Találatok a következő kifejezésre: Ha a vásárolt tejpépet (2 db)

Tejpép=tejpép? Ha kapott a kisbabám boltban vásárolt tejpépet (banánosat) és most írt fel neki a doki milumil-os vaniliást, azt is kell kostóltatni? Vagy mivel már evett tejpépet így adhatom neki azonnal?

És mikor érdemes adni a tejépet? Délel?tt vagy inkább délután?

Legjobb válasz: Én nem kóstoltattam újra amikor másik ízt vettem neki. Szerintem este célszerûbb adni az utolsó szopi/tápszer elõtti étkezésnél.

Én nem kóstoltattam újra amikor másik ízt vettem neki. Szerintem este célszerûbb adni az utolsó szopi/tápszer elõtti étkezésnél.
A kérdező hozzászólása: Sötõtök az persze sütõtök akar lenni:-D
A kérdező hozzászólása: Hát igen, én kicsit bajban vagyok, mert amit szivesen eszik az a sötõtök, sárgarépa. Ezeken kivül nem nagyon akar mást enni, de az én 'vésõnõm' rám hozta a frászt, hogy be fog sárgulni a gyerek a sok karotintól. Na erre mint az õrült forgószél kezdtem neki adni más kajákat pl, cékla burgonya, csirkehús. Semelyiket nem szívesen eszi, ma délelõtt alma-õszi-banán-osat kapott, alifg evett belõle. Tegnap viszont a tejpépet szinte mind megette. Nehéz ügy ez...:-))
A vésõnõs vagyok:) Szóval: mi is ott járunk még, hogy délelõtt új íz (sütõtök, alma amit ismer + a szilva, de attól kipattogott): Ma répát ettünk. A többi még nálunk tápszer, délutánonként van amikor megeszi a tejpépet, van amikor nem. Vsz neki sincs kedve mindig kanalazni:) Csak megkérdeztem a védõnõt, ha már itt volt, hadd tudjam, mit is kéne lassan kialakítani.
A kérdező hozzászólása: Én nem merek még adni neki kettõ alkalommal bébipapit, csak tízóraira. Õ 6 hónapos, de még nem váltotta ki a tízórait sem. Hol van kedve kanalazni, hol nincs. Ezért vettem megint ezt a tejpépet, ezt mindig olyan szivesen ette, hátha megint megjön a kanalazáshoz a kedve. Gondoltam én. Na aztán majd meglátjuk:-)
A kérdező hozzászólása: vésõnõ? :-DDDD Oké, köszi köszi.
:D vésõnõ Szóval a védõnõ!!:DXD
Most volt nálunk a vésõnõ, délután, õ azt mondta: délelõtt gyümi, délben a fõzelék/zöldség, és uzsira a tejpép. Reggel-este tápszer/anyatej.
A kérdező hozzászólása: Köszi Moira:-)
Én is sok sárgarépát adtam a kislányomnak, mert imádja és a nózija olyan sárga lett. :) Most kicsit szüneteltetjük a répát.

Ha a boltban vásárolt tejpépet nem ette meg a kicsikém, akkor azt amit a doki receptre kiírt meg fogja enni? Vagy azt sem? Ne is váltsam ki? Mi a különbség közöttük?

Legjobb válasz: Az enyém nem ette. Én csináltam neki tejbegrízt, azt ette. Vízben fõztem meg a grízt és hozzákevertem tápszerhez (végülis a tejpép is ez), 10 hónapos korától pedig 2/3-os tejhigítással fõztem neki a tejbegrízt. Kevertem hozzá lekvárt vagy gyümölcspürét és már ette is, nagyon szereti a mai napig.

Az enyém nem ette. Én csináltam neki tejbegrízt, azt ette. Vízben fõztem meg a grízt és hozzákevertem tápszerhez (végülis a tejpép is ez), 10 hónapos korától pedig 2/3-os tejhigítással fõztem neki a tejbegrízt. Kevertem hozzá lekvárt vagy gyümölcspürét és már ette is, nagyon szereti a mai napig.
Az én babámnak sem izlett a bolti Milupa vanilliás. A védõnõ azt mondta hogy ne is adjuk ezeket mert valamennyire tejet tartalmaznak inkáb a Similac-ot. Most én is adokival iratok ki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!