Találatok a következő kifejezésre: Ha a vagy az Internet (63 db)

http://www.nhh.hu/ Nekik írhatsz ha úgy érzed tisztségtelenek voltak.
A kérdező hozzászólása: Köszi, elgondolkodom rajta. Korrektnek nem nevezném az eljárást, inkább a herce-hurcától kímélném meg magam. Egy biztos, nem ezzel a szolgáltatóval fogok szerzõdést kötni.
"A fele annyi sebesség fele annyi havidíjat jelent, " Ez soha nem volt így és nem is lesz. A 10e/8e amit írtam reális a fele akkora sebességért.
A szerzõdésben mindig benne van h mi a minimális adatsebesség amit biztosít(tehát a garantált), biztos elolvastad! Az mindig kevesebb, mint maga a díjcsomag elnevezésében lévõ mega. Szerintem korrektek voltak veled, h átmehettél olcsóbb tarifába, plusz egy hónapot elengedtek
A kérdező hozzászólása: Nem a csodára várok, de szerintem ez nagyon tisztességtelen eljárás. A fele annyi sebesség fele annyi havidíjat jelent, jóval több pénzt, mint amit õk felajánlottak. Ha nem vesszük észre az állandó lassúságot, vajon meddig fizettetnek velünk a semmiért ? Az alacsonyabb szolgáltatásra való áttérést a múlt héten ajánlották fel, ami természetesen újabb egy év hûségnyilatkozatot jelentene. Vajon miért nem az ügyfél javára tévednek ?
"ezt nyilván tudták már a szerzõdéskötéskor is. " Nem feltétlen. A kábelek sajnos néha csodákra képesek. Ha felajánlották a visszaváltást a kisebb sebességre(=olcsóbbra), akkor miért nem éltetek a lehetõséggel?? Ha nem megoldható a nagyobb sebesség, akkor hiába várod a csodát, késõbb sem lesz jó. Az 1 havi díj elengedése elõfordulhat, hogy kb pont azzal egyenlõ, mintha eddig is a lassabbat fizetted volna? Ha pl 10e a 8Mbit és 8e a 4Mbit, és te 5 hónapig fizetted a 10e-t, most "kapsz" 10e-t, akkor ugyanúgy 40e-t fizetsz, mint ha 5 hónapig havi 8e-t fizettél volna.
A kérdező hozzászólása: A szerzõdésünk 8 Mbit-re szólt 1 éves hûségnyilatkozattal, ami még nem telt le. Szakemberrel mérettük, mert rendszeresen lassú volt, soha nem éri-érte el a 4 Mbitet.Panaszt tettünk írásban, a válaszban elismerték, hogy technikailag lehetetlen a 8 Mbit teljesítése a környezetünkben, ezt nyilván tudták már a szerzõdéskötéskor is. Kompenzálásképpen felajánlották 1 havi törlesztõrészlet elengedését és egy újabb szerzõdés megkötését alacsonyabb szolgáltatásra. Mi pedig már jó pár hónapja fizetjük a szerzõdésben lévõ "gyorsaságért" a díjat.
Miért fárasztod magad levelezéssel, van elég szolgáltató, választanék egy másikat.
Mi a baj velük? Bocs az offért.
A kérdező hozzászólása: Mármint az NHH címére ? Nagyon köszönöm a választ ! Emailen, vagy ajánlottan küldjem ?
Igaz, a korrektség nem pont ez. Azért kérdeztem mi a gond, mert nekem 8 éve van Invitel internetem, és gyakorlatilag nincs gondom vele.

Ha a telefonomon az interneten a Facebook-on vagyok de az "Internet" menüpontba nem vagyok benne attól még jelzi a Chat hogy elérhetõ vagyok vagy sem?

Oldalt bekapcsolom a telefont hogy lássam a menüt.

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy teljesen értem a problémádat :D Ha megnyomod az "Internet" ikont, akkor bejön a facebook. Vagyis nincs feltelepítve a telódra facebook alkalmazás, hanem a böngészõn keresztül facebookozol. Eddig oké. Ha megnyomod a telefon középsõ gombját, akkor nem kilépsz a böngészõbõl, hanem bezárod a böngészõt, ami nem ugyanaz. Ha csak bezárod, attól még az ugyanúgy fog futni a háttérben, mint ha fent lennél facebookon, csak te nem fogod látni a böngészõt, mert bezártad. Ezek alapján kérdésedre a válasz: ha nem vagy belépve a böngészõbe (vagyis teljesen kiléptél belõle, nem csak bezártad a középsõ gombbal), akkor elvileg nem fogják látni, hogy elérhetõ vagy.

Nem biztos, hogy teljesen értem a problémádat :D Ha megnyomod az "Internet" ikont, akkor bejön a facebook. Vagyis nincs feltelepítve a telódra facebook alkalmazás, hanem a böngészõn keresztül facebookozol. Eddig oké. Ha megnyomod a telefon középsõ gombját, akkor nem kilépsz a böngészõbõl, hanem bezárod a böngészõt, ami nem ugyanaz. Ha csak bezárod, attól még az ugyanúgy fog futni a háttérben, mint ha fent lennél facebookon, csak te nem fogod látni a böngészõt, mert bezártad. Ezek alapján kérdésedre a válasz: ha nem vagy belépve a böngészõbe (vagyis teljesen kiléptél belõle, nem csak bezártad a középsõ gombbal), akkor elvileg nem fogják látni, hogy elérhetõ vagy.
A kérdező hozzászólása: Hát igen.. elég furán írtam le de nem értek az ilyen új telókhoz ezért nem tudtam jól megfogalmazni de most már 100%-ban értem.. szóval kösz :D
Mirû beszélsz te? Fogalmazd újra és kapsz segítséget.


Vírus vagy Kémprogram Vistánál! Miért van az hogy ha megnyitom a firefoxot vagy az internet explorert és mondjuk beírok valamit a googleba akkor rögtön kidob mind 2-t? Firefoxnál:A rendszer összeomlott Explorernél:Hiba az Internet Explorer leáll.

Valószín?leg vírus, mert már volt egy jó pár a gépen amit a nod32 kiírtott de nem tom... Pl. Most ami meg van fert?zve és nem tudok vele mit csinálni: C:\\Windows\\Temp\\rundll32.dll

Legjobb válasz: Töröld az összes .temp fájlt. Rendszereszközök, lemezkarbantartó.

Töröld az összes .temp fájlt. Rendszereszközök, lemezkarbantartó.
A kérdező hozzászólása: Eddig ok mert töröltem a fájlt de még mindig azt csinálja mind2 böngészõ :S Ilyenkor mit lehet csinálni? xD
A kérdező hozzászólása: Nincs más megoldás a formázáson kívül? :S
Hát ez kemény. A Rundll a Rendszer-visszaállítás. Elõször töröld az összes .tmp fájlt (Startmenû/Minden program/Kellékek/Rendszereszközök/Rendszer-visszállítás. Itt kapcsold ki a Figyelést. Inditsd újra a gépet, aztán ereszd rá a NOD-ot. Ha nem tudja törölni, rakja karanténba, ott is jó helyen van. Ha megvan, inditsd újra a gépet és tedd vissza Figyelésre a Rendszer-visszaállítást. Ha így sem megy, próbáld ugyanezt Csökkentett módban (újrainditás, amíg fekete a monitor F8), aztán futtasd le a vírusirtót.
A tempben lévõ rundll fájl bizony egy vírus. Az nem rendszervisszaállítás, az nem windows-összetevõ, hanem vírus. A temp könyvtárban ilyen fájlnak nem kell lennie. Azonban a megoldás menete majdnem jó: 1. Kapcsold ki a rendszervisszaállítást MINDEGYIK meghajtón. 2. Ellenõrizd, hogy mely programok indulnak automatikusan. (Start > msconfig, Automatikus indítás fül. Itt ami gyanús, azt töröld. - Amiben nem vagy biztos, guglizd meg.) 3. Indítsd el a gépet CSÖKKENTETT MÓDBAN. 4. Töröld a fertõzött állományt a temp könyvtárból, majd indítsd egy vírusellenõrzést. 5. Indítsd újra a számítógépet. Ellenõrizzed, hogy minden rendben van-e. Ha megvan a vírus neve, akkor guglizd meg, általában konkrétan az adott vírusra szabottan is leírja, hogy mit kell tenni vele.
Formázz és tedd újra a Windows-t. Ha nem megy az Internet Explorer, akkor a rendszer sérült. Én is így jártam néhány hónapja.
Sajnos nincs.
A kérdező hozzászólása: Végül is újra lett rakva a vista és már jó ^^

Ha Counter-Strike 1.6-ban nagy a pingem és folyamatosan akadok az az internet hibája, vagy a számítógép? (az internet 2 MB/s)

Legjobb válasz: az ilyennek nem sávszélesség kell, hanem válaszidõ, ami a netes programoktól függ

az ilyennek nem sávszélesség kell, hanem válaszidõ, ami a netes programoktól függ
Szerintem nem a net miatt lagolsz... én fél megabites nettel se lagoltam be még zombie-s szerveren sem.
A kérdező hozzászólása: És akkor mit ajánlatok?
zárd be az MSN-t, skype-t, torrentet, és a többi netes appot!
A kérdező hozzászólása: És ha esetleg váltok 10MB/s-os internetre akkor szerinted jobb lesz?

Ha kB/s-mal tölti le a filmet az internet, akkor gyors vagy lassú?

Legjobb válasz: Mennyivel? 1 vagy 6x10^23 hatványon?

Mennyivel? 1 vagy 6x10^23 hatványon?
mennyi kb/s el ? 10 vagy 10000 ?
Ott van az infó, csak rossz helyen... :) 405kb/s az tûrhetõ, bár attól függ, hogy milyen neted van! Lehetne jobb és rosszabb is!
Kb 3 mbit/sec. Közepes...
Lassú. Kérem, ne ócsárolja senki ezt a választ. Köszönöm.

Ha a Google vagy az Internet Explorer azt írja, hogy a weblapom megtekintése káros lehet a számítógép számára, akkor mit csináltam rosszul, mit tegyek?

Legjobb válasz: Te legfõképpen semmit :) A hiba nem a te készülékedben van, hanem a honlapkészítõ tett a weboldalára olyan kódot amelyet a google robotja vagy az IE ellenõrzõje veszélyesnek, károsnak minõsít. A program figyelmeztet, azonban nem "tilt". Ha akarod ettõl függetlenül meg tudod tekinteni az oldalt. A te döntésed, hogy olyan oldalra menj, amely esetleg potenciális veszélyforrás lehet a számítógépedre nézve. Azonban van amikor "bakot lõ" a google is, és olyan oldalt minõsít veszélyesnek, amelyen nincs ártalmas kód. Ezért mondtam, hogy a te döntésed, hiszen te tudod, hogy egy crackeket tartalmazó oldalt vagy egy kiskutyákat bemutató site-ot minõsítettek veszélyesnek. Elõbbi vélhetõen jogosan, utóbbi valószínûleg "félreértésbõl" eredõen lett károsnak titulálva.

Te legfõképpen semmit :) A hiba nem a te készülékedben van, hanem a honlapkészítõ tett a weboldalára olyan kódot amelyet a google robotja vagy az IE ellenõrzõje veszélyesnek, károsnak minõsít. A program figyelmeztet, azonban nem "tilt". Ha akarod ettõl függetlenül meg tudod tekinteni az oldalt. A te döntésed, hogy olyan oldalra menj, amely esetleg potenciális veszélyforrás lehet a számítógépedre nézve. Azonban van amikor "bakot lõ" a google is, és olyan oldalt minõsít veszélyesnek, amelyen nincs ártalmas kód. Ezért mondtam, hogy a te döntésed, hiszen te tudod, hogy egy crackeket tartalmazó oldalt vagy egy kiskutyákat bemutató site-ot minõsítettek veszélyesnek. Elõbbi vélhetõen jogosan, utóbbi valószínûleg "félreértésbõl" eredõen lett károsnak titulálva.
A kérdező hozzászólása: Na de, mint a kérdésben is szerepelt, én vagyok a honlapkészítõ.
Logikusan, vagy betettek valami káros programot a tárhelyedre, vagy te magad másoltál fel vmi vírust, amirõl nem tudod, hogy a gépeden van. Fizetõs tárhelyek védelmet nyújtanak ezek ellen, ellenõrzik. De persze ott is lehet baki.
Milyen géped van? Milyen sebességû a neted?
Meleg van.

ADSL és telefon egyszerre nem megy? ADSL internet kapcsolatom van. ADSL modem, router összekötve a kapcsolat tökéletes. Ha felveszem a telefon és tárcsázok vagy hívnak az internet elmegy és nincs kapcsolat.

És pár perc múlva a modem visszacsatlakozik és megy megint minden el?r?l!

Legjobb válasz: Kell hozzá egy kütyü - egy szûrõ, melyet a bejövõ vonalra iktatsz és kétfelé választja a telefon és az internet jelet, hogy a kettõ ne zavarja egymást. Ezt a "DSL splitter". Nem lehet drága meglehet ingyen is ad neked valaki egy számítógépszküzletben vagy szervizben.

Kell hozzá egy kütyü - egy szûrõ, melyet a bejövõ vonalra iktatsz és kétfelé választja a telefon és az internet jelet, hogy a kettõ ne zavarja egymást. Ezt a "DSL splitter". Nem lehet drága meglehet ingyen is ad neked valaki egy számítógépszküzletben vagy szervizben.
nállunk tökéletesen mûködik.
Így van! És ha nem tudod a LAKÁSBA BEMENÕ telefonvezetékbe kapcsolni a szûrõt (azaz minden eszköz elé), akkor miden készülékhez kell egy szûrõ. (nálunk így van) Így van nálunk: bejön a lakásba a telefonvonal az ajtó felett kb.. Elmegy egy irányba a nagyszobába és egy másik elágazással jön egy szál hozzám az én szobámba. Mivel a kábel folytonosan megy a falban, így ott nem tudjuk megszakítani a vezetéket és "minden elé" betenni a szûrõt, így tettek egyet az én szobámba a kábel végére meg egyet a nagyszobai telefonkábel végére és így már mûködött a rendszer. A hiba nálunk abból adódott, hogy amit kiküldtek "egységcsomagot" csak 1 szûrõt tartalmazott és ha a megadottak szerint kötöttük be, akkor ugyanígy ha telefonáltunk a nagyszobából akkor szakadt a net. Kérni kell tõlük egy szûrõt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!