Találatok a következő kifejezésre: Ha a vagy az Internet Explorer (3 db)

Vírus vagy Kémprogram Vistánál! Miért van az hogy ha megnyitom a firefoxot vagy az internet explorert és mondjuk beírok valamit a googleba akkor rögtön kidob mind 2-t? Firefoxnál:A rendszer összeomlott Explorernél:Hiba az Internet Explorer leáll.

Valószín?leg vírus, mert már volt egy jó pár a gépen amit a nod32 kiírtott de nem tom... Pl. Most ami meg van fert?zve és nem tudok vele mit csinálni: C:\\Windows\\Temp\\rundll32.dll

Legjobb válasz: Töröld az összes .temp fájlt. Rendszereszközök, lemezkarbantartó.

Töröld az összes .temp fájlt. Rendszereszközök, lemezkarbantartó.
A kérdező hozzászólása: Eddig ok mert töröltem a fájlt de még mindig azt csinálja mind2 böngészõ :S Ilyenkor mit lehet csinálni? xD
A kérdező hozzászólása: Nincs más megoldás a formázáson kívül? :S
Hát ez kemény. A Rundll a Rendszer-visszaállítás. Elõször töröld az összes .tmp fájlt (Startmenû/Minden program/Kellékek/Rendszereszközök/Rendszer-visszállítás. Itt kapcsold ki a Figyelést. Inditsd újra a gépet, aztán ereszd rá a NOD-ot. Ha nem tudja törölni, rakja karanténba, ott is jó helyen van. Ha megvan, inditsd újra a gépet és tedd vissza Figyelésre a Rendszer-visszaállítást. Ha így sem megy, próbáld ugyanezt Csökkentett módban (újrainditás, amíg fekete a monitor F8), aztán futtasd le a vírusirtót.
A tempben lévõ rundll fájl bizony egy vírus. Az nem rendszervisszaállítás, az nem windows-összetevõ, hanem vírus. A temp könyvtárban ilyen fájlnak nem kell lennie. Azonban a megoldás menete majdnem jó: 1. Kapcsold ki a rendszervisszaállítást MINDEGYIK meghajtón. 2. Ellenõrizd, hogy mely programok indulnak automatikusan. (Start > msconfig, Automatikus indítás fül. Itt ami gyanús, azt töröld. - Amiben nem vagy biztos, guglizd meg.) 3. Indítsd el a gépet CSÖKKENTETT MÓDBAN. 4. Töröld a fertõzött állományt a temp könyvtárból, majd indítsd egy vírusellenõrzést. 5. Indítsd újra a számítógépet. Ellenõrizzed, hogy minden rendben van-e. Ha megvan a vírus neve, akkor guglizd meg, általában konkrétan az adott vírusra szabottan is leírja, hogy mit kell tenni vele.
Formázz és tedd újra a Windows-t. Ha nem megy az Internet Explorer, akkor a rendszer sérült. Én is így jártam néhány hónapja.
Sajnos nincs.
A kérdező hozzászólása: Végül is újra lett rakva a vista és már jó ^^

Ha a Google vagy az Internet Explorer azt írja, hogy a weblapom megtekintése káros lehet a számítógép számára, akkor mit csináltam rosszul, mit tegyek?

Legjobb válasz: Te legfõképpen semmit :) A hiba nem a te készülékedben van, hanem a honlapkészítõ tett a weboldalára olyan kódot amelyet a google robotja vagy az IE ellenõrzõje veszélyesnek, károsnak minõsít. A program figyelmeztet, azonban nem "tilt". Ha akarod ettõl függetlenül meg tudod tekinteni az oldalt. A te döntésed, hogy olyan oldalra menj, amely esetleg potenciális veszélyforrás lehet a számítógépedre nézve. Azonban van amikor "bakot lõ" a google is, és olyan oldalt minõsít veszélyesnek, amelyen nincs ártalmas kód. Ezért mondtam, hogy a te döntésed, hiszen te tudod, hogy egy crackeket tartalmazó oldalt vagy egy kiskutyákat bemutató site-ot minõsítettek veszélyesnek. Elõbbi vélhetõen jogosan, utóbbi valószínûleg "félreértésbõl" eredõen lett károsnak titulálva.

Te legfõképpen semmit :) A hiba nem a te készülékedben van, hanem a honlapkészítõ tett a weboldalára olyan kódot amelyet a google robotja vagy az IE ellenõrzõje veszélyesnek, károsnak minõsít. A program figyelmeztet, azonban nem "tilt". Ha akarod ettõl függetlenül meg tudod tekinteni az oldalt. A te döntésed, hogy olyan oldalra menj, amely esetleg potenciális veszélyforrás lehet a számítógépedre nézve. Azonban van amikor "bakot lõ" a google is, és olyan oldalt minõsít veszélyesnek, amelyen nincs ártalmas kód. Ezért mondtam, hogy a te döntésed, hiszen te tudod, hogy egy crackeket tartalmazó oldalt vagy egy kiskutyákat bemutató site-ot minõsítettek veszélyesnek. Elõbbi vélhetõen jogosan, utóbbi valószínûleg "félreértésbõl" eredõen lett károsnak titulálva.
A kérdező hozzászólása: Na de, mint a kérdésben is szerepelt, én vagyok a honlapkészítõ.
Logikusan, vagy betettek valami káros programot a tárhelyedre, vagy te magad másoltál fel vmi vírust, amirõl nem tudod, hogy a gépeden van. Fizetõs tárhelyek védelmet nyújtanak ezek ellen, ellenõrzik. De persze ott is lehet baki.

Ha 2-3 hetente kitörlöm az előzményeket Google Chrome- vagy Internet Explorer-ből akkor mennyivel lesz gyorsabb a böngésző?

Vagy az előzmények tárolása nem befolyásolja ezt?

Legjobb válasz: Valamelyest igen. Ccleaner progit ajanlom.Futtasd legalabb heti 1x. Chrome sokat tud szemetelni.

Valamelyest igen. Ccleaner progit ajanlom.Futtasd legalabb heti 1x. Chrome sokat tud szemetelni.
A kérdező hozzászólása: Kösz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!