Találatok a következő kifejezésre: Ha a vagy a Balcsin (3 db)

Miért van az? Ha fürdök a balatonba, rögtön kiütéses leszek. Nyakamon+a hasamon főleg, viszket is. Ha nem megyek bele a balcsiba 1-2 nap múlva elmúlik, kiskoromtól így van, (van a balcsin nyaralónk) most jöttem haza, megint teli vagyok.

CSak a balcsiban jön ki,tengerparton nem.

Legjobb válasz: nekem is mindig a Balatonban volt, azt mondták, hogy érzékeny a bõröm, ezért babakenõccsel fürödtem és rendbejöttem. Ez nem fog szerintem megváltozni, mindig kiütéses leszel és viszketni fog, nekem is így van.

nekem is mindig a Balatonban volt, azt mondták, hogy érzékeny a bõröm, ezért babakenõccsel fürödtem és rendbejöttem. Ez nem fog szerintem megváltozni, mindig kiütéses leszel és viszketni fog, nekem is így van.
A kérdező hozzászólása: 20:40-es! LÉgyszíves írd már meg, hogy mi a neve a kenõcsnek amit használsz?Gyógyszertárban lehet kapni? Köszi
meraz görög retek volt. ezmeg magyar retek.
mer a balcsi retkes...
A kérdező hozzászólása: Ezt azért nem mondanám. Voltam már Görögbe 2szer is olyan szutykos tengerparton, hogy az életben nem teszem be oda többet a lábam, és ott mégsem lettem kiütéses.

4hónapos baba pancsolhat a Balcsiba? Vagy még erre nem áll készen (immunrendszer. Stb. )? ha igen úszópelussal?

Legjobb válasz: Szerintem még nem áll készen. Kicsit bevizezhetitek, de mivel nincs hõháztartása, ezért ha nincs olyan nagy meleg, akkor könnyen megfázhat, ha meg nagyon meleg van, az meg azért nem jó. A napot se nagyon bírják ennyi idõsen és szerintem a bõre is túl érzékeny még a naptejhez is, a gyerekeknek valóhoz, mert szárítja a bõrt! Én nem kockáztatnék a helyedben, lehet, hogy semmi baja nem lenne, de az is lehet, hogy igen...

Szerintem még nem áll készen. Kicsit bevizezhetitek, de mivel nincs hõháztartása, ezért ha nincs olyan nagy meleg, akkor könnyen megfázhat, ha meg nagyon meleg van, az meg azért nem jó. A napot se nagyon bírják ennyi idõsen és szerintem a bõre is túl érzékeny még a naptejhez is, a gyerekeknek valóhoz, mert szárítja a bõrt! Én nem kockáztatnék a helyedben, lehet, hogy semmi baja nem lenne, de az is lehet, hogy igen...
Én kénytelen leszek a 4 hósomat strandoltatni, mivel van egy 3, 5 éves is. A kicsit természetesen árnyékban tartom majd, és szó sem lehet még a Balatonban fürdésrõl. Nagy melegben neki elég csk a pelus is. A bõrére lehet kapni babáknak, nem gyerekeknek, kifejezetten babáknak készített fényvédõt, amely csak ún, fizikai fényvédõt tartalmaz, kémiait nem. Olyan elven mûködik, ami gyakorlatilag visszaveri a fényt, illetve védõréteget képez. 50 faktoros és a DM-ben is kapni.
A kérdező hozzászólása: mire lehet egy strandon szüksége?naptej, faktor, ha igen melyik ?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ csak döntésképtelen voltam :) még lehet akkor kihagyom vele a strandot:)
Szerintem beleviheted! Mi wellnessbe vittük 4 hónaposan, a doki is engedte!

Ha a strandon vagy a Balcsin belemegyek úszni a vízbe nem apad el a tejem?

Úgy értem, ha hidegnek érzem picit a vizet.

Legjobb válasz: Én fürödtem kicsit hideg vizbe, nem lettt baj. Amúgy lehet, nem lesz gond, max kompenzálod egy forró zuhannyal. Ilyen melegben elég, ha csak a cicidre engeded:)

Én fürödtem kicsit hideg vizbe, nem lettt baj. Amúgy lehet, nem lesz gond, max kompenzálod egy forró zuhannyal. Ilyen melegben elég, ha csak a cicidre engeded:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!