igen, na, szeretek amúgy enni. Szóval, ma ettem másfél tányér tésztát meg valami csipszet - mert a napot átaludtam. Éjjel fél 3kor jöttem haza, utkozben megettem két mekis szendvicset, mert olyan helyen voltam ahol nem lehetett nagyon mit tolni, de ott is próbálkoztam - két csoki, másfél csipsz, elõtte pizza otthon egy egész, elõzõ nap is pizza meg egy majdnem egész doboz jégkrém stb stb nem mondanám kevésnek :D
Valószínûleg a rendszertelen evés a probléma.Hát meg ahogy így olvasom miket eszel a kaják sem az igaziak.Próbálj meg több normális kaját enni, esetleg gyümölcsöt.
Ha egész nap punnyadsz az sem segít :) De ez gáz ez az étrend! :) Legalább csak gyrosoznál meg ilyenek :)
Étkezési zavarod 'volt', és még amit eszel az is ócska. Hagyd a lisztes, gluténos, tejes kajákat, valószínûleg ez segíteni fog. Ha belegondolunk, hogy húsevõk vagy zöldségevõk vagyunk, legszélsõségesebb esetben mondjuk gyümölcsevõk, akkor egy lisztes kaja után elég nagy teljesítmény, hogy nem halunk meg, szerintem. Durva.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok... A volt..szoval akkor is volt amikor ezt kérdeztem..olyan keveset ettem, hogy nem volt eredménye.. Azota eszem. Sorry

Ha a gép ideiglenes mappába ment el valamit, akkor azt hogyan lehet visszakeresni? Tehát hol van az az ideiglenes mappa?

Nem tudom, hogy mi lett a fájlnév, mert számkombinációs neve volt.

Legjobb válasz: Akor azt soha meg nem leled. mért nem töltöted le te adot helre? rendszer és beálitás fügö hogy hol az ideiglenes mapa Temp féléket kell keresni de rengeteg mapa van atól füg mi ez kép? es ha még tudod is melyik mapába van ot van vagy 5000 fájl de mivel gondolom sose használsz karbantartót nem lene csoda ha 20000 fájl is lene ot hogy fogod megtalálni? ha még neve sincs nem egyszerüb neten megkeresni csak emléxel hol volt és akor most le is töltöd

Akor azt soha meg nem leled. mért nem töltöted le te adot helre? rendszer és beálitás fügö hogy hol az ideiglenes mapa Temp féléket kell keresni de rengeteg mapa van atól füg mi ez kép? es ha még tudod is melyik mapába van ot van vagy 5000 fájl de mivel gondolom sose használsz karbantartót nem lene csoda ha 20000 fájl is lene ot hogy fogod megtalálni? ha még neve sincs nem egyszerüb neten megkeresni csak emléxel hol volt és akor most le is töltöd
A kérdező hozzászólása: Épp ez az, hogy ki akarom törölni!
ha valami böngészö ben volt és igy mentödött le vagy ha tuti hogy egy ideiglenes mapába került akkor CCleaner t használd sokmidnen másra is jó http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard

Fiúk nektek milyen haj tetszik? Ha a frufru rendesen elöl van (ahogy mostanság divat), vagy ha oldalt?

Csak mert párom szerint tök ovodás az els?, és szexibb vagyok ha oldalt hordom. Pedig nekem nagyon tetszik ha el?l van, de ha úgy hordom, akkor elkezdi oldalra piszkálni, és addig nem nyugszik míg úgy nem hagyom...

Legjobb válasz: Én lány vagyok, de nekem is az tetszil ha elöl van és nem oldalt...manapság már mindenkinek oldalra van fésülve és az már annyira hagyományos... ha elöre van fésülve(és tényleg jól áll) akkor sztem annál bájosabb és aranyosabb frizura nincs.. én is hordanám csak nekem nem áll jól és pattanásos leszek tõle:-)

Én lány vagyok, de nekem is az tetszil ha elöl van és nem oldalt...manapság már mindenkinek oldalra van fésülve és az már annyira hagyományos... ha elöre van fésülve(és tényleg jól áll) akkor sztem annál bájosabb és aranyosabb frizura nincs.. én is hordanám csak nekem nem áll jól és pattanásos leszek tõle:-)
Szerintem oldalt jobb. 15/F
Az az elöl tökegyenes frufru nagyon kevés lánynak áll tényleg jól. A legtöbbnek inkább idétlen.
Sztem meg tökmind1 h mi a divat, ha neked úgy tetszik akkor legyen úgy ^^.
A kérdező hozzászólása: Nem, ez nekem sem tetszik, az elõzõ képen lévõ haj sokkal természetesebb! :)
nah .. én linkeltem be a képet és most vaszem észre h a szöveg lemaradt..:D:D na szóval sztem aképen látható bal oldali haj NAGYON ARNYOS és bájos és egyáltalán nem kislányos...DEEE!!!!!! ha ilyen hajra gondolsz: http://articles.imgsrv.divat.hu/000296/originals/5841143132... azt inkább ne...az nekem nagyon nem jön be...akkor inkább oldalra..
Ami oldalt van szerintem nõiesebb és "komolyabb"
21:21-es vagyok. Lehet hogy tévedek, de sok évvel ezelött is az elõl egyenesre vágott frufru volt a divat. Gondolom kezd megint divatba jönni, de nekem akkor sem tetszik az és nekem kislánykoromban volt olyan hajam. Szerintem nagyon kislányos.
Nekem oldalt teccik =)
Sztem az oldalt jobb! Nekem is olyan van:D:P De persze vannak olyan csajok is akiknek jól áll a frufru.
A kérdező hozzászólása: Elõzõ, tévedsz! Nézz csak meg a divatlapokat, meg az utcán a csajokat! Vagy nézd meg Lady Gaga valamelyik klipjét!
Bocsi, ha valakit megsértek, de az elõre fésült frufru az a gyerekkkoromba volt divat. Akkor nekem is olyan hajam volt. Mondjuk nem vok valami öreg, 17 vagyok, de 11-12 évvel ezelött az elõrefésült haj volt a divat. Na meg kiskorban minden kislánynak olyan haja van. Az oldalra fésült sztem jobb.
A kérdező hozzászólása: Hát igen meg tök vagány kinézetû leszel tõle, fõleg sötét hajjal... Én is szeretem nagyon.
Nekem az elöl frufru nem tetszik, de van olyan lány, akinél elviselem. 17/f

Melyik a "jobb" ha az embernek egyetlen baréátja sincs, vagy ha sok van, de egy se igazi barát?

Ezen vitatkoztam egyik ismerősömmel, hogy melyik a jobb, vagy a kevésbé rossz. Ha az embernek egy barátja sincs, vagy ha olyanok a barátai, akik kihasználják az embert, azért vannak veled, mert előnyökkel jársz, pl adsz nekik ingyen cuccokat, pénzt, elvisz szórakozni, az Õ költségén, meghív kajálni, vesz neked amit kérsz. De ha baj van, rájuk nem számíthatsz, egyik sem fog ráérni segíteni, egyik sem lesz épp szabad, mindegyik el lesz foglalva egyik sem fog meghallgatni. Õ azt mondja inkább legyen több ilyen barátja, akik csak kihasználják, DE jól érzi magukat velük, mindig lesz társasága, sose fog unatkozni, minthogy egyedül legyen. Melyik a "jobb" ilyen hamis barátok, akik nem önmagadért szeretnek, vannak veled, vagy ha nincs egy ilyen barátod se, se rendes se, aki önmagadért szeret, azért van veled, mert te érdekled, nem a pénzed?

Legjobb válasz: Nincs jó vagy rossz. Minden ember más, mások az igényei, másra vágyik. Van akinek arra van szüksége, hogy valakivel minden egyes gondolatát, érzését átbeszélhesse, más meg akkor érzi jól magát, ha hétvégén tizedmagával mehet bulizni. Van aki meg egyedül is tök jól elvan. Nem lehet általánosítani. Lényeg, hogy mindenki megtalálja azt/azokat akivel kölcsönösen jól érzik magukat.

Nincs jó vagy rossz. Minden ember más, mások az igényei, másra vágyik. Van akinek arra van szüksége, hogy valakivel minden egyes gondolatát, érzését átbeszélhesse, más meg akkor érzi jól magát, ha hétvégén tizedmagával mehet bulizni. Van aki meg egyedül is tök jól elvan. Nem lehet általánosítani. Lényeg, hogy mindenki megtalálja azt/azokat akivel kölcsönösen jól érzik magukat.
Nekem az egyedüllét jobban bejönne.Ha nem akarnak velem lógni azért aki vagyok, csak a cuccok és más miatt, akkor menjenek oda ahová nem süt a nap....
Na várjál, én egy dolgot nem értek. "pl adsz nekik ingyen cuccokat, pénzt, elvisz szórakozni, az Õ költségén, meghív kajálni, vesz neked amit kérsz." Most akkor én adok neki cuccokat, õ meg meghív engem az õ költségén kajálni, szórakozni, vesz nekem amit kérek? Ez szerintem nem kihasználás. :D
A kérdező hozzászólása: Ja azt elrontottam. :D Szóval te adsz mindent, cserébe Õ jófej hozzád, elhív magához, kedvesen ebszél veled, felköszönt a szülinapodon, ilyesmi, de nem azért mert tényleg a barátja vagy.
nekem inkább legyenek "hamis" barátaim, mint hogy magányos legyen. eléggé társasági ember vagyok. de nekem szerencsére így is nagyon sok barátom van, pedig nem veszek senkinek semmit, nem hívok meg senkit semmire, csak jófej vagyok velük, és megnevettetem õket. az osztályban 32-en vagyunk, abból kb. 20-szal jóban vagyok, õk igazi barátok, kb. 6, akire szinte testvérként tekintek, és a többiek pedig olyan nagyon csendesek, hogy nem tudok velük beszélgetni... a suli többi tagjával még annyira nem vagyok jóban, de próbálkozok :) Amúgy pedig, egyik se jó, az a legjobb, ami nekem van, hogy mindenkivel jóban vagy, a nélkül, hogy akármi komolyat tennél érte, és csak magadat adod :) 15/L

Ha vérvétel közben az ember elájul, akkor mit csinálnak vele? Hova fektetnek hirtelen? Mi van, ha bennem van a tű, amikor elkómálok?

Sajnos mennem kell és valószínű, hogy nem bírom majd, csak ezért szeretném tudni. :(

Legjobb válasz: Van erre rendszeresített ágy. Az asszisztensek meg fel vannak készülve az ilyesmire, és általában észreveszik, ha kókadozol, gyorsan tudnak lépni.

Van erre rendszeresített ágy. Az asszisztensek meg fel vannak készülve az ilyesmire, és általában észreveszik, ha kókadozol, gyorsan tudnak lépni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat! Nagyon régóta nem voltam már, õszintén szólva félek! Ismerem magam és bármilyen magabiztos is próbálok lenni, tudom, hogy nem sokáig leszek majd nyugodt sajnos. :(
Így van minden ilyen helyen van egy ágy , ahova le tudnak fektetni és elõtte szóljál nyugodtan, h lehet, h elájulsz! És még valami: vérvétel elõtt igyál meg egy pohár tiszta vizet, nem esik le annyira a vérnyomásod!
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a tippet!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!