Találatok a következő kifejezésre: Ha a vagyok, nem kívánom úgy (8 db)

Ha a barátommal vagyok, nem kívánom úgy a szexet mintha egyedül lennék. Pedig ha belelendülünk, nagyon jó a szex vele. Miért van ez?

sziasztok. Lehet hülyén fogalmaztam a kérdést, szóval: ha magamban vagyok sokkal jobban kívánom,és ha a barátommal akkor már nem.De tényleg jó vele ha elkezdjük:) szerintem velem van a baj mert vele semmi gond nincs az ágyban. Frigid lennék?

Legjobb válasz: Valószínûleg ott van a hiba mielõtt "belelendültök". Gyanítom, hogy számodra nem vonzó, nem férfias ahogy kifejezi irántad a vágyát (ha kifejezi egyáltalán), így ilyenkor csökken a libidód. Viszont ha már elkezdtétek, akkor adekvát módon reagálsz. A frigiditás teljesen másféle zavar! Olvass utána. "A frigiditás szó hideget, fagyosat jelent, mint ahogyan a frigider, fagyasztó szó. Szexuális értelemben ez azt jelenti, hogy valaki hideg marad, nem tud "tûzbe jönni", felizgulni. Akkor mondható valaki frigidnek, ha semmilyen módon nem tud szexuális izgalomba jönni." stb. ez rád nem igaz, úgyhogy biztosan nem vagy frigid. Gondold végig, hogy mi az ami nem úgy történik ahogy szeretnéd vagy mi az õrajta ami a lelked mélyén nem tetszik neked.

Valószínûleg ott van a hiba mielõtt "belelendültök". Gyanítom, hogy számodra nem vonzó, nem férfias ahogy kifejezi irántad a vágyát (ha kifejezi egyáltalán), így ilyenkor csökken a libidód. Viszont ha már elkezdtétek, akkor adekvát módon reagálsz. A frigiditás teljesen másféle zavar! Olvass utána. "A frigiditás szó hideget, fagyosat jelent, mint ahogyan a frigider, fagyasztó szó. Szexuális értelemben ez azt jelenti, hogy valaki hideg marad, nem tud "tûzbe jönni", felizgulni. Akkor mondható valaki frigidnek, ha semmilyen módon nem tud szexuális izgalomba jönni." stb. ez rád nem igaz, úgyhogy biztosan nem vagy frigid. Gondold végig, hogy mi az ami nem úgy történik ahogy szeretnéd vagy mi az õrajta ami a lelked mélyén nem tetszik neked.
Nem, szerintem jobban hiányzik ( a szex is ) amikor nem vagy vele, mint amikor vele vagy.
Szerelmes vagy a barátodba (vagy legalább szereted úgy igazán)? Kívánod õt magát?
A kérdező hozzászólása: igen, nagyon szeretem õt! kívánom ha nincs velem, de ha már ittvan, nem olyan izgató
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat:)

7 hetes terhes vagyok eszem de mégis rosszul vagyok ugy érzem nem kívánok semmit sem! Ennek ellenére eszem normálisan de ugy érzem ha csak kajára gondolok rosszul leszek! Mit tegyek? Ártok a babának?

Legjobb válasz: Ne tegyél semmit, csináld ahogy eddig. Ez egy ilyen idõszak. Örülj hogy nem hánysz! A babának nem ártasz természetesen. Ha szerencséd van pár héten belül jobb lesz.

Ne tegyél semmit, csináld ahogy eddig. Ez egy ilyen idõszak. Örülj hogy nem hánysz! A babának nem ártasz természetesen. Ha szerencséd van pár héten belül jobb lesz.
Ja és sokszor egyél keveset, úgy a legelviselhetõbb. elsõ
semmit nem tudsz tenni, a babának semmi baja nem lesz. sok kismama nem is tud enni az elején sokan fogynak is az elsö hetekben akár 5 kg-ot is.
Én a 11. hétig gyakorlatilag az étkezés gondolatától, a kaja látványától (gasztro mûsorok) is rosszul voltam. Hideg gyümölcslevesen és turmixon éltem addig, jól megcukroztam, h azért vmi energyi legyen bennem és bírjam a napot. Most a sokszor kicsit a megoldás. Kitartást Neked! 14 hkm.
Nekem még most is van olyan idõszakom, hogy rosszul vagyok még a kaja gondolatától is. 7. és 8. héten nekem is volt egy kis émelygõs, semmit nem kívánok, undorodom a kajától idõszak, de utána jobb lett. Mostanában is van úgy, hogy nem tudnám semmire azt mondani, hogy szívesen megenném. Sõt, van olyan, hogy érzem ha ezt a falatot lenyelem, akkor tuti visszajön. De a borzasztó az, hogy közben meg érzem, hogy éhes vagyok...Szóval kitartást, sajnos ez ilyenkor így van. De tényleg örüljünk, hogy nem hányunk! Eddig nem fogytam és nem is híztam. 14hkm

A csajom nem mindig kivánja vagy nem tudom, de azt szeretném, hogy ha "ugy van" akkor feltudjam izgatni és ő is akarja legalább annyira mint én, hogy érjem el ezt, hogy fogjak hozzá?

Legjobb válasz: Ne úgy közeledj hozzá,hogy akkor most megduglak! Elõször csak simizd,puszilgasd,aztán hidd el õ is elkezd felizgulni és máris lesz kedve szexelni!

Ne úgy közeledj hozzá, hogy akkor most megduglak! Elõször csak simizd, puszilgasd, aztán hidd el õ is elkezd felizgulni és máris lesz kedve szexelni!
flörtölj vele, szeretgesd
Hûha, azért ebben a kérdésben vannak elírások, de talán kibogoztam. Az "úgy van" arra utal, hogy menstruál? Ha igen, akkor el kell fogadnod, hogy õ olyankor nem kívánja. Rengeteg tünet kísérheti a havi bajt. Nem véletlenül hívják így.:S A görcstõl a mellfeszülésen át, a lehangoltságig, emésztési zavarok, puffadás, fejfájás, derékfájás és így tovább. Én ilyenkor még jobban igénylem az összebújást, de mindenki más. 19/L
nem igazan ertem a kerdest de megprobalok valaszolni? az "ugy van" az mit jelent? lenyegeben a szex a jo, neki is, neked is, nincs semmi gond csak te azt szeretned h gyakrabban kivanja? szerintem ha hozzabujsz, simogatod, puszilgatod 1 idieg biztos neki is megjon a kedve. valamint a celzasok, a jatekos csipkelodes is jo lehet. kozos furdes, masszazs, osszebujas.....ezek mindig meghozzak a hatasukat :)
Ajj, bár az én pasim is így gondolná!!! De nálunk pont fordítva van. Én minden nap kívánnám, akár többször is egy nap, õ meg elvan ha csak 3 naponta sexelünk. Pedig korábban nem így volt, de a válasza hogy csak így jön ki és hogy attól nem kíván kevésbé...Hát nem tudom, korábban tök mindegy volt hol, mikor, hajnalba is nekiálltunk, még akkoris ha hajnalba kellett kelni meló miatt, most meg... Szal nekem is jól jönne pár tipp csaj részére :D
A kérdező hozzászólása: kösya válaszokat "ha ugy van" azta arra értem ha passzol minden az idõ és a hely!
ja, 14 hetes vagyok, utolsó
Ha a doki nem tiltott el, akkor semmi akadálya. Sõt, egyes nézetek szerint ami az az anyukának jó, az a babának is jó. csak finoman. Így a vége felé már én sem kívánom, de inkább azért mert mozgásomban akadályozva vagyok:) L.37+6
Ha nem kívánod, akkor ne is szexelj :) nekem az elsõ harmad és az utolsó hónap teljes gerjedelem volt :D de voltak napok h rá sem tudtam gondolni, én sem :)
mi el vagyunk tiltva a szextõl, már 9 hete semmi, de egyre többször látom a páromon, ahogy rámnéz, hogy leszívesebben már a szemével is levetkõztetne. Nagyon sajnálom õt, így néhanapján (sajnos elég ritkán, mert nem tartozik a kedvenceim közé), orálisan ki szoktam õt elégíteni

Eggyaltalan nem kivanom a parom, idegesit ha hozzam er, de attol meg szeretem vagyis ugy ereztem mostanig. Meghalt a kapcsolat vagy meg esetleg lehet rajta segiteni?

volt mar valaki ilyen helyzetbe,esetleg "bevallt trukkok",vagy kepzeljem el hogy massal vagyok hogyan tudjak szeretkezni vele ha nem kivanom...?sos

Legjobb válasz: Ez már nagyon rossz helyzet és esetek többségében menthetetlen, vagy csak a padló alá van söpörve egy darabig... Elõbb maga a kapcsolatot kellene feléleszteni, nem a szexet. Menjetek el kirándulni, csavarogni együtt, újra randizzatok, mozizzatok, bármi, ami kimozdít a megszokott mindennapokból.

Ez már nagyon rossz helyzet és esetek többségében menthetetlen, vagy csak a padló alá van söpörve egy darabig... Elõbb maga a kapcsolatot kellene feléleszteni, nem a szexet. Menjetek el kirándulni, csavarogni együtt, újra randizzatok, mozizzatok, bármi, ami kimozdít a megszokott mindennapokból.
csatlakoznék az elõttem szólóhoz. elõször randi, aztán szex. mint a régi szép idõkben.
A kérdező hozzászólása: igazatok van tenyleg mar sehova nem jarunk eggyutt talan ez ia a problema, mennek is de en hivjam randira annyiszor mondtam mar h ki kellene mozduljunk egyutt is valahova...de falra hanyt borso...unott lett a kapcsolatunk es ugy nez ki egy csak engem idegesit de a parom a kis ujjat sem mozditja neha vesz egy szal rozsat hogy hadd lassam mar mennyire szeret de en mar mondtam h nem rozsara vagyom de nem veszi a lapot...
Elsõ vagyok! Nem célozgatni kell, hanem nyíltan és egyenesen megmondani (persze finoman), hogy szted ellaposodott a kapcsolatotok, kezd unalmas lenni, változtatni kellene amíg nem késõ... Beszélj vele, hiszen egy kapcsolatnak az õszinteségrõl is kellene szólnia.
Nállunk is így volt, de mi sajnos nem tudtunk javítani rajta. Neki nem volt rá hajlandósága. Próbáljatok nyiltan és öszintén beszélni a dologról, ne csak célozgas azt nem érti. Remélem nektek sikerûlni fog. N
Te is mozdíthatsz ám a dolgon, ne mindig tõle várd a megoldást! Fõleg úgy, ha csak célozgatsz...
Ezt úgy hívják el laposodott a kapcsolatotok. Ha tudsz még rá férfiként nézni, akkor menthetõ a dolog, ha nem akkor bukta van.
Ha valakit nem kíván az ember, akkor semmilyen trükk hatására nem fogja kívánni. Szerintem. Itt a szex csak az egyik probléma. A másik, hogy egy kapcsolat nem úgy mûködik, hogy udvarlunk néhány hónapig, lehozzuk a csillagot a másiknak, aztán amikor már megvan, akkor ülünk egymás mellett, mint befõtt a polcon, mert már úgyis egy pár vagyunk. A megszokásnál, unalomnál, rutinból együttélésnél nagyobb kapcsolat-gyilkos nincsen. Azt te tudod, hogy érdemes-e, és akarsz-e még ebbe energiát beleölni? Lehet-e belõle olyan érzés, mint amikor még öröm volt minden együtt töltött pillanat. De ez a másik segítsége, és hajlandósága nélkül nem fog mûködni. Elcipelheted moziba, vagy kirándulni, bulizni, de ezeket az ember a barátaival is csinálhatja, mégsem lesz beléjük szerelmes... De az nagyon fontos, hogy mondd el neki, hogy te rosszul érzed így magadat, nem megszokásból akarsz együtt élni vele, és félsz, hogy végképp tönkremegy a kapcsolatotok, ha nem próbáltok változtatni. Ha fontos vagy neki, akkor segíteni fog. Ha magyarázatokat, és kibúvókat keres, akkor sajna jobb befejezni. Mióta vagytok együtt? Hány évesek vagytok? Együtt is éltek, vagy csak "jártok"?
Szerintem aszt lyelenti, hogy meg kellene kérdezni tölle, és majd elmongya...
Szerintem nem lép férre, csak aszért mert nem kivánlya.Hát esz mekkora hüjesék lenne?22/fggyh
Vagy félrelép vagy már kezd kiszeretni esetleg már ki is szeretett belõle(d). Tapasztalat. 26 ff
Vagy csak az élet más dolgai szimplán elveszi az erejét, idejét a szextõl. Vagy csak szimplán beleunt a mindig ugyanúgy kefélünkbe. Inkább el kellene gondolkozni azon, hogyan lehetne feldobni az aktust.

Ha valaki nem kívánja már úgy a szexet fiatalon, mint egy hónappal korábban, akkor alacsony valami a szervezetében ami ezt előidézi vagy mi más oka lehet?

Lejjebb engedett kicsit mostanában az érdekl?dés. Oké hogy dolgozom, meg fáradt vagyok és hétvégén pihenem ki magam de akkor is egy hónappal ezel?tt jóval több kedvem volt szexelni mint most. Tesztoszteron szint befolyásolja? Természetes módon lehet rajta segíteni?

Legjobb válasz: Kihathat rá lelki probléma is-de esélyes a fáradtság tlg. De a libidó néha magától esik, majd újra megnõ. Ne parázz!

Kihathat rá lelki probléma is-de esélyes a fáradtság tlg. De a libidó néha magától esik, majd újra megnõ. Ne parázz!
Szerintem pszichés dologról lehet szó, próbálj meg többet lazítani, nem feszengeni, fogj fel úgy mindent hogy leszarod, csak csinálod és akkor boldog leszel.

18 éves lány vagyok és még szűz, pénteken találkozok egy barátommal, akitől komoly kapcsolatot nem akarok, de mivel már nagyon kívánom a szexet, ha ugy alakul lefeküdnék vele. Ti mit gondoltok erről?

Az el?z? barátommal pettingeltünk sokat, épp csak az aktus maradt el, ugyh nem vagyok ismeretlen a szex terén

Legjobb válasz: Pont ebben a cipõben jártam.Egy éjszakás kalandom volt az elsõ.Ha visszagondolok, akkor megbántam, de jó volt.

Pont ebben a cipõben jártam.Egy éjszakás kalandom volt az elsõ.Ha visszagondolok, akkor megbántam, de jó volt.
Én is ebben a szituban vagyok. Járok valakivel, nem vagyok szerelmes, õ igen viszont igen. Engem pedig hajt a kíváncsiság szóval meg fogom tenni.
hát 18 évesen már sztem eltudod dönteni, h mi a jó neked, és mit gondolsz. tehát, ha ígylátod jónak h leakarsz vele feküdni, akkor tedd azt. senki nemfog elítélni érte.
Megbánnád.Sztem csak azzal feküdj le akibe szerelmes vagy, sokkal jobb úgy a szex.Én elképzelni sem tudom hogy az egyik haverommal lefeküdjek, pedig célozgat rá még így is hogy kedvesem van! Hidd el a szex szerelmesen jó!
Ha szeretnéd, akkor tedd meg! Legalább ha majd lesz valaki komoly, akkor nem kell stresszelni hogy még szûz vagy! (lehet lepontozni)
Ha nem akarsz komoly kapcsolatot akkor nem ajánlom mert kár lefeküdni vele úgyis pár nap múlva otthagyod.
Utolsó! Kár ma vacsoráznod, holnap amúgy is éhes leszel!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!