Találatok a következő kifejezésre: Ha a vagyok, nem kívánom (66 db)

Ha a párommal nem annyira kívánom a szexet, de mással igen, akkor nem vagyok belé szerelmes?

Mostanában azt vettem észre, h nincs annyira kedvem vele a szexhez. 5 éve vagyunk együtt, külsõre egyáltalán nem az esetem, de beleszerettem. Viszont van egy srác, akivel flörtölgetünk (tudom, rib.anc vagyok), vele viszont nagyon szexelnék...

Legjobb válasz: Rib.anc vagy!

Rib.anc vagy!
"istenem, de képmutató itt mindenki:) " - Ja, persze, erre mindig lehet fogni. Végül is csak le kell írnom, hogy mindenki olyan rib.anc, mint én, aztán már meg is nyugtattam magam vele... Rossz hírem van: rosszul gondolod.
"5 ev utan mar szinte biztosan nincs szerelem (persze lehetnek kivetelek) , itt mar szeretet van" - Eléggé szomorú volna, ha így lenne. Én szerencsére nem ezt tapasztalom.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, nem kérek többet:)
még csak egy utolsót: Rib.anc vagy! :D
De ettõl még lehetsz belé szerelmes.5 év sok idõ, van aki 1 évig se bírja anélkül, hogy ne csalná meg a párját... Egyébként a barátod is biztos kíván másokat, csak mivel szeret nem csal meg.Ha te se csalod meg nincs probléma :) Viszont ha annyira leszeretnél feküdni azzal a sráccal akivel flörtölgetsz akkor jobb ha szakítasz, minthogy megcsalod :)
Amúgy nem tudom milyen válaszokat vártál? Hogy majd biztatunk, hogy de biztos szereted, de azért csak csald meg nyugodtan, mert ez belefér? :D
Nyugi attól még nem vagy r.banc. Az a r.banc aki nyakra fõre összekefél mindenkivel. Ennyi év után már benne van a pakliban, hogy nem kivánod úgy a szexet. Kinek elõbb kinek utóbb. Akik itt mást irnak, hazudnak. Az a kérdés, hogy valóban igazán szereted-e még. Hogy vele-e akarod leélni az életed. Ha igen akkor csak maradjon egy ábránd az hogy mással szexelnél. De ha kétségeid vannak, akkor szakits vele. Csak azért ne maradj vele, mert már annyi mindent átéltetek. Én 18 éve vagyok a férjemmel együtt. Még mindig imádjuk egymást, de a szexuális érdeklõdésem nekem is nagyon megcsappant. És én is volt hogy már elképzeltem mással a szexet. Nekem õ volt az egyetlen. Hú, most meg lehet kövezni. De azt vesse rám elõször, akivel ennyi idõ után nem fordult elõ bármilyen pajzán gondolat. Tegyük a szivünkre a kezünket. És nem a 3 éves kapcsolatokról beszélek. Én mondhatni több mint 10 évig lángoltam, ami szerintem nagyon hosszú, ha azt vesszük, hogy a mai kapcsolatok meddig tartanak. Aztán ez a lángolás idõvel átmegy szeretetbe, és normális hogy fõleg a nõk részérõl csökken a libidó. És van az a mondás, hogy: Hûséget fogadtam nem vakságot. Hát szerintem ez is valami ilyesmi. :) Na meg az a fránya kémia!!! :P Dönts, aztán lépj! Rajtad múlik, de félre ne vezesd a barátod!
Még annyit fûznék hozzá, amit már valaki itt emlitett, hogy vannak hullámvölgyek minden kapcsolatban. Valóban beszélgess el a pároddal, és próbáljátok feldobni valamivel a szexuális életeteket, talán csak ennyi hiányzik: szexi fehérnemû, egy kis kirándulás kettesben, ahol csak egymásra figyeltek, valamilyen játékszer...:)
A legkülönösebb észrevételem ezzel a kérdéssel kapcsolatban, hogy azok az érzések, amik most a kérdezõ lányban mozognak, valószínûleg majd minden lányban/nõben megfordultak már életük során. :) Tessék ezt is észrevenni ítélkezés elõtt. A szerelem, a szex kémiai, agyi folyamatok és reakciók függvénye. Kapcsolatok születnek és szûnnek meg. A vágyainkat és az érzéseinket nem tudjuk megszûrni, legfeljebb kontrollálni, de annak soha nincs jó vége. Elõször is kérdezõ, mérlegeld Magadban, hogy mennyire fontos Számodra a jelenlegi párkapcsolatod. Vedd sorra a kapcsolatotok minden pontját. Megéri megjavítani, feldobni ezt a kapcsolatodat? Ha úgy érzed, hogy már mindkét részrõl kihûlt, és csak azért vagytok együtt, hogy legyetek valakivel, akkor szakítsatok. Aztán szexelj egy hatalmasat azzal a sráccal, akivel most flörtölgetsz. Vedd számításba azt is, hogy lehet, a flörtöddel a szex végül nem úgy fog kisülni, ahogyan elképzelted. Képzeld Magad abba a szituációba és kérdezd meg Magadtól; ha két szék között a padlóra esel, bánni fogod, hogy szakítottál a jelenlegi pároddal? Mindenképpen csukd be az egyik ajtót, mielõtt kinyitod a másikat!
Felkeltél mar te édes kis kérdezõ...Riba.nc ?:D
"egy kis flört még nem a világ" ha olyan célzattal csinálod, akkor DE! Gyáva vagy kilépni a szara kapcsolatodból v tenni érte vmit és csak arra vársz, h kapj egy ugródeszkát. Nettó gyávaság ez vegytisztán.
A kérdező hozzászólása: utolsónak köszönöm a választ:)
A kérdező hozzászólása: istenem, de képmutató itt mindenki:)
az vagy :)
miért kell azt a szegény pasit átverni és hülyiteni...szánalmas
Hiányzik neked a változatosság! Azt, hogy szerelmes vagy e, neked kell tudnod. De így nem lesz jó vége. Vagy szakíts vagy hozd rendbe a kapcsolatod.
Egy szerelmes rib.anc vagy.
A sracot untad meg, vagy egyhanguva valt a szexualis eletetek ? Ha utobbi, akkor fel kell dobni.Bele tudsz gondolni fajdalom nelkul, hogy a parod egy masik novrl szeretkezik ? Ha igen, szakits velr, nem szereted. Semmikeppen ne menj masik pasihoz, amig nem zartad le igy vagy ugy ezt a kapcsolatot , ne tegy tonkre egy artatlan embert !
A kérdező hozzászólása: egy kis flört még nem a világ:) nem feküdtem le vele, meg semmi nem történt, csak kívánom, és õ is engem.
A kérdező hozzászólása: nem tudnék szakítani vele, az életem része, annyi mindenen keresztül mentünk, és szeretem, de nem vagyok benne biztos, h szerelemmel. fõleg most gondolkodtam el az érzéseimen, h találkoztam ezzel a másik sráccal... és a kérdésem csak arra irányult, h ha nem kívánom vele a szexet, az egyenlõ e azzal, h már nem szeretem.
Hát, ha már így írod, hogy kívánod, meg õ is Téged, és már flört is volt, akkor csak idõ kérdése... Úgyhogy szakíts a "pasiddal", te rib.anc!
"egy kis flört még nem a világ:) " - Na, ez aztán nagyon érett megjegyzés volt... Biztosan valamelyik nõi magazinban olvastad, ugye? Hogy valami nem a világ, nem jelenti, hogy teljesen rendben van. Ha fordítva lenne a helyzet, ezt jobban megértenéd.
5 ev utan mar szinte biztosan nincs szerelem (persze lehetnek kivetelek) , itt mar szeretet van , amit pedig sz uj fiu irant erzel, az legfeljebb rajongas , ami szinten nem keverendo ossze mas erzesekkel, ha szereted a parod, akkor tarts ki mellette , siman feldobhatjatok a szexualis eleteteket , csak beszeljetek meg. Mi 10 eve vagyunk egyutt, voltak itt is hullamvolgyek, de amiket muvelumk az agyban, azt Kovi is megirigyelhetne :)
23. "Mindenképpen csukd be az egyik ajtót, mielõtt kinyitod a másikat!" Na ez az, hogy pont erre nem képesek a nõk! Ha ez így lenne, nem is lenne semmi probléma.

Ha a barátommal vagyok, nem kívánom úgy a szexet mintha egyedül lennék. Pedig ha belelendülünk, nagyon jó a szex vele. Miért van ez?

sziasztok. Lehet hülyén fogalmaztam a kérdést, szóval: ha magamban vagyok sokkal jobban kívánom,és ha a barátommal akkor már nem.De tényleg jó vele ha elkezdjük:) szerintem velem van a baj mert vele semmi gond nincs az ágyban. Frigid lennék?

Legjobb válasz: Valószínûleg ott van a hiba mielõtt "belelendültök". Gyanítom, hogy számodra nem vonzó, nem férfias ahogy kifejezi irántad a vágyát (ha kifejezi egyáltalán), így ilyenkor csökken a libidód. Viszont ha már elkezdtétek, akkor adekvát módon reagálsz. A frigiditás teljesen másféle zavar! Olvass utána. "A frigiditás szó hideget, fagyosat jelent, mint ahogyan a frigider, fagyasztó szó. Szexuális értelemben ez azt jelenti, hogy valaki hideg marad, nem tud "tûzbe jönni", felizgulni. Akkor mondható valaki frigidnek, ha semmilyen módon nem tud szexuális izgalomba jönni." stb. ez rád nem igaz, úgyhogy biztosan nem vagy frigid. Gondold végig, hogy mi az ami nem úgy történik ahogy szeretnéd vagy mi az õrajta ami a lelked mélyén nem tetszik neked.

Valószínûleg ott van a hiba mielõtt "belelendültök". Gyanítom, hogy számodra nem vonzó, nem férfias ahogy kifejezi irántad a vágyát (ha kifejezi egyáltalán), így ilyenkor csökken a libidód. Viszont ha már elkezdtétek, akkor adekvát módon reagálsz. A frigiditás teljesen másféle zavar! Olvass utána. "A frigiditás szó hideget, fagyosat jelent, mint ahogyan a frigider, fagyasztó szó. Szexuális értelemben ez azt jelenti, hogy valaki hideg marad, nem tud "tûzbe jönni", felizgulni. Akkor mondható valaki frigidnek, ha semmilyen módon nem tud szexuális izgalomba jönni." stb. ez rád nem igaz, úgyhogy biztosan nem vagy frigid. Gondold végig, hogy mi az ami nem úgy történik ahogy szeretnéd vagy mi az õrajta ami a lelked mélyén nem tetszik neked.
Nem, szerintem jobban hiányzik ( a szex is ) amikor nem vagy vele, mint amikor vele vagy.
Szerelmes vagy a barátodba (vagy legalább szereted úgy igazán)? Kívánod õt magát?
A kérdező hozzászólása: igen, nagyon szeretem õt! kívánom ha nincs velem, de ha már ittvan, nem olyan izgató
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat:)

Ha alkoholt fogyasztok miért esik jobban egy szál cigi? Van, hogy 3-4napig rá se gyújtok, mert nem kívánom, de ha elmegyek egy buliba és megiszok egy pár sört vagy akármit, kívánom a cigit és jól is esik.

Másnak is így van ez? És ha igen, mit?l? Vagy inkább miért?

Legjobb válasz: Amikor még ittam és cigiztem így volt nekem is, de passz, hogy miért. :)

Amikor még ittam és cigiztem így volt nekem is, de passz, hogy miért. :)

Mi bajom lehet? Mit csináljak, ha reggelente folyton korog a hasam és kb 2 hónapja szinte csak édességet vagy édes dolgokat tudok megenni, mert mást nem kívánok?

Reggelente 6kor kelek, akkor eszek egy kis gabonapelyhet/müzlit+teázok, aztán kb 1 óra múlva már hangosan korog a hasam, pedig még nem is vagyok éhes, akkor próbálok némi szendvicset enni(+ még teázok), de az meg nem esik jól csak az édesség. És már az ebédbõl sem tudok annyit enni, mert nem kívánom. Valami tipp, hogy mit kezdjek ezzel? (Egyébként eddig sosem voltam édesszájú, jobban kedvelem a sós dolgokat, de most tonnaszámra eszek csokit)

Legjobb válasz: Keress fel egy orvost, ugyanis a szervezeted ezzel az édesség utáni vággyal próbál üzenni, hogy valami nincs rendben. A hasad valószínûleg azért korog, mert ezek az édes cuccok elég hamar kiürülnek a gyomrodból, így újra üres lesz. Vagy talán csak az emésztési hangokat hallod, szintén azért, mert hamar végigmegy az emésztõrendszerben az édesség. Mit tegyél? Abba kell hagyni az édesség evést. Tönkremegy a szervezeted és így elég hamar cukorbeteg leszel. Egyél fõtt ételt, még akkor is, ha nem kívánod. Ha nem esik jól is próbáld megenni. És ahogy az elején is írtam: orvos. Ez nem jó jel.

Keress fel egy orvost, ugyanis a szervezeted ezzel az édesség utáni vággyal próbál üzenni, hogy valami nincs rendben. A hasad valószínûleg azért korog, mert ezek az édes cuccok elég hamar kiürülnek a gyomrodból, így újra üres lesz. Vagy talán csak az emésztési hangokat hallod, szintén azért, mert hamar végigmegy az emésztõrendszerben az édesség. Mit tegyél? Abba kell hagyni az édesség evést. Tönkremegy a szervezeted és így elég hamar cukorbeteg leszel. Egyél fõtt ételt, még akkor is, ha nem kívánod. Ha nem esik jól is próbáld megenni. És ahogy az elején is írtam: orvos. Ez nem jó jel.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, egyébként eszek ebédet, szóval fõtt kaját, csak nem annyit, mint szoktam általában, meg gyümölcsöket is eszem, sõt vacsorázok is bár tudom nem a legjobb, hogy késõn eszek, de mindig is így ettem (többnyire kenyér, felvágott, sajt...)

Ha a párommal együtt vagyok az jó, és élvezem is. De magamtól nagyon ritkán kívánom meg. Mi lehet a baj, pedig kívánom a párom csak nem vagyunk sűrün együtt?

Ha egy ideig nem szeretkezünk,utána attól félek hogy azt hiszi hogy csak azért szeretkezek vele hogy ne azt higyje hogy kívánom.De én ÕT NAGYON SZERETEM!!!

Legjobb válasz: mióta tart ez az állapot? elõfordulhat, hogy csak átmeneti, stresszesebb vagy, valami változás történt az életedben, és nem koncentrálsz a szexre. próbáljatok ki valami új dolgot, talán a te érdeklõdésednek is jót tesz és biztosan nem fog megharagudni érte :)

mióta tart ez az állapot? elõfordulhat, hogy csak átmeneti, stresszesebb vagy, valami változás történt az életedben, és nem koncentrálsz a szexre. próbáljatok ki valami új dolgot, talán a te érdeklõdésednek is jót tesz és biztosan nem fog megharagudni érte :)

Ha valaki biszexuális az, hogy bírja? Mármint ha kapcsolatban él de kívánja a másik nemet. Inkább biszexek írjanak de mások véleményére is kíváncsi vagyok.

Sose bírtam megérteni. Pl egy férfi boldog házasságban él. De hiányzik neki egy f*sz. Mit tesz?

Legjobb válasz: ááh nem a másik nemet kívánja hanem a sajátját

A kérdező hozzászólása: ááh nem a másik nemet kívánja hanem a sajátját
Miért ne tudnák a nõk megadni nekik AZT? :D Biztos hallottál már a felcsatolható hímtagról? Asszony felcsatolja aztán analizálja a zurát. :D Szerintem ez így elfogadható, de hogy elhagyja egy hús vér hímtagér, nekem már nem beleférõs.
A kérdező hozzászólása: Azért az nem ugyanolyan. Ha meg szopni akar akkor se. Az íz se olyan. Meg sokan nem elhagyák hanem csalják a párjukat. De úgy gondolják az nem megcsalás...
"kkor aki biszex és együtt van egy csajjal már nem fogja kívánni a pasikat?" de fogja. azt kell eldöntened, hogy INKÁBB fiú vagy INKÁBB lány tenne téged boldoggá
A kérdező hozzászólása: És ha valakit mindkettõ?
értem én h mindkettõ, de valamelyik csak jobban. vagy ha nem, dobj fel egy érmét.
A kérdező hozzászólása: És aki nem tud választani?Ha nõvel van férfi kell ha férfival van nõ kell.
Én szerencsésnek mondhatom magam, mert a barátnõm elõtt nem titok, hogy biszex vagyok, amit maximálisan elfogad, így nem kell titkolóznom és hazudoznom ha megkívánom a saját nembélieket. 32 bi f
A kérdező hozzászólása: Tehát engedi, hogy férfiakkal légy? Esetleg hármasban csináljátok?
sok megoldása van az ilyen esetnek. 1.:kerit egy bi barátnõt aki elfogadja. 2.:meg csalja a csajt. 3.:nem hiányzik neki.én ismerek ilyen bi srácokat, megkérdeztem, hogy nem hiányzik? nem, õt teljesen kielégiti a barátnõje, ha mégis nagyon kiván egy srácot akkor van vibri, és egy fiús estét csinál a fürdõben. igazából az 1. verzió a legjobb.
A kérdező hozzászólása: hát igen egy vibri nem olyan mint egy farok
eszembe jutott a 4. verzió, egy perverz csaj felcsatolható dákoval.
A biszexuális férfiak/nõk általában nem komoly kapcsolatot keresnek. Nekem volt egy biszex barátnõm, de én sem igazán értettem ezt a dolgot, és bár nem igazán érdekelt a nemi élete, de rákérdeztem hogy ez most akkor hogy van? Azt mondta nekem, hogy nem igazán keres komoly kapcsolatot, mert van hogy egyszer a nunit, máskor a kukit kívánja, és volt egyszer egy tartós kapcsolata pasival, de néha megcsalta csajjal. Szerintem komoly kapcsolatra nem jó biszexekkel ismerkedni, mert aki megkóstolta a csoki fagyit, meg a vaníliát is, és mindkettõt szereti, az elõbb utóbb kívánni fogj a másikat is, ha csak az egyikbõl ehet. Vagy titokban csipeget belõle. Persze mondta azt is a bnõm hogy ezzel a biszexek nem igazán büszkélkednek, mert szeretik hirdetni h õk is képesek a monogámiára, ami nem igaz, mert õ is bevallotta, hogy ez elég ritka.
bocsi a sok "nem igazán"-ért, de ragad a szemem :D
A kérdező hozzászólása: nembaj... hát értem:// akkor ez ilyen
A kérdező hozzászólása: Akkor aki biszex és együtt van egy csajjal már nem fogja kívánni a pasikat?
szerintem azzal legyél együtt, akit szeretsz, nemtõl függetlenül. ha egy fiút szeretnél jobban, akkor keress fiút, és ne akarj egy csajt. vagy fordítva. mert az nem jó a párodnak, ha együtt vagy vele, de nem rá vágysz, hanem másra.
Én fordított helyzetben voltam. Én meleg vagyok és jártam egy biszex sráccal, aki gyakran a lányokra gerjedt. Végül mondtam neki, hogy keressen inkább magának egy barátnõt, mert ez így nem mûködik. Meg is fogadta a tanácsom, azóta is együtt van a lánnyal. Hogy közben volt-e dolga fiúval, azt nem tudom. 25/F (meleg)
A kérdező hozzászólása: De ez így annyira rossz :( gondolom szeretéttek egymást nincs erre valami gyógyszer?
A kérdező hozzászólása: mármint nem a biszexualitásra..hanem arra h ilyen helyzetben mit lehet csinálni, hogy ne szakítás legyen a vége
Hát gyógyszerrõl nem tudok. Az egyetlen lehetõség a nyitott kapcsolat, tehát ahol az egyik fél engedi biszex párjának, hogy idõnként a saját nemével létesítsen szexuális kapcsolatot. Azonban erre nem mindenki képes, én sem, így többet nem kezdenék biszex sráccal.
hát de ez most olyan, hogy a heterók is kívánhatnák a másik nemet, mikzöben kapcsolatba vannak. Csak a biszexek mindkét nemre gerjednek egyszerre. ennyi.
A kérdező hozzászólása: De a heteroknak ott van a saját párjuk. A biszexeknek is ott van. DE azoknak kell a saját nemük is.
Ez ugyanaz a történet, mint amikor egy hetero férfi, aki kapcsolatban él, beleszeret egy másik nõbe. A biszexuálisoknál ez nem csak nõ lehet, csak ennyi. Én is többször voltam már belezúgva más nõbe, amióta nõs vagyok, de nem léptem, és mind elmúlt idõvel. Ezt tudni kell kezelni. 39F
A kérdező hozzászólása: De én ezt szexuálisan értem. Egy biszex pasi csajjal van. De megkívánja a pasikat mert ugye biszex. Hiába szexel a csajával. Az sose lesz olyan mintha fiúval csinálná. Ha egy biszexnek az ellenkezõnemû párjával van egész életre szóló kapcsolata, az kibírja, hogy a saját neméhez ne nyúljon többet? Írjon már egy biszex is!
Ha én beleszeretek valakibe, akkor nem a nemiszervébe szeretek bele, és nem az jut elõször eszembe, hogy mit csinálnék vele az ágyban. Persze van ilyen is, de az nem szerelem, és így könnyen túllépek rajta. A többieken nehezebben, de túllépek. Nem tiszta nekem, hogy bi vagyok vagy pán, de voltam már így fiúval és lánnyal is. Viszont mindig a nõi nem körül forgolódtam. 39F
A kérdező hozzászólása: Hát hogyha vki pán azt értem.De ha vki biszex... Sok olyat olvastam, hogy az nem megcsalás ha a saját nemmeddel csinálod miközben párod van. Mert, ugye azt a párod nemtudja nyújtani...ezért is gondolom, hogy a biknek nehéz lehet.És sokan nem bírják ki és megcsalják a feleségük/párjuk. Mert ha vki bi és évtizedek óta a feleségével van biztos kívánja a saját nemét. Hiába szereti a párját. De sztem te inkább bi vagy.(mint pánszex). Sokkal többet voltál szerelmes nõbe mint férfiba?Melyik nemmel volt a leghosszabb/legtöbb kapcsolatod?
Igen, többet, és mindig nõvel volt kapcsolatom. Én a nõies embereket szeretem. Van olyan férfiban is, de az õ szerszámuk soha nem érdekelt engem. Ha összejönnék egy helyes férfival (amit nem tartok valószínûnek, mert szeretem a feleségemet és a gyerekeimet), akkor is elõször a lelke fogna meg. Aztán az ágyban jöhetne bármi, ami jó, de az már más történet. Mindkét nemben ugyanazt keresem, csak a nõkben könnyebben megtalálom.
A kérdező hozzászólása: Értem:) Na de ha a szerszámuk nemérdekel akkor tényleg nemvagy pánszex, csak egy kis bi hajlamú...:) Várok további válaszokat kérem!
Miért, nálad mit jelent a pánszex?
A kérdező hozzászólása: Azt, hogy a nemi jelleg az másodlagos. Az illetõnek nem a párja neme (és nem a vele való szexuális kapcsolat) fontos hanem, hogy szeresse a párját. Lehet az fiú, lány, transzvesztita, hermafrodita. De ha szexre kerül a sor kívánja a párját bármilye is van. Szerintem szép dolog a pánszexualitás.
a barátom biszexuális és mellettem szokott együtt lenni fiúval is. nem zavar. 19/L

Mitől lehet az, hogy nem kivánom a szexet egyáltalán vagy ha igen amikor odajutunk elmegy tőle a kedvem, amellett hogy szeretem a barátom?

Legjobb válasz: Mért nem kívánod mért nincs rá szükséged? Én is ezt kérdezem akkor. Hisz ha szereted akkor vágynod kéne rá a testi közelségére, nem? Brigi

Mért nem kívánod mért nincs rá szükséged? Én is ezt kérdezem akkor. Hisz ha szereted akkor vágynod kéne rá a testi közelségére, nem? Brigi
NE a lyndinette20-at használd! 3 évig keserítette a szexuális életemet, mire rájöttem, hogy emiatt ment le a libidóm + mellékhatásként teljesen kiszárított. Abbahagytam és pár hét múlva semmi bajom sem volt. Barátnõmnek is levitte a libidót, a nõgyógyász a Qlaira-t ajánlotta erre a problémára. (Nekem mondjuk a hüvelygyûrû is teljesen bevált erre a célra)
A kérdező hozzászólása: Olyan sajnos sosem volt hogy nagyon kivántam volna. Amikor kívántam akkor is lelombozta a kedvem, hogy nem nedvesedtem be kellõen. Tehát mondjuk úgy, hogy elfogadtam, hogy ez van..
Volt olyan idöszakod, partnered, hogy kivántad ( de nagyon ) a szexet? Vagy mindig is csak ugy elfogadtad?
A kérdező hozzászólása: Utolsó köszike, megfogadom ;)
Ffi Pszichés gátjaid vannak...félsz az együttléttõl a várható fájdalom miatt...próbáljatok sikositót vagy babaolajat ha gumit NEM használtok (nem használtok). Lelkileg szabadítsd fel magad, magadért akard az együttlétet, ne a partnered kedvéért....
A kérdező hozzászólása: 21éves vagyok októberben leszünk 2éve együtt a párommal. Fogamzásgátlót szedek, már a 3 fajtára váltottam, mert száraz voltam az elõzõektõl. Most lindynettére váltottam, de ettõl meg barnás folyásom van, és azt veszem észre így még jobban nem csúszik a pénisze. Tudom, hogy a fogamzásgátló is nagy szerepet játszik a nem kívánóságban de okozhat ez olyat mértékût hogy 0 libidó alakuljon ki?? Amugy mostanában voltak kis összeszólalkozások barátommal, leginkább miattam mert heves vérmérsékletû vagyok és néha nem gondolom át mit mondok, nem úgy viselkedek mint ahogy kéne? Gondolmom ez is szerepet játszhat. Igazából mindig az van a fejemben hogy száraz lezsek, meg égni fog, magyarán semmit nem élvezek rajta és ezért megy el a kedvem tõle..
Na igen ez meg a másik. Kor meg h hányszor csináltad. Amúgy nem minden ember igényl annyira a szexet, de ha nemrégóta vagytok együtt és fiatal vagy akkor csinálni kéne hisz tök jó dolog :) Brigi
óvszerrel csináljátok vagy tabival vagy megszakítással ? vagy mással ?
Én is így voltam eleinte , aztán elmúlt ? hány éves vagy ? hányszor csináltad már ?
Szia! A Belara is nagyon jó, én azt szedek. A legalacsonyabb a hormontartalma.

Szerintetek ha 1 hete nem ettem semmit mert egyáltalán nem kívánom a kaját akkor anorexiás vagyok?

Legjobb válasz: Nem. Az anorexia az, amikor azért nem eszel, mert testképzavarod van és kövérnek látod magad. Ha nem kívánod a kaját, az másfajta betegség (miatt van). Házidoki, vérkép. Még mielõtt súlyosabb állapotba kerülsz - és nem a koplalás miatt, hanem amiatt a betegség miatt, aminek az étvágytalanság a tünete.

Nem. Az anorexia az, amikor azért nem eszel, mert testképzavarod van és kövérnek látod magad. Ha nem kívánod a kaját, az másfajta betegség (miatt van). Házidoki, vérkép. Még mielõtt súlyosabb állapotba kerülsz - és nem a koplalás miatt, hanem amiatt a betegség miatt, aminek az étvágytalanság a tünete.
1 hete semmit nem ettél? Hát szerintem akkor menj el dokihoz, mert ez nem normális dolog. Nekem is vannak olyan napjaim, amikor nem nagyon kívánom a kaját, de azért ilyen még nekem sem volt.
Szerintem csak idióta o.O
A második vagyok. Még annyit hogy ha nem eszel 1 vagy 2 nap után azt hiszem megszûnik az éhségérzet.
csak szimplán hülye:D de nyugi még egy hét és meghalsz.. vagy pedig kamu mert kaja nélkül nem bírja az ember..
ha kövérnek látod magad annak ellenére, hogy nincs mibõl fogynod igen. én voltam anorexiás és már csak nagyon a legvégén nem kívántam a kaját, egyébként vágytam arra, hogy én is finomakat egyek, de tudtam, hogyha megeszem akkor az rajtam meglátszik, mert ilyen az alkatom.
de egyébként meg hogy lehet egy hétig semmit nem enni?akkor egy nap alatt elájulnék.
az, és még idióta is....
Hogyan nem estél még össze? Én a hét elején koplaltam két napot (betegség miatt) utána már fájt a fejem és szédültem.
ezt nem hiszem el..
egyébként biztos evett valamit különben ágyban feküdne olyan gyenge lenne. volt nekem is olyan idõszakom amikor lelki okok miatt alig tudtam enni, de azért akkor is ettem naponta mondjuk egy croassant vagy ilyesmit. tehát a nem evés az nem azt jelenti hogy egy falatot sem evett mert akkor már lassan haldoklana.
Velem is volt. hogy pár napig csak falatoztam, fõként levest. De látogass meg egy orvost!!!
Én hat napja nem tudok enni... Egyszerûen nem tudok, mert a barátom elhagyott. 2 napig tényleg semmit nem ettem, csak vizet tudtam enni, másik négy napon meg egy-egy pogácsát ettem.
Nekik megy érzelem nélkül is...Sõt...
Kívánom azt is, aki csak szexre kell, és azt is, akibe szerelmes vagyok. A különbség annyi, hogy míg a pusztán szexre kellõ nõért nem töröm össze magam, sõt, azt szeretem ha õ töri magát értem, addig a szívem választottjáért bármire képes vagyok.
Tévedésebe ne essetek! Egy nõ is kívánhat meg egy férfit, elég nekik is csak a vonzódás! Nem kell szerelmesnek lenni! Persze a pasik ribancok, mert õk akárkivel akárhol... De a pasik között is van olyan, aki csak szerelembõl. szóval ez vegyes.
Nem értem miért kell lenézni azt akinek megy érzelem nélkül is. Ha olyan társat akarsz mint egy nõ akkor legyél leszbikus. Attól szép a férfi-nõ kapcsolat hogy mások vagyunk mégis kiegészítjük egymást
elsõvel vitába szállnék, mert nem mindekinek megy érzelem nélkül! :p 25/f
Attol, hogy egy ferfi "megkivan" egy not a kulseje miatt, meg nem biztos, hogy le is akar vele fekudni igazabol (marmint, ha van parja).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!