Találatok a következő kifejezésre: Ha a vagyok, nem (13599 db)

Vagy tök semleges. Én inkább erre szavazok.
ez elég kevés információ ennek a megállapításához:D de biztos h nem utál.. ha 2esben vagytok zavarban vagytok nekem ebbõl ez jön le. ez meg lehet a kölcsönös szimpátia jele...
A kérdező hozzászólása: ha mással telefonál többször is szokott üzengetni , ellenkezni, olyan mintha szeretne a közelembe lenni
Fiú vagy lány vagy?
A kérdező hozzászólása: asszony vagyok nem fiatal de nem is öreg, középkoru

Féltékeny lennél vagy zavarna ha a párod nem azonos neműt ölelget? Ha tudnád hogy elvileg baráti viszony van köztük?

Legjobb válasz: Elsõ vagyok Másrészt a párom nem ölelgetõs típus. Kezet is csak közeli viszonyban lévõ emberrel fog, vagy ha muszáj (állásinterjú, bemutatkozás) Akit megölel, azt én is tuti közelrõl ismerem. így nem hinném, hogy lenne okom féltékenynek lenni. Ráadásul engem akar feleségül venni nem mást.

Elsõ vagyok Másrészt a párom nem ölelgetõs típus. Kezet is csak közeli viszonyban lévõ emberrel fog, vagy ha muszáj (állásinterjú, bemutatkozás) Akit megölel, azt én is tuti közelrõl ismerem. így nem hinném, hogy lenne okom féltékenynek lenni. Ráadásul engem akar feleségül venni nem mást.
Én alapból nagyon féltékeny típus vagyok. Valószínûleg zavarna, viszont nagyon sok függene attól, hogy ki az illetõ, milyen a természete, és milyen az az "elvileg baráti viszony"... és miért, mióta tart, hogy alakult ki.
Nincs a páromnak olyan lánybarátja, akit ölelgetnie kellene. van sok nõnemû ismerõse, de egy sem annyira barát, hogy ölelgesse. Nem féltékeny lennék, hanem dühös, és nem tenné zsebre, amit kap.
Nem, ha az elvileg nem csak elvileg, hanem úgy van.
Neeee ... ne ölelgessen senkit , én sem teszem ! A barátsághoz nem kellenek extrák ! ... Egyébként , hogy a kérdésre válaszoljak , igen zavarna! Hacsak nincs nyomós indok az ölelésre , ne tegye .
Nem lennék olyan férfival, akire féltékenynek kell lennem. Egyébként nõként nekem is van 2-3 férfi barátom, 5-6 éve ismerjük egymást, igen szoktam õket ölelgetni. És?
Nagyon rosszul esne, szerintem szakitanék.Rossz tapasztalataim vannak.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom milyen a viszony, azt tudom hogy elég régóta ismerik egymást.Ezen kívül semmit.Én abszolut nem vagyok féltékeny típus, de nem esett jól.Nem is féltékenység inkább zavaró.Soha egy partneremet sem fogtam pórázon, de ez valamiért zavart.Lehet én gondolom rosszul de én nem ölelgetek másokat csak a páromat, vagy szûkebb családomat.
Nem zavar. Ismerem azokat a nõket, akiket "ölelget" (konkrétan 2 nõ), tudom hogy évek óta barátok, ahogy nekem is vannak férfi barátaim akiket megölelek.
jah f20

Mit tegyek ha a szüleim nem tudják, hogy már nem vagyok szűz?

Konkrétan másfél éve vagyok együtt a párommal. Mindössze 4 hónapja szexelünk csak, és egyszer volt amikor nem védekeztünk, hát meg is ilyedtem rá 1 hétre csináltam tesztet és pozitív lett a másik meg negatív. Elmentem anyukám tudta nélkül az orvoshoz, és azt mondta nincs terhességre utaló jel, viszont van egy 4cm-es cisztám. Mondtam anyunak, hogy irasson fel nekem fogamzásgátlót mert, hogy "Kezd érdekelni a szexuális élet". Persze ? nem tudja,hogy én már lefeküdtem a barátommal. Hogyha ? engem elkisér a saját n?gyógyászához kiderül számára,hogy már nem vagyok sz?z? 16/L

Legjobb válasz: Nem hinném hogy elmondaná... De ha már felíratja neked akkor lényegtelen, hogy akkor szûz vagy-e vagy nem ;) Szóval ne izgulj emiatt :) Nem fogja levenni a fejed, vagy ha mégis megpróbálja, akkor úgyis csak aggódik ;)

Nem hinném hogy elmondaná... De ha már felíratja neked akkor lényegtelen, hogy akkor szûz vagy-e vagy nem ;) Szóval ne izgulj emiatt :) Nem fogja levenni a fejed, vagy ha mégis megpróbálja, akkor úgyis csak aggódik ;)
Nem tudja meg, mer a nõgyógyásznak van orvosi titoktartási kötelezettsége.
A kérdező hozzászólása: 1. köszönöm hogy normálisan tudtál válaszolni :) )) nem tudom :// 2. 18 év alatt nincs orvosi titoktartás :/
ettõl függetlenül sztem ha bemész a dokihoz a vizsgálat elõtt és megkéred, hogy nem említse ezt akkor talán nem tudja meg anyukád.a ciszta miatt meg nem kell aggódni, nekem is van és "ártalmatlan" csak akkor nagyobbodok meg ha menstruálsz
Mintha olvastam volna már ezt a kérdést... a helyedben a ciszta miatt aggódnék, anyukád is azt fogja tenni. Tudod egyáltalán mi az? Milyen következményei lehetnek??
mármint... nekem a ciszta szóról mindig a rák ugrik be.... de lehet csak vészmadár vagyok.
Szerinted anyádék elhiszik, hogy másfél év után még szûz vagy?? :O -.-"
az orvosi papírokon ott szokott lenni hogy: tág hüvely...tehát, max innen

A párom iszonyúan féltékeny és nem tudom, hogy mit tegyek. Megvádol mindenfélével, és nem tudom, hogy az e a jó ha védekezem, vagy nem veszek róla tudomást. Vagy keressek másik barátnőt?

Legjobb válasz: egy szót mondj neki: SZIA! rakd ki. és ha fut utnad akkor sem fogadod vissza. felmelegítve mr smemi sem olyan. jo dolgo hogy féltékeny, de azért az mr kevésbé ha emgfolyt vele.

egy szót mondj neki: SZIA! rakd ki. és ha fut utnad akkor sem fogadod vissza. felmelegítve mr smemi sem olyan. jo dolgo hogy féltékeny, de azért az mr kevésbé ha emgfolyt vele.
"A párom iszonyúan féltékeny ... Megvádol mindenfélével ... keressek másik barátnõt?" :DDD
Egyszerû a magyarázat: Mert magából indul ki:DD Tehát neki bõven van valakije. Vedd le magadról az agancsait, és ejtsd, gyors iramban.
3+ Õ vesz téged maximálisan hülyére, és reszket attól, hogy te ugyan ezt fogod:D Régi igazság és mindig mûködik is:D
A kérdező hozzászólása: Ollé! Valahogy nekem is ilyen érzésem volt. Feladtam a hírdetést: hetero férfi barátnõt keres. :)
Kérdezõ: Figyelj Hümér :D Mondd meg neki, hogy ha még egyszer rikácsol, felolvasod neki egyik költeményedet :D

Az exnek melyik a rosszabb, ha lát vagy nem lát téged hosszú-hosszú ideig?

Melyiknél érezhetőbb jobban a hiány érzet,ha lát az útcán sétalva és már csak idegenként szemlélhet, vagy ha huzamosabb ideig semmit nem tud rólad.az utóbbinál talán könnyebben felejt el?

Legjobb válasz: Ha nem szeret akkor pont [email protected] az egészre. Amennyiben érez irántad valamitakkor ha lát rosszabb

Ha nem szeret akkor pont [email protected] az egészre. Amennyiben érez irántad valamitakkor ha lát rosszabb
" Ritkán gondolunk arra amint van, de ami hiányzik arra mindig" No már most, ha egy férfinek hiányzik egy nõ, akkor a nem találkozunk/nem beszélünk, pont a fonákját éri el. Nem hogy elfelejtené az illetõt, hanem elevenen tartja a másik emlékét benne. :)
De egy ideig az volt, hogy õt keresem mindenhol, látni akartam nem számit hol mikor és mi az ára. Eszetlenségeket mûveltem érte. Nagyon szerettem, szerintem ezért lehet.
Nekem úgy volt könnyebb elfelejtenem az exet, ha nem láttam, nem tudtam róla semmit minden kapcsolatot megszakitottunk. Amikor már nem fájt látni akkor tudtam, hogy túlléptem rajta. Utána már tudtunk pár szót váltani is normális ismerõsök módjára. Nem fordulok el ha meglátom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, másrészt az "Útcán" szót a telefon miatt vétettem el :) Helyesen:után Mondjuk ennél nagyobb problémám is van :D
Én nem vitatkozom. Sok exemmel nagyon jó viszonyban váltam el :) Megadatott, hogy továbbra is kontaktba maradjunk. Több éven át. Vagy utólag kiderült, hogy még kellenék, vagy "semlegessé" vált a dolog. Nem érzem magam ovisnak. :) Én is normális voltam Velük, Õk is velem (soha nem haraggal váltunk el). De így alakult. Ettõl függetlenül nem tagadom meg a múltam, ha találkozunk, köszönök, de ennyi :)
6-os! Ahol gyerek van, az esetek többségében sem válik mindig barátivá, ne mondj hülyeségeket legalább! Lehet Neked sikerült, akkor örülj neki, az, hogy a múltadhoz tartozik, az egy dolog, de ettõl függetlenül, nem kell ápolni, meg barátkozni! Minek?? Van értelme, onnantól egy idegen, semmi közötök egymáshoz, nem beszélve arról, hogy egy új kapcsolatban melyik fél nézi jó szemmel, hogy a volt pasim/csajom, nekem a jó barátom, meg összejárunk, találkozunk stb... mutass ilyet!
5 "Barátivá? :D Vagy nem :D Szerintem nem létezik barátság ex és ex között :D " Létezik. A másik fele meg ahol sok-sok év van a háttérbe (akár van gyerek, akár nincs) ott meg szinte mindig barátivá válik a volt kapcsolat. Csak az ostoba buta ember hiszi azt, hogy ha megtagadja a multját(lásd itt a valamelyik hozzászólót)az a helyes. A mult hozzátartozik egy emberhez. Valaki felnõtt, valaki ovis szintjén sem áll.
Barátivá? :D Vagy nem :D Szerintem nem létezik barátság ex és ex között :D Nem is normális: együtt lenni valakivel, szexelni, élni...aztán meg barátság? Eleinte a "remény" marad valakiben, hogy talán még folytathatjuk együtt...de ha a másik nem akarja, akkor az nem barátság, hanem vergõdés :D Ha valakivel szakítasz, és nem akarsz tõle semmit: felejtsd el, move on! Semmi közötök nem lesz többé egymáshoz. Nem tudsz "semleges" maradni haverként sem (emlékek, érzések, harag...), a másik véglet, hogy j legyünk barátok, de igazából nem érdekel a másik (felszínes lesz), arra sincs senkinek szüksége...
Ha nem lát, nem beszélhet veled, az a rosszabb. Ha lát ill. beszél veled akkor egy idõ után barátivá válik a kapcsolat.
ha még érez valamit és folyton látnia kell ha nem lát, szép lassan elfelejt
Ha nem lát, nem keresed, nem tud rólad semmit, az a jobb, ha vége, akkor vége! Én még köszönni sem köszönök az utcán, ha látom, számomra egy idegen ember lett, és ez a legjobb!
en is ugy vagyok vele h hianyzik az exem ezert mindig ra gondolok :D de neki vn mas..

Baj ha a pasim nem nyög szex közbe vagy ha leszopom?

Nem élvezi? Soha nem nyög csak sóhajtozni szokott..

Legjobb válasz: ezt talán tõle kéne megkérdezned. Amúgy meg nem mindenki nyög, ha élvezi. Van aki csak sóhajtozik.

ezt talán tõle kéne megkérdezned. Amúgy meg nem mindenki nyög, ha élvezi. Van aki csak sóhajtozik.
A pasik nem nyögnek, csak a pornófilmekben :) Én se nyögök, de ez nem azt jelenti, hogy nem élvezem.
Mi nyögni a wc-n szoktunk.
Nem, nem baj!
Ha zavar mond meg neki hogy nyögjön, én tuti szót fogadnék ;)
Ha nem élvezné, gondolom észre vennéd... egyébként szerintem nem baj...ö nem az a hangoskodó tipus. Nöben is van ilyen. Nincs ezzel gond.
Nem baj! De ha elégedetlen vagy vele, akkor válassz engem!

Hölgyek! Mit szólnátok ha a párotokat nem látnátok 3 hete és hirtelen beállítana? Vagy nem szeretitek az ilyen hirtelen meglepetéseket? Menjek vagy ne?

Az a helyzet hogy 1 hónapja nem láttuk egymást és valószínű még nem is fogjuk vagy 3 hétig,a baj az hogy 1 hete össze vesztünk,de rá pár napra igaz ki is békültünk,de 5 napja nem hív,se telefon,se sms,se semmi.Én hívtam kétszer de ki volt kapcsolva,szét vet az ideg mert most nem tudom mi van,ki békültünk de eddig nem jelentkezett és teljesen magam alatt vagyok,több okom és lenne hogy meglepetés szerűen beállítsak,mert innen 500 km távol tőle már kezdek befordulni.Egy az,nagyon hiányzik már,most fogalmam sincs mi van,él e,virul e,vagy nem érdeklem,vagy csak időre van szüksége,vagy éppen mással van,és jogom van tudni hogy hányadán állunk úgy még is,szóval ez a bizonytalanság kikészít.Most lenne a jövő héten pár napom hogy tudjak menni,de viszont ha most nem megyek akkor 3 hétig nem tudok menni megint.Szóval a kérdésem az lenne mit szólnátok ha így beállítana a párotok?

Legjobb válasz: Hozzám egyszer beállított 2 hét után. Már akkor nagyon hiányzott, igaz mi nem voltunk összeveszve, csak mivel kamionos nem akkor jött amikor akart. Egyik reggel kinéztem az ablakon, megláttam az õ járgányát. Annyira megörültem, hogy elõször el sem tudtam hinni. Majd betoppant az ajtón és a nyakába ugrottam. Nálunk jól sült el, szerintem menj. Most derüljön ki, ha van minek. Ha pedig nincs, legalább tudtok találkozni.

Én nagyon örlnék neki!! A párommal egyenlõre külön városban lakunk, és egyik nap meg akart lepni, úgy volt, hogy nem találkozunk, de õ mégis eljött. Én pont boltban volt, és õ is pont akkor, ugyanabba a boltba ment be, csokit venni nekem :-D Nagyot néztem, mikor megpillantottam a sorok között, és nagyon boldog voltam! :)
Hozzám egyszer beállított 2 hét után. Már akkor nagyon hiányzott, igaz mi nem voltunk összeveszve, csak mivel kamionos nem akkor jött amikor akart. Egyik reggel kinéztem az ablakon, megláttam az õ járgányát. Annyira megörültem, hogy elõször el sem tudtam hinni. Majd betoppant az ajtón és a nyakába ugrottam. Nálunk jól sült el, szerintem menj. Most derüljön ki, ha van minek. Ha pedig nincs, legalább tudtok találkozni.
Menj!!!!!!
Nekem volt egyszer egy olyan kapcsolatom, ahol néha egy hónapig sem találkoztunk. Mindig vártam titkon, hogy egyszer meglep. Néztem a vonatindulást, hogy kb. melyikkel jöhet és vártam...de sosem jött így meglepetésbõl... :( Én a helyedben hívogatnám még, aztán ha sikerül beszélni vele, akkor meglátod milyen hangulatú a beszélgetés. DE elõre ne említsd neki, hogy mire készülsz. Aztán menj szerintem. 23N
Én bármikor örülnék a páromnak. Már egy hete nem láttam :(
Ha szeretem a párom nagyon örülnék a meglepetésnek, ha annyira nem szeretem akkor kiakadnék hogy váratlanul beállit.
Engem még nem ért ilyen meglepetés, szerencsére nem kellett távol lennem soha egyik barátomtól sem, de tudom magamról, hogy gyûlölöm a meglepetéseket, konkrétan a saját anyukámnak sem tudok örülni, ha csak úgy beállít. Nem szeretek "csak úgy" ajándék, ot kapni, meg semmi ilyesmi. Valamiért nem tudok az ilyen helyzetekkel mit kezdeni. Így azt látná rajtam a párom, ha így meglepne, hogy elkedvetlenedtem a felhõtlen boldogság helyett. Tudom, furcsa vagyok, de ez van. Ha tudod a párodról, hogy õ nem ilyen dilis mint én, akkor nyugodtan lepd meg, hisz a többség nagyon szereti az ilyen meglepetéseket, fõleg, ha igazán szeret téged.
Menj!!!!!! én nagyon örülnék ilyenek:) Igaz én együtt élek a párommal.De akkor is boldoggá tudd tenni h valami miatt elõbb haza tudd jönni a munkából:)
Sajnos nekem rossz gapasztalataim vannak ilyen esetben. Ha a párom eltûnt hetekre és váratlanul felbukkant, akkor (mint utólag kiderült) közben mással volt. És persze boldognak kellett lennem, hogy hiszen eljött...Én csak másodhegedûs voltam, ha épp a változatosság kedvéért hozzám kapott kedvet.
én vártam a barátomra, csak másnapra. Egy nappal hamarabb jött. Borzalmasan boldog voltam!!! :) De nálatok más a helyzet, szerintem hívogasd még, mivel épp baj van köztetek. De lehet h amúgy jó ötlet odamenni és max szakít, de akkor legalább nem megy még ez hetekig..
Én legutoljára amikor ezt csináltam 2 hét "se telefon, se SMS" után, a faszim egy rózsaszínhajú pácsával feküdt egy ágyban... Nem gonoszságból írtam, bár nem hiszem, hogy nálatok ez lenne a helyzet. Ne aggódj, a csajok szeretik kéretni magukat ez nomrális. :)

Ha a pasitokkal nem akarok lefeküdni, de kanos, ti, hogy szoktátok megoldani? Kiveritek neki vagy francia?

Legjobb válasz: Én nem vagyok ilyen önzõ, mint az akinek, ha nincs kedve akkor nem segít a pasiján. Ha a férjem akar, de nekem nincs kedvem, akkor valamilyen módon könnyítek rajta. Kéz, száj, vagy hagyom. Persze ilyen aránylag ritkán van mert egészséges szexuális életünk van. Az ilyen fapinákat meg majd jól megcsalják, vagy otthagyják. Meg is érdemlik!

Én nem vagyok ilyen önzõ, mint az akinek, ha nincs kedve akkor nem segít a pasiján. Ha a férjem akar, de nekem nincs kedvem, akkor valamilyen módon könnyítek rajta. Kéz, száj, vagy hagyom. Persze ilyen aránylag ritkán van mert egészséges szexuális életünk van. Az ilyen fapinákat meg majd jól megcsalják, vagy otthagyják. Meg is érdemlik!
"Ha a pasitokkal nem akarok lefeküdni" Az én pasimmal e is akarj lefeküdni mert kikaparom a szemedet!!!
Hát ha kanos, vigyél neki szukát:D Nem erre gondoltál?
ha nagyon-nagyon lusta vagyok, akkor csak nézem, ahogy õ játszik magával. vagy a mellkasán fekszem, és közben simogatom, aztán ha úgy van, átveszem. ha nem vagyok nagyon lusta, akkor orál. :) ha pedig közepesen, akkor kézzel. mindegyik variációt élvezi, szóval ez annyira nem nagy ügy. sõt, egyszer azt mondta, hogy igen tehetséges vagyok kézzel is, csak túlságosan szeretem az orált, és így arra nem jut elég alkalom :D szóval azóta néha csak kézzel is csinálom, hadd legyen egy kkis változatosság :D
Ha a férfi kanos, akkor azt akarja, hogy a nõje legyen a "szukás".
Általában egyszerre vagyunk "kanosak" de ha mégis lustizok, akkor orál, , vagy kombinálva kézzel. De elõfordul, hogy a melleim közé szorítva... azt nagyon szereti . De általában ha bújni kezd, nekem is megjön a kedvem hozzá, akkor is, ha elõtte nem volt.
Egyik sem, megmondom neki, hogy nem akarok vele lefeküdni.
Nem ertem hogy miert van az hogy nincs kedvuk a noknek meg ez a hulye szoveg, hogy faradt vagyok.mikor alltalaban a nok tizedet nyujtjak fizikailag az agyban mint a ferfiak???!!!
De leakarok mindig mert akar!!!!!! Nem utasitom el!!:)

Zavar titeket, ha a barátotok nem mondja túl sokszor hogy szeretlek? Elég, ha kimutatja, vagy hiányoljátok hogy szóban nem mondja?

Legjobb válasz: hát néha azért jól esik, de nem zavar ha tényleg kimutatja, sõt ugy biztosan tudom, hogy szeret, mintha csak mondaná, meg tettekben jobban lehet éreztetni, mint szóban

hát néha azért jól esik, de nem zavar ha tényleg kimutatja, sõt ugy biztosan tudom, hogy szeret, mintha csak mondaná, meg tettekben jobban lehet éreztetni, mint szóban
Így van, a legfontosabb az, hogy a tettein látszódjon.
Nem zavar, nem az számít mit mond, mondani akármit lehet akárkinek.....
Tettekkel és szavakkal is fontos számomra.persze nem kell állandóan, hogy mindig legyen kis varázsa, beleremegjek mikor hallom az a szót.
Nyilván a tettek számítanak jobban, de én pl. olyan vagyok, aki azért szóban is igényli az érzelmek kimutatását. Nem feltétlenül a szeretlek szónak kell folyton elhangzania, de a kedves becézések, a hangsúly stb, számítanak.
nem, az zavarna, ha túl sokszor mondaná. van, amirõl nem beszélni kell. nem vagyunk a parlamentben :D 29/n

Ha a menstruációm nem marad ki akkor biztos hogy nem vagyok terhes?

Hallottam az egyik barátn?mt?l hogy akkor is lehetek terhes ha a menstruációm nem szakad meg... Ez igaz?? (Még soha nem csináltam terhességi tesztet, mert mindig használunk óvszert a barátommal, és még egyszer sem szakadt ki, ezért nem láttam értelmét. Azt hittem, hogy ha nem marad ki a menstruációm akkor nem is lehetek terhes, de attól a hírt?l hogy így is simán lehetek az, kicsit beilyedtem.) Légyszi csak komoly válaszokat. El?re is köszi!

Legjobb válasz: Attól még lehetsz terhes, nagymamám is úgy volt terhes anyukámmal hogy közben menstruált, de ne aggódj, azt úgyis érezni fogod ha terhes vagy, bár nem mintha én tudnám, :D de szoktam kérdezõsködni ilyen dolgokról és azt mondják hogy egy nõ megérzi ha terhes, és nem feltétlenül azért mert kerekedik a poci, hanem ezt már jóval hamarabb

Attól még lehetsz terhes, nagymamám is úgy volt terhes anyukámmal hogy közben menstruált, de ne aggódj, azt úgyis érezni fogod ha terhes vagy, bár nem mintha én tudnám, :D de szoktam kérdezõsködni ilyen dolgokról és azt mondják hogy egy nõ megérzi ha terhes, és nem feltétlenül azért mert kerekedik a poci, hanem ezt már jóval hamarabb
Elõfordulhat. De ha normálisan védekeztek nem lesz baj, ne aggódj fölöslegesen! :)
lehetsz, a statisztikák szerint kb csak attól nem lehetsz biztosan, ha nem élsz nemi életet. de nem kell félni ettõl, elsõ 12 hétben még el is lehet kapartatni bármikor
Elviekben lehetséges, de baromi ritka, sõõõõt. 0% szinte, ha nem annyi. Ha vérzésed van, akkor vagy a menstruációd, vagy letális vérzés (nem életképes a magzat), tehát ezen ne görcsölj.
Nagyon ritkán elõfordul, hogy pár hónapig még menstruál valaki terhesen is (pl. nagynéném unokatesómmal), de azért nem ez a jellemzõ. Ráadásul azért olyankor is vannak egyéb árulkodó jelek, pl. mellfájdalom, reggeli hányinger, kívánósság stb...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! :) Amúgy talán inkább attól félek, hogy nem derül ki idõben a dolog, és késõ lesz az abortuszhoz.
Igen, igaz, de nagyon kevés a valószínûsége. Azonkívül érzed, hogy nem olyan, mint szokott. (már a vérzés)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!