Találatok a következő kifejezésre: Ha a validator-nak baja van (1 db)

Ha a html validator-nak baja van az oldal kódjában lévő & jelet tartalmazó url-ekkel, mit lehet tenni?

Ezt mondja rájuk: cannot generate system identifier for general entity "x", ahol x az & után lév? változó.

Legjobb válasz: a & jel a kódban: & a " jel a kódban: " Ha ezeket használod, valid lesz a kódod.

a & jel a kódban: & a " jel a kódban: " Ha ezeket használod, valid lesz a kódod.
Az elõttm szóló bemásolta a kódokat de az itt nem jelent meg, szóval erre cseréld az & jelet: & amp; Így írva, szóköz nélkül.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintettek milyen ez a blog, jo cikek vannak benne?

http://manchestercity.blog.nepsport.hu/

5

Miért nem engedi a Tumblr, hogy módosítsam a HTML file-t?

Sziasztok! Készítettem (készítenék) Tumblr-ön oldalt, regeltem, megvan minden, de a HTML-be nem enged belenyúlni. Ha változtattam és mentésre megyek, kapok egy hibaüzenetet, miszerint valaki gyanús viselkedést tanúsított a blog körül, azonnal váltsak jelszót és jelszócsere linket kapok mail-ben. Anélkül nem is enged vissza abszolút.
A válaszokat, tippeket előre is köszönöm! :)

0

Hogy tetszik a weboldim? (L)

Már elkezdtem csinálni de majd akkor lesz csúcsra hangolva ha igazán aktuális lesz a téma. Eddig hogy tetszik? Min javítsak?


Csak óvatosan a kritikákkal mert amatőr vagyok, de úgy gondoltam jobb mint egy újabb csajszis tiniblog.

11

Miért nem engedi a Tumblr, hogy módosítsam a HTML file-et?

Sziasztok! Készítettem (készítenék) Tumblr-ön oldalt, regeltem, megvan minden, de a HTML-be nem enged belenyúlni. Ha változtattam és mentésre megyek, kapok egy hibaüzenetet, miszerint valaki gyanús viselkedést tanúsított a blog körül, azonnal váltsak jelszót és jelszócsere linket kapok mail-ben. Annélkül nem is enged vissza abszolút.
A válaszokat, tippeket előre is köszönöm! :)

0

Van ez a btemplates.com oldal ahol a blogokhoz lehet sablonokat választani. Le is töltöttem és egy útmutató félében azt írták, hogy csomagoljam ki, de mégis hogyan?

Rákattintottam arra amit letöltöttem de nem tudom,hogy kell ki csomgolni,hogy rendesen rajta legyen a sablon a gépemen! Kérlek segítsetek.

2

Szerintetek milyen az oldalam?

Van egy tinioldalam , a neve : www.pincsmife.gportal.hu . Szeretném , ha megnéznétek , és írnátok róla véleményt ,ötletet , észrevételt . Lehetőleg , vagy tini korú , vagy hozzáértő írjon .

13

Olyan weblapkészítő programot tudtok ajánlani, amivel egyszerű (de nem gagyi! ) flash-es weboldalakat tudnék készíteni?

kezdő vagyok ezen a téren

7

Lehetséges a saját ip címemen ingyenesen weboldalt létrehozni?

Kérdésem lenne tehát,hogy ez lehtséges-e. Routeres internetem van. A router TP-Link. Esetleg ha van olyan aki tudna nekem segíteni tanulni a hálózati cuccokról, miket lehet vele csinjálni stb az nagyon jó lenne. Illetve még annyit h az ip címem ugyan nem fix, de olyan mintha az lenne mert a UPC nem ad új ip-t...másik dolog h fizikai cím változtatással új ipt kapok. Az esetleges válaszokat előre is köszi.
14/F

15

Hogy lehet olyan menüt készíteni weboldalra mint ami a facebook mobil oldalán van?

erre gondolok:

3

Szerintetek érdemes ezzel a témával blogot kezdeni?

Egy fiatal lány unalomból elkezd játszani egy online játékkal, ahol megismeri első szerelmét aki sokszor megbántja és csak szórakozik vele. Miután lemondott a fiurol végleg ráír egy régi barátja és bevalja hogy régóta szereti a lány először bizonytalan de belemegy végül. A lány egyre jobban megszereti a barátot ,úgy érzi hogy megszerette de pár hónap mulva rájön hogy valószínüleg csak azért érezte amit érzett mert ő mindig.mellette ált ,segitett neki mikor a. szerelme megbántotta . A lány mindig odáig volt egy csapattársáért de azelőtt nem.foglalkozott vele mert mást szeretett de tudta h a csapattársának K- nak tetszik és neki is tetszett K de mivel a lány fiatal volt hozzá ezért K nem nagyon beszélt vele. évek teltek el a lánynak még.mindig tetszett K és szimpatikus volt neki ezért ráírt, jót beszélgettek .Másnap mikor a lány elmesélte az előző nap történteket fogadtak hogy a lány nem.meri K-t megbökni fb-n ,megmerte. Ezután K írt a lánynak megint jót beszélgettek de ez már más volt. a fiu azt irta neki hogy szívesen megismerné élőben.is .. pár hónap mulva felmerült ismét a dolog a lány megkérte az anyukáját hogy engedje el , el sem hitte mikor az anyja beleeggyezett. 300 km egyedül...ilyesztő és egyben izgalmas kihívás is volt. elérkezett az indulás előtti este, a lány aludni sem birt az mozgalomtól.... ez lenne a történet nagy vonalakban. szerintetek megéri erről blogot írni? lenne nézettsége ? ( bocsi hogy kicsit össze-vissza írtam, siettem.)

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!