Találatok a következő kifejezésre: Ha a vagyok és csak mi (586 db)

Egy pasi gyakran hozzamér, de csak ugy véletlen egy egy másodpercre, mély tekintettel néz a szemembe ha szomuru vagyok és vigasztal, mire vélhetem?

kedves velem-esténként msn en chatel velem, de csak baráti dolgokról-néha párkapcsolatról-ez mit jelenthet?

Legjobb válasz: színpatikus vagy neki! És ha nem lenne senkitek tutira nem lennél közömbös neki szexuális téren sem! De szerintem, ha mindketten jó kapcsolatban éltek a párotokkal akkor egy jó haver õ neked, egy lelkitárs ha depis vahy vagy ha megjött vígasztal, hogy ne félj drága az el is fog menni stb stb.

színpatikus vagy neki! És ha nem lenne senkitek tutira nem lennél közömbös neki szexuális téren sem! De szerintem, ha mindketten jó kapcsolatban éltek a párotokkal akkor egy jó haver õ neked, egy lelkitárs ha depis vahy vagy ha megjött vígasztal, hogy ne félj drága az el is fog menni stb stb.
A kérdező hozzászólása: na igen, de neki sem és nekem sem tökéletes a kapcsolatom.

Ha a barátommal vagyok és csak mi vagyunk ketten akkor nagyon aranyos meg érzem hogy szeret! De ha ott vannak a barátai nem is törödik velem vagyis csak keveset. Mi lehet a baj?

Meg ha telon beszélünk és pont ott van vmi haverja nem ugy beszél hanem úgy mint ha csak egy ismeröse lennék nem a bnöje.Ezt nehéz leírni de mindig ugy érzem ha ott vannak a barátai hogy én nem kellenék oda meg mintha nem akarná hogy én és a barátai találkozzunk..nem mindig csak legtöbbször érzem így. De néha nagyon ari akkor is ha ott vannak. Meg tudom hogy szeret mert érzem meg mondták mások is hogy nagyon szeret és én is öt, de mi a baj? szégyenlös?vagy engem szégyel?azt mondta: "dehogyis söt örülök neked". Vagy csak zavarba van vagy mi? hajj én ezt nem értem..lécci írjatok mert kicsit szomorú vagyok emiatt.Mondtam neki is és mondta h probál másként viselkedni..

Legjobb válasz: haahhh ismerõs...:S :( vagy az h félt a haverjai elõl vay nemtomS:

haahhh ismerõs...:S :( vagy az h félt a haverjai elõl vay nemtomS:
Az természetes, hogy ha mások is ott vannak, akkor nem csak rád figyel. Simán lehet zavarban is a haverjai elõtt (pl. ne lássák, milyen gyengéd hozzád, mert az nem elég macsó :P), de ha többször is találkoztok velük, akkor kialakul egy olyan viselkedés, ami mindenkinek jó. Néha meg hagyd, hogy egyedül is találkozhasson velük, így te is megtarthatod a barátjaidat, barátnõidet.
Tudod a fiukban (gondolom tizeneves) van egy adag ilyen ki vagyok en, meghogy majd megmutatom en a haveroknak h milyen meno vagyok...nem rosszindulat, de belejuk van kodolva...velem volt hasonlo eset, a baratom lany haverja elott viselkedett ugy velem...es megmondtam neki mert roppant zavart...azt modta nem akarta megbantani a csajt, mert tudja h szerelmes bele es milyen rossz szegenynek. kkor mondtam h en elhiszem, de neked elsosorban a baratod a fontos es ha nagyon komor akarok lenni akkor lesz* om a kiscsajt...hat eentul a csajjal sem voltak bonyodalmak. a haverjai elot meg nagyon aranyos velem, persze neha neki is vannak rossz pillanatai es olykor elszalad a lo vele is, de szolok olyankor neki. szolj te is Neki nem veheti rossz neven ha szeret:) Legy oszinte:) fel a fejjel
A kérdező hozzászólása: Nah szóval ma beszéltem megint errõl neki és pont ugyanezt mondta hogy elõször ez nem biztos hogy simán megy hogy gyengéd legyen velem de mondta hogy majd alakul ez hogyha már sokat találkoztunk barátaival mert akkor megszokja.. Nagyon köszönöm hogy írtatok jól esett és megnyugodtam most tiszta boldog vagyok nagyon köszönöm=))))))

Ez így mûködik csajok? Ha nem vagyunk ilyenek néhányan mi pasi, akkor húzzuk l magunkat a klotyón, hogy nektek örömötök legyen és csak helyes, gazdag pasik maradjanak csak a világon?

"A gond ott van, hogy a második csoport - ami a nõk számára nem is létezik - a férfiak 80%-át teszi ki. Ezekkel a nõk csak végszükség esetén állnak szóba - ez régen azt jelentette, hogy a nagyi kifejezett tanácsára; manapság inkább azt, hogy csak 30 fölött, amikor a bulizásnak már vége, és sürgõsen kéne a házasság meg a gyerek. És aki ebben a csoportban van, az hiába intelligens, jú humorú és megértõ, csak figyelheti, ahogy a fiatal csajok az ostoba, faarcú - és olykor bûnözésre hajlamos - "menõ csávókkal" buliznak. Mert hát a nõk inkább választanak az elsõ csoportból olyat, aki nem felel meg az elvárásaiknak, mint a második csoportból olyat, aki igen. Ennek oka a szexuális vonzalom, amit nem lehet irányítani."

Legjobb válasz: Mindenki maga dönti, de jah ha csúnya vagy az sokat hátráltat a dolgon

Mindenki maga dönti, de jah ha csúnya vagy az sokat hátráltat a dolgon
"akkor valami az õ fejükben nagyon el van torzulva" Erre mondják polkorrekt nyelven, hogy "nõi logika".
Felteszem kèrdèzõ sose voltál határozott és sose viselkedtèl férfikėnt.
A kérdező hozzászólása: Igen, de ha tényleg ennyi részüket az alattinak tartják, akkor valami az õ fejükben nagyon el van torzulva. Akkor a maradék 20% ból 15% átlagos, 5% csak a helyes? Mert ha így vennék a dolgokat, akkor kb így lenne egészséges, hogy 25% helyes, 25% ronda és 50% az átlagos.
Igen. Tulajdonképpen arról szól a cikk, amit idéztél, hogy a nõk a férfiak 80%-át átlag alatti külsejûnek tartják.
Jó, de ebbõl kiindulva akkor senkinek nem lenne barátnõje, aki nem überbrutál helyes pasi. Márpedig csak körül kell nézni az utcán és egyértelmû, hogy ez nem így van.
A kérdező hozzászólása: Az más kérdés, hogy kicsi testi vonzalom, vagy ûberbrutál helyes pasi legyen az illetõ 8ezt veszik észre), hogy pukkadjanak meg barátok, barátnõk.
Van alapja, de igazából felesleges ezen kiakadni, teljesen normális dolog. Ugyanolyan, mint amikor itt sír egy srác, hogy milyen gonoszak a nõk, hogy nem kell nekik. Aztán valaki javasolja, hogy esetleg ne csak a legszebbeket vegye észre - erre persze az a válasz, hogy ez nem így mûködik, neki szüksége van legalább egy kicsi testi vonzalomra. Nos, a nõknek is.
Harminc feletti, igényes, komoly, értelmesnek tartott, nem csúnya stb. pasi vagyok. Sajnos azt látom, amit a kérdezõ írt. A nõk (leszámítva a jóval átlag alatti, 100 kilós, ostoba, ápolatlan nõket) nem engem keresnek. Csak akkor alacsonyodnak le hozzám, ha 30-35 év fölé értek és idegileg teljesen tönkrementek. Ugyanis azt nem könnyû feldolgoznia egy nõnek, hogy lassan már a béta hímek közül tudnak csak válogatni.
Én is ismerek egy srácot suliba nem valami szép( kövér de nagyon ) de olyan jó a kisugárzása, dumája hogy mindig van csaj körülötte... irigykedek is rá mert én nem vagyok ilyen...
engem pont az ostoba faarcú, istenesbence típusú nyálgépek taszítanak teljes mértékben. nyilván nem arra hajtottam sosem, hogy egy komplexusos anyámasszonykatonája, lúzer pasim legyen, de az "én vagyok a hejjjjespasi, menõcsávó" típusúakat alapból kizártam. a lényeg nem az, hogy intelligens és jó humorú legyél, hanem az ÖNBIZALOM. volt egy osztálytársam, aki szegény nagyon nem volt helyes, sõt... viszont õ tényleg intelligens és jó humorú volt, de ami a fõ, hogy volt önbizalma (de nem volt egy felfuvalkodott hólyag). állandóan dongtak körülötte a csajok, és nem a szépsége, hanem a kisugárzása miatt. mert nem CSAK humoros, stb volt, hanem tudta is ezt kommunikálni. mert lehetsz te akármennyire szikrázó intellektusú, ha bele sem mersz nézni a beszélgetõpartnered szemébe.
Nos. Harmint felett vagyok, talán normális - de inkább elmebeteg - , normálisan keresõ, (állítólag) becsületes faszi. Hogy túljelentkezés lenne nõknél? Hát nem :) De azért hülye én sem vagyok, gyereket az elsõ jött-ment nõnek? Na ne.... Jah, és szívesen lehúzom magam a klotyón ;)
ez van. de kérdezõ, azt ne mondd hogy ha választhatnál akkor te egy gyönyörû nõ helyett egy csúnyát választanál. a szépség fontos a párkapcsolatban, miért nem lehet ezt megérteni?
Biztos vannak, akiknél így mukodik, de nem minden no. Nekem pl. sohasem volt gazdag barátom, a kigyúrt, izomagyú BMW-s majmoktól meg egyenesen undorodom. Sot, kifejezetten csúnyának mondott, vagy tartott barátom is volt (7évig), de férfias volt és volt kisugárzása. Még mielott valaki azt mondaná, biztos azért nem volt gazdag, vagy ki tudja milyen barátom, mert ronda vagyok, elmondanám, hogy egyáltalán nem vagyok ronda. Nem vagyok a világon a legszebb, az igaz, de eddig még mindenki kifejezetten csinosnak tartott. Nem megyek a pénzre. Csak a szerelem számít. Ha kell, nulláról kezdem, de nem választok valakit azért, mert gazdag.


Ha kedves vagyok és közeledek akkor nem szól semmit, csak mosolyog és flörtölget. Ha elkerülöm akkor keresi a társaságom. Mit akarhat?

ne foglalkozzak vele egyáltalán? hívtam randira,nem mondott nemet de igent sem.

Legjobb válasz: Játszik veled.

Játszik veled.
nedvesnek olvastam xd
A kérdező hozzászólása: Minek játszik?
Ezen mit nem értesz? Nem arra gondoltam hogy le megy veled hintázni a játszótérre.. Hanem hogy csak szivat téged nem akar semmit.
A kérdező hozzászólása: Értem én de mire jó neki, hogy szívat? Mondhatná, hogy kopjak le, és akkor legalább tudnám hogy semmi esély.
lehet hogy fél

Mi van akkor, ha nagykorú vagyok, és a kiskorú barátnőmmel az utcán sétálva igazoltat minket egy rendőr csak úgy szúrópróbaszerűen, és látja, hogy nem teljesen legális pl ha szexuális kapcsolat van köztünk?

Legjobb válasz: Elõször is: hány éves vagy te és a barátnõd? Egyébként ennek kb annyi az esélye mint annak, hogy holnap nyerek a lottón. Kettõ. Mibõl gondolja, hogy jártok? Lehettek akár rokonok, ismerõsök, stb.

Elõször is: hány éves vagy te és a barátnõd? Egyébként ennek kb annyi az esélye mint annak, hogy holnap nyerek a lottón. Kettõ. Mibõl gondolja, hogy jártok? Lehettek akár rokonok, ismerõsök, stb.
ó te jó ég
szex közbe igazoltat?????
Gratulálok, hogy kislányokat kefélgetsz te barom.
Nem tenne semmit. De amúgy ezt hogy gondolod? Ránézésrõl megállapítja, hogy már megfektetted? Még ha ne adj' Isten úgy is van, akkor sem tudna semmit tenni, mert amint betölti valaki a 14. életévét, "megkapja a jogot" ahhoz, hogy azzal létesítsen hivatalosan is szexuális kapcsolatot, akivel akar, mindenféle jogi következmény nélkül.
15:53 "-18 éves korig liliomtiprás ami ugyszint törvénytelen, hogyha a lány akarata ellenére van", ez érdekes, akkor 18 fölött már erõszakolhatok lányokat vagy mi? 14-18 között akkor van büntetõ eljárás ha a szülõ jelent fel, 14 alatt mindenképp
lemardat a 15-18
A kérdező hozzászólása: Mittudomén, csak eszembe jutott a kérdés :D Köszi a válaszokat :D
Mennyi álszent, prûd IQ-harcos van itt...büntessék csak meg azt a srácot, akinek a barátnõje még csak 13, 99 éves, mert holnap lesz a 14. szülinapja, ugye?!
A helyszínen levágják a fütyidet.
14 éves miatt nem csücsülsz, de 13-ért igen. Amúgy is hogy együtt lát az utcán ahoz semmi köze. Ha utcán csókolózol és mégis igazoltatna (amit kétlek) akkor se büntethet meg érte. Ha rajta kap, hogy szexelsz akkor igazoltathat és ha büntethetõ akkor dutyiban fogod folytatni a jelenetedet.
Mekkora a korkülömbség?? o.O az ha 18-24 évesen van egy 15-17 éves barátnõd , az nem ütközik törvénybe, sem semmiféle etikettet sem szeg meg, viszont ha 14 alatt van, akkor kösd fel magad, és zárjanak börtönbe, amúgy a rendõr nem fog semmi tenni igazoltatás közben, nem is kell bevallani neki hogy a barátnõd, csak akkor fogalkoznának az üggyel ha valaki feljelentene evégett, Tehát 14 alatt pedofília /törvénybe ütkötõ/ 15-18 éves korig liliomtiprás ami ugyszint törvénytelen, hogyha a lány akarata ellenére van illetve ha feljelentenek vele, de ez nyilván nem a 16-18 éves párokra vonatkozik
xDDDDDD Bocs, ezt nem bírom tovább már xDDDDDD.
A kérdező hozzászólása: Nem, csak sétálunk, de kezd-e vele valamit, h gyanusít egybõl, v vmi.. Vagy mûködik az ártatlanság vélelme?
A kérdező hozzászólása: 21/F és 14/L
Semmi nincs. Odaadjátok a személyiket, esetleg lekérdezi a központtól, ha nem vagytok kõrözés alatt, akkor visszaadja elköszön. Ha megjegyzést tesz (önjelölt erkölcsrendõr-aki egybõl csak arra gondol mert beteges a lelkülete), akkor csak tegye, a sétálás agyarországon nem büntethetõ.

Minden üstökös látható szabad szemmel, ami elhalad a Naprendszerben a Föld "közelében", vagy csak bizonyos tulajdonsággal rendelkezők? Ha az utóbbi, akkor mik azok a tulajdonságok, és kb. mikor várható legközelebb ilyen jelenség?

Legjobb válasz: A legnagyobbak sem láthatóak. Csak a csóvát látod - azt is csak akkor, ha elég nagy hozzá (tehát közel van a Naphoz, és olyan az üstökös anyaga, hogy bõven párolog).

A legnagyobbak sem láthatóak. Csak a csóvát látod - azt is csak akkor, ha elég nagy hozzá (tehát közel van a Naphoz, és olyan az üstökös anyaga, hogy bõven párolog).
Ha jól tudom, augusztus 10-e körül lehet a legtöbbet látni, vagyis akkor a legnagyobb az esély rá...

Hogyan és mikor mondjam meg a főnökömnek hogy terhes vagyok és csak akkor dolgozok, ha nem stresszeli az életem?

28 éves 6 hetes kismama vagyok, els? babával, rendkívül stresszes jogi munkával. Tartok a f?nökömt?l ezen a téren, mit fog szólni, hogy reagál. Ráérnék kés?bb is megmondani, de félek, h. a stresszt?l nehogy baja legyen a babának, ha meg tudja, lehet moderálja magát.

Legjobb válasz: Ha úgy érzed hogy nagyon nagy a stressz, menj el dokidhoz, a nõgyógyász ír egy papírt ami alapján a háziorvos állományban tart.Hivatkozz a munkahelyi helyzetre.Ha a fõnököddel nem vagy olyan viszonyban ,hiába "fenyegeted", nem fogja meghatni, csak elküld mielõtt elmehetnél állományba.

Ha úgy érzed hogy nagyon nagy a stressz, menj el dokidhoz, a nõgyógyász ír egy papírt ami alapján a háziorvos állományban tart.Hivatkozz a munkahelyi helyzetre.Ha a fõnököddel nem vagy olyan viszonyban , hiába "fenyegeted", nem fogja meghatni, csak elküld mielõtt elmehetnél állományba.
Ha csak befelé figyelsz a babád megold mindent hidd el. Tisztul majd az életed. Amúgy én kerek perec megmondanám neki, de én elég nyers vagyok:) Egy 37 hetes kismama
Akkor mondd meg, amikor már megvan a kiskönyved, mert akkor nem rúghat ki, ha megteszi, akkor tessék szépen a nyakába akasztani egy munkaügyi pert.(Ettõl a legtöbb eláll a szándékától.) Nem lesz baja hidd el!Tessék szépen megnyugodni, és leszarni a külvilágot!Én fõsulis vagyok, így nekem se stresszelõ fõnök, se betegszabi.Van helyette rengeteg határidõ, beadandó zh és vizsga.Stresszelni lehetne egyfolytába, de mióta a pici van, egyedül akkor aggódtam, amikor az egyik zh-mról 45 percet késtem a doki miatt.:) Nem tudom, de egy idõ után ment minden magától, mikor megéreztem, h mozog a pici, akkor megszûnt minden, és csak a baba és én voltam.Majd ah nõ a kicsi neked is eljön ez az idõszak.Ha meg nagyon stresszel a fõnök, kérd meg, h beszéljen rendesen veled, mert különben elmész táppénzre.
Szió! Szerintem találj ki valamit miért mész el betegszabira, hogy ha bármi van visszamehess, és ha már megvan a kiskönyved, kerek perec mondd meg neki.Ha szeretnél még dolgozni nála, akkor ne cseszegessen, mert kiiratod magad végleg.Neked most nyugi kell!Nem szeretnélek ijetszgetni, de nekem is elég stresszes melóm volt, és sajna el is ment a babám 5 és fél hetesen.Szóval csak magaddal törõdj!Szép babavárást kívánok!

Ha visszahúzódóbb vagyok, és nem tudok rögtön megnyílni az emberek előtt - főleg a srácok előtt - akkor mit csináljak, hogy ne csak ott üljek a randin némán mellettük?

Srácokkal nehezebben is ismerkedem. Mi tév? legyek?

Legjobb válasz: Egy tippet tudok csak segíteni nekem mint fiúnak bejött, hogy akárhol voltam beszéltem csajokkal leszólítottam õket az utcán megkérdeztem az idõt és egy idõ után nem fog zavarni semmi egyszer csak észreveszed, hogy szinte megnyílsz az emberek elõtt és megtalálod a legjobb témákat egy-egy beszélgetés során, nem árt ha tudsz pár viccet, mert nem sok csaj szeret humoroskodni :D

Egy tippet tudok csak segíteni nekem mint fiúnak bejött, hogy akárhol voltam beszéltem csajokkal leszólítottam õket az utcán megkérdeztem az idõt és egy idõ után nem fog zavarni semmi egyszer csak észreveszed, hogy szinte megnyílsz az emberek elõtt és megtalálod a legjobb témákat egy-egy beszélgetés során, nem árt ha tudsz pár viccet, mert nem sok csaj szeret humoroskodni :D
Próbálj olyan témát szóbahozni, amelyben te is aktívan részt tudsz venni. Az elsõ egy-két alkalommal keress olyan helyet a randinak, ahol nem kettesben vagytok. Pl. park, sétálóutca, kirakatnézés. Az adott helyzet mindig ad témát a beszélgetéshez.
Eloszor beszeltesd Ot, tegyel fel neki kerdeseket-igy be tudsz kapcsolodni a temàba, jol fog esni neki ha erdeklodsz, ezutan biztosan megkerdezi miert csak rola beszeltek-beszelj magadrol, mosolyogj, tegy ugy mintha az eleted legtermeszetesebb szituaciojaban lennel(akkor is ha ideges vagy)Nezz melyen a szemebe!
Ha a magzatvíz elfolyik azonnal kórház független attól van e fájás vagy nincs!
Igy van, azonnal kórház!
Magzatvízfolyásnál egybõl kórház!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!