Találatok a következő kifejezésre: Ha a valamiféle (76 db)

Valamiféle tesztnek tekintsem, ha a lányok szivatnak?

Túl közel kerültem pár lányhoz, ezek most bevágták a durcát és amellett hogy próbálnak leveg?nek nézni még oltogatnak is.

Legjobb válasz: mivan??

mivan??
A kérdező hozzászólása: Talán azt, hogy ne írd tele válaszokkal a kérdésem. 1 2: hogy ha emiatt újra ki kellene írnom ne jelentgesd a moderátornak. Tudod ezért jobb helyeken kitiltás jár. Ne itt játszadozz hanem a játszótéren, vagy azzal ami a lábad között van.
Talán azt, hogy ne írd tele válaszokkal a kérdésem. 1 2: hogy ha emiatt újra ki kellene írnom ne jelentgesd a moderátornak. Tudod ezért jobb helyeken kitiltás jár. Ne itt játszadozz hanem a játszótéren, vagy azzal ami a lábad között van. Beteg vagy És nem én jelentettem, csak mondom.
A kérdező hozzászólása: Bocsi általában türelmes vagyok de ezt a kérdést tényleg nem azért írtam ki, hogy széttrollkodd..., hanem különbözõ emberek véleményeit vártam.
senki nem trollkodik, csak iszonyat módon buta vagy ennyi. Ha erre most válaszolsz akkor csak folyatni akarod....
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok buta -.-
aki trollkodik az te vagy. Ha nem válaszoltál volna akkor nem akartad volna folyatni :D
A kérdező hozzászólása: Most te szivatsz ugye? :D ez is valami teszt mi?
Mindketten gyerekesek vagytok. Kérdezõ: szerintem nem tudod elfogadni, hogy nem tetszel annak a lánynak. Biztos oka van, talán csak túl erõszakosan nyomultál, és nem jött be neki. De ne próbáld már helyette tudni, ki való hozzá. Majd õ eldönti. Amit tehetsz, hogy visszavonulsz, nem foglalkozol velük. Kitudja, ha felnõtt módjára viselkedsz, még megkedvelhet.
te paranoiás is vagy... jézus fejezd már be.Senki nem tesztel te majom.
én nem gyerekes vagyok, csak próbálom vele megértetni mi van.De nem fogja.
A kérdező hozzászólása: ne haragudj, de megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
Én igazat adok a válaszolónak, és nem trollkodik! Engem is irritál a kérdezõ! MÁR EGYSZER MEGKÉRDEZTED EZT!!!!! És én is válaszoltam! Hogy írjam, hogy megértsd!? N-E-M J-Ö-SSZ B-E N-E-K-I!!!!!
most mért belém kötögetsz? neked van problémád nem? Mi válaszoltunk Mit akarsz még?
Igen tekintsd tesztnek, mert az. A Nagy Teszt.
A kérdező hozzászólása: Nem állnak velem szóba, de látványosan figyelik mit csinálok. Ha próbálok beszédbe elegyedni velük bunkó módon elküldenek. Csak kettesben tudtam velük pár normális szót váltani eddig. De az sem volt túl tartalmas. Általában kerülik az ilyen helyzeteket.
Ne lássatok már mindenben "tesztet". A csajok nem tesztelik a világ összes hím egyedét a nap 24 órájában. Simán szórakoznak, bár nem szép tõlük. :/
A kérdező hozzászólása: És mit tehetek? Mert nehéz õket lesz.rni. Ráadásul az egyik nagyon tetszik...... de más fiúkkal beszélget.
persze hogy mással dumál mert te nem érdekled. Felejtsd el õt.
A kérdező hozzászólása: De valamiért érdekeltem.... mivel válhatok a számára újra érdekessé? állítólag az volt a baj, hogy undorítóan erõszakos voltam, ehhez képest mondtam a csajnak, hogy az a srác akivel beszél konkrétan arról beszélt a wcben egy haverjával, hogy mennyire "dugható" vagy. ehhez képest simán fûzögette a srácot utána is. Aki amúgy sokkal unalmasabb nálam sztem.
nem érted hogy szivat? Betûzzem? Annyira idegesítõ mikor az ilyenek nem bírják felfogni amit mondasz.....
A kérdező hozzászólása: asszem értem miért van 45%-od. Kikúrt komplikált az egész eset te meg 5 sor alapján ragaszkodsz a véleményedhez?...
A kérdező hozzászólása: ez csak trollkodás amúgy, jelentelek :D
figyelj akkor minek kérsz itt tanácsot? Ha csak ennyit írsz le akkor ennyi a véleményem.Talán értelmesen és bõvebben kéne leírni mindent ha annyira komplikált ps: azért van ennyi százalékom mert én õszinte vagyok itt MINDIG és ez sokmindnekinek nem tetszik.De azért nem fogok hazudni hogy több százalékom legyen....
ja, és ugyanezt írtad ott is: "igazából egy lány érdekelt, de õ nagyon.... a többi nem is zavar, hogy nem szól hozzám de az az egy nagyon." Itt is azt írtad, hogy egy lány érdekel, közülük, tehát tuti te vagy!
:D
A kérdező hozzászólása: attól, hogy õszínte vagy még írhatsz oltári nagy baromságokat.
Ha nem bírod az igazságot, ne rakj fel kérdést. Szerintem is végtelenül buta vagy. Egyszerûen nem érdekled a csajt, és akármennyire akarod belemagyarázni hogy a lányokat a belsõ érdekli, nem így van. Szokj hozzá

Ha a párom kimegy külföldre dolgozni és az Õ nevén van a hitel, be kell jelenteni valahová, hogy nem Magyarországon dolgozik? VAgy egyébként is jár valamiféle kötelezettséggel, ha kimegy? Jelenteni kell valahol?

Legjobb válasz: Bank felé nem kell. Nav felé igen, a Tb-bõl ki kell jelentkezni, ha már tudja,hogy mikortól lesz bejelentve.(pl. munkaszerzõdés elsõ napja) Esetleg munkanélkülirõl kellhet még kijelentkezni, de van hogy azt se szokták.

Bank felé nem kell. Nav felé igen, a Tb-bõl ki kell jelentkezni, ha már tudja, hogy mikortól lesz bejelentve.(pl. munkaszerzõdés elsõ napja) Esetleg munkanélkülirõl kellhet még kijelentkezni, de van hogy azt se szokták.


Ha a hitel terhelt autómat el lopják, a hitel marad ugyan úgy rajta, vagy van valamiféle lopás biztosítás? Ami mondjuk azt vonná maga után, hogy megfelezõdne, vagy meszûnne a hitel?

Legjobb válasz: :( Marad rajta a hitel.. Végülis ugyanaz mintha pénzt vettél volna fel és abból vettél volna autót. Caskót ajánlott rá kötni.

:( Marad rajta a hitel.. Végülis ugyanaz mintha pénzt vettél volna fel és abból vettél volna autót. Caskót ajánlott rá kötni.
A kérdező hozzászólása: hm..köszönöm
Ha ennyire félsz akkor köss lopás elleni casco-t a kocsira.
A kocsid a hitel fedezete, úgyhogy ha ellopják, rögtön jelenteni kell a banknak (totálkárnaál is). Ilyenkor lezárják a hitelt, és a maradék összeget egyben kell kifizetned. Úgyhogy az az alap, hogy lopásra is kiterjedõ casco-t kötsz, de legjobb lenne inkább nem is venni hitelre kocsit, mert sokat bukhatsz vele.

A booklineon lehet tudni elõre hogy mibõl van akció? Vagy ha van valamiféle nagy akció azt nem lehet tudni mikor van?

Nem tapasztaltatok ilyesmit? Mert én az elmúlt évben az év vége felé olvastam hogy van valami nagy akció de akkor nem vettem könyvet és érdekelne hogy lesz-e megint. Ha valami nagyon alap dolgot kérdezek, ne rontsatok nekem, mert nem nézegettem azt az oldalt mostanában.

Legjobb válasz: Elõre nem lehet tudni, nézd a honalpot. Viszont lehet sejteni. Nagyobb ünnepek elõtt mindig van akció, jön a karácsony, borítékolhatod, hogy decemberben végig akcióznak. Gyakran egy kiadóra specifikusan vannak akciós napok. A nagyobb irodalmi események is akciót vonzanak: lásd Nobel, Munro életmûve -15%. A friss és várt könyvek is hozhatnak akciót, szóval ha látsz reklámot könyvrõl itt-ott, sejthetõ, hogy valami akcióban benne van (vagy a szerzõtõl más, csomagban). A többi nem látható elõre a mezei könyvvásárló számára (ha látnád az eladási statisztikákat, jobban sejthetõ lenne), ezért néha érdemes felnézni vagy hírlevelet kérni.

Elõre nem lehet tudni, nézd a honalpot. Viszont lehet sejteni. Nagyobb ünnepek elõtt mindig van akció, jön a karácsony, borítékolhatod, hogy decemberben végig akcióznak. Gyakran egy kiadóra specifikusan vannak akciós napok. A nagyobb irodalmi események is akciót vonzanak: lásd Nobel, Munro életmûve -15%. A friss és várt könyvek is hozhatnak akciót, szóval ha látsz reklámot könyvrõl itt-ott, sejthetõ, hogy valami akcióban benne van (vagy a szerzõtõl más, csomagban). A többi nem látható elõre a mezei könyvvásárló számára (ha látnád az eladási statisztikákat, jobban sejthetõ lenne), ezért néha érdemes felnézni vagy hírlevelet kérni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Hírlevélben mindig benne van.
IMEI szám cserével de az illegális!
A kérdező hozzászólása: Oh. Èrtem. De az ilyet akkor hol csinálják ha illegális?
Vannak még vállalkozó kedvû pince gsm szervízek. http://forum.androidhungary.com/threads/1429-SIM-Lock-%C3%A9..
Igen van egx olxan csomag hogy teljesen fügetlen. CSak azzaz az a baj ha PL elromlik akkor már tiéd és a szoláltató nem javitja meg.
Telenor épp mostanában tiltja le a lopott telcsik IMEI számát. Gondolom a többiek sem lesznek tétlenek. Pince GSM-ek meg hát.. XD Menj dolgozni és lesz pénzed telefonra....
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Nem azért kérdeztem, mert egy pattanásos kamasz vagyok, akit az anyjáék tartanak el, de kell neki egy jó telefon. Mielõtt ilyen fajta beszólásokat osztasz, kérdezz. Külföldrõl jöttem haza. Külföldi bankkàrtyámról vonjàk a havi törlesztõt, de erre már nem fog érkezni pénz. Ha úgy adódna nem fizetném.

Ha a munkáltató mond fel a munlavállalónak, mert a dolgozó nem hajlandó aláírni a közös megegyezést, az jár valamiféle gonddal, bajjal vagy priusszal a későbbiekben, ha majd a dolgozóáshol akar elhelyezkedni?

Legjobb válasz: Hivatalosan nem. Ellenben én személy szerint biztos nem alkalmaznék olyan embert, akit egyszer már ki kellett rúgni. Pláne pont elõttem.

Hivatalosan nem. Ellenben én személy szerint biztos nem alkalmaznék olyan embert, akit egyszer már ki kellett rúgni. Pláne pont elõttem.
Elvileg semmivel. Gyakorlatilag is csak akkor látja az új munkaadó, hogy kirúgtak, amikor már felvett és a papírjaid intézi - de lehet még akkor sem. (szerintem személyiségi jogok miatt akkor sem).
A kilépõ papírokat tuti, hogy látja.
Ráadásul jobb helyen referenciát kérnek rólad az elõzõ munkáltatódtól. Képzelem, milyen szépeket fognak mondani valakirõl, akit ki kellett rúgniuk.
61%-os! A kilépõpapíroknak csak egy része szükséges az új munkahelyen a belépéshez. Melyek szükségesek, azokban nem szerepel az elõzõ munkaviszony megszûnésének módja. Ha a munkavállalót a cég mûködésével összefüggõ okok miatt bocsátják el, akkor a munkáltató valószínûleg nem fogja azt mondani, ha referenciát kérnek, hogy nem dolgozott jól. Ha meg a munkájával volt baj, akkor közös megegyezésnél sem fogja azt mondani, hogy a munka hõse volt.

Ha a vámpírokat tényleg Egyiptomban hozták létre, akkor valamiféle médium/boszorkány képes lehet érzékelni azt a helyszínen, hogy hol és hogyan történt?

Esetleg a folyamatról maradtak fenn ábrák vagy leírások? Mert bár ezt hallani a legtöbb helyen, eddig még más nem volt.

Legjobb válasz: Kezdjük ott, hogy hogyan sikerült összehoznod Egyiptomot és a vámpírokat :D

Kezdjük ott, hogy hogyan sikerült összehoznod Egyiptomot és a vámpírokat :D
Kérdezõ, ha ezt nem poénnak szántad, akkor nem vagy 100-as. Linkelnél weboldalt, ahol ilyen fantáziadús elméletekre lelhetek? Gyk-n kívül. Van egy dolog, ami nem hagy nyugodni. Te Goku gyerek, mi a bûbánatos istennyiláért teszel írásjeleket mondataid közepére? Futkos a hátamon a hideg, ha a válaszaidat olvasom...
Gondolom a ttt-rõl sikerült összehoznod ezt az Egyiptomi szöveget, mert ott írnak ilyet.
Ez olyan, mint hogy a zufók magyar származásúak.
Nincsenek vampirok, sem boszorkanyok. Szoval a valasz igen.
Uramisten. Már elõre bocsánat ezért, de az Ezotéria kategória átment a hülye emberek kategóriájába. Ki gondolja még így rajtam kívül?
Az a múmia te :D
Igen! a vámpirokat egyiptomban hozták létre? de, ez csak egy mese mert hogy Vámpirok nincsenek sem varázslók sem Pedig! koboldok! :P
"Kutatni attól még szabad utána..." a GYK nem megfelelõ hely erre, ideje akkor óegyiptomiul tanulni, és valódi kutatómunkába kezdeni... ttweben pl egyik vámpír "szakértõ" pl felsorolt pár nevet, akik szte vámpírok voltak, és pár predikciót lehet levonni az adataiból amit tesztelni lehet. Persze ez pénz és idõ. Mai netgeneráció hiszi hogy bármilyen kérdésre ingyen és semmitevéssel megkapja a várva várt választ ha GYK felrak vmi kérdést. Választ kap, igényeidet nem elégíti ki akkor kezd valódi kutatómunkába.
Na és hogy kell kutakodni?
Engem miért?! Mondom csak azokat, akik elhiszik a sok marhaságot...Azok, ha annyira hisznek benne, örülnének ha lennének és szívnák a vérüket? A sok idióta divatfilmekbõl azt hiszik, hogy ilyenek léteznének az tök jó lenne...Kíváncsi lennék hogy sz*rná össze magát az összes olyan, aki váltig állítja h. vannak...
A kérdező hozzászólása: És mégis honnan veszed, hogy aki állítja vannak, rajong értük? Szerintem te keversz itt valamit. "Vámpír-láz" már a tvájlájt elõtt is volt és utána is lesz. Attól még, hogy mindenki mindenáron ahhoz akarja kapcsolni, nem lesz az. Nem hiszem, hogy meg fogok tanulni ó-egyiptomiul, ahhoz fel kéne venniük a szakra, jan. 15 a határidõ és még nincs meg a szemét levelem. xDDDD De angolul is sok anyag elérhetõ. Pl. E. A. Wallis Budge munkái, sok fordítása is elérhetõ ingyenesen is. Most nem konkrét választ akartam xD csak ötletet. És nem akarok vámpírrá változni. :D Gondolom mindenki azt hiszi, azért vámpírmániás mindenki, mert vagy vámpír akar lenni vagy le akarja vadászni õket. Csak mondom, ez nem igaz. Engem csak érdekelnek ezek a "városi legendák" amik keverednek a mítoszokkal, háttérhatalommal, titkos társaságokkal.
ismerem azt az oldalt, megéri a pénzét. A nyitott téma fele az általa linkelt oldalakkal van tele, ideje aztán van Penelopénak.
A kérdező hozzászólása: Hát ha valaki szeret olvasni ilyen cikkeket... Ártanin em árt vele senkinek. Meddõ téma lett a vámpírok már ott is, mert mindenki csak követel. :D Hát nem is tudom, mi lesz így.
A kérdező hozzászólása: *Ártani nem
a vámpirok nem egyiptonbol valok hanem ádám és éva egyik fia a vámpirok létre hozoja mert ki szivta az öcse vérét és amikor meg izlelte vért el öntötte a mámor és igy kezdödöt minden
A kérdező hozzászólása: De akkor téged is megesznek.
Istenem! Azt kívánom, hogy aki hisz a sok marhaságban, annak jelenjen meg vámpír, szellem, békavakond, farkasember...Ha már annyira hisz benne, szívja ki a vérét, egye meg, szedje szét...aztán nem lenne ennyi hülye...
A kérdező hozzászólása: Na már senki sem 100-as. ;-D Egyébként már volt mondva, a ttt fórum. Nem hiszem, hogy csak fantáziadús szöveg. Bár nem érzitek néha úgy, teljesen feleslegesen erõlködtök, úgy sem gyõztök meg senkit? Na ez oda-vissza mûködik. Kb. felesleges percek vesznek oda az életedbõl, amíg leírogatod, "nincsenek vámpírok, mit szívsz, hülye vagy" stb. Azt nem gyõzöd meg vele, aki hisz/tudja, hogy léteznek. Teljesen felesleges. Bár még mindig nem értem, mit keres itt olyan, aki semmiben nem hisz. Ha röhögni jár, menjen át a szerelem-szexbe. Bár gondolom a többség csak azon a szinten is van, mint az ott kérdezõk. Most lehet jelenteni, ha nem tetszik.
Az Õsi idegenek egyik részében volt arról szó, hogy állítólag az ókori Egyiptomban furcsa hibrideket hoztak létre. Mindjárt megkeresem.
Te loupsolitaire én úgy írók ahogy én akarok neked! Semmi Közöd és nem hiszek a Vámpirokba, sem az idegenekbe semmilyen marhaságba Aki pedig hisz mindenfelé baromságba az Õ szívügyük magasról teszek rá! :DD
A kérdező hozzászólása: Jóóóvan na, nem kell adni azért az idiótát. Oks fairi, de már máshol mondtam, aki ezt keresi, az nehezen akarja elhinni. Ezért fog még rengeteg elmélet születni. Meg azért Anne Rice regényében nem földönkívüli/reptoidok hozzák létre õket. És õ sem biztos, véletlenül választotta a helyszínt. Az infó máshonnan is származhat, ahogy ma is kering tucatnyi. Mindeneste köszi, meg a másik válaszolónak, aki képes volt normális válaszolni. A modiknak meg: az nem a kedvességen múlik, kit hányszor jelentek be, ill. hogy miért. Nem vesztõhelyre küldöm õket vagy majd kezdjek inkább anyázni? Na mindegy. Nem izgat.
A kérdező hozzászólása: Ill. még õ 13:26 talán. Legalább utánanézett. (Csak ha már így kiemelten, legyen meg.) Na, teljes az életem. xD
A kérdező hozzászólása: Ezért írtam, hogy maradt-e fenn valami, ami alátámasztaná ezt. :) Kutatni attól még szabad utána...bár én sem nagyon hiszem, hogy majd pont belebotlok.
A kérdező hozzászólása: *A "ha" sem véletlenül van ott.
maga a vámpír faj nem származtatható a tudománytól, ne innen várjátok a választ, hisz tudományos , magyarázatot sem lehet találni a faj tulajdonságaira...a mágia, és a természet hatalma viszont képes létrehozni ilyen halhatatlanokat.egyébként a vámpírok nem egyiptomiak...valójában nem 1 néphez kötõdik, hanem területhez, és ki tudja hogy milyen népek, vagy törzsek éltek akkor ott...a helyszín az eredeti legendák szerint a Kárpát medence, leginkább a mai Erdély és Magyarország területére tehetõ.

Származhat-e valamiféle előnye a munkáltatónak abból, ha a munkavállalót a próbaidő előtt kirúgja a munkahelyről?

Azon kívül természetesen, hogy bármikor, indoklás nélkül kirúghat. Gondolok itt olyasmire, hogy adókedvezmény valamilyen formában, vagy más mutyi intézmények. Mit?l jár jobban, ha megint egy másik munkavállalót kirúg a próbaid? vége el?tt. Megteheti ezt folyamatosan, ha igen, miért?

Legjobb válasz: Szerintem csak annyi elõnye van a munkáltató részérõl, hogy nincs felmondási idõ, ami rendes munkaviszonynál lenne, tehát azonnali hatállyal elküldhet. De ez kölcsönös, te is azonnali hatállyal felmondhatsz a próbaidõ alatt, sokan meg is teszik. Adókedvezményt biztosan nem kap, ha csak 1-2 hónapig foglalkoztat. Ugyanazzal a munkavállalóval szerintem nem teheti meg, mert egy munkaügyi bíróság nem tartaná életszerûnek, de különbözõ embereket kipróbálhat.

Szerintem csak annyi elõnye van a munkáltató részérõl, hogy nincs felmondási idõ, ami rendes munkaviszonynál lenne, tehát azonnali hatállyal elküldhet. De ez kölcsönös, te is azonnali hatállyal felmondhatsz a próbaidõ alatt, sokan meg is teszik. Adókedvezményt biztosan nem kap, ha csak 1-2 hónapig foglalkoztat. Ugyanazzal a munkavállalóval szerintem nem teheti meg, mert egy munkaügyi bíróság nem tartaná életszerûnek, de különbözõ embereket kipróbálhat.
A kérdező hozzászólása: Pontosítok: A próbaidõ vége elõtt.
Ha munkanélkülieket alkalmazottakkor azt hiszem kap rájuk kedvezményt egy pár hónapig. Aztán nem tudom, sok cég csinálja ezt és úgy tûnik megtehetik:S
Munkanélkülit alkalmaz akkor 1 évig kap támogatást a cég..Minél több munkanélkülit alkalmaznak annál több bevétele lesz. Elõnye nem csak ez, hanem az ishogy nem kell munkaszerzõdést írni.Ha nincs munkaszerzõdés( a próbaidõ után kell hogy legyen) akkor nem kell bizonyos juttatásokat figyelembe vennie..
Munkaszerzõdést kell írni minden esetben. Munkaszerzõdés nélkül nem állhat munkába a dolgozó. Sõt: jó pár éve a munkaviszony megkezdése elõtt be kell jelenteni az APEHnak (most már NAV) a dolgozót, nincs már az, mint régen, hogy volt 3 nap türelmi idõ a bejelentéssel. A közhiedelemmel ellentétben nem olyan könnyû kedvezményt kapni a munkanélküliek alkalmazása esetén. A legtöbbnél feltétel a támogatás lejárta utáni továbbfoglalkoztatás, valamint az, hogy a munkaviszonyt a munkáltató rendes felmondással nem szüntetheti meg. "Gondolok itt olyasmire, hogy adókedvezmény valamilyen formában, vagy más mutyi intézmények." : nincs ilyen. Az a könnyebbsége, hogy nem kell indokolni és nincs felmondási idõ.
Ahol ezt csinálják és elég sok helyen sajnos ilyen aljasak, az be sem jelent.azért rúg ki, hogy ha véletlenül beteg leszel és elmész asz orvoshoz, ott úgyis kiderül, hogy nem vagy bejelentve elõbb utóbb.
Csak annyi elõnye van, hogy nincs felmondási idõ, felmondási idõre járó bér, adott esetben végkielégítés, és nem is kell megindokolni, hogy miért rúg ki. Csak ennyi. Más elõnye nem igazán van belõle, sõt én inkább azt mondom, hogy hátránya is van, csak sok munkáltató ebbe nem gondol bele. Betanítani egy új dolgozót, aki csak hónapok múlva lesz "gazdaságos" nem kis teher egy cégnek. De a beképzelt, hatalomittas vezetõk ezt nem látják át, mert csõlátásuk van.
A kérdező hozzászólása: Ez így van.

Mit tehetek ha a távolsági buszon megbüntettek? Valamiféle szociális engedmény? Mi az eljárás?

Nem volt pénzem buszjegyre csak Dunaújvárosig. Pestr?l Pécsre tartottam. Nem állok valami jól anyagilag, szül?k elváltak stb... Szociális engedmény létezi? Mi a menete?

Legjobb válasz: Nem létezik. Kedvezmény van, csak nem ilyen. Maximum részletfizetést harcolhatsz ki a büntetésre, mást nem. És akkor most bele sem kezdek a "tömegközlekedés egy szolgáltatás, amiért fizetni kell, nem jár alanyi jogon, bármennyire is szerencsétlennek és elesettnek érzed magad és..." dumába.

Nem létezik. Kedvezmény van, csak nem ilyen. Maximum részletfizetést harcolhatsz ki a büntetésre, mást nem. És akkor most bele sem kezdek a "tömegközlekedés egy szolgáltatás, amiért fizetni kell, nem jár alanyi jogon, bármennyire is szerencsétlennek és elesettnek érzed magad és..." dumába.
na látod minek akarsz te pécsre menni ha nincs rá pénzed? mondjuk ha valaki megérti a nélkülözés fogalmát az én vagyok, deolyat sose csinálnék, hogy ugy utazok buszon, vonaton, hogy jegyet nem vettem szerintem nincs ilyen, hogy kedvezményt kapsz a törvények mindenkire vonatkoznak anyagi helyzettõl függetlenül
kifizeted a büntetést (ha nem vagy 18, akkor a szüleid), remélem, jó sok, és másokor meg megveszed a jegyet, ahogy mások tipikusan az olyanok nem vesznek jegyet és találnak ki baromságokat, akiknek van pénzük akiknek nincs, azok nem utaznak
utolsónak igaza van!! egyszer láttam egy (cigány) csajt aki felszállt a buszra (elöl ültem azért hallotttam) amin voltunk olyan 10en csak fiatalok, és azt mondta a buszsofõrnek, hogy a mám hátul ül már megvette a jegyet és a sofõr mondta, hogy rendben pedig egy idõs ember se volt a buszon (csak a barátnõi) és õ tuti nem volt szegény mert szórakozni mentek faluból városba, mint ahgy én is de én vettem jegyet
mám helyett mamám akart lenni:D (a kérdésre korábban már válaszoltam)
na megvan rólad a véleményem
tegnap még elaludtál a buszon.
A Google Maps szerint 48 km-t aludtál át :) Az eljárás: Szépen kifizeted a jogos büntetést, és nem kamuzol (hazudsz) legközelebb. Meg tudom érteni azokat, akik nélkülöznek, (ha vesznek jegyet) de a hozzád hasonlók csak fizessenek. Amúgy nem túl életszerû, hogy 1000 ft-ot ne tudnál SEHOGYAN sem szerezni, ha olyan k.rva fontos neked Pécsre utazni.
Téged amúgy nem ismerlek? Biztos pécsi vagy? Egy pesti ismerõsöm hasonló kamuzós gyerek... Hol laksz? Hová jársz iskolába? :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!