Találatok a következő kifejezésre: Ha a vagyok és csak (2392 db)

Gond ha 18 vagyok és csak análba szeretem a szexet? Imádom amikor oda kapom

Legjobb válasz: Kissé talán különös de nem baj az.

Kissé talán különös de nem baj az.
Kamu :-)
Lehet hogy fiú.
Biztos, hogy fiú.
nekem alcatel one touch 995 öm van, 24/24 ben nincs de jó sokat rajtahagyom, nincs tõle baja.
Ha töltõn van maxon akkor ne használd mert nem tesz jót neki, én az enyémet este töltöm és estig bírja (lumia 620) szerintem te is akkor töltsed csak ha kell pl 30% alatt
A kérdező hozzászólása: Azért kérdezem, mert szerintem úgy kellene mûködnie, mint egy UPS-nek, vagy a laptopnak, hogy amíg be van dugva, addig a töltõrõl veszi az áramot és ha leválasztjuk azonnal az akkuról. Nem játszani akarok rajta, miközben be van dugva, csak ha esetleg elakarok menni valahova ne legyen az, hogy "jaj nem töltöttem fel, és mindjárt lemerülök".

Ha a két és fél hónapos labrador kutyám harapdál engem az baj, vagy csak játszani akar velem?

Legjobb válasz: pici még, csak játszik ha nagyon erõsen harapna, visíts fel (mint egy kiskutya), ezzel jelzed neki, hogy fáj amit csinál ha nem hagyja abba, koppints az orrára, és hagyd ott, amíg le nem nyugszik ha ez sem segít, fektesd az oldalára, és tartsd ott, amíg lenyugszik

pici még, csak játszik ha nagyon erõsen harapna, visíts fel (mint egy kiskutya), ezzel jelzed neki, hogy fáj amit csinál ha nem hagyja abba, koppints az orrára, és hagyd ott, amíg le nem nyugszik ha ez sem segít, fektesd az oldalára, és tartsd ott, amíg lenyugszik
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget:)
Minden kölyök kutya ilyen, ne aggódj, majd kinövi :)
csak játszik...de errõl le kell szoktatnod mert ha nem a kkor nagyobb korában is harapni fog csak akkor erõsebben

Jár-e gyed hogy ha 2 éven belül van 180 napom biztosítva, de jelenleg regisztrált álláskereső vagyok és csak gyermekvédelmi támogatást kapok. Így miből számolják ki a gyedet?

Legjobb válasz: Gyed csak akkor jár, ha biztosított vagy, vagyis dolgozol valahol, ahonnét elmész szülni; vagy dolgozol valahol, de táppénzen vagy. Ha az önkörmányzat utal ki segélyt, az után nem jár a gyed, csak a gyes. De ha mondjuk szülés elõtt bejelenteted magad valakivel 2 hónapra, akkor még elmehetsz utánna két hónap betegre, s akkor jár a gyed, de ennek úgy kell kijönnie, hogy a második hónapban mikor betegen vagy szülsz.

Gyed csak akkor jár, ha biztosított vagy, vagyis dolgozol valahol, ahonnét elmész szülni; vagy dolgozol valahol, de táppénzen vagy. Ha az önkörmányzat utal ki segélyt, az után nem jár a gyed, csak a gyes. De ha mondjuk szülés elõtt bejelenteted magad valakivel 2 hónapra, akkor még elmehetsz utánna két hónap betegre, s akkor jár a gyed, de ennek úgy kell kijönnie, hogy a második hónapban mikor betegen vagy szülsz.
A kérdező hozzászólása: Kösz a segítséget, csak akkor ez a két éven belüli 180 nap, ez mire jó ha csak akkor érvényes ha bejelentett munkahelyem van amikor szülök?Akkor minek fizettem két éven keresztül a TB-nek?Minek?Minek?
Sajnos január 01-tõl változott a törvény/hát nem a babák védelmére/, nem elég a 180 biztosított nap, hanem szülésig munkaviszony kell.Ha megvan a 180napod, valahol jelentesd be magad szülésig, s fizeted magad utána TB-t, mondd meg, csak így kapsz TGYS-t, s Gyedet.Sokan kénytelenek így csinálni, a Gyesbõl nem lehet megélni. Én is meghosszabbíttattam magamat, de nekem a fõnököm utolsó pillanatban azt mondta, fizeti utánam a járulékot.Nov.29-re vagyok kiírva, dec.31-ig van munkaviszonyom.Kitartás! Intézd!

Ha a lányoknak úgyis csak a jóképű, magas fiúk kellenek, akkor aki nem így néz ki és elég csúnya, annak van értelmes egyáltalán próbálkoznia lányoknál vagy jobb, ha prostizni jár egész életében?

A suliban is a csajok láttak valami kigyúrt testű nagy, magas fiút, egyből mindegyik odáig volt érte, eszembe jutott, hogy én meg milyen selejt vagyok, mert se magas, se kigyúrt, de még csak jóképű sem vagyok, sőt bűnrondának tartom magam, szóval nem is csoda, ha engem egy lány sem akar magának, senki sem kezdeményez nálam, még csak köszönni sem nagyon szoktak, szerintem ezeknek a csajoknak én embernek sem számítok. Gondolom, ha jóképű, magas gyerek lennék, akkor meg mindegyik rám ugrana. Szóval ennyire a külsőségek a lényeg, akkor én nem is értem minek próbálkoztam már annyi csajnál, tisztára megaláztam csak magam és mindig a lekoptatás volt, kivéve, amikor valami álindokkal szólítottam le, de ha ott is belököm, hogy szeretném jobban megismerni, biztos elutasítottak volna, sőt talán még ki is gúnyoltak volna, ahogy egyik csaj tette, amikor leszólítottam. Olyan igazságtalan az élet, aki jó testi adottságokkal született az boldog lehet, lehet olyan párja, akivel kívánják egymás testileg-lelkileg, aki meg nem úgy néz ki, annak marad a keze meg a prostizás és az állandó szeretethány, magány. Én már attól is sírni tudnék, ha szerelmes párokat látok valahol. Sírtam is már fiú létemre, bár tudom, hogy szégyen és ássam el magam emiatt is meg amúgy is.

Legjobb válasz: Amugy megjegyzem, aki izmos az nem annak szuletett, hanem naponta sok verejtek aran valt azza.... es ezt te is megteheted, csak lusta vagy es inkabb itt nyavalyogsz..

Amugy megjegyzem, aki izmos az nem annak szuletett, hanem naponta sok verejtek aran valt azza.... es ezt te is megteheted, csak lusta vagy es inkabb itt nyavalyogsz..
Ok, izomnovelesre a legjobb gyakorlat a fekvotamasz.... Es igenis lusta vagy lelkileg, mert nyavalyogsz es magadon kivul keresel hibasokat, bunbakokat... mikozben Te vagy az, aki miatt nincsen csajod, es nem a genetika, nem a csufsagod, nem a kigyurt pasik, es meg csak nem is a lanyok igenyessege miatt!
nem mindegyik uhrik rád, ha magas és jokepu vagy.
Neked nincs értelme... a lanyok szeretik egy fiuban, ha életképes! Ne puhap*csûsködj, nem a kigyùrtaké a világ!.. 16L
ne általánosits
A kisebb baj, hogy kicsi vagy és nem szép. A nagyobb, hogy sajnáltatod magad, és ez nem nyerõ a lányok körében.Gondolom 10-en éves vagy. Majd kinövöd. 10 éven át bsztattak általánostól a középiskolán keresztül, hogy milyen ronda vagyok, ennek ellenére ugyan 2 kezemen meg tudom számolni, de épp csak, hogy hány lány jött oda, vagy a barátnõje, hogy mi lenne ha.... Amúgy elárulom, a lányokat nem a kedvességgel tudod a legjobban megfogni, meg azzal, hogy lemész kutyába és lesed, hogy mit akarnak. Volt egy lány, aki tetszett, hozzá se szóltam, valahogy mégis úgy alakítottam a helyzetet, hogy õ maga jött oda.
én ezt a mondást a Hey Arnoldból ismerem, még kb 7 éves koromból, a Nickelodeon nevû remek rajzfilmcsatornárólXD megy a zõd, már csak azért is, mert ugyanazon a véleméyen, és százalékon is vagyunk;)
17 eves koromban külföldre kerültem, apuka-anyuka nem tudott tamogatni, egesz felnött eletemben dolgoztam, mellette egyetem. Nekem nem kell papolnod, hogy milyen a kemeny elet, mert barmi ami körül vesz azt mind sajat eröböl ertem el, beleertve a paromat is akivel mar evek ota boldogsagban elek. Es pont emiatt vagyok az aki baromira felhaborodik a nyavalygo kölykökön akik, mert nehez a sorsuk mindenki mast hibaztatnak, hogy nekik milyen könnyü. Nem kell konditerembe jarnod, van 2 kis egyszerü sulyzod, 1000 gyakorlat van amit otthon tudsz csinalni. Ha hizni/izmosodni akarsz akkor egyel ugy, sportolj ugy. Lehet neked nehezebb mint masnak, mert olyan az alkatod, de azt ne merd bemeselni, hogy lehetetlen. Ahogy anya szokta mindig mondani: Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
"Én még csak nem is az a típus vagyok, akinek anyuci-apuci a segge alá rakja az autót meg a kezébe nyomja az ájfont." Én sem vagyok az. Megfogtam és tettem érte, vettem egy Iphonet. Nincs nõd? Fogod, és teszel érte, hogy legyen. 10-bõl 10szer kikosaraztak, mit teszel? Nem nyavajogsz, hanem felteszed magadnak a kérdést, mit csinálok rosszul. Túl negatív vagy, ezt felesleges arra fogni, hogy mások tettek azzá. A kérdés mindig az, mit csinálhatnék jobban?
Én egy rettentõen ocsmány, iszonyatosan hájas és alacsony férfi vagyok, de eszembe sem jutna prostihoz menni.
Igen, a legtöbb magyar nõ felszínes, beképzelt. Ha megnézed mondjuk a mai egyetemista lányokat, majdnem mind 190 magas, határozott/bunkó, vékony "pasyval" jár. Igen, ennyire a külsõségek számítanak és az, h mennyire vagy alfahím. Magyarországon szinte minden fiatal nõ szépnek és különlegesnek hiszi magát, ezért csak olyan férfival állnak szóba, aki mutat vmi különlegeset külsõleg és elég határozott/férfias/bunkó/alfahím. Tehát azt tudod tenni, hogy vagy keresel kb. évekig itt Magyarországon egy olyan nõt, aki értékes- mert kb. 1000bõl 1 ilyen van a többi tangavillantós, beképzelt liba belsõ értékek nélkül- vagy beéred egy átlagos felszínes libával, és határozott leszel, mellé, ha nem vagy jóképû, kigyúrod magad. A nõk nem valami bonyolultak, használd ki. Esetleg költözz külföldre.
Igen, a legtöbb magyar nõ felszínes, beképzelt, teljes mértékben egyetértek. Csak itt 10000-bõl egy a kivétel.
Roviden es tomoren ennyi...
Teljes mértékben egyetértek a 21-es válaszolóval.
Oke, igazad van, ez turhetetlen, betelt a pohar! Most mit teszel?
A kérdező hozzászólása: Ahhoz nem kell kigyúrt állatnak lennem, hogy egészséges életet éljek. Én sem azért fekvõtámaszozom meg csinálok súlyzós, hasizomerõsítõ gyakorlatokat, ami ráadásul teljesen ingyen van, mert izomállat akarok lenni, ettõl nem is leszek az, jártam konditerembe, puszán anyagi okok miatt nem járok már, bár extrém ektomorfként nekem különösen nehéz és kemény munka volt két kiló izmos is felszedni, szóval tudom milyen a kemény munka, ne nekem mondd, hanem a sok csajnak, aki arról papol, hogy csak gyúrd ki magad és máris tapadnak fognak rám a csajok, ez nem ilyen egyszerû, mert akkor mindenki kigyúrt állat lenne és vinné a szép csajokat. Én még csak nem is az a típus vagyok, akinek anyuci-apuci a segge alá rakja az autót meg a kezébe nyomja az ájfont. Nekem mindenért magamnak kell megküzdeni az életben. Az a baj, hogy a mai fiatalaok nagyon el vannak kényeztetve, [email protected] se tudják milyen érték nekem például 5 ezer forint is egy egész napi kemény munka.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok lusta, sportolok képzeld, többet, mint a legtöbb mai csaj manapság, csak nekem nincs pénzem kondibérletre meg szerekre, így csak erõnlétben látszik meg a dolog, súlyban nem. De fittebb vagyok mint a legtöbb ember az tény.
Igen járj prostizni, manapság az is szempont a jóképûség és kigyúrtság mellett hogy ne legyél se szûz, és legyél lepedõakrobata.
A kérdező hozzászólása: Ez megy nektek, csajoknak, hibáztatni a fiúkat, közben meg eltereled, hogy neked is magas, jóképû fiú kéne, ahogy mindegyikõtöknek, annyira válogatósak vagytok külsõre, ti közben meg nem tudok mást adni a testeteken kívül, mert belül a csajok 90%-a üres és sekélyes, szomorú, hogy így lenézitek a csúnya fiúkat, legalább emberként bánnátok velük, vagy barátkoznátok velük, ha nem is akartok járni már ilyen fiúkkal. Hány csúnya, kövér lány van ésn mégis tudok normálisan beszélni velük, még, ha nem is vonzanak, nem kell lenézni, meg kigúnyolni valakit, csak, mert nem tetszik külsõre. Amúgy sincs semmi önbizalma, de ti csajok csak folyotn rátettek még egy lapáttal, hogy ne legyen semmi és a maradék is elmenjen. Kösz szépen, kedves lányok!
7es, es 4es vagyok... es fiu:D
ma 16:07 pontosan az ilyen megnyilvánulásaidért nincs barátnõd. Mert itt sirsz, mint egy fürdõ[email protected]! Legyen már tököd és ne itt nyávogj. Tiszta szánalmas vagy, ha csaj lennék én ki is röhögnélek szóval legyél hálás hogy ennyivel megúsztad. Egy nõnek FÉRFI kell nem egy rinyagép.
A kérdező hozzászólása: Ok-okozat, én sem rinyáltam, amíg tepertem a sok csajért, de már betelt a pohár, folyton kigúnyoltak, megaláztak, elutasítottak, emberszámba se vettek. Õk tettek ilyen rinyálós, lelki ronccsá.
ma 16:17 mert töketlen vagy és hagytad hogy azzá tegyenek... továbbra is a te hibád, hogy hülye vagy... attól még hogy a kacsa nem tud úszni nem a viz a hülye
Elarulok egy belsö dolgot, amit senki az egvilagon nem tudhat meg. Ha erre rajönnenek az emberek, felborulna az egesz univerzum: Azok a kigyurt izomagyak nem igy születtek. Azok a szemetek bizony baromi sok idöt es energiat belefektettek, hogy izmosak legyenek, vagy esetleg aktivan sportoltak, helyesen taplalkoztak es odafigyeltek mindenre, pl olyanra hogy divat, rendes frizura, öltözködes, testtartas, pattanasleszedes es rajöttek, hogy nem egy rinyalo kell egy csajnak, hanem egy kitarto, aktiv, eletvidam pasi. Es tudod mi a legtutibb az egeszben? (Ezt mar vegkepp ne mond tovabb!) Az, hogy ha felemelned a seggedet es aktivan tennel azert, hogy jol nezzel ki es ne csak a "belsöd" szamitson akkor sok munkaval akar fel ev - 1 ev alatt te is valamennyire izmos es vonzo lehetnel a lanyoknak, es meg magadnak is. De ezt tenyleg ne mond tovabb, en is szeretem amikor ugy neznek ram, hogy milyen szep es izmos test, barcsak en is ilyen genekkel születtem volna es ilyen six-packet szoptam volna anyam tejeböl. HAH, nem tudjak, hogy heti 5 napot izzadok mint a lo, hogy meglegyen ez a six-pack! Mert ha megtudnak, hogy milyen kis nyüzüge voltam fiatal koromban akkor minden megsemmisülne. De ez tenyleg titok. Ha valaki ezt kikotyogja akkor mindenki sportosan kezd majd el elni, egeszsegesen fog taplalkozni, hajnalig fog tanulni vizsgakra, karriert fog epiteni, es nem a TVt fogja bamulni nyavalyogva, hogy nem jön a sültgalamb.
JÉzusom mik vannak itt.... azért azt megjegyezném, hogy a határozatlanság nem hogy nem férfias, de igencsak nem életképes... azért azon ne akadjunk már ki, hogy a lányok szeretik a határozott pasikat! le merném fogadni, hogy ti sem szívesen vagytok olyannal, akitõl ha megkérdezed, hogy "mit csináljunk?" akkor elkezdi, hogy "hááát nem is tudom, te mit akarsz csinálni?".. ha meg úgy gondoljátok, hogy az izom meg a mgasság vonzza a nõket, akkor gyúrjátok ki magatokat, ezt mindenki megteheti:) én csúnya srácként sem voltam sikertelen, úgyhogy nemigazán hiszek az elméletetekben, de azért sok sikert!:)

A maszturbálás is fáj ha még szűz vagy és csak másodszorra csinálod vagy csinálják neked?

Legjobb válasz: attól függ, hogy csinálod. nekem nem szokott fájni és énis szüz vagyok

attól függ, hogy csinálod. nekem nem szokott fájni és énis szüz vagyok
ha neked csinálják, akkor elképzelhetõ hogy fájni fog ha nem nyitod ki a szád. ha magadnak csinálod akkor nyilván úgy tolod hogy ne fájjon XD
Gondolom csaj vagy, csak csikló simi, vagy ujjazod magad, esetleg segédeszköz? Finomabban csináld, akkor nem szabad hogy fájjon.

Most az ciki, hogy már 3 éve vagyok a vőlegényemmel, és csak úgy tudok kielégülni, ha kinyal, és közben nőkre gondolok? Hüvely orgazmusom már volt vele, de ritkán.

Legjobb válasz: Egyszer Fábry mondta a következõt: Kedves férfitársaim, ha csak azért nem néztek pinát, mert fel kell tenni a szemüveget, akkor inkább tegyétek fel:DD Ha te csak úgy tudsz kielégülni, ha lányokra gondolsz, hát gondolj rájuk:DD

Egyszer Fábry mondta a következõt: Kedves férfitársaim, ha csak azért nem néztek pinát, mert fel kell tenni a szemüveget, akkor inkább tegyétek fel:DD Ha te csak úgy tudsz kielégülni, ha lányokra gondolsz, hát gondolj rájuk:DD
Legalább is necces. Lánnyal próbáltad már?
A kérdező hozzászólása: persze voltam már lánnyal is, csak az már régebben volt
Miért kezdtél vele, ha nem vonz?
A kérdező hozzászólása: Szeretem a võlegényemet, nagyon is vonz, fel tud izgatni, és eszem ágában sincs elhagyni, se egy nõért, se egy férfiért.

Egy pasi gyakran hozzamér, de csak ugy véletlen egy egy másodpercre, mély tekintettel néz a szemembe ha szomuru vagyok és vigasztal, mire vélhetem?

kedves velem-esténként msn en chatel velem, de csak baráti dolgokról-néha párkapcsolatról-ez mit jelenthet?

Legjobb válasz: színpatikus vagy neki! És ha nem lenne senkitek tutira nem lennél közömbös neki szexuális téren sem! De szerintem, ha mindketten jó kapcsolatban éltek a párotokkal akkor egy jó haver õ neked, egy lelkitárs ha depis vahy vagy ha megjött vígasztal, hogy ne félj drága az el is fog menni stb stb.

színpatikus vagy neki! És ha nem lenne senkitek tutira nem lennél közömbös neki szexuális téren sem! De szerintem, ha mindketten jó kapcsolatban éltek a párotokkal akkor egy jó haver õ neked, egy lelkitárs ha depis vahy vagy ha megjött vígasztal, hogy ne félj drága az el is fog menni stb stb.
A kérdező hozzászólása: na igen, de neki sem és nekem sem tökéletes a kapcsolatom.

5 hetes kismama vagyok! Ha hüvelyi fertőzésem van az eljut a babához is? vagy védve van? A baj hogy a doki csak most vette le a kenetet és csak januárban kell vissza mennem hozzá és még nem irt fel semmit sem! Ezért félek egy kicsit

Legjobb válasz: semmi baj. a kezeletlen betegségek jelentenek bajt, azok is ált csak szülés közben. Addig a méhszáj zárva van, fizikai akadályt jelent. A korrekt tenyésztéses mintavétel ideje min 2hét, utána ha kell kapsz adekvát kezelést. Addig kerüld az együttléteket és vidd magaddal a párodat is a dokihoz! Lehet, hogy olyan bakteriális vagy gombás fertõzésed van amikor õt is egyszerre kell kezelni veled. Különben jót pinpongozhattok. Ha kételyed maradt, adok egy nevet (fõnököm) Dr Várkonyi Viktória, bõrklinika STD centrum (Bp), 06208258868. Sok sikert, egy remélhetõleg pár napos kismama

semmi baj. a kezeletlen betegségek jelentenek bajt, azok is ált csak szülés közben. Addig a méhszáj zárva van, fizikai akadályt jelent. A korrekt tenyésztéses mintavétel ideje min 2hét, utána ha kell kapsz adekvát kezelést. Addig kerüld az együttléteket és vidd magaddal a párodat is a dokihoz! Lehet, hogy olyan bakteriális vagy gombás fertõzésed van amikor õt is egyszerre kell kezelni veled. Különben jót pinpongozhattok. Ha kételyed maradt, adok egy nevet (fõnököm) Dr Várkonyi Viktória, bõrklinika STD centrum (Bp), 06208258868. Sok sikert, egy remélhetõleg pár napos kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ, aranyos vagy!szia

Ha túl vagyok a pé-én és teherbe estem, akkor a testhőből lehet terhességre következtetni? Vagy csak a beágyazódás után emelkedik a testhő? És csak a reggeli számít? Napközben mennyi, az nem?

Lehet bután tettem fel a kérdést, de remélem meg lehet érteni.

Legjobb válasz: Pé után a testhõbõl csak arra lehet következtetni, hogy volt-e ovuláció (ha legalább 5 napig 0,2 fokkal magasabb az elõzõ napnál). Terhesség csak akkor derül ki, ha a menstruáció napja körül felfele emelkedik. Sok sikert!

Pé után a testhõbõl csak arra lehet következtetni, hogy volt-e ovuláció (ha legalább 5 napig 0, 2 fokkal magasabb az elõzõ napnál). Terhesség csak akkor derül ki, ha a menstruáció napja körül felfele emelkedik. Sok sikert!
Én még annyit fûznék hozzá, hogy elvileg a menzi elõtt leesik a hõ 1-2 nappal. Ha nem esik le és nem jön meg, az már elég bíztató lesz! Sok sikert!
Az elõzõ vagyok, még kiegészíteném a válaszomat: A reggeli hõ számít, mert napközben feljebb megy. Nálam úgy volt mikor terhes voltam, hogy a reggeli 37, 1 körül volt, aztán délután-estefele pedig volt hogy 37, 6-37.8 között is volt.
A kérdező hozzászólása: Én is úgy tudom, hogy a végbélben többet mutat. És az mindegy, hogy digitális, vagy hagyományos lázmérõ? Bocs, hogy ennyit érdeklõdök, de én még nem régóta csinálom ezt.
Szia ismét! A második v.vagyok! én a nyelv alatt szoktam mérni. De mérheted a hüvelyben is. A végbélben vigyázni kell mert pár tizeddel többet mutat! Legalább is ezt hallottam. :)
A kérdező hozzászólása: És mindenkine gratulálok , akinek már sikerült!
A kérdező hozzászólása: Ja és még egy kérdés, ti hol méritek? Az mindegy?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, sokat segítettél. Én pont a napokban gondoltam a beágyazódást és le is ment a hõm, akkor most elvileg ha felmegy, akkor sikerült, igaz? Jól értelmeztem? Vagy legalábbis lehet bizakodni, hogy van valami!
Na akkor egy kis kiegészítés! Peteéréskor lemegy a hõ, majd ha megvolt az ovuláció 3-5 napon belül felugrik min 3 tizedet a hõd, és ha sikerült a baba, akkor nem is fog elvileg lemenni a mensid elõtt! Persze lehetséges, hogy beágyazódáskor lemegy, de nem megy az átlaghõt jelzõ vonal alá. Nekem is lement, és én akkor erre már nem is gondoltam, hanem megadóan vártam a mensit! De volt egy álmom, hogy pozitívat tesztelek, és ezután mértem újra, és megint fenn volt. Csak a reggeli ébredési hõ számít! Ez azt jelenti, hogy reggel felébredsz és már is méred a hõdet, legyen a párnád mellett a hõmérõ, vagy az éjjelin, nem szabad kikelni az ágyból! Napközben magasabb a hõd, és elég hamar felugrik mozgás hatására! Úgyhogy azt lehet mondani, hogy a beágyazódás elején csökkenhet valamennyit a hõd, de aztán visszaugrik, és nem megy le. Mivel én nem mértem rendesen utolsó ciklusomban, nem tudok neked mintát mutatni, de sok mintagörbe van a köv oldalon: http://www. babatervezok.otthona.net!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Abban nem tudtok segíteni, hogyha jól értelmeztem, akkor ha a beágyzódásnál lement a hõm és utána újra felmegy, akkor reménykedhetek?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!