Találatok a következő kifejezésre: Ha a vagy a (41102 db)

Ha a képeken az új barátnő karolja a pasit és szorosan hozzádől, de a pasi zsebre teszi a kezét, a másik képen meg a fényképezőjét fogja 2 kézzel, miközben a csaj belekarol, mutathatja a testbeszéd a pasi hidegségét vagy csak belebeszélem?

Testbeszéd! Azért kérdezem, mert úgy gondolom, nem szerelmes az új barátnőbe, csak el akart határolódni az előző csajtól, akit lejáratott egy másik csaj, aki viszont nem kellett a pasinak, hiába nyomult, így lett hirtelen egy harmadik csaj...

Legjobb válasz: Csak magaddal akarod elhitetni hogy nekik nem fog mûködni.

Csak magaddal akarod elhitetni hogy nekik nem fog mûködni.
Hú, így elsõre nem értettem mi van, de már szerintem kapizsgálom.. :D Szerintem nem egyértelmû, mert lehet, hogy tényleg hidegem viselkedik azzal a lánnyal, de elképzelhetõ, hogy csak nem szeret a barátnõjével pózolni a képeken, vagy egyszerûen rossz passzban volt. Ha mindig ilyen lenne, akkor szerintem nem viselné el a lány. :)
Valószínûleg csak úgy gondolta, ez jó póz a fényképezkedéshez, a másikon meg õ fotózta magukat, arra figyelt, hogy jó legyen a beállítás. Kép alapján nem lehet ilyen következtetéseket levonni. Nekünk is van olyan képünk a párommal, ami úgy sikerült, hogy én ülök egy padon és szerelmes tekintettel nézek fel rá, õ meg csak néz elõre olyan érzelemmentes fejjel, mintha nem is érdekelném. Pedig már lassan öt éve vagyunk együtt és õ legalább annyira imád, mint én õt. Ettõl még persze lehet, hogy igazad van, de pár kép alapján én nem találgatnék.

Ha szerelmes vagyok a fiúba, és egy barátunknál van egy kis buli, megcsókolom, csókolózunk, ölelkezünk, stb. , akkor már járunk? Vagy ezt ciki megkérdezni?

mikor járás a járás? O.o

Legjobb válasz: Akkor jártok, ha úgy viselkedtek. Ha buli után másnap felhív, és megkérdezi találkoztok e. Igazából ezt el se lehet mondani, ezt érezni kell. De azért ha másnap is csókkal köszönt, mikor találkoztok, akkor gyanús, hogy jártok ;) 24/L

Akkor jártok, ha úgy viselkedtek. Ha buli után másnap felhív, és megkérdezi találkoztok e. Igazából ezt el se lehet mondani, ezt érezni kell. De azért ha másnap is csókkal köszönt, mikor találkoztok, akkor gyanús, hogy jártok ;) 24/L
Akkor járás a járás ha egyik lábad a másik után teszed.
Buták vagyok, már ne haragudjatok. Volt ölelkezés, smárolás. Ha buli másnapján vagy a következõ napokban felkeres és beszéltek, tehát folytatódik a dolog, akkor onnantól járás. Másrészt meg a gondolatok, ölelések, stb. többet jelentenek mint a szavak. Igen ezt én mondom akinek még sosem volt senkije sem. De szerintem ez így van. Minek megkérdezni szóval, ha megkapod rá a választ cselekvéssel is? :) Üdv, Bakter
ciki vagy mert ilyet megkérdezel... amúgy meg elõzõekkel egyetértek... vagy szóban tisztázzátok hogy jártok-e, vagy napról napra csókolóztok, ölelkeztek, és a többi... és a többi... akkor szerintem ja... jártok.
A kérdező hozzászólása: az nem ciki, ha megkérdezi(em), hogy "akkor most járunk?" -.-"
Én lány vagyok, azt szoktam mondani smár elõtt: Addig nem lesz semmi, amíg nem házasodunk össze:-D Azután számít "járásnak".
Azt kérdezted ugye hogy egy barátodnál volt egy buli és ott történt ez a dolog. A csók, ölelkezés, ezek. Nos mivel ez egy egyszeri alkalom volt így a kérdésedre adott válasz ami így szól: akkor már járunk? Erre a válasz a következõ : nem! A járás az egy folyamat elgo ha csak egyszer történt meg akkor az nem járás. Logikus, viszont abból még bármi lehet.Én azt mondom hogy utána inkább tisztázzátok a dolgot hogyan tovább, beszéld meg vele hogyan gondolja ezt az egészet. Úgy a tiszta.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! :)
Ez inkább olyan mint egy forró este. Nem járás. Járás akkor van ha együtt vagy vele, sokat találkoztok csak ketten, elvagytok, közben mehet a smár, a kézfogás....mások elõtt is... Igen ciki így megkérdezni vagy legalábbis nem a legjobb ötlet. Ha szeretnéd akkor várj...ne kérdezd meg még...inkább hívd el találkozni...mondhatsz bármit akár azt is hogy unatkozol és lenne -e kedve sétálni egyet veled... mindegy mit mondasz csak az a lényeg hogy a végén találkozzatok és ellegyetek együtt... Jakomo 25f

Ha menedzser vagyok a Liverpoolnál, hogyan tudnék lemondani, vagy másik csapathoz menni? ( Fifa 13)

Legjobb válasz: Azt csak az idény végén lehet. De,ha váltani akarsz,akkor általában gyengébb csapatok közül választhatsz...

Azt csak az idény végén lehet. De, ha váltani akarsz, akkor általában gyengébb csapatok közül választhatsz...
Idény közbe valahol tudsz böngészni állásajánlatokat, habár évközbe ritkán érkezik.
A kérdező hozzászólása: 3 éve vagyok a csapatnál, és mikor rámegyek, hogy állás böngészés nincs találat! :)
mert rosszkor mentél rá! gyakrabban nézegesd :)

Ha a Pasiknak a nemi szerve túrósodik, lehet sexelni simán, vagy orálisan, akkor ha az illető nagyon alaposan megmosakszik, és kimossa? Tehát közvetlen utána?

Legjobb válasz: Lehetni lehet, de ez akkor fordul elö, vagy ha valamilyen fertözése van, vagy nem tisztálkodik rendesen (jellemzö az utobbi). Szoval nem érdemes!!

Lehetni lehet, de ez akkor fordul elö, vagy ha valamilyen fertözése van, vagy nem tisztálkodik rendesen (jellemzö az utobbi). Szoval nem érdemes!!
Wow, ez egyre furcsabb, nem a parod, csak lakotarsad, de tudod, hogy turos a farka? Miert? Es miert akarod oralisan? De akkor megnyugodhatsz, csak dugott valakivel akinek valami betegsege volt.
A kérdező hozzászólása: 1: Senki sem mondta, hogy a páromnak , , túrós, , De tegyük fel: 2: Mindennap fürdik, hisz együtt lakunk!!!! 3:Tudod az a verzió is létezik, hogy ha egy lánynak hüvelygombája van, vagy folyása, vagy bármi, akkor a lány megfertõzheti a barátját, nem MINDIG CSAK A TISZTÁLKODÁS létezik magyarázatnak! De köszönöm még egyszer!
Ha csaj vagy akkor nekünk a nagy kerdesünk szamodra: Szerinted honnan kapta el a betegseget a dragalattos baratod? (hat nem a közös WC ülökeröl, az hotziher) Ha makod van akkor csak nem szokta megmosni.
A kérdező hozzászólása: Ezért kérdeztem, de ezt már 100x megírtam. Érdekes én tudok tisztességes normális a választ adni mások kérdéseire....! Mitõl lehet??? NEM TUDOM, ezért kérdeztem, de vannak tippjeim: fertõzés, akár gomba, vagy nem lett mosva rendesen, vagy nem lett jól kimosva, vagy termelõdik valami miatt stb.....! Na de még egyszer köszönöm, a kérdés nem aktuális!
Mondd már meg hogy mégis mi mástól lehet?!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Csak kíváncsi voltam, arra, hogy lehet e belõle baj. :) Itt mindig a tisztálkodással jönnek, de mástól is lehet, ezért kérdeztem. De itt volt egy Kedves Hozzászóló, aki poént csinált belõle, ezért sem szeretném, ha a kérdésem több kommentet kapna, mert már nem aktuális! Köszönöm a válaszokat!
jah, lány vagy? Hát nekem nem lenne kedvem olyannal szórakozni, blöee. Szerencsére felnõtt pasin még ilyet nem láttam, gyereken igen, az lemosható volt.
Lehet hogy a turo azert van a farkan mert elromlott a hutto es nem lenne tul jo otlet lemosni mert akkor a telen ehen halna...... no meg ha egy kis tesztaval keverned micsoda turosteszta lenne belole?:>
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Érdekesség képen kérdeztem. Köszönök minden választ.
Én egy alapos mosás után se vállalnám be, ki tudja mi baja van. Igazából gusztusom se lenne hozzá, még gumiba sem.
#4 világossá tette, hogy lány vagy. A f-t nem szokták kitörölni. Lemosni lehet. #1 irta, hogy lehet ferözés is, de inkább ápolatlanság. Ápolatlanság esetén sem érdemes ilyennel kezdeni, mert aki a f-t nem mossa meg, az más testrészeit sem tisztitja rendesen. Sokféle fertözést kaphatsz töle.
nekem is volt regebben, hiaba mostam. de erdekes modon nem a makk alatti reszen volt csak hanem a makkon is. amugy smegmanak hivjak ha jol tudom. fogtam es bekentem canestennel :) es kepzeld segitett, komolyan 36F
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok, és nem ezt kérdeztem. Mindenkinek az a válasza, hogy ha már ez van, akkor a pasi nem fürdik...Ez mástól is lehet...és erre voltam kíváncsi!!!!!
most már meg a kukacod szex elõtt normálisan minden alkalommal
A kérdező hozzászólása: De attól is lehet, ha pl: nem törli ki rendese stb...tehát ez nem feltétlenül fertõzés nem???
fertözes, bakterium asszem. Inkabb probald ne atadni a parodnak, mert azzal sokat fog bajlodni, te könnyebben tudod kezelni. (vagy pedig 2 hete nem mostad meg...)
szerintem így elég igénytelen dolog lenne, elõbb kezeltesse ki magát, aztán, v esetleg gumival attól, h lemossa, ugyanúgy fertõz
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Ki a fene mondta azt, hogy nem a párom, vagy hogy a párom e??? Attól, mert együtt lakunk, lehet a párom, sõt lány meg fiú, valószínûleg azért lakik együtt, mert egy pár, szeretik egymást stb...Tehát azért, mert azt mondtam, h együtt lakunk, ebbõl, hogy vetted le azt, h csak lakótárs??? Na de mind1, a kérdés már nem aktuális! :D
Õ ilyeneket nem tud kezdeményezni, csak pl. flörtöt, puszit.
A kérdező hozzászólása: honnan tudod
A kérdező hozzászólása: ???
ha boszorkánnyal vagy, akkor ha valakire szerelem bûbájt raksz és beszelélsz vele akkor megcsókol
Csak tudom, fontosabb, jelentõs dolgokat nem tudnak kezdeni, hacsak nem az elõzõ válaszoló által említett Természetfeletti erõk kiegészítõlemezzel rendelkezel.
A kérdező hozzászólása: megvan a természet feletti erõk de abban hogy kell?
Én úgy csináltam, hogy rákattintottam akivel akarok flörtölni, és utána kiad minden szót azt is , hogy flört és rákattintasz és ha rákattintottál akkor járni kezdtek.
elöször fejleszteni kell a varázstudását a boszorkánynak (sokat játszol a varázslattal stb.), ha eléred a megfelelõ szintet akkor rákattitntasz a kiválasztott simre, aztán használjon bûbájt... szerelem bûbáj
A kérdező hozzászólása: a dzsinnel is lehet nem? úgy hogy megbûvölöd és akkor rámész a saját simedre és akkor ott van hogy flört meg a többi

Ciki, ha szerelmes vagyok a barátnőm exé-be?

Legjobb válasz: Ha férfi vagy akkor igen :D

Ha férfi vagy akkor igen :D
nem
Ha Te fiú vagy, akkor elég ciki! Ha lány vagy, akkor nem!
Nem ciki. Már nincsenek együtt, teljesen mindegy kell, hogy legyen a barátnõdnek...
Az a ciki, hogy homár létedre barátnõd van.
Szerintem nagyon gáz. Nálunk az a szabály, hogy aki barátnõnek tetszik, vagy jelenlegi barátja, vagy exe, az tabu mindörökké. Ha nekem tetszene is valami múlt/jövõ/jelenbeli pasija, vagy elnyomnám magamban, vagy önként, de a csaj szemébe mondanék le a barátságunkról a pasi javára... De hidd el, nagyon sz*r érzés, mikor valakiben megbízol, aztán rádöbbensz, hogy a volt pasidra nyomul...

Gáz, ha erősebb vagyok a pasimnál?

Lányok ! Van itt olyan, aki er?sebb a pasijánál?

Legjobb válasz: hát ha pasi 65 kiló és te 120 akkor megértem...és az nem biztos akkor hogy te erõsebb vagy nála....

hát ha pasi 65 kiló és te 120 akkor megértem...és az nem biztos akkor hogy te erõsebb vagy nála....
Benned van az ERÕ!
hát...gáznak gáz. de ha a kapcsolatotokban ez nem okoz problémát, akkor nem kell vele foglalkozni.
Szerintem elég gáz. Milyen lenne már, megtámadnak az utcán és a csaj védi meg asrácot.
Ha igazán szereted nem teszel fel ilyen kérdést... Ha zavar akkor ne folytassátok.
Az, én nem tudnék férfiként rá nézni.
Lehet, hogy Te vagy dagadt és nem a pasid a gyenge!
Á, szkanderban én simán lenyomom xD Én kondizok (lány létemre) õ meg nem. Én 53 kg, és õ 76 kg. Felemelni fel tudom, de nem sokáig. Meg nem magasra. 19/L, 20/F
Ja ez gáz... Nálam ez kevésbé fordulhat elõ a 100 kg-ommal, és az 50 kilós nõkkel :)
Nekem az a pasi nem túl férfias, akinél erõsebb vagyok. (nyilván nem ez az elsõdleges, de akkor is fontos)
Gáz mert akkor 1. te túl izmos vagy, így valszeg nem túl nõies, 2. a pasid nem éri el vasággyal sem az 50 kilót, 3. tényleg nagyon kövér vagy, és saját magad emelgetésével erõsödtél meg annyira, hogy ezt megtedd...stb. Szóval kicsit gáz, nehogy már a nyúl vigye a puskát, mindezt szimplán észrevételnek szánom, semmi személyes! 28f
Szkanderozzatok! Ez jobban megmutatja , ki az erõsebb... Mert ha mondjuk te dagadt vagy, és azért nem bír felemelni, az még nem jelenti azt, h erõsebb vagy nála:P.
Az is lehet hogy rajtad nincsen fogás. :)
Te vagy az King Kong?

Bar szoros az arcom, de vannak helyek, ahol meg nincs szor, szoval igy eleg hulyen nez ki ha borostas vagyok. A kerdesem az lenne, hogy kesobb lesz ott is szor, vagy ott mar biztos hogy nem?

Kb 14 eves korom ota kell borotvat hasznalnom, most vagyok 18 :D (fiu! )

Legjobb válasz: Az ajkak alatt, középen van le az állig szõr, mellette két oldalt nincs, csak ennyi szõrtelen. Vagy nem erre gondolsz?

Az ajkak alatt, középen van le az állig szõr, mellette két oldalt nincs, csak ennyi szõrtelen. Vagy nem erre gondolsz?
Tök szexi *.*
A kérdező hozzászólása: De, erre, csak meg pluszban ugy van, hogy ahogy mondjuk van a szam ive, ott meg nem szoros, csak kozepen van egy kis ''csomo'' (ha meghagyom, de nem szoktam) szoval az arcomon ezen kivul szinte sehol nincs. Es a multkor lattam olyan fiut, hogy a ''bajusz vonalaval'' egyenes vonalban volt meg az arcan szor. Na, ilyen lesz e nekem valaha? Egyebkent bocsi a hulye kifejezesekert, nem tudtam mashogy elmagyarazni.
A kérdező hozzászólása: A nyakamon, meg az alkapcsomnal viszont van, normalisan.
40 éves korodra mindenhol szõrösödni fogsz, ugyhogy nyugi, és addig örülj a míg az orrodból és a füledbõl nem az nõ :D
A kérdező hozzászólása: Koszonom, most megnyugtattal! =:D
Én 33 vagyok, nekem is ilyen, kezdetben zavar, már nem érdekel. ;)

Ha hajlamos vagyok a csikokra, akkor kenhetem magam bármilyen csodaszerrel?

Hetek óta kenegetem,és már a csípömön van pár! Rossmannos cucc,talán egy drágább hatásosabb lenne?

Legjobb válasz: Nem sok értelme van. Ha hajlamos vagy azok jönnek.

Nem sok értelme van. Ha hajlamos vagy azok jönnek.
Hidd el, hogy ez egy nagyon jó marketing fogás, nem több. Ha hajlamod van rá, nem nagyon tudsz vele mit kezdeni. Nekem is kijöttek fõleg az utolsó hónapban, de azért szépen elhalványodtak fokozatosan. Azt mondják, hogy 1-2 év kell a szülés után. Ez legyen tényleg a legkisebb gond. Problémamentes szülést kívánok!
Nem sok értelme van a kenõcsöknek Ez inkább genetikai kérdés. Nálam a combjaim voltak csíkosak az elsõ terhességem során. Szerencsére a második gyermeknél már nem jöttek elõ. Véleményem az, hogy nem sok értelme van a kenegetésnek.
Én már a 24. héten elkezdtem "csíkozódni", pedig kentem / kenem most is, de egyre csíkosabb. Nem is nagyon értem, mert Anyának egyáltalán nem volt csíkos.
Szerintem próbáld meg az olívaolajat fürdés után, és esetleg reggel is ha nem mész sehova.Nekem ezt tanácsolták.elvileg jobb, mint bármelyik kozmetikum
Szia! Nálam szerintem használ a krémezés. Én kamaszként eléggé túlsúlyos voltam (90kiló/164 cm)és nagyon sok ilyen csíkom lett, kettõ a hasamon is. Mióta lefogytam, szépen elhalványodtak. Szerintem a derékkörméretem akkor sem volt nagyobb a mostaninál vagy kb. akkora (93cm), de most még a meglévõk sem pirosodtak be, mint annak idején. A védõnõ épp ma mondta, hogy milyen szép, hogy nem is csíkosodom. Szóval azért nem árthat a kenegetés, akár olajjal, akár spec. krémmel.
4. vagyok, én az elejétõl kezdve olívaolajjal kentem (ki is borult az ágyra:(, most meg már mindennel, de hiába.

Ha allergiás vagyok a síkosítóra mit használjak helyette?

vmi mindenféleképpen kellene sajnos:S

Legjobb válasz: mindegyik fajtára allergiás vagy? Mert lehet hogy csak az egyik összetevõjére vagy allergiás és lehet hogy nem mind ugyanabból készül. Csak egy ötlet volt, nem tudom hogy tényleg így van-e...

mindegyik fajtára allergiás vagy? Mert lehet hogy csak az egyik összetevõjére vagy allergiás és lehet hogy nem mind ugyanabból készül. Csak egy ötlet volt, nem tudom hogy tényleg így van-e...
A kérdező hozzászólása: hát most durex very cherryt használtunk.ilyen ízesített de olyanra nem használtuk(orálisra).lehet tényleg vmelyik összetevõre vagyok allergiás.lehet kipróbálok 1 másikat ami sima semmi illat meg íz:Dhátha arra nem vagyok. amúgy babaolajat sztetek használhatunk?:$
babaolajat csak akkor használjatok ha nem óvszerrel védekeztek, mert károsítja a gumit! Szerintem menj be a gyógyszertárba és kérdezd meg hogy milyen síkosítók vannak és mit ajánlanak esetleg ami kevésbé allergizáló. Ki kell próbálni többet is hátha valamelyik beválik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) nem gumival védekezünk hanem tablettával szóval az nem jön szóba:) remélem babaolajra nem leszek allergiás:S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!